Stremio installeren en gebruiken op FireStick / Android Box

>

In deze gids zal ik je laten zien hoe je Stremio installeert op FireStick, Fire TV, Fire Stick 4K en Android TV Boxes.

Stremio is een mediastreamingservice waarmee u films, shows en een verscheidenheid aan andere soorten online inhoud kunt bekijken. Deze service wordt ondersteund op een breed scala aan apparaatplatforms, waaronder computers, mobiele apparaten, tv-apparaten en meer. Het is echter mogelijk niet noodzakelijk dat het via bepaalde kanalen op bepaalde apparaten beschikbaar is.

U kunt Stremio bijvoorbeeld officieel uit de Google Play Store downloaden op Android-mobiele apparaten en Android TV Boxes die op standaard Android OS draaien. Aan de andere kant moet het handmatig worden geïnstalleerd (sideloaded) op FireStick en Android TV Boxes met Android TV OS (zoals Mi Box en Nvidia Shield)

Ik heb gevonden dat Stremio een eenvoudige app is, veel gemakkelijker te gebruiken dan Kodi. Hoewel, het is misschien niet zo veelzijdig. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit, want ik kan zo ongeveer alles bekijken wat ik leuk vind. Bovendien worden Stremio-add-ons online geïnstalleerd en niet op de lokale opslag. Dit is goed nieuws voor apparaten met weinig opslagruimte zoals FireStick en de meeste Android TV Boxes. Online installatie betekent ook dat ik gewoon een Stremio-add-on op één apparaat moet installeren en het is beschikbaar op al mijn apparaten waarop ik deze service gebruik.

Laten we aan de slag gaan met het installatieproces.

Hoe Stremio op FireStick te installeren

Hoewel Stremio beschikbaar is op Google Play Store, is het nog steeds niet opgenomen in de Amazon Store. Daarom zal deze app op uw FireStick en andere Fire TV-apparaten worden geladen. Sideloading is de handmatige installatie van de app. Het is niet moeilijk. Ik zal je hiermee helpen.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP’s over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.

De apps van derden op uw FireStick-apparaat sideloaden, de Apps van onbekende bronnen instelling moet ingeschakeld zijn. Hier is hoe het wordt gedaan:

1- Ga naar het startscherm van uw FireStick en selecteer de instellingen optie uit het hoofdmenu

hoe stremio op firestick te installeren

2- Navigeer nu naar rechts en klik Mijn Fire TV (klik op als u nog steeds de oude versie hebt Apparaat in plaats daarvan)

stremio op firestick

3- U zou nu de volgende reeks opties moeten zien. Klik Ontwikkelaarsopties

hoe stremio apk op firestick te installeren

4- Schakel op dit scherm in of schakel de Apps van onbekende bronnen (het is standaard UIT)

hoe de stremio-app op firestick te installeren

5- U kunt het volgende waarschuwingsbericht negeren en op klikken Aanzetten. Stremio is een veilige app

stremio firestick 4k

De bovenstaande stappen hebben uw FireStick voor Stremio-installatie ingesteld. Laten we aan de slag gaan met het installatieproces.

Stremio op FireStick Installatiestappen

Hieronder volgen de stappen om de Stremio-app op FireStick te installeren:

1- Het eerste dat je nodig hebt is de Downloader-app, een sideloading-tool voor FireStick. U kunt Stremio APK niet rechtstreeks vanuit een webbrowser downloaden.

Downloader-app is beschikbaar in de Amazon Store. U kunt het opzoeken met de zoekoptie op het startscherm. Lees onze gedetailleerde gids over het sideloaden van apps op FireStick voor meer informatie over de Downloader-app.

  Hoe Covenant Addon op Kodi te installeren

firestick stremio

2- Start nu de Downloader-app en klik op browser tab aan de linkerkant

3- Voer de volgende URL in de adresbalk in: https://strem.io

Klik GAAN

4- Wanneer de pagina is geladen, klikt u op het hamburger-menupictogram in de rechterbovenhoek

stappen om stremio op firestick te installeren

5- Scroll naar beneden en klik downloads uit het vervolgkeuzemenu

hoe stremio op Amazon Firestick te installeren

6- Blader op de volgende webpagina omlaag naar het Android-gedeelte en klik op de APK-link (degene die zegt ARM APK)

stremio downloaden op firestick

7- Wacht tot de Stremio APK is gedownload. Dit duurt meestal minder dan een minuut, maar is afhankelijk van uw netwerksnelheid

stremio apk op firestick 4k

8- Het installatievenster verschijnt wanneer de APK is gedownload. Scroll een beetje naar beneden

stremio firestick-app installeren

9- Klik Installeren wanneer deze in de rechteronderhoek verschijnt

hoe stremio op tv te krijgen

10- De installatie duurt ook een minuut of waarschijnlijk minder

installeer stremio op tv-brand

11- Wanneer u het ziet App geïnstalleerd venster, klik niet Open nog. Klik in plaats daarvan op Gedaan voor nu en ga terug naar de Downloader-app

installeer stremio op firestick

12 – Ga je gang en klik Delete

stremio apk

13- Klik Delete nog een keer

De reden dat we het APK-bestand verwijderen, is dat het niet langer nodig is en ruimte bespaart op uw beperkte FireStick-opslag

stremio apk verwijderen

U hebt Stremio met succes op FireStick geïnstalleerd. Blijf lezen om te leren hoe u Stremio op uw apparaat kunt gebruiken.

