15 bedste Live TV Kodi Addons (2023)

>

I denne artikel lærer du om de bedste Kodi live tv-tilføjelser. De tilføjelser, der er nævnt her, fungerer på alle Kodi-bokse inklusive FireStick, PC, Android TV, Android-mobiler og tablets osv..

Jeg elsker at stille ind på min yndlings kabel-tv-kanal, når jeg får chancen. Men den traditionelle måde at se tv gennem en kabelforbindelse bliver kun dyrere. Og det får mig til at overveje andre muligheder.

I løbet af de sidste par år er live-tv-streaming over internettet blevet mere mainstream end det før var. Vi er nu begyndt at skære ledningen og vedtage den online måde at se tv på. Takket være de levende TV Kodi-tilføjelser er det blevet endnu lettere og praktisk at se tv på internetforbundne enheder.

Kodi er en alsidig medieafspiller, der afspiller indholdet fra det lokale lager, on-demand indhold på internettet samt live tv. Hvis du er ny med Kodi, så tjek min ultimative begynderguide for Kodi.

For at se live TV på Kodi er alt hvad du skal gøre at finde det rigtige tilføjelsesprogram, der giver dig mulighed for at streame dine yndlingskanaler. Spørgsmålet er, hvordan man finder de bedste live TV-tilføjelser til Kodi? Kodi-spillerens popularitet er steget i de seneste år. Der er hundreder af Kodi-addon derude, som du kan vælge imellem. Desværre fungerer ikke alle addons korrekt. Derfor er det vanskeligt for os at finde dem, der gør.

Bedste Live TV Kodi Addons

Vi har valgt en af ​​de bedste live-tv-tilføjelser til Kodi, der faktisk fungerer. I denne artikel viser jeg dig, hvordan du ser live-tv på Kodi. Fortsæt med at læse!

bedste kodi live tv addons

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

1. uselvisk

Uselvis er det foretrukne valg blandt dem, der leder efter Kodi live tv-addon. Denne tilføjelse bringer dig et sundt bibliotek med levende tv-kanaler fra mange dele af verden, inklusive USA. Du kan se sport, shows, film, 24/7 shows og meget mere gennem dette tilføjelse. Addon har også flere premium-satellitkanaler, og du kan se dem alle gratis. Useløs kan installeres fra bogmærkeområdet, som er en del af Bliss TV-kilden. Jeg har personligt brugt Selfless i nogen tid og finder det bedre end mange andre live-tv-tilføjelser.

Repokilde: http://bliss-tv.com/blisstv/

Sådan installeres Selfless Kodi Addon

2. Kronoer

Chronos er en anden tilføjelse, jeg er blevet glad for for nylig. Den har ikke så mange premiumkanaler som Selvløs, men den samlede liste over kanaler er lige så stor som nogen anden. Uanset om du vil se sport, nyheder, voksen svømme, tegneserie eller film, shows, har Chronos alt for dig. Du kan få denne tilføjelse fra SkyDarks-kilden. Det tager ikke mere end et par minutter at installere Chronos og begynde at se dine yndlingskanaler. Chronos har også en speciel kategori til sport kaldet ‘Live Sports’. Naturligvis kan du her se en bred vifte af levende sportsgrene gennem flere vandløb. Denne tilføjelse er dog ikke kun til live-tv på Kodi; det har også noget on-demand indhold.

Repokilde: http://www.skydarks.com/skydarks/

Sådan installeres Chronos Kodi Addon

3. TV TUGA MILHANO

Nu er TV Tuga Milhano ikke nødvendigvis en af ​​de mest populære live TV Kodi addon. Men jeg opdagede denne tilføjelse for ikke så længe siden og mener, det er værd at være en del af denne liste. TV Tuga fokuserer primært på tv-kanaler på portugisisk. Dog vil du også finde en masse kanaler på engelsk. Addon har også et specielt ‘World TV’-afsnit, hvor du kan finde tv-kanaler fra hele verden. Du kan installere denne Kodi live TV-tilføjelse direkte fra en zip-fil uden at gå gennem et arkiv.

Kilde: http://j2mf4.com/download/

4. cCloud TV

cCloud TV addon bringer dig dusinvis af live-programmer og en bred vifte af tv-kanaler fra USA og UK. Det er let en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til live-tv, du finder. Her kan du se live tv-indhold relateret til sport, nyheder, livsstil, musik, film, tv-shows og meget mere. Det har også et ‘Ikke-engelsk / internationalt’ afsnit, der giver dig mulighed for at streame kanaler fra hele verden. Hvis du leder efter live tv-indhold i høj kvalitet, kan du prøve cCloud TV. Du kan installere cCloud fra Kodil-arkivet.

