Uw FireStick of Fire TV opnieuw opstarten / opnieuw opstarten

>

In deze handleiding leert u hoe u FireStick en andere Amazon Fire TV-apparaten opnieuw kunt opstarten.

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u uw FireStick opnieuw wilt opstarten. Als u bijvoorbeeld prestatieproblemen ondervindt, zelfs nadat u de apparaatopslag hebt opgeruimd, kan het herstarten van FireStick / Fire TV een grote hulp zijn.

Soms bevriezen FireStick-apps en konden je niet teruggaan naar het startvenster. In dat geval is opnieuw opstarten de enige optie om het apparaat weer normaal te laten werken.

Mogelijk hebt u een update of waarschijnlijk een nieuwe app geïnstalleerd die opnieuw moet worden opgestart voordat deze van kracht wordt.

Dus, wat ook uw reden is, laat me u helpen met verschillende manieren om FireStick opnieuw te starten.

Belangrijke notitie!! Als u VPN op FireStick gebruikt, zal het opnieuw opstarten van het apparaat dit veroorzaken zet uit. Zorg daarom voor jou aansluiten naar de VPN na opnieuw opstarten.

hoe een firestick opnieuw te starten

Methode 1: FireStick opnieuw starten met instellingen

Er is een Restart-optie in de FireStick-instellingen waarmee u uw apparaat snel opnieuw kunt opstarten. Het is waarschijnlijk de meest eenvoudige methode om Amazon FireStick opnieuw te starten. Om deze methode te laten werken, moet uw afstandsbediening echter werken en moet u in staat zijn om door uw FireStick te navigeren.

Als het apparaat vastzit of vastloopt en niet reageert op de reguliere opdrachten op afstand (zoals het indrukken van de knop), kunt u de andere twee methoden gebruiken die ik later in deze handleiding heb beschreven.

  Hoe Plex op FireStick en Android TV Box te installeren

Ervan uitgaande dat uw afstandsbediening normaal werkt en uw apparaat niet bevroren is, volgt u deze stappen om FireStick opnieuw te starten:

1- In het startvenster van FireStick vindt u de menu-opties bovenaan (druk op de starttoets op uw afstandsbediening om naar het startvenster te gaan)

kiezen instellingen

hoe fire tv opnieuw te starten

2- Ga nu je gang en navigeer naar Mijn Fire TV en klik erop

hoe Amazon Firestick opnieuw te starten

3- Blader nu een beetje naar beneden en kies Herstarten

herstart firestick

4- Klik wanneer daarom wordt gevraagd Herstarten nog een keer

hoe vuur tv-stick opnieuw te starten

5- Uw FireStick begint nu opnieuw te starten. Het bericht ‘Uitschakelen’ wordt ook op het scherm weergegeven

Dit is hoe je FireStick opnieuw start met behulp van de instellingenopties.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP’s over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.

  Apps op Android TV Box sideloaden


Lees: Hoe te installeren & gebruik een VPN op Fire Stick

Methode 2: Start FireStick direct opnieuw met de afstandsbediening

Als uw FireStick-scherm vastloopt waardoor u niet goed kunt navigeren en toegang hebt tot de instellingen, kunt u direct opnieuw opstarten met de afstandsbediening met behulp van een combinatie van knoppen. Het is een harde herstart die alle actieve apps sluit. Gebruik deze methode alleen als de eerste methode niet werkt.

Hier is hoe je het doet:

– Houd de toets ingedrukt kiezen en Speel pauze toetsen op de afstandsbediening samen ongeveer 5 seconden ingedrukt

externe snelkoppeling voor het herstarten van firestick

– Uw FireStick zal direct opnieuw opstarten zonder een bevestigingsprompt op het scherm te gooien zoals bij de eerste methode

Methode 3: Haal de stekker uit het stopcontact om FireStick opnieuw te starten

Dit is een andere manier om uw FireStick opnieuw te starten. Gebruik het alleen als de eerste twee methoden niet werken.

Deze methode om FireStick opnieuw op te starten is handig wanneer uw FireStick-scherm bevroren is en niet op externe opdrachten zou reageren. Het is ook handig als uw Amazon FireStick-afstandsbediening helemaal niet werkt.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw FireStick- of Fire TV-apparaat loskoppelen van de stroombron. Het is een goed idee om ongeveer een minuut te wachten voordat u het apparaat weer op het stopcontact aansluit.

Dit is misschien de gemakkelijkste methode om FireStick opnieuw op te starten als de stroombron gemakkelijk bereikbaar is.

Afsluiten

Dus zo kunt u FireStick opnieuw starten. De methoden zijn ongelooflijk eenvoudig te volgen. Na het opnieuw opstarten kan het een paar minuten duren voordat FireStick is opgestart.

  Problemen met buffer voor Terrarium TV oplossen

Verwant:

Hoe Amazon Fire Stick in te stellen
Hoe niet-werkende FireStick Remote te repareren
Hoe Kodi op FireStick te resetten
Beste FireStick-instellingen
Beste tips en trucs voor Fire Stick