Sådan installeres SportsDevil på Kodi

>

I denne guide viser jeg dig, hvordan du installerer SportsDevil-addon på Kodi 18 Leia og Kodi Krypton 17.6. Instruktionerne her kan bruges til at installere SportsDevil på alle Kodi-understøttede enheder inklusive, men ikke begrænset til, Amazon FireStick, iOS & Android-mobiler, Windows & Mac. 

SportsDevil blev engang betragtet som den hellige gral for sportselskere og entusiaster. Det være sig NFL, NBA, NHL, engelsk Premier League, Cricket, Fodbold, Hockey, UFC eller enhver anden større sport, SportsDevil streamet det hele. Der var noget for enhver smag. Addon lever nu kun relikvier fra sin fortidens ære. Dog kan du stadig finde tilstrækkelige sportsstrømme til at holde dig limet. Du kan livestream næsten enhver større sportsbegivenhed ved hjælp af denne Kodi-tilføjelse. Du kan se videoer i forskellige billedkvaliteter såsom 480p, 720p, 1080p.

Mange af webstederne i SportsDevil er muligvis blokeret af din internetudbyder, så du vil kræve en god VPN for Kodi til at omgå det (Bemærk, at vi aldrig opfordrer vores læsere til at få adgang til ulovlige ting, så få adgang til disse på din egen risiko. Du kan kontrollere læs mere om de juridiske spørgsmål, der vedrører Kodi her.)

SporstDevil kan installeres på Kodi enten direkte ved at installere repoen fra kildestien eller ved at downloade zip-filen. Begge disse metoder er beskrevet i denne vejledning.

: Mange videoer streames ikke i forskellige kategorier. Imidlertid spiller mange af dem stadig. 

Disclaimer: Denne tutorial er strengt til uddannelsesmæssige formål, og vi opfordrer ikke til brug af tilføjelser til ulovlig brug eller adgang til uautoriseret indhold på nogen som helst måde. Så læsernes skøn frarådes.

Sådan installeres SportsDevil Kodi Addon på FireStick og PC

SportsDevil er stadig en meget populær Kodi-tilføjelse, og den kan downloades fra en masse lagre. I denne tutorial vil vi installere SportsDevil ved hjælp af EzzerMacs repo, men du er fri til at bruge alle.

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

Forudsætning for installation

Du skal aktivere de ukendte kilder i Kodi-indstillinger for at tillade installation af SportsDevil, som er et tredjeparts tilføjelse. Følg disse trin:

  • Klik på Kodi Indstillinger fra startskærmen (øverst til venstre)
  • Klik System hvis du bruger Kodi Leia eller Systemindstillinger på Kodi Krypton
  • Vælg Add-ons til venstre og til højre tænd for Ukendte kilder
  • Klik Ja for at holde indstillingen tændt
  Sådan installeres og bruges Stremio på FireStick / Android Box

Når det er gjort, skal du følge nedenstående trin for at installere SportsDevil Kodi Addon.

TRIN 1: Start Kodi på din pc eller Amazon Fire TV, og åbn Indstillinger som vist på billedet herunder.

sportsdevil Kodi

TRIN 2: Gå nu videre til Filhåndtering.

kodi sportsdevil

TRIN 3: Klik nu på åben Tilføj kilde.

sportsdevil repo

TRIN 4: Så snart du klikker på åben Tilføj kilde, et pop op-vindue vises. Klik  på det vindue. I følgende vindue skal du indtaste følgende URL, som du ser på billedet herunder: – http://www.lvtvv.com/repo/

Brug linket http://ezzer-mac.com/repo

Kodil-kilde er ikke længere tilgængelig

sportsdevil kodi addon

TRIN 5: I den næste pop-up-menu bliver du spurgt om mediekildenavnet. Bare skriv ind Kodil som vist nedenfor. Kontroller, at du har lagt alt korrekt, da det er meget vigtigt, og klik derefter på Okay.

hvordan man installerer sportsdevil addon på kodi

TRIN 6: Nu bliver arkivet downloadet. Gå nu tilbage til Kodis hovedmenu ved at trykke på backspace et par gange og åbne Add-ons menu.

kodi sportsdevil

TRIN 7: Klik nu på åben Pakkeinstallatør (ikonet med åben boks øverst til venstre som vist nedenfor).