Hoe Stremio op FireStick te gebruiken

Nu je Stremio op je Fire TV Stick hebt geïnstalleerd, wordt het tijd dat je weet hoe je het maximale uit je apparaat kunt halen.

Voordat u Stremio gaat gebruiken, wil ik u echter waarschuwen dat alles wat u online streamt zichtbaar is voor uw ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van gratis films, tv-programma’s en sport u in juridische problemen kan brengen.

Gelukkig is er een waterdichte manier om al uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor uw ISP en de overheid. Het enige dat u nodig hebt is een goede VPN voor Fire Stick. Een VPN helpt u om Online Surveillance, ISP-beperking en inhoudsbeperkingen voor content te omzeilen.

Ik persoonlijk gebruik en adviseer ExpressVPN, dat is de snelste en veiligste VPN. Het is Stremio-vriendelijk en zeer eenvoudig te installeren op Fire TV / Stick.

We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Laten we dus, voordat u uw Stremio op uw Fire Stick gaat gebruiken, kijken hoe u ExpressVPN kunt gebruiken om uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor nieuwsgierige blikken.

Stap 1: Abonneer u op ExpressVPN HIER. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

Stap 2: Schakel uw Fire TV / Stick in en ga naar de optie “Zoeken” uiterst links. Typ nu “Expressvpn” (zonder aanhalingstekens) in de zoekbalk en selecteer ExpressVPN wanneer dit wordt weergegeven in de zoekresultaten

installeer expressvpn op jailbroken firestick

Stap 3: Klik op “Downloaden” om de ExpressVPN-app voor Fire TV / Stick te installeren.

krijg vpn jailbroken firestick

Stap 4: Open de app en voer uw inloggegevens in die u hebt gemaakt tijdens het kopen van het ExpressVPN-abonnement. Klik op ‘Aanmelden’

login expressvpn op firestick

Stap 5: Klik op het pictogram Power om verbinding te maken met een VPN-server. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor FireStick.

sluit expressvpn aan op de vuurstok

U kunt ook meer gedetailleerde informatie lezen over het gebruik van ExpressVPN met Fire TV / Stick.

Nu je veilig bent, is het tijd om Stremio op je Fire TV / Stick te gaan gebruiken. Het volgende gedeelte van de gids laat zien hoe Stremio op Android TV Box kan worden geïnstalleerd. Maar je kunt direct naar het gedeelte springen waar ik heb laten zien hoe je het op je apparaat kunt gebruiken.

Hoe Stremio op de Android TV Box te installeren

Als u een Android Box hebt die op het standaard Android-besturingssysteem wordt uitgevoerd (vergelijkbaar met degene die wordt gebruikt in Android-mobiele apparaten), kunt u Stremio rechtstreeks vanuit de Google Play Store installeren.

  Hoe internet snelheid te testen op Amazon FireStick / Fire TV Cube

Als u een Android Box hebt met echte TV Android OS (zoals Mi Box en Nvidia Shield), moet u de Stremio-app sideloaden omdat deze niet beschikbaar is in de Google Play Store. We zullen de Downloader-app gebruiken om Stremio te installeren.

Hier zijn de stappen om Stremio op Android TV Box te sideloaden:

1- Openen Google Play Store (als het niet op het startscherm staat, voer het dan uit vanuit de app-lade door te klikken op Apps pictogram links)

hoe Stremio op Android TV Box te installeren

3- Zoek in Play Store met aftvnews om naar de Downloader-app te zoeken (u kunt deze mogelijk niet vinden door de naam van de Downloader-app te typen)

Klik downloader wanneer u het in de zoekresultaten ziet

Stremio-app op Android TV

4- Klik Installeren in het volgende venster

stremio downloaden op Android TV Box

5- Klik Open om Downloader uit te voeren (je kunt het ook vanuit de app-lade uitvoeren door het gedeelte Apps te openen)

hoe Stremio op Android TV Box te installeren

6- Klik Toestaan wanneer de Downloader-app om toegang tot bestanden en mediatoegang vraagt

