Hoe Slamious Kodi Build te installeren

>

In deze gids leert u Slamious Build op Kodi te installeren. De hier beschreven stappen werken op FireStick, Mac, Linux, Windows, Mobiles, Raspberry Pi en meer.

Slamious komt uit de grote catalogus van Slamious Wizard. Hoewel Slamious Wizard veel builds heeft, valt de Slamious Kodi-build duidelijk op. Deze zorgvuldig ontworpen build is perfect voor niet alleen de beginners maar ook de ervaren gebruikers.

De build zorgt voor al uw streamingbehoeften via de top Kodi-add-ons die vooraf zijn geïnstalleerd. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat je nooit problemen ondervindt tijdens het verkennen en navigeren door de build. Bijna alles wat u nodig hebt, is al beschikbaar op het hoofdscherm.

Toen ik deze build begon te gebruiken, was het duidelijk dat ik je een gids zou schrijven en deze ook zou opnemen in onze lijst met beste Kodi-builds.

Klik hier om onze Disclaimer te lezen voordat u doorgaat.

Hoe Slamious Build op Kodi te installeren

Het installatieproces van de build is eenvoudig, maar duurt meestal lang. Laten we het dus in twee brede delen opsplitsen zodat u het gemakkelijker kunt volgen. Dit is wat we gaan doen:

Deel 1: Builds van de onbekende bronnen toestaan ​​(voorwaarde)
Deel 2: Installeer Slamious Kodi Build

We kunnen nu met elk onderdeel afzonderlijk beginnen.

Aandacht: Kodi Builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen u ook in juridische problemen brengen. Kodi-gebruikers moeten een VPN gebruiken om hun identiteit te verbergen tijdens het streamen van films / tv-shows / sport. Bovendien zijn veel populaire add-ons geografisch geblokkeerd en hebben ze een VPN nodig om te werken.

Ik persoonlijk gebruik en adviseer ExpressVPN wat de beste VPN is voor Kodi. U kunt 3 maanden gratis krijgen en 49% besparen op de jaarplannen.

Deel 1: Sta de onbekende bronnen toe

Slamious is een Kodi-build van derden. Wanneer u een dergelijke build probeert te installeren, zal het interne beveiligingssysteem van Kodi dit verhinderen. Dit is om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke programma's automatisch worden geïnstalleerd. Slamious build is veilig. Daarom zullen we deze beperking omzeilen door deze stappen te volgen:

# 1: Toegang instellingen vanuit het startscherm van de Kodi-applicatie. U vindt deze optie linksboven

hoe slamious build op kodi te installeren

# 2: Open het item Systeem op het volgende scherm

slamische bouw op Kodi

# 3: Wat u nu moet selecteren, is het item aan de linkerkant Add-ons. Wanneer u dat doet, ziet u rechts gerelateerde opties. Een van hen is Onbekende bronnen. Dit is de optie waarvan u zeker wilt zijn dat deze AAN staat. Schakel de tuimelschakelaar in en zet hem AAN als hij UIT staat

hoe slamious build op kodi te installeren

# 4: Wanneer deze waarschuwing op uw scherm wordt weergegeven, ga je gang en klik Ja. Nogmaals, je negeert deze waarschuwing omdat de bouw van Slamious Kodi honderd procent veilig is.

slamische bouw op Kodi

Deel 2: Installeer Slamious Build op Kodi

Nu kunt u de build op Kodi installeren. Het installatieproces omvat het toevoegen van het bronpad / de link, het installeren van Slamious Wizard en uiteindelijk het installeren van de Slamious Kodi-build. We gaan alles behandelen in de stappen die volgen:

# 1: Toegang tot de Kodi instellingen nog een keer

hoe slamious build op kodi te installeren

# 2: Ga nu naar de Bestandsbeheer en open het

slamachtige build voor Kodi

# 3: Kies de optie Bron toevoegen op het volgende venster (beide zijden)

slamische kodi bouwen

# 4: Ga je gang en klik in het volgende pop-upvenster

slamische bouw Kodi

# 5: Voer de volgende link in het aangegeven gebied in wanneer daarom wordt gevraagd: http://slamiousbuilds.com/repo

Klik OK verder gaan

kodi slamious build

# 6: Markeer nu het gebied waar u wordt gevraagd om de naam voor de mediabron in te voeren. Typ een naam die u kunt onthouden. Je mag binnenkomen slamious Zoals ik deed

Klik OK

slamische bouw op Kodi

U hebt de bronlink toegevoegd. We gaan nu naar het volgende deel: Install Slamious Wizard

