Hoe Hotstar in de VS / VK te bekijken (deblokkeren buiten India)

>

In deze gids zal ik je laten zien hoe je Hotstar kunt bekijken in de VS of een ander land. Ik zal je helpen de Indiase entertainmentinhoud, waaronder Sports (Cricket), te streamen op Hotstar buiten India. Dit artikel heeft betrekking op Hotstar-toegang op FireStick, Android, iOS via de app en op computers die de officiële website gebruiken.

Als u films, shows en sportinhoud uit India wilt bekijken, geloof ik dat Hotstar de beste optie voor u is. Hotstar is een online streamingdienst die u live-tv en on-demand inhoud uit India biedt, evenals geselecteerde films en shows uit andere landen, waaronder de VS en het VK. Wat Netflix voor de wereld is, is Hotstar waarschijnlijk voor India. Deze service heeft meer dan vijftigduizend uur aan streambare inhoud.

Hotstar is ook erg populair in India voor het live streamen van cricketwedstrijden zoals IPL oftewel Indian Premier League en ICC World Cup. Hoewel Hotstar populairder is bij Cricket, streamt het ook andere sporten zoals voetbal, tennis, hockey, boksen en meer. De service is eigendom van STAR India, een van de grootste medienetwerken in het land. STAR India is eigenaar van Star Sports, het sportportfolio van dit bedrijf. De meeste uitzending van sportverslaggeving op Star Sports is beschikbaar voor streaming op Hotstar.

Hotstar is officieel verkrijgbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en enkele andere landen. De meeste Indiase inhoud is echter geografisch beperkt. Wees nog niet teleurgesteld. In deze walkthrough zal ik je laten zien hoe je onbeperkte toegang kunt krijgen tot de content die beschikbaar is op Hotstar India overal ter wereld, ongeacht in welk land of continent je woont. 

Bekijk Hotstar in de VS of waar ook ter wereld

Hotstar is een Indiase entertainment-app en de meeste films, shows en sportstreams zijn geografisch beperkt tot India. Hoewel Hotstar officieel beschikbaar is in sommige landen buiten India, zoals de VS en het VK, is er een beperking op de inhoud. Ook kosten Hotstar-services veel meer buiten India.

Hoewel u bijna $ 15 betaalt om u te abonneren op de Hotstar jaarlijkse service in India om onbeperkt toegang te krijgen tot alle premium content, moet u in de VS jaarlijks $ 99,99 betalen; bijna 7 keer meer dan wat u zou betalen voor een jaarabonnement van Indian Hotstar). Bovendien krijgt u niet eens toegang tot de hele bibliotheek van de inhoud.

Gelukkig kun je alles wat de Indianen op Hotstar bekijken tegen dezelfde prijs bekijken, zelfs als je in de VS of een ander land dan India woont. Het enige wat u hoeft te doen is een VPN-service gebruiken.

Een VPN zal u virtueel naar India lokaliseren door u te verbinden met een van de Indiase servers. Hiermee krijgt u toegang tot de Indiase versie van Hotstar. VPN zorgt er ook voor dat al uw online activiteiten worden gemaskeerd en dat uw internetverbinding veilig is.

Ik gebruik al lange tijd VPN’s. Na verschillende VPN-services geprobeerd en getest te hebben, besloot ik uiteindelijk voor ExpressVPN, dat ik nu al een tijdje gebruik. ExpressVPN biedt ook een beperkte tijd aan 49% korting + 3 maanden extra op zijn jaarplan.

Ik gebruik en beveel ExpressVPN aan omdat het zeer stabiel, snel is en bijna 2000 servers wereldwijd heeft. Het ontwerp van ExpressVPN is geoptimaliseerd voor alle populaire platforms, waaronder FireStick, Windows, Mac, Android, iOS, enz.

Vraagt ​​u zich af hoe u Hotstar kunt bekijken in de VS of andere landen? Deze gids behandelt alles wat u moet weten en aan de slag gaan met Hotstar. Blijf lezen! 