SportsDevil Kodi

TRIN 8: Klik nu på åben Installer fra zip-fil.

sportsdevil Kodi

TRIN 9: Vælg nu Kodil eller ethvert andet kildenavn, du valgte tidligere efterfulgt af repository.kodil-1.3.zip repository.EzzerMacsWizard.zip

kodi addon sportsdevil

TRIN 10: Dette starter installationen af ​​EzzerMacs-arkivet. Installationen tager kun få sekunder. Gå nu tilbage til den forrige menu, og vælg denne gang Installer fra depot i stedet for  Installer fra zip-fil.

hvordan man installerer sportsdevil på kodi

TRIN 11: Klik nu på åben Kodil Repository EzzerMacs Wizard Repository og vælg derefter Video-tilføjelser. Her ser du en masse tilføjelser, så bare rul ned, indtil du finder SportsDevil.

SportsDevil Kodi

TRIN 12: Klik på åbn SportsDevil. I den næste menu skal du vælge Installere. Et par advarsler vises muligvis, men ignorer dem. Hvis du ikke har tændt installationen fra ukendte kilder, ville du blive ført til indstillingsmenuen, bare tænd den og gå tilbage her. Når du klikker på installation, begynder installationen.

kodi sportsdevil

(Kun Kodi Leia) Når du har klikket på Install, skal du klikke på Okay på den popup, der vises næste

TRIN 13: Dette vil begynde installationen. Når den først er installeret, kan du bare gå til Add-ons-menuen og finde SportsDevil der i afsnittet om video-tilføjelser. Nu er det bare at åbne den og nyde Sportsverdenen med SportsDevil på din pc eller Amazon Fire TV.

kodi sportsdevil

Dette var en af ​​metoderne til installation af SportsDevil på Kodi. Dette er den mest populære metode. Der er dog endnu en metode til at installere tilføjelser på Kodi. Det er mere direkte og kortere, men det fungerer ikke på FireStick.

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

  Sådan rettes FireStick-fjernproblemer

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Sådan installeres SportsDevil på Kodi (PC)

Brug ovenstående metode til at få SportsDevil på pc, så den følgende metode ikke fungerer mere.

TRIN 1: Denne metode involverer download af depotet direkte fra en zip-fil. Download denne zip-fil fra dette link http://www.lvtvv.com/repo/repository.kodil-1.3.zip og husk det bibliotek, hvor du gemte zip-filen.

TRIN 2: Start Kodi på din pc eller Fire TV, og åbn Add-ons Menu som vist på billedet herunder.

hvordan man installerer sportsdevil på kodi

TRIN 3: Gå nu til Pakkeinstallatør (åbent-ikonet øverst til venstre som vist nedenfor) og åbn det.

SportsDevil Kodi

TRIN 4: Klik nu på åben Installer fra zip-fil og gå til det bibliotek, hvor du har gemt zip-filen, og vælg den. Dette installerer automatisk Kodil-arkivet på din Kodi. Når installationen er udført, ser du en pop-up-meddelelse øverst til højre, hvorved add-on er opdateret.

SportsDevil Kodi

TRIN 5: Gå nu tilbage til trin 3 og åbn Pakkeinstallatør. Denne gang skal du klikke på åben Installer fra depot.

hvordan man installerer sportsdevil på kodi

TRIN 6: Klik nu på åben Kodil Repository og vælg derefter Video-tilføjelser. 

Kodi SportsDevil

TRIN 7: Rul nu ned, indtil du finder SportsDevil, og installer det som gjort på ovenstående metode ved blot at følge anvisningerne.

kodi SportsDevil

TRIN 8: Voila, Sports Devil er installeret med succes på din Kodi. Læn dig nu tilbage og nyd NFL, NBA, Cricket, Hockey, UFC eller enhver anden større sport på din Amazon Fire TV eller PC.

hvordan man installerer sportsdevil på kodi

Du kan bruge en af ​​de ovennævnte to metoder til at installere Sportsdevil på Kodi 18 Leia eller Kodi 17.6 Krypton. Når det er gjort, står et hav af sportsbegivenheder til din rådighed. Du kan bare læne dig tilbage på din sofa og nyde din yndlingssport. Men alt dette bør du overveje at få en Kodi VPN med den højeste prioritet.