Kilde: http://kdil.co/repo/

Sådan installeres cCloud TV på Kodi

5. Rasende strømme 

Furious Streams har en enorm samling af de levende tv-kanaler fra England og USA. Denne tilføjelse indeholder 5 lister over de gratis live tv-kanaler fra disse to placeringer på dens startskærm. Det har også en dedikeret kategori til sportskanaler. Jeg vil ikke hakke nogen ord ved at sige, at jeg var mere end lidt imponeret over Furious Streams. Derfor tøvede jeg ikke med at gøre dette addon til den del af de bedste Kodi live-tv-addons. Som det er tilfældet med de andre live TV-kanaler, finder du muligvis ikke alle streams på Furious Streams, der fungerer hele tiden. Men det har flere spilbare streams end flere andre live-tv-tilføjelser, jeg har brugt. Furious Streams hostes i Brettus Builds-lageret, og det tager kun få minutter at installere det.

Kilde: http://brettus.hol.es/

Sådan installeres Furious Streams på Kodi

6. Modstand

Da jeg først installerede og begyndte at udforske Resistance, følte jeg, at denne Kodi live TV-tilføjelse kun er til de spanske kanaler. Men da jeg gravede dybere, fandt jeg, at den også har en solid samling af engelske kanaler. Jeg vil ikke sige, at Resistance er det bedste live TV-addon. Men biblioteket med kanaler er tilfredsstillende nok til at tjene det stedet på denne liste. Udviklerne har tilsyneladende deres eget arkiv, der er betegnet addon – Resistance – hvorfra du kan installere Resistance addon. Denne tilføjelse giver dig mulighed for at se live sport, musik, film, shows, nyheder og mere.

Kilde: http://resistance.es/info/

Sådan installeres Resistance Kodi Addon

7. IPTV Bonanza

Yep! IPTV Bonanza er tilgængelig gennem to kilder, Maniac Repository og Kodil Repository. Du kan installer denne tilføjelse fra begge som begge arbejder. IPTV Bonanza, som navnet lover, ligner helt sikkert en bonanza af det levende tv-indhold. Det har bogstaveligt talt hundreder af levende tv-kanaler fra hele verden. Dette betyder stort set, at det har næsten hver kanal, du gerne vil se. Så hvorfor gør denne Kodi live-tv-addon det så langt nede på listen og ikke toppen af ​​det? Det skyldes, at kanalerne er listet temmelig tilfældigt, og det er ikke altid nemt at finde den, du leder efter. Der er ingen genre kategorier. Kanalerne er tilfældigt kategoriseret, mest efter landets navn. Desværre er listen ikke engang alfabetisk. Hvis du dog kan vikle dit hoved rundt på listen, er jeg overbevist om, at du virkelig vil nyde IPTV Bonanza live TV-tilføjelse til Kodi.

Kilde: http://catoal.org/Repositorios/ & http://kdil.co/repo/

Sådan installeres IPTV Bonanza på Kodi

8. Ultra IPTV 

Ligesom IPTV Bonanza har Ultra IPTV også en omfattende samling af levende tv-kanaler fra hele verden. Og ligesom IPTV Bonanza, organiserer denne Kodi live TV addon ikke sine kanaler korrekt. Så det bliver lidt vanskeligt at se op efter de valgte kanaler. Det ville have været så meget bedre, hvis de i det mindste havde kategoriseret disse kanaler efter sprog, hvis ikke genren. Ikke desto mindre er der meget at se her, og hvis du ser nøje nok, finder du dine yndlingskanaler. Der er sport, film, shows, nyheder og næsten alt hvad du måtte bede om gennem hundreder af kanaler. Og selvfølgelig er alt gratis.

Kilde: http://cazlo.com/repo

Sådan installeres Ultra IPTV på Kodi

9. UK-tyrkiske playlister

UK Turks Playlists omfatter en bred vifte af indhold i en række kategorier, herunder live tv på Kodi. Selvom denne tilføjelse primært er til det on-demand indhold, har det et separat, specielt afsnit til Live TV. Og dette afsnit indeholder mange tv-kanaler fra England, USA og andre lande.

Dette Kodi live TV addon kan installeres fra UKTurk Addon-depot, som er den første til at få den ajourførte version af addon. Det er også tilgængeligt på Kodil-arkivet. Men jeg har bemærket, at Kodil ikke altid har den nyeste version. Efter installation af UK Turks-afspilningslister skal du bruge en PIN-kode for at få adgang til den. PIN-koden kan genereres på UTPIN.com.

Kilde: https://addoncloud.org/ukturk/install

Sådan installeres UK Turks Playlists

10. Amerikano Tuga

Der er en god chance for, at du måske ikke engang har hørt om dette live TV Kodi addon. Jeg snuble over det kun for et par uger siden og besluttede at beholde det. Hvorfor? Af den enkle grund tillader det mig at se live tv-kanaler fra hele verden uden besvær. Hjem-skærmen til denne tilføjelse indeholder forskellige kategorier med links til dusinvis af kanaler. Disse kategorier er for det meste landsmæssige, men du vil også finde sektioner som VIP Kids TV, Film osv. Amerikansk Tuga er en del af VIP Secret Repository, og det er præcis, hvor du kan installere det fra.