Maak verbinding met de Indiase server om Hotstar buiten India te gaan gebruiken

Als je wilt weten hoe je Hotstar buiten India kunt kijken, is het eerste wat je moet doen verbinding maken met een Indiase locatie via ExpressVPN. Volg onderstaande stappen.

  Apps op Android TV Box sideloaden

Stap 1: Klik HIER om ExpressVPN te krijgen. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Als u niet van de diensten van ExpressVPN houdt (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u binnen de eerste 30 dagen om een ​​volledige terugbetaling vragen.

Stap 2: Download en installeer de ExpressVPN-app van deze link.

Stap 3: Start de ExpressVPN-app en maak verbinding met een van de beschikbare Indiase servers. Klik op de knop ‘Locatie kiezen’ op het ExpressVPN-startscherm (of hoofdvenster)

hoe je hotstar in de VS kunt bekijken

Stap 4: Klik op het tabblad ‘ALLES’ wanneer het venster met de lijst van de server verschijnt (dit venster is getiteld ‘ExpressVPN – VPN-locaties’)

–Expand ‘Afrika, Midden-Oosten & India’

–Expand ‘India’

–Dubbelklik op een van de servers in de lijst om verbinding te maken met de server

hotstar in de VS.

Nu je bent verbonden met een Indiase server, kun je beginnen met het bekijken van tonnen gratis content die beschikbaar is op Hotstar in de VS met behulp van het Indiase account.

Meld u aan voor Indian Hotstar in de VS of een ander land

Notitie: Er is heel veel gratis content beschikbaar op Hotstar die je gratis kunt bekijken zonder je aan te melden en in te loggen. Dus als je op zoek was naar gratis content van Hostar India, ben je allemaal goed zodra je via een VPN bent verbonden met de Indiase server (zoals hierboven weergegeven). Ga gewoon naar Hotstar.com en begin met het bekijken van je favoriete films / tv-programma’s.

Als je premium content wilt bekijken, zoals crickettoernooien, volg je de onderstaande stappen om het account te registreren en je te abonneren op de services.

NOTITIE: De onderstaande aanmeldingsmethode werkt ALLEEN als u een Indiase creditcard / betaalpas heeft. Hotstar India accepteert geen kaarten die buiten India zijn uitgegeven. Als dat een probleem is, wilt u misschien hulp van iemand die namens u de betaling uit India kan doen. Ik heb een aantal optredens op Fiverr opgemerkt waar je hulp kunt krijgen voor het doen van betalingen in Indiase valuta. Merk op dat ik niet verbonden ben met een van deze diensten. 

Zodra u klaar bent met de betaling, hoeft u alleen maar uw VPN AAN te zetten en Hotstar India te streamen.

Stap 1: Open een willekeurige webbrowser en ga hierheen

Klik op ‘KIES UW PLAN’

hotstar usa

Stap 2: Selecteer een van de beschikbare plannen (alle Indiase roepies in valuta). De volgende drie plannen zijn momenteel beschikbaar:

 • INR 999 (ongeveer $ 15): dit is het JAARLIJKSE plan waarmee je gedurende één jaar toegang hebt tot alle premium content, inclusief sport en entertainment. Dit is het meest kosteneffectieve plan
 • INR 199 (ongeveer $ 3): dit is het MAANDELIJKS plan waarmee je een maand lang premium entertainment en sportinhoud kunt bekijken. Het abonnement wordt elke maand automatisch verlengd, tenzij u ervoor kiest om het abonnement te annuleren
 • INR 365 (ongeveer $ 5,2): het is het Hotstar VIP-plan dat je toegang geeft tot Cricket, F1 en Premier League. Met dit plan kunt u ook de premières van nieuwe Indiase films bekijken. Bovendien kun je Hostar Specials (exclusief voor Hotstar) en de nieuwste uitgezonden afleveringen van de tv-shows (alleen Indian) streamen.

hoe hotstar te gebruiken in de vs

Stap 3: Voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord in om u aan te melden. Je kunt je in plaats daarvan ook aanmelden met je Facebook-account

hoe je hotstar buiten India gratis kunt bekijken

Stap 4: Voer nu de betaling uit en volg de instructies op de pagina om het aanmeldingsproces te voltooien.

hotstar prijsplannen

Wijzig de regio om de Hotstar-app buiten India te downloaden

Afhankelijk van het land waar u woont, moet u mogelijk de regio wijzigen om de Hotstar-app te downloaden.

