20 най-добри алтернативи на Putlocker [Правни и безплатни сайтове за филми]

>

В тази публикация ще намерите списъка с най-добрите алтернативи на уебсайта на Putlocker за уеб стрийминг. Списъкът включва безплатни сайтове за филми, както и премиум услуги за стрийминг.

Putlocker беше най-популярната стрийминг платформа, която предлагаше безплатни филми и телевизионни предавания. След спирането на тази услуга нейните потребители започнаха да търсят алтернативи. Въпреки че има десетки уебсайтове, които предлагат безплатен стрийминг, не всички от тях са достатъчно добри, за да бъдат заместител на Putlocker.

Тествахме много такива уебсайтове, преди да съставим този списък. Надявам се, че ще намерите тази публикация полезна.

Внимание: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашето устройство бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не стане лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

 • Как да инсталирате VPN на FireStick / Fire TV
 • Как да инсталирате VPN на други поточни устройства

Какво е Putlocker?

Putlocker е колективното име за редица поточни уебсайтове за филми и телевизионни предавания. Всички сайтове на Putlocker носят името „Putlocker“ с различни разширения на домейни.

putlocker

Уебсайтът е създаден във Великобритания през 2010-2011 г. За кратко време сайтът започна да получава милиони потребители от цял ​​свят, особено след спирането на Megaupload.

Putlocker беше един от най-добрите уебсайтове в света. Според Alexa, Putlocker беше един от топ 250 уебсайтове.

Уебсайтът е забранен и блокиран от властите на Обединеното кралство след съдебно разпореждане поради нарушаване на авторски права.

Официална история на уебсайта на Putlocker

След спирането на оригиналния уебсайт Putlocker, услугата за стрийминг променя многократно адреса на уебсайта.

Различни сайтове, съдържащи името „Putlocker“, се блокираха и следователно собствениците продължиха да преминават към нови домейни. Някои от популярните адреси на уебсайтове, с които работи Putlocker, са putlocker.is, putlocker.ch, putlocker.rs, putlocker.com, putlocker.ac, putlocker.io и putlocker.today.

Поради популярността на Putlockers, десетки уебсайтове за клониране или огледало също се родиха и много от тях все още са функционални.

Не е известно дали първоначалните собственици на Putlocker все още управляват и поддържат някой от клонингите. Независимо от това, Putlocker се превърна в синоним на стрийминг на уебсайтове.

Има ли сайт на Putlocker все още на разположение?

Както казах, съществуват десетки огледални сайтове, носещи името Putlocker. Все още обаче не е сигурно дали оригиналният уебсайт все още е функционален или не.

Всъщност, една от алтернативите на Putlocker, която предоставям в тази статия, може също да бъде оригиналният Putlocker. Няма обаче доказателства и не знаем дали официалният сайт на Putlocker все още е на разположение.

Правният и безопасен ли е Putlocker?

Оригиналният сайт на Putlocker беше свален от властите на Обединеното кралство след заповед на Върховния съд. Сайтът е смятан за една от основните заплахи за пиратство. Следователно сайтът очевидно не е легален, поне според Висшия съд на Обединеното кралство.

Уебсайтове като Putlocker предоставят безплатно съдържание. Те печелят пари чрез реклами. Тъй като законността на такива сайтове е съмнителна, те също може да не са безопасни. Повечето от тези сайтове са склонни да използват много изскачащи реклами, които могат да ви пренасочат към спам сайтове или щракването върху рекламите може да изтегли зловреден софтуер на вашето устройство.

Фалшиви уебсайтове на Putlocker

Има съобщения за случаи на няколко фалшиви уебсайта на Putlocker. Известно е, че тези уебсайтове пренасочват потребителите към други подозрителни уебсайтове, които в крайна сметка разгръщат злонамерен софтуер на вашето устройство или открадват личната ви информация.

Ако посещавате някой уебсайт, който изглежда като един от путлокерите, бихте искали да бъдете внимателни. Посетете уебсайт само ако сте абсолютно сигурни.

Най-добрите алтернативи на Putlocker

най-добрите алтернативи на уебсайта на putlocker

В този раздел ще разгледаме и двете легални уебсайтове и безплатни поточни уебсайтове като Putlocker. Силно ви препоръчвам да предавате поточно използване на законните уебсайтове или стрийминг услуги, които притежават авторските права или правата за разпространение на съдържанието. Няма да се притеснявате за безопасността, докато гледате от тези сайтове.

Да започнем с легални уебсайтове за премиум. По-късно ще намерите списъка с безплатни легални сайтове, както и безплатни уебсайтове на трети страни като Putlocker.

