Sådan konfigureres Amazon Fire TV Stick for første gang

>

Tv-visning ændrer sig hurtigt over hele kloden med indblanding af videostreamingtjenester som Hulu, Netflix, Hotstar, Amazon Prime osv. DTH kan meget snart snart blive en saga af fortiden, og det vil være for godt. Videostreaming-tjenester tilbyder ikke kun meget mere og bedre indhold, men giver også seerne et rigtigt valg. De kan vælge, hvad de måtte ønske sig fra over millioner af tv-shows, film, dokumentarer osv. Den seneste post i videostreamingsegmentet er Amazon Fire TV Stick.

FireStick er et eksklusivt Amazon-tilbud og tilbyder et væld af tjenester som Amazon Prime Video, Hotstar, Netflix, Gaana og mange andre. Men dette er ikke det eneste højdepunkt i Fire Stick. Du gættede det rigtigt. Fire Stick-fjernbetjeningen leveres med Alexa-support. Så du kan bare læne dig tilbage på din sofa nu og kontrollere alt gennem din stemme. Fantastisk, er det ikke?

hvordan man opsætter amazon fire tv stick

Hvis du vil købe Amazon Fire TV Stick eller allerede har købt den og er bekymret for, hvordan du indstiller den, skal du læne dig tilbage og slappe af. Vi er her for at hjælpe dig med installationen af ​​Amazon Fire TV Stick for allerførste gang på dit tv. Bare følg disse trin nøje, så alt bliver en kakegang.

Men inden vi begynder med denne tutorial, så lad os fortælle dig et par af forudsætningerne først. Dette er de ting, som du har brug for opsæt og kør din Amazon Fire TV Stick. Bemærk, at disse ting åbenlyst ikke vil blive inkluderet i din Fire Stick Box !!! Disse er:

  • Et kompatibelt tv: Dette er åbenlyst det største krav. Du skal mindst bruge HDTV med en HDMI-port for at bruge Fire Stick.
  • Internetforbindelse: Fire Stick har ikke sin internetforbindelse. Du skal tilslutte din Fire Stick til en aktiv og stærk WiFi-forbindelse, så den kan streame HD-videoer korrekt.
  • Amazon-konto: Sidst, men ikke mindst, skal du registrere din Amazon Fire Stick til din Amazon-konto. Hvis du bestiller Fire Stick fra din Amazon-konto, vil den allerede være registreret med denne konto. Du kan endda ændre det når som helst du ønsker det.

Amazon Fire Stick installationsvejledning

Nu hvor I alle er forberedt, lad os starte. Sådan konfigurerer du din Amazon Fire TV Stick for første gang. Jeg har delt installationsprocessen i 4 relevante dele for at gøre tingene lettere.

  Sådan installeres og se BBC iPlayer på FireStick / Kodi [Uden for Storbritannien]

Del 1: Kom godt i gang

TRIN 1: Tag din Fire TV Stick Device. Du finder en mikro-USB-port og en HDMI der. Tilslut nu USB-netledningen til mikro-USB-porten på din Fire Stick, og sæt den anden ende af strømkablet til strømadapteren.

tilslut firestick til netledningen og strømadapteren

TRIN 2: Tilslut nu strømadapteren til en stikkontakt. (Bemærk: Det anbefales at bruge strømadapteren og ikke de elektriske USB-porte, der tilbydes af få tv’er).

TRIN 3: Tilslut nu Fire Stick til enhver HDMI-port på dit tv. Husk HDMI-portnummeret, da du nu bliver nødt til at tænde den tilsvarende HDMI-indgangskanal på dit tv.

indsæt firestick i HDMI-porten på tv

TRIN 4: Tænd for dit tv, og åbn den tilsvarende HDMI-indgangskanal. Du vil se en indlæsningsskærm med Fire TV Stick-logoet. Det kan tage lidt tid at indlæse for første gang, så rol ikke.

Trin 5: Nu er det tid til at konfigurere din Fire Stick-fjernbetjening. Indsæt først de to AAA-batterier, der er inkluderet i kassen.

Indsæt eksterne batterier

Nu skal fjernbetjeningen automatisk parres med Fire Stick. Hvis den imidlertid ikke parres automatisk, skal du bare trykke på Hjem-knappen på din fjernbetjening og holde den inde i 10 sekunder. Dette sender din Fire Stick til opdagelsestilstand, og sammenkoblingen udføres.