Toegang tot Hotstar via de website

Als u via hun website toegang wilt krijgen tot Hotstar in de VS of een ander land, zoals het VK, hoeft u de regio in geen enkele appstore te wijzigen.

Het enige wat u hoeft te doen is de ExpressVPN-app op uw computer openen en verbinding maken met een Indiase server. Open vervolgens elke browser en ga naar www.hotstar.com en meld u aan. U kunt meteen beginnen met het bekijken van uw favoriete inhoud.

Voor Hotstar in de VS.

De VS is een van de beschikbare Hotstar-landen. Hier is een korte lijst van de platforms en de beschikbaarheid van apps:

Android: Hotstar is officieel verkrijgbaar in de Google Play Store in de VS. U hoeft de regio NIET te wijzigen om Hotstar te downloaden als u Android gebruikt. Je kunt het downloaden op smartphones en tablets.

  Hoe te installeren bij de Flix Kodi-add-on

Amazon App Store: Hotstar is ook beschikbaar in de Amazon App Store in de VS. GEEN noodzaak om de regio te veranderen. Je kunt het eenvoudig krijgen op Amazon FireStick of Fire TV-apparaten.

iOS: Hotstar is opnieuw beschikbaar in de Apple App Store in de VS. Regiowijziging NIET vereist. Het is beschikbaar voor iPhones, iPads en iPod Touch-apparaten.

Voor Hotstar in het VK

Hotstar is ook officieel beschikbaar in het VK en biedt de volgende twee abonnementen:

 • £ 59,99 per jaar (met een besparing van £ 84)
 • £ 11,99 per maand

U kunt zich aanmelden voor Hotstar UK-services op https://uk.hotstar.com/subscribe/get-started

Met Hotstar UK kunt u Indiase tv-shows, films, cricket en meer bekijken. Net als de Hotstar USA, kunt u de Hotstar UK-app downloaden van Google Play Store, Amazon App Store of iOS App Store. U NIET DOEN moet de regio veranderen om Hotstar in het VK te bekijken.

Dat is geweldig. Maar veel content op Hotstar India is beperkt in het VK. Daarom wilt u misschien in plaats van Hotstar UK nog naar Hotstar India kijken.

Bovendien is Hotstar India veel goedkoper in vergelijking met zijn Britse tegenhanger. Het jaarplan kost INR 999, wat ongeveer £ 10,5 is (bijna 6 keer goedkoper dan het jaarabonnement van Hotstar UK). Bij INR 199 (ongeveer £ 2,1) is het maandelijkse abonnement ook goedkoper.

Om Hotstar Indian in het VK te bekijken, hoeft u alleen maar onze instructies in deze gids te volgen.

De regio wijzigen in verschillende app-winkels

Om Hotstar te bekijken in de landen waar de service officieel niet beschikbaar is, volgt hier een korte blik op hoe u de regio in verschillende app-winkels kunt wijzigen.

Google Play Store

 • Ga hierheen en log in met uw Google-ID
 • Klik op de optie ‘Instellingen’ in de linkerzijbalk
 • Hier kunt u het land bewerken en wijzigen in India. Wijzig het adres ook in een Indiaas adres in de sectie ‘Naam en adres’. U kunt hier eenvoudig willekeurige Indiase adressen genereren.

Apple App Store

Ga naar de officiële Apple-ondersteuningspagina voor gedetailleerde informatie over het wijzigen van het land / de regio in de App Store.

Hier is de korte samenvatting

 • Open ‘Instellingen’ op uw iOS-apparaat
 • Tik op uw naam
 • Tik op ‘iTunes& App Winkel’
 • Tik op de optie ‘Apple ID bekijken’ in de pop-up
 • Verifieer de ID als u daarom wordt gevraagd
 • Tik op de optie ‘Land / regio’
 • Volg de instructies op het scherm om de instellingen te wijzigen.