Премиум сайтове за филми, които да заменят Putlocker

Преди да започнете, позволете ми да споделя плюсовете и минусите при гледане на съдържание от оторизираните / легални уебсайтове или стрийминг услуги.

Професионалисти

 • Вие сте в безопасност, докато гледате от тези сайтове
 • Не е нужно да се притеснявате от правителствения надзор или блокирането на интернет доставчика
 • Много правни услуги ви позволяват да предавате поточно качество до 4K
 • Не е нужно да се притеснявате за приключване на изтеглянето на злонамерен софтуер, вирус и т.н..
  20 beste alternatieven voor Putlocker [Juridische en gratis filmsites]

Против

 • Обикновено изисква платен абонамент
 • Може да се наложи да се абонирате за няколко услуги, за да гледате цялото съдържание, което искате

Сега, ето списъкът с топ 5 легални сайтове, които да заменят Putlocker

1. Основно видео

сайтове за алтернативи на putlockerAmazon’s Prime Video е една от най-популярните стрийминг платформи в наши дни. Точно като Putlocker, можете да влезете в онлайн портала на тази услуга, използвайки своя Prime акаунт и да го предавате в уеб браузър. Разбира се, Amazon Prime също има приложения за мобилни телефони и телевизионни устройства.

Prime има много оригинали, включително Fleabag, Джак Райън, Чудесната госпожа Мейзел и други. Освен Originals, тя разполага и с богата колекция от филми, предавания, документални филми, спортни програми, съдържание за деца и други.

Наистина не може да се отрече, че Amazon Prime е една от най-добрите услуги за стрийминг.

Връзка към уебсайт – https://www.primevideo.com/

2. Netflix

най-добрите филмови уебсайтове като путлокерNetflix е името, което няма нужда от въведение. Този поточен гигант съществува повече от две десетилетия. С повече от 150 милиона абонати по целия свят, Netflix е най-голямата медийна платформа в света.

Netflix има повече оригинали от която и да е друга услуга за стрийминг. Освен това тя разполага и с огромна библиотека от филми, шоу програми, документални филми и много повече. Въпреки че Netflix не позволява цялото съдържание във всички региони поради ограничения за авторски права, човек може лесно да деблокира Netflix с добра VPN.

Ако търсите легална алтернатива на Putlocker, Netflix може да бъде вашият избор номер едно.

Връзка към сайта – https://www.netflix.com/

3. Дисни+

сайтове за путлокерDisney + (или Disney Plus) е много нова услуга за стрийминг. Той е стартиран през ноември 2023 г. и понастоящем е достъпен само в няколко държави.

Тази платформа стартира с различни оригинали. Той също така притежава изключителните права за стрийминг на съдържание от Marvel Cinematic Universe и Star Wars франчайз.

Въпреки че Disney + е нов, той вече се превърна в ярост в развлекателния свят.

Уебсайт – https://www.disneyplus.com/

4. Хулу

уебсайт за замяна на путлокериHulu е друга невероятно популярна услуга за стрийминг в САЩ. Не мнозина знаят, че Hulu също е собственост на The Walt Disney Company, точно като Disney+.

Hulu предлага тонове съдържание по заявка, включително филми, предавания, документални филми и др. Известен е и с различни оригинали, включително популярната приказка на The Handmaid’s Tale.

Hulu разполага и с услуга на живо на телевизия, която можете да получите, като заплатите допълнителна абонаментна такса.

Връзка към сайта – https://www.hulu.com/welcome

5. Вуду

най-добрите алтернативи на путлокерVudu е компания за доставяне на съдържание, собственост на Walmart, която отдава под наем цифровото копие на филми и телевизионни предавания онлайн. Докато другите стрийминг услуги в този списък са базирани на абонамент, с Vudu трябва да платите наема или да купите филма или телевизионния сезон.

Vudu ви позволява дори да наемете отделни епизоди, без да се налага да купувате цялото шоу или дори сезона. В него има почти всички филми или предавания, които бихте могли да гледате.

Връзка към уебсайт – https://www.vudu.com/

Безплатни (легални) сайтове като Putlocker

Съществуват и безплатни и легални сайтове за стрийминг, които могат да послужат като надеждна подмяна на Putlocker. Повечето от тези сайтове се поддържат от реклами и оттам получават приходите си. Ето списъка.

1. Popcornflix

putlockerДокато другите легални услуги за стрийминг в този списък изискват платен абонамент, PopcornFlix е напълно безплатен уебсайт за филми. Това е рекламна платформа за уеб стрийминг.

Този уебсайт включва предимно филми и предавания от независими продуцентски компании. Тук може да не намерите най-популярното съдържание. Има обаче няколко интересни опции за поточно изследване.

Popcornflix не изисква никаква регистрация или влизане. Можете да започнете веднага.