Når fjernbetjeningen er parret med FireStick, skal du trykke på Afspil / pause -knappen for at starte installationsprocessen

hvordan man opsætter amazon fire stick 4k

Trin 6: FireStick beder dig nu om at vælge dit foretrukne sprog. Fremhæv det ønskede sprog ved hjælp af navigationstasterne på fjernbetjeningen, og tryk på Vælg / OK knappen på fjernbetjeningen for at indstille sproget.

Bemærk: Select / OK er den cirkulære knap på fjernbetjeningen, der er lukket inde i navigationsknapperne

instruktioner til opsætning af amazon fire stick

Del 2: Tilslut Amazon Fire Stick til Wifi

Trin 7: Din FireStick scanner nu efter de tilgængelige Wi-Fi-netværk inden for området. Når du ser listen over netværk, skal du vælge din Wi-Fi og indtaste din SSID og adgangskode (hvis nødvendigt) for at oprette forbindelse

hvordan man forbinder amazon fire stick til wifi

Del 3: Registrer Fire TV / Stick med en Amazon-konto

Trin 8: Nu er det tid til at registrere din enhed til din Amazon-konto. Din Amazon Fire TV Stick bliver forhåndsregistreret, hvis du har bestilt den fra Amazon. Hvis det ikke er tilfældet, eller hvis du vil registrere dig via en anden Amazon-konto, kan du bare følge instruktionerne på skærmen for at registrere eller afregistrere dit Fire TV. (Du kan lære mere om det her.)

Hvis din FireStick ikke er forregistreret, skal du se følgende vindue. Hvis du har en Amazon-konto, skal du gå videre og vælge den første mulighed. Hvis ikke, skal du først oprette en Amazon-konto ved at klikke på Jeg er ny på Amazon. 

instruktioner til opsætning af amazon fire stick

Trin 9: Din FireStick vil nu registrere. Vent et par sekunder.

hvordan man opsætter amazon firestick

Del 4: Afvikling af installationsprocessen

Trin 10: Når registreringen er afsluttet, vil FireStick spørge, om du vil gemme din Wi-Fi-adgangskode på din Amazon-konto.

  Sådan rettes Sportz TV IPTV-kanaler, der ikke fungerer

Hvis du bruger flere Amazon-enheder, der er registreret til den samme Amazon-konto som FireStick, ville det være en god ide at vælge Ja for at lade disse enheder hurtigt oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. Hvis du ikke har andre Amazon-enheder og ikke engang agter at købe en i fremtiden, kan du lige så godt vælge Ingen 

amazon fire stick wifi adgangskode

Trin 11: Hvis du vil aktivere forældrekontrol på din FireStick, skal du klikke på Aktivér forældrekontrol på næste skærm. Hvis du gør det, bliver du bedt om at indstille en PIN-kode i det efterfølgende vindue. Du skal indtaste pinkoden for de fleste aktiviteter på FireStick.

Hvis du ikke har brug for forældrekontrol, skal du blot klikke på Ingen forældrekontrol at fortsætte.

forældrekontrol på amazon fire tv-stick 4k

Trin 12:  Du kan nu klikke på Kom godt i gang og vælge de apps / streamingtjenester, du ønsker at installere, før du kommer i gang med FireStick. Hvis du vil installere dem senere, skal du klikke på Nej tak

hvordan man indstiller amazon firestick og fire tv-enheder

Hvis du har en FireStick 2nd Gen uden tv-kontrolknapper (lydstyrke og tænd / sluk-knapper) på fjernbetjeningen, er dette alt hvad du skal gøre for at konfigurere din enhed.

Hvis du har en nyere FireStick med tv-kontrolknapper, skal du fortsætte med del 5 nedenfor

Del 5: Par FireStick-fjernbetjening med tv

De følgende trin er kun til fjernbetjeninger med tv-kontroller. Hvis du ikke har fjernbetjening med lydstyrkeknapper, kan du springe denne del over og gå til det næste afsnit.

Trin 13: Når du ser dette vindue, skal du klikke på Næste

opsæt tv-kontrol på firestick

Trin 14: Tryk på lydstyrke op og lydstyrkeknapper ned på fjernbetjeningen

Sørg for, at fjernbetjeningen peger på tv’et. Tv-kontrolknapperne bruger IR-profilen til dit tv. Derfor skal dit tv og fjernbetjening være inden for synslinjen for, at tv-kontrolfunktionerne kan fungere.

amazon fire tv og firestick 4k opsætning

Trin 15: Klik på Ja hvis du hørte lyden. Hvis ikke, skal du klikke på NEJ for at gentage processen

hvordan man indstiller firestick 4k

Trin 16: Når Fire TV-fjernbetjeningen er synkroniseret, ser du følgende meddelelse på skærmen

Sådan konfigureres Amazon Fire TV Stick for første gang

Du har konfigureret din FireStick med succes

Sådan begynder du at bruge din Fire Stick

Nu hvor din FireStick er klar, vil du komme i gang med det samme. Her er nogle spændende ting, du gerne vil vide, som helt sikkert vil tilbyde en meget bedre FireStick-oplevelse.

