Kuinka asentaa ja asentaa Trakt Kodiin

>

Tässä artikkelissa opitaan kuinka asentaa ja asentaa Trakt Kodi 18.5: een & alemmat versiot. Trakt on kolmannen osapuolen palvelu, joka tarkkailee katsomasi katsauksia ja synkronoi sen Trakt-tilisi kanssa. Tässä oppaassa esitettyä menetelmää voidaan soveltaa kaikkiin Kodi-tuettuihin laitteisiin, mukaan lukien FireStick, Windows PC, Android jne.

Mikä on Trakt Kodilla?

Trakt on verkkoalusta, joka integroituu Kodin kanssa ja scrobblea elokuvia ja televisio-ohjelmia, joita katsot. ‘Scrobbling’ tarkoittaa yksinkertaisesti seuraamistasi katsomastasi. Tämä työkalu pitää kirjaa katsomasi toiminnoista ja auttaa sinua löytämään uutta sisältöä historian perusteella. Trakt on kuitenkin muutakin kuin vain levynäyttelijä. Sen avulla voit myös muodostaa yhteyden ihmisiin ympäri maailmaa, joilla on samanlaisia ​​etuja.

Trakt ei pidä vain kirjaa jo katsomisestasi, vaan myös auttaa sinua luomaan tarkkailulistan kaikesta mitä haluat katsoa. On totta, että voit lisätä suosikkeja lisäyksiin, mutta kun Kodi Trakt -lisäosa on käytössä, yksittäinen tarkkailulista on automaattisesti saatavana kaikille lisäosille. Toisin sanoen sinun ei tarvitse ylläpitää luetteloa erikseen jokaisesta lisäosasta. Toinen hyvä asia Traktissa on, että sinun ei tarvitse Kodia tarkkailulistojen luomiseen tai ylläpitämiseen. Tarvitset vain Internet-yhteydellä varustetun laitteen, jolla voit siirtyä Trakt.tv-verkkosivustoon ja kirjautua tiliisi.

Ja älä unohda, että Trakt on monialustainen palvelu ja tukee useita sovelluksia. Kaikki yhdestä laitteesta scrobched synkronoidaan Trakt-tilisi kanssa ja on käytettävissä kaikilla laitteilla, joilla käytät tätä palvelua. Sinun on vain varmistettava, että olet kirjautunut Trakt-palveluun kaikilla laitteilla, joilla on sama tili.

Kuinka asentaa Trakt Kodiin

Oppikaamme nyt, kuinka kirjautua Traktiin, kuinka asentaa Trakt Kodiin ja kuinka asentaa Trakt Kodiin. 

Trakt on freemium-palvelu. Traktin ilmaista versiota tuetaan mainostuella. Voit ostaa mainoksetonta VIP-premium-palvelua suunnitelmille, jotka alkavat hinnasta 2,50 dollaria kuukaudessa.

Rekisteröidy Trakt.TV-tilille

Sinun on ensin kirjauduttava Trakt.tv-tiliin. Tilisi tallentaa kaikki tiedot, jotka olet synkronoinut Kodi ja muiden sovellusten kanssa. Tässä on tilin rekisteröintivaiheet.

  Cara Pasang Pautan BK Membina Kodi

Vaihe 1: Käytä https://www.trakt.tv millä tahansa tietokoneella tai mobiiliselaimella. Kun aloitussivu latautuu, napsauta Liity Trakt ilmaiseksi -linkkiä

kuinka asentaa trakt kodi

Vaihe 2: Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse käyttäjänimi ja salasana.

Vaihe 3: Jatka napsauttamalla Liity Trakt-painiketta

Huomaa: Voit myös kirjautua sosiaalisen median tiliisi, mukaan lukien Twitter, Facebook tai Google

trakt kodi

Vaihe 4: Kirjoita henkilökohtaiset tietosi seuraavalle sivulle, mukaan lukien näyttönimi, sijainti, sukupuoli, syntymäaika.

Vaihe 5: Napsauta Seuraava vaihe

kodi trakt

Vaihe 6: Seuraava asia, jonka haluat tehdä, on valita suosikkilajit luettelosta. Kun olet valmis, napsauta Seuraava vaihe

trakt kodi

Vaihe 7: Seuraavalle sivulle voit lisätä elokuvia ja TV-ohjelmia, joita olet katsellut (tai katsot parhaillaan). Voit halutessasi lisätä mitään. Napsauta uudelleen Seuraava vaihe

Lisää trakt kodiin

Vaihe 8: Jos haluat jakaa aktiviteetteja sosiaalisessa mediassa, napsauta Yhdistä haluamasi alustan vieressä. Jos et halua jakaa aktiviteettiasi, älä valitse mitään sosiaalisen median alustaa. Napsauta Seuraava vaihe vielä kerran

mikä on trakt on kodi

Vaihe 9: Jos haluat vastaanottaa push-ilmoituksia, valitse yksi käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Napsauta Jatka hallintapaneeliin jatkaaksesi.

trakt.tv

Olet onnistuneesti rekisteröitynyt Trakt-palveluihin ja luonut tilin. Oppimme nyt kuinka asentaa Trakt Kodiin.