Stremio-app op Android TV

7- Klik OK op deze prompt (het verschijnt alleen de eerste keer dat u Downloader uitvoert)

installeer stremio op android tv box

8- Klik GAAN na het typen van de volgende URL: https://www.firesticktricks.com/st

hoe Stremio op Android TV Box te installeren

9- Wacht terwijl de Downloader-app het Stremio APK-bestand downloadt naar uw Android Box-opslag

Stremio-app op Android TV

10- Als u de installatie van Onbekende bronnen voor Downloader niet hebt ingeschakeld, wordt de volgende prompt weergegeven. Klik instellingen

installeer stremio op android tv box

11- Schakel de schakelaar naast Downloader in en druk op de terug-knop op uw afstandsbediening

hoe Stremio op Android TV Box te installeren

12- Klik Installeren

Stremio-app op Android TV

13- Klik Installeren opnieuw in dit venster

installeer stremio op android tv box

14- Klik nadat Stremio op uw Android Box is geïnstalleerd Open om de app uit te voeren. Laten we echter eerst het Stremio APK-bestand uit de opslag verwijderen. Klik Gedaan

hoe Stremio op Android TV Box te installeren

15- Klik Delete

Stremio-app op Android TV

16- Klik Delete nog een keer

installeer stremio op android tv box

17- We zullen nu de Stremio-app openen. De sideloaded apps worden niet weergegeven in uw app-lade. Daarom hebt u geen toegang tot Stremio vanuit het gedeelte Apps. Klik in plaats daarvan op instellingen

hoe Stremio op Android TV Box te installeren

18- Klik Apps

Stremio-app op Android TV

19- Blader omlaag en klik op Stremio app

installeer stremio op android tv box

20- Klik Open om Stremio op Android TV Box uit te voeren

hoe Stremio op Android TV Box te installeren

Aanmelden voor Stremio

Het aanmeldingsproces is inderdaad heel eenvoudig. U kunt zich aanmelden op een computer, mobiel of zelfs FireStick. Dit is ongeveer hoe het aanmeldings- / inlogscherm er op alle apparaten uitziet:

hoe stremio op firestick te gebruiken

Er zijn twee manieren om u aan te melden voor een Stremio-account. De eerste manier is om inloggen met Facebook en authenticeer met uw Facebook-gegevens. Op deze manier hoeft u geen registratieproces te doorlopen.

Dit is de minst anonieme methode omdat uw streaminglogboeken worden gekoppeld aan uw Facebook-account. Als u niet van plan bent om Stremio-add-ons van derden te gebruiken, is aanmelding bij Facebook in orde. Als u echter van plan bent om dergelijke add-ons te gebruiken, registreer u in plaats daarvan met e-mail.

Email aanmelding behoudt uw privacy en anonimiteit in combinatie met een VPN. Houd rekening met de volgende punten:

  • Gebruik een nieuw e-mailaccount voor Stremio-aanmelding. U wilt uw streamingactiviteiten niet koppelen aan een e-mailadres dat tot u herleidbaar is
  • Houd tijdens het maken van het nieuwe e-mailadres de VPN ingeschakeld

Het e-mailregistratieproces is ongelooflijk snel en gemakkelijk. U hoeft alleen uw e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te kiezen. Ja, dat is het! Zo kunt u beginnen. U hoeft zelfs uw e-mailadres niet te verifiëren.

Nadat u bent aangemeld, logt u in met het e-mailadres en wachtwoord.

Hoe Stremio op FireStick te gebruiken & Android TV Box

Nadat u bent aangemeld, logt u in op Stremio op uw apparaat. Hier is het inlogscherm

hoe stremio op firestick en android tv box te gebruiken

Dit is het hoofdscherm van de Stremio-app, die standaard wordt geopend voor de Bord sectie. Dit is de plaats waar je de recente zult vinden & Aanbevolen inhoud.

hoe stremio op firestick android tv box in te stellen

Klik op het hamburger-menupictogram in de linkerbovenhoek van de Stremio FireStick-interface om verder te verkennen. Klik op de Ontdek categorie, die verder wordt uitgebreid naar films, series, kanalen en tv-kanalen subcategorieën.

Wanneer u op een categorie klikt, kunt u de beschikbare inhoud ontdekken. Stel dat u films kiest, Stremio brengt u naar de filmpagina. Hier kunt u de films sorteren en filteren op Catalogi of Genres. Hier zijn enkele van de cataloguscategorieën om films op te sorteren:

  Hoe Amazon Fire TV Stick voor de eerste keer in te stellen

– Top
– Per jaar
– Op beoordeling

In de categorie Genre kunt u filteren op algemene genres zoals Actie, Avontuur, Animatie, Documentaire, Misdaad, enz.

Mijn bibliotheek gedeelte van de Stremio FireStick-app vindt u de films en shows die u als favoriet hebt gemarkeerd. De app maakt ook Trakt-integratie mogelijk. De gesynchroniseerde Trakt-items worden ook weergegeven in Mijn bibliotheek.

