Topp 10 beste Stremio Addons | Ultimate List for 2023

>

I denne artikkelen avrunder vi de beste Stremio-tilleggene. Disse tilleggene fungerer på alle plattformene som er kompatible med Stremio. Du vil også finne instruksjonene for å installere Stremio-tilleggene senere i denne artikkelen.

Stremio media streamingtjeneste har fått en god del popularitet de siste par årene. Det kommer med et utrolig enkelt grensesnitt som bare letter deg i streaming. Denne plattformen lar deg se på filmer, serier, live TV, YouTube-videoer og mye mer. Hvis du ikke har det ennå, så installerer du Stremio på FireStick og Android TV Box.

Akkurat som Kodi, krever Stremio tillegg for streaming av innhold. Tilleggene kobler deg til medieserverne over hele verden og stiller opp streamingkoblingene du kan velge mellom. I motsetning til Kodi, lastes Stremio-tillegg imidlertid ned og installeres online og tar ikke plass på enhetens lokale lagring. Dette skaper ikke bare plass på enheten, men sørger også for at du bare trenger å installere tillegget på en enhet, og det er tilgjengelig på alle Stremio-enhetene dine (forutsatt at du er logget på med den samme Stremio-kontoen på alle enhetene).

I motsetning til Kodi, er Stremio-tillegg mye enklere å installere. Du trenger bare å gå til Stremio addon-biblioteket, velge addon og installere det med et enkelt klikk.

Stremio tilbyr også offisielle og tredjeparts (fellesskap) tillegg som Kodi. Imidlertid er addon-biblioteket til Stremio ikke så stort som Kodis. Det er bare en håndfull tillegg som du kan velge mellom. Jeg tror dette vil endre seg i fremtiden når flere utviklere begynner å vise interesse for denne plattformen.

Vi har valgt de beste Stremio-tilleggene for deg. Ta en titt!

Oppmerksomhetsbrukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på nettet, kan du få alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.

Beste Stremio Addons

Så her er vår liste over de beste Stremio-tilleggene. Denne listen inneholder både offisielle og fellesskap (tredjeparts) tillegg.

  How to Sideload Apps on FireStick with Downloader App

1. The Pirate Bay

Pirate Bay Stremio addon gir deg tilgang til hele databasen til det veldig populære torrenting nettstedet The Pirate Bay. Dette tillegget lar deg streame torrentinnholdet uten å måtte laste dem ned først på enheten din. Den har en uttømmende samling av dine favorittfilmer og show.

Pirate Bay er tilgjengelig i to versjoner – ThePirateBay + (TPB +) og PirateBay Addon. Disse tilleggene er laget av forskjellige tredjepartsutviklere. Begge henter strømmer av høy kvalitet fra forskjellige torrent-servere. Alt du trenger å gjøre for å få disse tilleggene er å gå til addon-delen i Stremio og velge Community Add-ons. Du finner dem blant de kjente Stremio-tilleggene. Hvis du liker å streame på Stremio, er dette blant de beste Stremio-tilleggene å ha.

2. Juan Carlos

Du finner en haug med oppføringer i listen over fellesskapstillegg med navnet ‘Juan Carlos’. Selv om alle av dem er anstendige, er den som heter Juan Carlos 2 (når jeg skriver denne artikkelen) den du virkelig vil ha. Juan Carlos er en fremtredende torrentkilde. Den eponymous Stremio addon tilbyr problemfri strømming av torrent. Den har en massiv database med filmer og TV-serier.

Innholdsbiblioteket blir regelmessig påfyllet. Hvis det er noe nytt, er det sannsynlig at du vil finne det først med Juan Carlos 2. Addon installeres med et enkelt klikk og krever ingen spesiell konfigurering. Når du klikker på en film eller episode, vil du finne flere strømmer fra dette tillegget. Den har gjennomgående omtalt som en av de beste Stremio-tilleggene på forskjellige lister.