Vaiheet Traktin asentamiseen Kodiin

Trakt Kodi on osa virallista Kodi-lisäosavarastoa. Tämä tarkoittaa, että tämä palvelu on virallisesti saatavana Kodissa, ja sinun ei tarvitse kytkeä TUNTEMATTAMAT lähteet päälle.

Kodi Add-on -varasto on esiasennettu Kodi-ohjelmaan.

Seuraa alla olevia vaiheita saadaksesi Trakt for Kodi:

Vaihe 1: Varmista, että olet Kodin aloitusnäytössä. Napsauta nyt vasemmassa paneelissa / sivupalkissa Lisäosat

trakt kodi

Vaihe 2: Napsauta seuraavaksi ruudun vasemmassa yläkulmassa olevaa avoimen ruudun kuvaketta (jota kutsutaan myös paketin asentajaksi)

paketin asentaja

Vaihe 3: Kun näet seuraavat vaihtoehdot, napsauta Asenna arkistosta

asenna arkistosta kodi

Vaihe 4: Siirry eteenpäin ja napsauta seuraavan ikkunan Kodi-lisäosa-arkistoa.

Huomautus: Jos et ole asentanut ylimääräisiä kolmannen osapuolen arkistoja, et näe Kodi-lisäosan arkistoa täällä. Sen sijaan arkistovaihtoehdot avautuvat suoraan (katso kuva seuraavassa vaiheessa). Jos et näe tätä arkistoa, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Kuten huomaat, olen asentanut muita arkistoja, joten tässä on lueteltu Kodi-lisäosa-arkisto.

  Najboljši Kodi Porno Addons: Kako gledati filme za odrasle na Kodi

kodi addon -varasto

Vaihe 5: Napsauta seuraavaksi Ohjelman lisäosat

kuinka lisätä trakt on kodi

Vaihe 6: Vieritä alas ja napsauta Trakt

Saatat nähdä myös ”Trakt.tv List Manager”; on EI täytyy asentaa se.

kuinka saada trakt kodi

Vaihe 7: Napsauta nyt oikeassa alakulmassa olevaa Asenna-painiketta

kuinka asentaa trakt kodi

Huomaa: Kodi 18 -laitteessa näkyy ponnahdusikkuna napsauttamalla Asenna. Klikkaus kunnossa tuo ponnahdusikkuna

Vaihe 8: Odota Trakt-lisäosa asennettuna -ilmoitusta. Se näkyy oikeassa yläkulmassa

trakt kodi

Vaihe 9: Tämä asentaa Kodi Trakt -lisäosan onnistuneesti. Palaa nyt Kodi-aloitusnäyttöön ja siirry Lisäosat-kohtaan> Ohjelman lisäosat. Löydät Trakt-lisäosan täältä

trakt kodi

Opimme nyt määrittämään Traktin Kodissa.

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / Urheilu. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Kuinka perustaa Trakt Kodiin

Sinun on valtuutettava Trakt Kodissa kahdella tasolla. Ensin on määritettävä Trakt-lisäosa Kodissa. Toiseksi sinun on valtuutettava Trakt erikseen jokaisesta lisäosasta.

Katsokaamme molempia yksi kerrallaan.

Valtuuta Trakt Kodi Addon

Siirry Kodi-aloitusnäytössä Lisäosat > Lisäosani

kuinka perustaa trakt kodi

Napsauta seuraavaksi Ohjelman lisäosat

kuinka asentaa trakt kodi

Napsauta ‘Trakt’

perustamalla trakt kodi

Napsauta alaosassa olevaa Määritä-painiketta

Näin voit määrittää trakt-tilin kodissa

Ikkuna, jonka otsikko on ”Asetukset – Trakt”, aukeaa.

Huomautus: Voit myös siirtyä Lisäosiin > Ohjelmoi lisäosat Kodi-aloitusnäytöltä ja napsauta hiiren kakkospainikkeella Trakt-kuvaketta. Kun pikavalikko tulee näkyviin, napsauta Asetukset ja Asetukset – Trakt-ikkuna avautuu uudelleen

trakt kodi

Varmista Trakt Kodi -asetusikkunassa, että Yleinen-välilehti on valittu vasemmalla.