I lighed med enhver software er Kodi heller ikke fri for fejl. De mest almindelige problemer rapporteret af brugerne er buffering og langsom streaming. Hvis du står over for problemer, kan du gøre det her, hvordan du løser Kodi-buffering.

Video: Sådan installeres Sportsdevil Kodi Addon

Hvis du har problemer med at installere Sportsdevil addon på Kodi, kan du tjekke videoen herunder.

  Sådan installeres museskift på FireStick / Fire TV

SportsDevil-installation mislykkedes

Der er nogle få grunde til, at installationen af ​​addon kunne mislykkes, og vi er nødt til at se på hver enkelt af de første fra det grundlæggende.

Det mest basale aspekt ved fejlfinding er at bestemme og fjerne lokale problemer. Så sørg for, at enheden har internetadgang. Prøv at køre enhver anden app, der bruger internettet eller åbne et websted i en browser. Hvis der ikke er nogen forbindelse, skal du løse internetproblemerne, før du fortsætter med SportsDevil-installationen. Hvis Internettet fungerer i orden, og addonet stadig ikke installeres, bliver vi nødt til at se på andre løsninger.

Ofte er problemet med den server, hvor depotet ligger. Vi har lært at installere Sports Devil fra EzzerMacs depot, som langtfra er et af de mest anvendte depoter i disse dage. Men det vides også at have nedetid. Så hvis du ikke er i stand til at tilføje EzzerMacs-arkivet som kilde under installationsprocessen, er chancerne for, at der er et problem med serveren. Og når der er serverproblemer, er det bedste, du kan gøre, vente på, at det fungerer igen.

Jeg vil også anbefale at genstarte din enhed, som også genstarter Kodi og opdaterer systemfilerne. Mange gange en enkel genstart løser problemet.

Hvis intet ser ud til at virke, og du er sikker på, at serveren fungerer fint, skal du muligvis nulstille Kodi og geninstallere Sports Devil-tilføjelse. Nulstilling af Kodi udsletter alle dine data og tilføjelser. Men du kan redde noget af det ved at tage backup af Kodi-dataene.

SportsDevil fungerer ikke

SportsDevil er vært i EzzperMacs depot, og denne kilde har normalt de betroede tilføjelser. Men hver Kodi-addon har potentialet til at løbe ind i problemer, uanset hvor sjældent det kan være.

Hvis SportsDevil ikke fungerer efter installationen, igen, er den første ting, du vil tjekke, at din enhed stadig har internetadgang.

Hvis internettet faktisk fungerer, og SportsDevil ikke er det, kan der igen være et serverproblem. Og som jeg sagde før, hvis serveren er den skyldige, er venting den eneste løsning.

I tilfælde af at du har ventet længe nok til, at det usandsynligt er et serverproblem, vil du prøve nogle lokale fejlfinding.

Gå ud af Kodi, og genstart enheden. Genstart løser mange problemer, og det er sandsynligvis også at løse SportsDevil.

Hvis det ikke fungerer, skal du afinstallere SportsDevil ved at gå til Kodi Startskærm > Add-ons > Video Addons, og installer det derefter igen. Der er en chance for, at nogle filer kan være korrupte eller ødelagte. Følg den samme installationsproces, som jeg har beskrevet ovenfor for at geninstallere denne tilføjelse.

Og når intet af det fungerer, er det muligvis den sidste udvej at nulstille Kodi.

I tilfælde af at du får en bestemt fejlmeddelelse, vil jeg anbefale dig at tage skærmbilledet og dele det i kommentarfeltet. Jeg vil gøre mit bedste for at løse problemet. Du vil måske også tjekke og dele Kodi-logfilen. Det vil hjælpe med at bestemme den nøjagtige årsag til problemet.

Relaterede:

  • Bedste Kodi Builds
  • Sådan jailbreak Amazon FireStick
  • Sådan installeres Exodus Redux på Kodi

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.