3. RARBG

RARBG er et annet veldig populært navn i verdenen til Stremio addons. Det er et stort lager av favorittinnholdet ditt, inkludert filmer og TV-serier. Jeg har brukt dette tillegget en god stund, og helt ærlig har jeg aldri blitt skuffet.

Dette Stremio-tillegget henter flere koblinger fra forskjellige torrent-servere for filmen eller episoden du vil spille. Den lar deg også velge streamingoppløsningen fra SD til 1080p. Hvis du er heldig, kan du til og med finne noen 4K-strømmer. Det tar bare ett klikk for å installere RARBG, og du har det uendelige biblioteket med innhold som blir servert til deg for dine gleder. Det er en av mine favoritt Stremio addons.

4. Popcorn Time

EZTV og YTS er blant de mest brukte torrent-serverne globalt. Popcorn Time kobler deg til hele biblioteket og serverer innholdet av høy kvalitet på forespørsel, inkludert filmer, show, dokumentarer og mye mer. Popcorn Time, som mange andre på denne listen, regnes som en av de beste addonene til Stremio.

Innholdsbiblioteket til EZTV og YTS blir kontinuerlig oppdatert. Dette betyr at det alltid er noe nytt å se med Popcorn Time. Gi det et forsøk.

  Bästa Amazon FireStick / Fire TV-kanaler (2023)

5. Zooqle

Du kan tenke på Zooqle som en innholdsaggregator. Den har ikke noe overordnet nettsted eller server å hente innholdsstrømmene fra. Imidlertid plasserer de de beste kildene der ute på ett sted og stiller opp de beste koblingene for streamingstrømmer. Den bruker torrent trackere fra Mega Torrents, YTS, RARBG og mer.

Zooqle er først og fremst for on-demand innhold som filmer og TV-serier. Noen ganger kan du imidlertid til og med finne strømmer for dokumentarer og til og med YouTube-videoer. Jeg har også sett det finne strømmer for gamle filmer og show, noe som ikke er tilfelle med mange andre topp Stremio-tillegg. Zooqle er ganske ny når jeg skriver denne guiden, men den har gjort sitt tilstedeværelse kjent. Det kan være lurt å prøve det.

6. Åpne videoer

Dette er en annen addon som finner veien inn i vår liste over beste addons for Stremio. Åpne videoer er kanskje ikke så bra som noen andre tillegg, som Juan Carlos 2 eller RARBG, men det har gjort en anstendig jobb en stund. Så jeg trodde du må vite at det eksisterer.

Open Videos er et on-demand addon for filmer og TV-serier. Den finner strømmer for nesten alt det nylige og populære innholdet du ønsker å se. Dette Stremio-tillegget lar deg velge ønsket oppløsning inkludert SD, 720 og 1080.

7. Netflix

Netflix er en annen populær Stremio addon. Dette tillegget lar deg bla gjennom hele samlingen av filmer, show og andre typer innhold tilgjengelig på Netflix. Selv om det for øyeblikket er tilgjengelig som et tredjeparts fellesskapstillegg, lar det deg fremdeles se innholdet bare når du har logget deg på med din eksisterende Netflix-konto. Dessuten trenger du ikke gi dine Netflix-påloggingsdetaljer til Stremio. Når du velger en film eller et show (eller en hvilken som helst annen tittel), blir du omdirigert til Netflix-nettstedet der du kan logge på sikkert.

Hvis du ikke har et Netflix-abonnement og lurer på om du skal få et eller ikke, kan dette Stremio-tillegget komme til nytte. Du kan utforske innholdsbiblioteket og finne ut om det er nok videoer som interesserer deg.

8. YouTube

YouTube er en av de offisielle Stremio-tilleggene som vanligvis kommer forhåndsinstallert med appen. Dette tillegget er en flott måte å utforske og se på YouTube-videoer. Og vi vet at det er tusenvis (eller til og med millioner) videoer på YouTube du kan se.

