Hoe SkyDark Kodi Build te installeren

>

In deze gids geef ik de stappen om SkyDark op Kodi te installeren. Deze stappen werken op alle door Kodi ondersteunde apparaten, zoals Windows-pc, Mac, Android, tv-apparaten zoals FireStick en Android Boxes.

SkyDark Hydra is het onderdeel van de SkyDark Wizard, die ook een aantal andere builds herbergt. Deze build bevat een solide verzameling video-add-ons. De on-demand secties (films en tv-shows) zijn bijzonder indrukwekkend met add-ons zoals The Magic Dragon, Corona en nog een paar meer. Je vindt er ook fatsoenlijke opties voor sport en kinderen. Live TV is niet echt geweldig, maar je kunt de build aanvullen met meer live tv-add-ons uit onze lijst met top Kodi-add-ons.

Het bouwen van SkyDark Hydra Kodi lijkt misschien een beetje ingewikkeld, maar je zult er binnen een paar minuten aan wennen. De build kan ook een beetje zwaar zijn. Toch vind ik het op de meeste apparaten snel en soepel. Het vertraagde wel een beetje op FireStick, maar het was nog steeds acceptabel. Volg de onderstaande stappen om SkyDark build op Kodi te installeren en het eens te proberen!

: Skydarks Kodi Build is momenteel niet beschikbaar. Probeer een van de andere builds uit onze lijst met beste Kodi-builds: 

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

Stappen om SkyDark Kodi Build te installeren

Het eerste wat we moeten doen is onbekende bronnen inschakelen op Kodi. Om de ongeoorloofde installatie van kwaadaardige add-ons te voorkomen, blijft deze optie standaard uitgeschakeld. Hier is hoe je het snel AAN kunt zetten:

# 1: Start Kodi

# 2: Klik in het beginscherm op tand pictogram rechtsboven om te openen instellingen

hoe skydark kodi build te installeren

# 3: Selecteren en openen Systeem instellingen

Kodi Skydark gebouwd

# 4: Selecteer de Add-ons optie. Het staat in het linker menu.

Nu, als de Onbekende bronnen is uitgeschakeld of UIT, zet hem AAN

Skydark Kodi bouwen

# 5: Kodi waarschuwt u voor de risico's die verbonden zijn aan het ingeschakeld houden van deze optie. Er is niets om je zorgen over te maken met SkyDark. Het is volkomen veilig vanaf dit schrijven. Ga je gang en klik Ja

Notitie: Mogelijk wilt u deze optie uitschakelen wanneer SkyDark Kodi-build is geïnstalleerd

installeer skydark build op kodi

U bent klaar om de SkyDark-build te installeren.

Volg de onderstaande stappen en installeer de SkyDark Kodi-build:

# 1: Klik instellingen op het startscherm van Kodi

Skydark gebouwd

# 2: Openen Bestandsbeheer

skydark gebouwd op kodi

# 3: Je zou het moeten zien Bron toevoegen aan beide zijden van het volgende scherm. Klik op een van hen en ga naar de volgende stap.

Skydark Kodi

# 4: Klik wanneer u dit venster ziet

skydark bouwen kodi

# 5: Voer het volgende pad in het gemarkeerde veld in en klik OK:

http://skydarks.com/skydarks

hoe skydark gebouwd te krijgen op Kodi

# 6: Typ de naam van het pad dat u in de vorige stap hebt opgegeven. Kies een willekeurige naam, maak hem identificeerbaar met de bron. U mag bijvoorbeeld binnenkomen SkyDark zoals ik heb gedaan

Klik OK

Kodi Skydark gebouwd

Tot nu toe hebt u met succes de bron toegevoegd van waaruit we uiteindelijk de SkyDark Kodi-build zullen installeren. Laten we eerst de Skydark Repository installeren

# 7: Ga terug naar het startscherm van Kodi

# 8: Klik addons 

Kodi Skydark gebouwd

# 9: Klik Pakket installateur

Opmerking: dit is het pictogram van het open vak in de linkerbovenhoek

Skydark gebouwd voor Kodi

# 10: Open Installeren vanuit zipbestand

Kodi Skydark gebouwd

# 11: Klik SkyDark of de naam die u eerder hebt ingevoerd

hoe skydark kodi build te installeren

# 12: Klik repository.SkyDark-7.1.3.zip

Opmerking: het versienummer van dit bestand terwijl ik deze handleiding schrijf is 7.1.3. Als u een ander versienummer ziet, klikt u nog steeds op het bestand. Versienummers veranderen wanneer het bestand wordt bijgewerkt / geüpgraded

hoe skydark build op Kodi te laden

# 13: Wacht op bevestiging van bevestiging SkyDark Repository-add-on geïnstalleerd

Kodi Skydark gebouwd

En u hebt de SkyDark Repository geïnstalleerd. Laten we nu deze repository gebruiken om de SkyDark-wizard te installeren

# 14: Open de optie Installeren vanuit repository

Skydark Kodi bouwen

# 15: Klik SkyDark Repository

skydark repository

# 16: Open Programma-add-ons

Kodi-programma-add-ons

# 17: Klik Skydark Wizard

skydark wizard

# 18: Klik Installeren

Skydark Kodi bouwen

# 19: Wacht tot de SkyDark-wizard is geïnstalleerd. Wanneer je het ziet Skydark Wizard Add-on geïnstalleerd melding, je bent klaar om te gaan

installeer skydark build

# 20: U moet nu direct na de installatie drie pop-ups zien die door de SkyDark-wizard zijn gegenereerd. De eerste is de Developer Notes. Klik ontslaan

Kodi Skydark gebouwd

# 21: De tweede vervolgkeuzelijst toont enkele instellingen. Selecteer de instellingen die u wilt wijzigen. Of u kunt alles ongewijzigd laten.