Napsauta vaihtoehtoa Kuinka voin valtuuttaa trakt-lisäosan käyttämään trakt.tv-tiliäni?

kodi trakt

Näet “Trakt-tilin valtuuttaminen” -valintaikkunan, jossa on QR-skannauskoodi ja aakkosnumeerinen aktivointikoodi. Voit integroida Traktin Kodiin jommallakummalla.

  Cara Memasang Medusa Kodi Addon

Jos käytät Trakt-mobiilisovellusta, skannaa koodi sovelluksesta, ja valtuutus tapahtuu heti.

trakt aktivointikoodi kodi

Jos käytät Trakt-verkkopalvelua, siirry osoitteeseen https://www.trakt.tv/activate. Kirjaudu sisään aiemmin luomallasi Trakt-tililläsi ja kirjoita Kodi-ikkunassa näkyvä koodi (katso alla oleva kuva)

Napsauta Jatka

suoliston lupa

Vahvista aikomuksesi napsauttamalla seuraavan näytön ‘Kyllä’ -painiketta, joka kysyy ‘Salli Trakt for Kodi käyttää tiliäsi?’

trakt aktivointi kodi

Näet seuraavan ilmoituksen, kun olet aktivoinut Traktin Kodissa

aktivoi trakt kodi

Palaa nyt Kodiin ja avaa Trakt-asetukset uudelleen. Kun olet aktivoinut Kodi Trakt-tilillä, näet Trakt-tilisi nimen yläosassa.

kuinka asentaa trakt kodi

Valtuuta Trakt jokaisessa Kodi-lisäosassa erikseen

Ensinnäkin, sinun on varmistettava, että sinulla on yksi Trakt-käytössä Kodi-lisäosista (kyllä! Kaikki lisäosat eivät tue Traktia). Onneksi suurin osa suosituista lisäosista, kuten Exodus Redux, Yoda, Exodus, tukee Traktia.

Joten, tässä voit antaa valtuutuksen Traktille Kodilla lisäosa-tasolla

Siirry Kodi-aloitusnäyttöön ja siirry Lisäosat-kohtaan > Lisäosini. Napsauta nyt Videon lisäosat. Näet luettelon kaikista videon lisäyksistä täällä.

Napsauta lisäystä, jonka haluat integroida Traktiin. Valitsen Exoduksen

trakt ulkomaille

Napsauta seuraavan näytön Määritä-painiketta

exodus trakt

Valitse ‘Tilit’ vaihtoehto vasemmasta paneelista

kuinka asentaa trakt kodi

Napsauta nyt “Valtuutus …” Trakt-osiossa

trakt kodi

Näet nyt ponnahdusikkunan, jossa sinua pyydetään käymään osoitteessa https://trakt.tv/activate ja kirjoittamalla näytetty koodi.

Mene eteenpäin ja aktivoi lisäosa tapaan, jolla valtuutit Traktin aiemmin

trakt on kodi

Kun valtuutus on valmis, näet Trakt-tilisi nimen Trakt-osiossa (katso alla oleva kuva)

trakt kodi

Kuinka ostaa mainoksetonta Premium Trakt -tiliä

Jos haluat kokemuksen ilman mainoksia, voit tilata yhden VIP-suunnitelmista. Traktilla on kaksi VIP-suunnitelmaa:

  1. 2,50 dollaria kuukaudessa: Tämä suunnitelma tarjoaa sinulle pääsyn kaikkiin VIP-ominaisuuksiin
  2. 5 dollaria kuukaudessa: Tämän suunnitelman avulla saat kaikki VIP-ominaisuudet ja päätuottajaluotot

Tilaa VIP-suunnitelma kirjautumalla Trakt-tilillesi osoitteessa https://www.trakt.tv ja napsauta yläosassa olevaa VIP-linkkiä. Voit suorittaa maksun PayPal- tai luotto- / maksukortilla.

kuinka asentaa trakt kodi

Käärimistä

Nyt kun Kodi Trakt -lisäosa on integroitu Trakt-tiliisi, voit aloittaa suosikkielokuvien ja TV-ohjelmien katselun. Trakt toimii taustalla ja synkronoi toimintasi hiljaa. Mutta voit myös muuttaa asetuksia niin, että sinulle ilmoitetaan joka kerta, kun Kodissa tapahtuu Trakt-toimintaa. Trakt oppii vähitellen katselutapasi ja ehdottaa elokuvia ja TV-ohjelmia vastaavasti. Siirry osoitteeseen https://www.trakt.tv ja tarkista kaikki, mitä Trakt on seurannut sinulle.

Related:

Kuinka asentaa Kodi FireStickiin
Kuinka asentaa Real Debrid Kodi -sovellukseen
Kuinka asentaa VPN FireStickiin
Kuinka korjata Kodi-puskurointiongelmat
Kuinka korjata riippuvuuden asennus epäonnistui Kodissa