YouTube har utviklet seg gjennom årene, og det er ikke lenger bare stedet for noen tilfeldige, hjemmelagde videoer. Flere profesjonelle produsenter og skapere bidrar til det enorme videobiblioteket til denne videostreamingsplattformen hver dag. Du kan se webshow, trailere, virale videoer og mye originalt innhold gjennom YouTube Stremio-tillegget.

Tillegget har noen begrensninger. Du kan ikke logge på YouTube-kontoen din. Derfor har du ikke tilgang til overvåkningslisten din, abonnementskanaler og noe spesifikt for profilen din. Det strømmer heller ikke YouTube TV-innhold. Du kan bare se vanlige videoer.

  Sådan installeres MediaBox HD på FireStick

9. OpenSubtitles

OpenSubtitles er også en av de beste Stremio-tilleggene. Det er et offisielt tillegg og kan komme forhåndsinstallert med Stremio. Hvis du liker å se filmene og programmene dine med undertekster, er OpenSubtitles et must-ha addon for deg.

Som du sikkert allerede visste, er OpenSubtitles en av de største og mest populære leverandørene av undertekster. Vi anbefaler faktisk å bruke OpenSubtitles også for Kodi. Den har en enorm database med undertekster på nesten alle språkene du kan tenke deg. Enten du liker å se på filmer eller TV-serier, er det dette stedet hvor du finner alle tekstene du trenger.

10. Ex Addon

Ex Addon er ikke blant de mest spennende tilleggene til Stremio. Den dekker ikke de siste filmene eller TV-programmene. Det gir deg imidlertid tilgang til noen klassikere i det offentlige. Hvis du liker å se på gamle filmer som er copyrightfrie, kan det være lurt å prøve Ex Addon.

Siden det bare streamer filmer i det offentlige, trenger du ikke engang å bekymre deg for brudd på opphavsrettsloven. Selv om Ex Addon ikke har et stort innholdsbibliotek, er det fortsatt noen titler som kan interessere deg.

Hvordan installere Best Addons på Stremio

Her er trinnene for å installere et tillegg på Stremio. Jeg har tatt følgende skjermbilder på Amazon FireStick. Imidlertid fungerer metoden mer eller mindre på samme måte på alle plattformer. Her går vi:

1- Åpne Stremio og logg på Stremio-kontoen din hvis du ikke allerede har gjort det. Du bør se en startskjerm som denne

beste stremio addons

2- Klikk på hamburgermenyen øverst til venstre (3 horisontale linjer). Nå bla litt ned og klikk Add-ons i rullegardinmenyen

beste stremio addons

3- Du må nå se to menyer på toppen med Alle og Offisielt valgt som standard

hvordan du installerer stremio addons

4- Ved å klikke på menyen som står Alle, du kan filtrere tilleggene etter filmer, serier, kanaler, andre

stremio addons

5- Når du har tatt valget, trykk på tilbake-knappen og klikk på menyen som står Offisielt

installer tillegg på stremio

6- Nå kan du velge om du vil installere offisielle eller Community Stremio-tillegg. La oss velge Samfunnet

Merk: Ved å klikke på Installert i dette vinduet, kan du se listen over alle tilleggene du allerede har installert

beste stremio addons

7- Bla ned til det tillegget du ønsker (si Juan Carlos 2) og klikk Installere

topp addons for stremio

Slik installerer du tillegg på Stremio.

Pakk inn

Så dette er vår liste over anbefalte og beste tillegg for Stremio. Jeg har testet og brukt disse tilleggene selv og skrevet om dem fra min personlige erfaring. Hvis jeg kommer over noen interessante Stremio-tilføyelser, vil jeg sørge for at den øyeblikkelig blir lagt til i denne listen. Og hvis du tilfeldigvis snubler over en, kan du gi oss beskjed via kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Beste Kodi Addons
Beste Kodi Builds
Beste FireStick-apper

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me