We komen nu bij het belangrijkste gedeelte van de Stremio-app – Add-ons. Dit staat onderaan het vervolgkeuzemenu. Het zijn de add-ons waarmee u inhoud kunt streamen. U kunt dat niet doen zonder de add-ons.

Om Stremio-add-ons te begrijpen, heb ik hieronder een heel ander gedeelte gemaakt.

Hoe Addons op Stremio te installeren

Net als Kodi hebt u de add-ons nodig om uw favoriete inhoud te bekijken. Anders dan Kodi worden de Stremio-add-ons echter online geïnstalleerd en niet op uw lokale opslag.

Dit is een geweldige regeling voor apparaten met weinig opslagruimte zoals FireStick en Android TV Boxes. U kunt meerdere add-ons installeren zonder u zorgen te maken over de ruimte.

Het andere voordeel van de online-installatie van Stremio-add-ons is dat u ze slechts op één apparaat hoeft te installeren en ze worden gesynchroniseerd op alle apparaten waarop u Stremio met hetzelfde Stremio-account gebruikt. Het duidelijke nadeel is dat Stremio toegang heeft tot al uw streamingactiviteiten. Daarom wordt het cruciaal om Stremio te gebruiken met een VPN.

Stremio ondersteunt twee soorten add-ons:

– Officieel
– Gemeenschap

Met community-add-ons kun je gratis films en shows streamen. Dit zijn de add-ons van derden die zijn gemaakt door de onafhankelijke ontwikkelaars. We zullen ons richten op de community-add-ons in deze gids.

Juan Carlos 2, Popcorn Time en RARBG zijn de populairste community-add-ons voor Stremio terwijl ik deze gids schrijf. Hieronder volgen de stappen om de gewenste add-ons te installeren:

# 1- Klik op het menupictogram in de linkerbovenhoek van het Stremio-hoofdscherm en selecteer Add-ons uit de vervolgkeuzelijst

hoe addons op stremio te installeren

# 2- U zult merken dat de add-ons worden gefilterd op Officieel standaard. Klik op de categorie en selecteer Gemeenschap

Opmerking: u kunt de add-ons ook filteren op het type inhoud. Klik op het eerste menu waar het zegt Allemaal en je kunt filteren op films, series, kanalen of andere

hoe addons op Stremio-app te installeren

# 3- Wanneer u de volgende lijst met categorieën ziet, bladert u naar beneden naar de add-on die u wilt installeren en klikt u op Installeren

stremio addons voor firestick en android tv box

# 4- Klik op als u hierom wordt gevraagd Installeren nog een keer

# 5- Binnen enkele seconden ziet u de melding Add-on geïnstalleerd.

Dat is alles! U bent nu klaar om te beginnen met het streamen van uw favoriete inhoud met Stremio op FireStick. Ga terug naar het menu waar je op Community hebt geklikt. Klik deze keer geïnstalleerd in plaats daarvan. Het scherm toont al uw geïnstalleerde add-ons.

Hoe te beginnen met streamen met Stremio op FireStick & Android TV Box

Nadat u de add-ons hebt geïnstalleerd, bent u klaar om te streamen. Aan de slag gaan is ongelooflijk eenvoudig. Hier is hoe je het doet:

# 1- Kies de inhoud die je wilt bekijken, bijvoorbeeld een film of een aflevering

# 2- Stremio gaat nu op zoek naar de streaming-links. Zodra de links zijn gevonden, staan ​​ze aan de rechterkant. Klik op een streaminglink en begin met het bekijken van uw favoriete inhoud. Zoals ik al zei, ‘ongelooflijk gemakkelijk’!

Vonnis

Stremio is gemakkelijk een van de beste online streamingdiensten die tegenwoordig beschikbaar zijn. Deze app biedt een ongecompliceerde manier om uw favoriete inhoud te streamen, waaronder films, shows, live-tv en zo ongeveer al het andere. Het is misschien niet zo veelzijdig als Kodi, maar ik vond het veel gemakkelijker te gebruiken. En hoewel er slechts een handvol goede add-ons zijn, is er nog steeds genoeg voor u om te kijken wat u leuk vindt.

Wat ik het leukste vind aan Stremio is dat het de online installatie van add-ons toestaat. Dit bespaart ruimte op uw apparaten met weinig opslag. Bovendien installeert u de add-on op één apparaat en deze is beschikbaar op al uw apparaten. Stremio is ook een van de beste alternatieven voor Kodi.

Verwant:

Hoe een FireStick te jailbreaken
Hoe Kodi op FireStick te installeren
Hoe Kodi op FireStick bij te werken
Hoe Cinema APK op FireStick te installeren

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me