Amazon winkel

 • Ga naar Amazon via deze link
 • Selecteer het tabblad ‘Instellingen’ aan de rechterkant
 • Klik op de knop ‘Wijzigen’ onder ‘Landinstellingen’.

Hoe Hotstar te installeren en te gebruiken met een VPN

Nu je weet hoe je de regio kunt wijzigen in Google Play, Apple App Store en Amazon App Store, kun je Hotstar eenvoudig downloaden en installeren in de VS, het VK of waar dan ook ter wereld.

Ik ga je nu laten zien hoe je de Hotstar-app op FireStick of Fire TV installeert en gebruikt. Deze methode werkt ook op andere platforms ongeveer hetzelfde. Het enige verschil is dat u de app niet downloadt vanuit de Amazon App Store, maar downloadt vanuit de app store voor uw respectieve platforms.

Als u Android gebruikt, download dan Hotstar USA uit de Play Store. Als u een iOS-apparaat bezit, download het dan van de Apple App Store.

Laten we beginnen met de FireStick-methode.

Wanneer u zich op het startscherm van FireStick bevindt, gebruikt u de afstandsbediening en selecteert u de zoekoptie (het lenspictogram) in de linkerbovenhoek van het scherm

hotstar op firestick

Typ de naam van de app (d.w.z. Hotstar) met behulp van de afstandsbediening of een ander invoerapparaat dat u mogelijk gebruikt

hoe hotstar op firestick te installeren

Selecteer de Hotstar-app uit de zoekresultaten onder het schermtoetsenbord

krijg de hotstar-app op tv

Klik nu op het Hotstar-app-pictogram op het volgende scherm

hoe je hotstar buiten India kunt kijken

Klik op de knop Downloaden. FireStick begint met het downloaden van de app. Nadat de app is gedownload, begint de installatie automatisch.

hotstar usa

Nadat de app is geïnstalleerd, ziet u de knop ‘Openen’ op het scherm.

Notitie: Voer de app nog niet uit. Voordat u de app start, moet u ervoor zorgen dat u ExpressVPN uitvoert en verbinding maakt met een Indiase server. Dit zorgt ervoor dat Hotstar de Indiase interface van de app toont.

Zodra u via ExpressVPN bent verbonden met de Indiase server, gaat u naar ‘Your Apps & Kanalen ‘en voer de app vanaf daar uit.

  Hoe Kodi op Amazon FireStick te installeren

hotstar in de VS.

Als u Express VPN hebt ingeschakeld en een Indiase server hebt gekozen (zoals we zojuist hebben besproken), ziet dit er zo uit op het startscherm van Hotstar. Blijf lezen om te leren hoe u Hotstar in de VS kunt gebruiken met de interface van de Indiase app.

hoe je hotstar in de VS kunt bekijken

Live Cricket en de andere programma’s met het label ‘Premium’ kunnen alleen worden bekeken als u het Hotstar-abonnement hebt gekocht. Als je je afvraagt ​​hoe je Hotstar buiten India gratis kunt bekijken, kun je de video’s streamen die ‘niet’ zijn gemarkeerd als Premium. De gratis video’s zijn gratis en je hoeft je niet eens te registreren om ze te bekijken.

Ik probeerde een lopende cricketwedstrijd te openen zonder me aan te melden en dit is de boodschap die ik kreeg. Ik heb het sportplan of een van de andere premiumplannen nodig om deze inhoud te bekijken.

Als u al een account hebt gemaakt en een premium-abonnement hebt gekocht, klikt u op de knop ‘Aanmelden’ om u aan te melden bij uw account

hotstar all sport lidmaatschap

Hier is het aanmeldvenster. Als u zich hebt aangemeld met uw Facebook-account, logt u in met hetzelfde account. Als je je hebt geregistreerd met een e-mailadres, ga je gang en voer het e-mailadres en wachtwoord in en klik op de knop ‘Inloggen’.

registreer op hotstar uit de VS.

Hoe Hotstar in de VS te bekijken zonder VPN

Zoals ik je al zei, is Hotstar officieel beschikbaar in de Verenigde Staten in de Play Store, App Store en Amazon Store.