# 7: Ga nu terug naar de Kodi-instellingen en klik Add-ons

Opmerking: als u Kodi 17.6 nog steeds gebruikt, gaat u naar het startscherm en klikt u op Add-ons, gevolgd door het pictogram van het vak Openen in de linkerbovenhoek

slamische bouw op Kodi

# 8: Open de optie Installeren vanuit zipbestand

hoe slamious build op kodi te installeren

# 9: Ga je gang en klik slamious of de naam die je eerder hebt gekozen

slamische bouw op Kodi

# 10: Je zou nu een zipbestand op dit scherm moeten zien. Klik Het. Het heet Slamious Repo.zip

hoe slamious te bouwen op Kodi

# 11: Wacht op de Slamious Repo Add-on geïnstalleerd bericht. Het wordt weergegeven in de rechterbovenhoek.

slamious build installatiehandleiding

# 12: Klik nu Installeren vanuit repository

# 13: Klik Slamious Repo

slamious build installatiehandleiding

# 14: Klik Programma-add-ons

hoe slamious build op kodi te installeren

# 15: Open Slamious Wizard

slamische kodi bouwen

# 16: Klik Installeren

slamious build op kodi downloaden

# 17: Wacht op de Slamious Wizard Add-on geïnstalleerd bericht

stappen om slamious build op kodi te installeren

# 18: Klik ontslaan wanneer deze prompt wordt weergegeven

slamische kodi bouwen

# 19: Mogelijk ziet u nu een pop-upvenster met een set instellingen. Klik Doorgaan met.

stappen voor slamious bouwen op kodi

# 20: Nu zie je deze pop-up. Klik Menu bouwen en begin met het installeren van Slamious Kodi build (ga naar stap 23).

Als u echter op Negeren hebt geklikt en nu toegang moet krijgen tot het Slamious-buildmenu, volgt u de volgende twee stappen

kodi slamious build

# 21: Ga naar het Kodi-startscherm en navigeer naar Add-ons > Programma-add-ons. Hier vindt u de Slamious-wizard. Klik Het!

slamische bouw op Kodi

# 22: Klik vervolgens op bouwt

slamische bouw op Kodi

# 23: Nu is hier het Slamious Build-menu voor jou. Klik op de Slamious bouwen

hoe slamious build op kodi te installeren

# 24: Je moet kiezen tussen Nieuwe installatie en standaardinstallatie

Fresh Install is altijd mijn persoonlijke keuze, omdat ik geloof dat elke build beter werkt wanneer deze vanaf nul op Kodi wordt geïnstalleerd

slamachtige bouw

# 25: Als je Fresh Install hebt gekozen, zal Kodi bevestigen of je je keuze wilt voortzetten. Klik Doorgaan met voor uw toestemming

slamische kodi bouwen

# 26: De Slamious Wizard veegt eerst snel Kodi schoon en begint vervolgens met het downloaden van de Slamious Kodi Build. Dit duurt meestal twee tot drie minuten. Het kan echter variëren, afhankelijk van uw netwerkverbinding en apparaatspecificaties

slamious build op kodi downloaden

# 27: Zodra de installatie is voltooid, wordt u gevraagd of u een Slamious Kodi-buildthema wilt installeren. Tijdens het schrijven van deze handleiding zijn er 2 thema's. U kunt doorgaan met Thema installeren of u kunt deze stap overslaan en het thema later installeren. Ik kies het laatste.

Klik Thema's annuleren

slamious build op kodi installeren

# 28: Klik nu Geforceerd sluiten als daarom gevraagd wordt

Forceer Kodi

Dit is hoe je Slamious build op Kodi installeert vanuit de Slamious Wizard.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Overzicht van de Slamious Kodi Build

Nadat u de build hebt geïnstalleerd, kunt u deze openen door de Kodi-toepassing opnieuw te openen. U krijgt het volgende startscherm te zien:

hoe slamious build op kodi te gebruiken

Als dit de eerste keer is, zorg er dan voor dat u de build een paar minuten toestaat om de add-ons, plug-ins en instellingen bij te werken. Dit duurt echter een beetje, zodat je build later soepel verloopt.

Hieronder volgen de categorieën op het hoofdscherm van de Slamious-build waarmee je meteen kunt beginnen met streamen:

  • Films
  • Tv shows
  • Live tv
  • Sport
  • Kinderen
  • Muziek

Deze categorieën staan ​​op de hoofdmenubalk op het hoofdscherm. Bij het selecteren van een categorie geeft de submenubalk verder de relevante optie weer. In de bovenstaande schermafbeelding heb ik bijvoorbeeld films gekozen en de bijbehorende opties, waaronder video-add-ons, nieuwe releases, enz. Vulden de submenubalk.

Als u de volledige lijst met vooraf geïnstalleerde add-ons wilt verkennen die worden geleverd met Slamious Kodi-build, kunt u naar Add-ons gaan > Video-add-ons vanuit het hoofdmenu op het startscherm.

Hier is de lijst van enkele van de populaire video-add-ons die beschikbaar zijn bij Slamious:

  • Yoda
  • cCloud TV
  • SportsDevil
  • De magische draak

slamious bouwen op kodi gebruiken

Vonnis

Slamious wizard is gastheer voor meer dan een dozijn builds. Ik heb er veel geprobeerd en geloof dat Slamious een van hun beste is. Laten we het eerst hebben over add-ons, een zeer belangrijk aspect van elke Kodi-build. Slamious packs veel voorgeladen add-ons zoals ik hierboven heb vermeld. Hiermee kun je shows, films, sport, live tv en meer streamen.

De gebruikersinterface van de build is eenvoudig en toch aantrekkelijk. Slamious Kodi-build is vloeiend en stelt u in staat om de navigatie te vergemakkelijken. Over het algemeen is het ontworpen voor een geweldige gebruikerservaring. De build is ook lichtgewicht en werkt daarom ook probleemloos op apparaten met weinig RAM-geheugen.

Verwant:

Hoe Kodi op FireStick te installeren
Hoe Kodi bij te werken
Hoe Kodi te gebruiken
Hoe Kodi te resetten

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me