Jailbreak din FireStick

FireStick er en fantastisk mediestreaming enhed. Det giver dig mulighed for at se dine foretrukne episoder, film og endda live tv gennem apps som Netflix, Hulu, Amazon Prime og mange flere. Men der er en alvorlig begrænsning. Disse tjenester koster dig penge, den slags, der let kunne udjævne dit budget. Desuden kunne du ikke få det hele, du vil se fra en tjeneste. Du skal have flere abonnementer, og det koster endnu mere.

  Sådan installeres Kodi Collusion Build på Kodi

Men du kan nemt jailbreak FireStick og aldrig behøver at bekymre dig om at betale en krone for at se film, shows, live tv og næsten alt hvad du ønsker. Jailbreaking er en enkel, hurtig, sikker og juridisk proces. Det installerer faktisk Kodi på din Fire TV Stick og streamer derefter indhold ved hjælp af Kodi Addons og Kodi builds. Kort sagt giver det dig adgang til en bundløs pool af gratis indhold.

Sådan Jailbreak FireStick

Installer FireStick Apps

Ingen medieenhed er noget godt uden dens apps, og FireStick understøtter snesevis af dem. Der er masser af apps, både gratis og betalt, du kan installere på din FireStick og nyde uendelige timers streaming. Amazon Store er et kæmpe lager med seje apps som Netflix, Hulu og Amazon Prime er indbygget i din enhed. Men hvis det ikke er nok, kan du få masser af fantastiske tredjeparts-apps, der giver dig mulighed for at se film og shows gratis.

FireStick kører på en modificeret Android, men i sin kerne er det meget som enhver anden Android-enhed. Derfor fungerer masser af tredjeparts Android-apps fejlfrit på din FireStick. Mange af dem er fjernvenlige, og dem, der ikke er, kan altid bruges med Mouse Toggle på FireStick. Se på vores bedste FireStick-apps, og kom i gang.

Hold dig beskyttet med en VPN

Jeg tror, ​​jeg aldrig kunne sige nok om, hvor vigtigt det er at være forsigtig og træffe passende foranstaltninger for at sikre din online sikkerhed. Internettet udsætter dig for de nysgerrige øjne fra din internetudbyder, tredjeparter som hackere og endda din egen regering. Alle dine online aktiviteter kan nemt spores tilbage til dig. Og når du streamer gratis film og shows gennem apps fra tredjepart, er der en chance for, at du måske havner i problemer.

Jeg udelukker ikke krænkelse af copyright. Men jeg opretholder stift begrebet rettigheder til vores privatliv og det må aldrig kompromitteres. Derfor anbefaler jeg at bruge en VPN med FireStick.

En VPN omdirigerer dine online aktiviteter gennem en krypteret server og sørger for, at din tilstedeværelse på internettet forbliver privat og anonym. Jeg anbefaler ExpressVPN, da det er den hurtigste og mest pålidelige VPN-service til Fire TV Stick. Du kan tjekke denne trinvise vejledning til installation & Brug en VPN på Fire Stick.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Konklusion

Det er det. Du har med succes opsat din Amazon Fire TV Stick for første gang og nu kan nyde det store hav af multimedieindhold ved hjælp af forskellige apps eller jailbreak-processer, som jeg antydede ovenfor. Jeg håber, at dette hjalp. Skulle du stadig støde på nogle Amazon Fire Stick-installationsproblemer, er du velkommen til at fortælle mig det via kommentarfeltet nedenfor. Inden du rejser, skal du ikke glemme at kontrollere de bedste indstillinger for Firestick, som jeg mener, at enhver bruger skal anvende lige nu.

Relaterede guider:

  • Sådan rettes FireStick-fjernproblemer
  • Sådan forhindres Firestick i at blive overophedet
  • Sådan genstartes / genstartes FireStick
  • Sådan installeres Mobdro på FireStick
  • Sådan installeres Cinema APK på FireStick