Download eenvoudig de Hotstar USA-app en voer deze uit. U wordt gevraagd om ‘aanmelden’ of ‘aanmelden’ te gebruiken bij us.hotstar.com/activate en voer vervolgens de code in die op het scherm wordt weergegeven

We hebben ons eerder aangemeld voor de Hotstar India-services, die u in de VS kunt gebruiken met VPN. Omdat u Hotstar in de VS zonder VPN wilt gebruiken, moet u zich echter aanmelden voor een nieuw account.

U heeft een ander abonnement nodig in de VS omdat de prijzen, het beleid en de servicevoorwaarden verschillen van India. Terwijl bijvoorbeeld in India de Hotstar u nauwelijks $ 15 per jaar kost, is het in de Verenigde Staten $ 9,99 per maand of $ 99,99 per jaar.

Voor mij is het gebruik van een VPN logischer omdat het me niet alleen geld bespaart, het laat me ook alle geo-beperkte inhoud bekijken.

Als u echter nog steeds wilt doorgaan met de service van Hotstar USA, ga dan naar us.hotstar.com/activate en klik op de link ‘Aanmelden’ onder de knop ‘Aanmelden’ op deze pagina

hoe je hotstar in de VS kunt bekijken

U kunt zich aanmelden via uw Facebook-account of met een e-mailadres. Voer de vereiste gegevens in en klik onderaan op ‘Aanmelden’

hotstar in de VS.

Voer nu uw creditcardgegevens in en volg de instructies op het scherm om u aan te melden. Zoals ik al zei, is het maandelijkse abonnement $ 9,99. Maar u krijgt ook een gratis proefperiode van één week.

hotstar usa

Zodra het aanmelden is voltooid, wordt u automatisch aangemeld. U kunt zich later ook aanmelden bij us.hotstar.com/activate.

Voer na het inloggen de code in die wordt weergegeven op het scherm van de Hotstar-app op uw apparaat.

Dit is hoe je Hotstar in de Verenigde Staten kunt bekijken zonder een VPN-service te gebruiken.

Hoe Hotstar buiten India gratis te bekijken

Hotstar is een op abonnementen gebaseerde service, maar biedt ook veel gratis inhoud. U hoeft zich niet eens te registreren om de gratis inhoud te bekijken. Hoewel het gratis spul alleen beschikbaar is in India, kun je het nog steeds buiten India bekijken met behulp van een VPN.

 • Voer ExpressVPN uit op uw apparaat en maak verbinding met de Indiase server.
 • Als u het op een computer wilt bekijken, gaat u naar www.hotstar.com en opent u gratis inhoud (NIET gelabeld als ‘Premium’).
 • Als u de Hotstar-app gebruikt, opent u de app en begint u met het bekijken van de gratis inhoud.

Ja! Zo eenvoudig is het als u verbonden bent met een VPN.

Hotstar Cricket Schema 2023

Als je een grote fan bent van Cricket, is Hotstar India je beste keuze voor live Cricket-streams. Hieronder vindt u het schema van lopende en aankomende cricketwedstrijden op Hotstar.

 • Ranji-trofee – 9 december – 13 maart 2023

Voor meer updates over crickettoernooien kunt u deze Hotstar-pagina raadplegen.

Afsluiten

Dus zo kijken we naar Hotstar in de VS, het VK of wat voor land dan ook waar je woont. Het belangrijkste element in dit alles is een VPN. Een goede VPN-service kan uw internetverbinding virtueel verplaatsen, zodat u toegang hebt tot de apps met geo-beperking, websites, films, tv-shows en wat dan ook. Ik pleit voor ExpressVPN omdat ik het al een tijdje persoonlijk gebruik. Deze gids zal u helpen Hotstar in de VS of een ander land te gebruiken alsof u het in India gebruikt. Het goede nieuws is dat Hotstar in tegenstelling tot Netflix geen VPN-servers heeft geblokkeerd. U kunt vrijwel elke Indiase server gebruiken en zonder hindernissen van uw favoriete inhoud genieten.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me