Kilde: http://team-vipsecret.com/

11. Mad Streams

Mad Streams er endnu en tilføjelse, du gerne vil prøve, hvis du vil se live TV på Kodi. Denne tilføjelse har masser af live tv-streams til nogle populære tv-kanaler. I øjeblikket er Mad Streams offline til vedligeholdelse og version opdatering. Vi giver dig besked, når det er online igen.

Kilde: http://bliss-tv.com/blisstv/

12. SportsDevil

SportsDevil er regelmæssigt blandt de bedste tilføjelser til at se live tv på Kodi. Det har denne enorme samling af kanaler fra næsten alle steder i verden. Navnet på addon antyder, at det hele handler om sport. Det er sandt, at en stor del af SportsDevil er dedikeret til sport. Dets hovedskærm indeholder to separate sektioner til sport – Live Sports & Sports-tv. Der er dog mere ved SportsDevil end bare sport.

Der er afsnittet ‘Live TV’, som yderligere har en ‘ShadowsNet.ro (World TV)’ kategori. World TV-delen af ​​dette addon giver dig mulighed for at udforske live tv-kanaler fra USA, UK, Tyskland, Italien, Frankrig og mere.

Du kan installere SportsDevil fra Kodil Repository. Du opdager muligvis også, at SportsDevil er en del af næsten alle de andre store oplagringssteder, herunder Supremacy, Maverick, UKTurk Addon Repository osv. Men Kodil ser ud til at have den nyeste version af dette addon, og det er derfor det er den bedste kilde at installere SportsDevil fra.

Kilde: http://kdil.co/repo/

Sådan installeres SportsDevil Kodi Addon

13. Mobdro

Mobdro er en af ​​de meget populære Kodi-tilføjelser, og den kan downloades fra Kodil-arkivet. Selvom Mobdro i det væsentlige er et on-demand addon, indeholder det en kategori med navnet ‘Kanaler’, som har en anstændig samling af nogle bredt set satellitkanaler. Mobdro har et omfattende udvalg af indhold og giver dig mulighed for at se live-kanaler i forskellige kategorier, herunder film, tv-shows, underholdning, sport, musik og mere. Denne tilføjelse opdateres også regelmæssigt med det nye indhold.

Repokilde: http://kdil.co/repo/

Sådan installeres Mobdro på FireStick

14. Ultimate IPTV

Ligesom IPTV Bonanza og Ultra IPTV, har Ultimate IPTV også en stor samling satellit-tv-kanaler fra hele verden. Ligesom de to andre, bliver Ultimate IPTV-kanaler også på en eller anden måde forkeret og placeret tilfældigt. Så bliver du nødt til at klikke gennem skærmbillederne for at finde, hvad du leder efter. Den gode ting er, at hvis du er klar til at arbejde for det, er det mere sandsynligt, at du finder din yndlingskanal her end andre steder.

Kilde: http://kdil.co/repo/

15. USTVnow

USTVnow er en abonnementsbaseret tjeneste, der tilbyder live-tv-streaming af de amerikanske satellitkanaler til amerikanerne uden for landet, såsom det militære personale, der er under installation. Denne service er opført som USTVNow Plus i det officielle Kodi-arkiv. Du bliver først nødt til at tilmelde dig USTVnow-kontoen og derefter installere dens live TV Kodi addon for at bruge tjenesten. USTVnow har en niveaueret prisstruktur, hvor basisplanen er gratis. Men den gratis plan tilbyder kun op til 6 kanaler og begrænsede funktioner. De betalte abonnementer starter ved $ 14.99 og tilbyder flere kanaler (op til 24) og bedre DVR-muligheder. Du kan besøge http://watch.ustvnow.com/guide og lære mere om planerne og kanalerne.

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Afslutter

Så her er vores liste over de bedste Kodi live tv-tilføjelser til 2023. Det er sandt, at der er mange flere derude. Men ideen er at finde de addons, der virkelig fungerer. Der er ingen mening i at gå gennem besværet med at installere et addon kun for at finde ud af, at det ikke fungerer. Jeg har personligt installeret hver enkelt af disse tilføjelser og testet dem for strømbarhed. Bemærk, at jeg endnu ikke finder et live TV-addon til Kodi, der kunne spille 100% streams hele tiden. Men addonerne, jeg har nævnt ovenfor, har mere streamable links og fungerer bedre end de andre. Hvis jeg tilfældigvis snubler over noget nyt, effektivt live TV Kodi-addon, vil jeg helt sikkert opdatere denne liste. I tilfælde af, at du tilfældigvis opdager nogen tilføjelse, skal du dele det med os i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste!

Relaterede:

Bedste Kodi Builds
Sådan Jailbreak Fire Stick
Sådan opdateres Kodi på Fire TV Stick
Sådan rettes buffering på Kodi
Sådan ser du Hotstar i USA