Klik Doorgaan met

Skydark Kodi bouwen

# 22: De derde pop-up brengt je rechtstreeks naar het build-menu. U kunt op Build-menu klikken en stappen 23 tot 27 overslaan. Klik op Negeren om te weten hoe je daar naartoe kunt vanaf het startscherm van Kodi

skydark gebouwd op kodi

We hebben de Skydark Wizard geïnstalleerd. Nu komen we bij het laatste deel waar we de SkyDark-build op Kodi installeren. Blijf de stappen volgen!

# 23: Ga terug naar het startscherm van Kodi

# 24: Klik Add-ons

# 25: Klik Programma-add-ons

# 26: Klik SkyDark Wizard pictogram om de wizard uit te voeren

Kodi Skydark gebouwd

# 27: Klik (Skydark) bouwt

installeer skydark build op kodi

# 28: Ga naar het gedeelte Krypton Builds en klik Skydark Hydra

Opmerking: SkyDark Wizard heeft ook builds voor Kodi 18 Leia. Maar momenteel bouwt Leia niet of is het niet stabiel wanneer het wordt geïnstalleerd. 

Skydark Kodi bouwen

# 29: Klik Nieuwe installatie

Als u deze optie kiest, worden al uw bestaande gegevens op Kodi gewist en worden de standaard fabrieksinstellingen hersteld. Dit is de aanbevolen optie. Builds geïnstalleerd op nieuwe Kodi presteren beter.

installeer skydark build op kodi

# 30: Kodi wil nu bevestigen of u de Kodi-configuratie wilt herstellen naar de standaardinstellingen.

Klik Doorgaan met

Skydark Kodi bouwen

# 31: Wacht nu tot de Skydark Kodi-build is gedownload en geïnstalleerd. De build-installatie duurt meestal enkele minuten, afhankelijk van de internetsnelheid en hardwarespecificaties van het apparaat. Gewoonlijk moet u de build binnen 4-5 minuten gebruiksklaar hebben. Skydark is bijna 320 MB groot, maar wanneer het wordt geïnstalleerd, worden meer dan 450 MB gegevens uitgepakt.

Skydark Kodi bouwen

# 32: Wanneer de build eindelijk is geïnstalleerd, klikt u op de Geforceerd sluiten knop

Hoe SkyDark Kodi Build te installeren

Nou, dat is alles! U hebt de SkyDark Build op Kodi geïnstalleerd.

SkyDark Hydra Kodi Build: A Quick Rundown

Nu je de build hebt geïnstalleerd, wil je deze verkennen. Laat me je helpen aan de slag te gaan.

Hierna volgt het startscherm van Kodi SkyDark Hydra build. De build heeft een minimaal ontwerp. Het kan echter een beetje ingewikkeld worden. Het kan enkele minuten duren om eraan te wennen. U kunt het menu aan de linkerkant verkennen (menu-items verschijnen één voor één)

Skydark Kodi bouwen

Het startscherm bevat de volgende mediacategorieën:

 • Kinderen
 • scrubs
 • Muziek
 • Yoda
 • Mannengrot
 • Corona
 • Andere films

Als je graag films en shows op aanvraag bekijkt, zijn er veel coole add-ons voor je, zoals Monster Munch, Corona, The Magic Dragon, Deceit en meer.

De sectie Sports ziet er ook veelbelovend uit met SportsDevil, Supremacy Sports en Rising Tides.

Live TV is het gebied waar SkyDark struikelt. Het is echter niet zozeer gebaseerd op het bouwen als op het onvermogen van de add-onontwikkelaars om live tv-add-ons te onderhouden. De meeste Live TV-add-ons hier halen nauwelijks inhoud. Je kunt Deceit proberen, die een behoorlijke selectie heeft en veel streams werken.

Afwikkeling

Hoewel SkyDark misschien niet de beste Kodi-build is, heeft het genoeg verdiensten om het te behouden in onze lijst met beste Kodi-builds. Het heeft een aantal van de beste add-ons voor films en shows. Er is ook genoeg voor de kinderen. SkyDark is lichtgewicht en soepel. Probeer het eens.

Verwant:

 • Hoe Titanium Build te installeren
 • Hoe Streamline build te installeren
 • Hoe No Limits Magic Build te installeren
 • Hoe Misfit Mods Lite Build te installeren

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me