URL адрес на уебсайт – https://www.popcornflix.com

2. Плутонова телевизия

безплатни сайтове като putlockerПлутоновата телевизия е друг безплатен стрийминг сайт, който в момента се предлага в САЩ, Канада и няколко европейски страни. Тази платформа предоставя телевизия на живо, както и съдържание по заявка, включително филми и предавания.

Pluto TV си партнира с над 70 доставчици, от които лицензира съдържанието, което доставя. С над 20 милиона потребители на месец, Pluto TV е една от най-големите безплатни, поддържани от реклами поточни платформи.

Връзка към уебсайт – https://pluto.tv/

3. Snagfilms

snagfilmsSnagflims е чудесно място за тези, които обичат да гледат независими филми и документални филми. Тази услуга за стрийминг предлага широк спектър от такова съдържание; много от тях са критикувани и печелят няколко награди.

Можете да гледате по-голямата част от съдържанието, без да се налага да се регистрирате. Snagflims е напълно безплатен и печели приходите си от реклами. В момента тече повече от 5000 филмови заглавия.

Вярвам, че Snagfilms е добра алтернатива на Putlocker, ако търсите безплатен и легален стрийминг.

Уебсайт – https://www.snagfilms.com/

4. Крек

безплатен уебсайт за легален филмCrackle е популярно име в поточния свят. Собственост на Sony, Crackle ви позволява да гледате телевизионни предавания и филми безплатно. Компанията печели приходите си от реклами, които се появяват между видеоклиповете от време на време.

Компанията доставя различни оригинали, както и съдържание, лицензирано от други доставчици.

Crackle е чудесно място за гледане на класически предавания и филми. Той обаче има и ново съдържание.

Уебсайт – https://www.crackle.com/

5. Туби телевизор

безплатни уебсайтове за филмиTubi TV е безплатен уебсайт за поточно предаване на филми и телевизионни предавания. В него са представени повече от 15 000 филма и шоу програми в момента.

Тази стрийминг услуга има повече от 20 милиона потребители месечно. Той има лицензирано съдържание от доставчици, включително Paramount Pictures, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer, Lionsgate и Universal Pictures.

  20 parasta vaihtoehtoa Putlockerille [lailliset ja ilmaiset elokuvasivustot]

Tubi TV е услуга, поддържана от реклами, с реклами, появяващи се многократно по време на възпроизвеждане на видео.

Можете да гледате видеоклипове без да влизате. Ако обаче имате акаунт, можете да синхронизирате поточните си данни на устройства.

URL адрес на сайта – https://tubitv.com/

ЗАБЕЛЕЖКА: Следващият раздел на статията обхваща уебсайтове за безплатни филми, подобни на Putlocker, които са известни като уебсайтове за пиратство. Споделям списъка като информационен ресурс. Ние (Fire Stick Tricks) не се обричаме на нарушения на авторските права. Моля, бъдете добър съдия в действията си и спазвайте местните закони.

Моля, кликнете тук, за да прочетете нашия Отказ от отговорност, преди да продължите.

Безплатни алтернативи на Putlocker

В този раздел ще говорим за сайтовете за безплатни филми като Putlocker. Известно е, че са уебсайтове за пиратство и е възможно да разпространяват незаконно съдържание нелицензирано. Потокът от тези уебсайтове може да ви доведе до ненужни проблеми. Тъй като Putlocker беше свален от правителството, тези уебсайтове могат да бъдат следващата цел.

Нека да разгледаме плюсовете и минусите на използването на безплатни поточни уебсайтове

Професионалисти

 • Почти цялото съдържание, достъпно чрез един уебсайт
 • Няма нужда да посещавате различни услуги
 • Тези уебсайтове са безплатни и не изискват никакъв абонамент
 • Повечето от сайтовете предлагат поточно видео с високо качество (до 1080p)

Против

 • Потокът от тези уебсайтове може да има правни последици
 • Тези сайтове могат да заразят вашето устройство, като дискретно изтеглят злонамерен или злонамерени програми
 • Те могат да откраднат вашата лична информация

Как да получите достъп до уебсайтовете на Putlocker безопасно

Не насърчаваме нарушения на авторските права. Призоваваме ви да предавате съдържание чрез законните уебсайтове за стрийминг. Ако все пак решите да предавате поточно от уебсайтове като Putlocker, нека ви покажа как да бъдете в безопасност.

Силно се препоръчва да използвате VPN, докато стриймирате от безплатните сайтове. VPN ще защити връзката ви, ще маскира IP адреса ви и ще ви предпази от правителството, проследяването на ISP и дори трети страни като хакери.

Освен това някои от тези сайтове са геоблокирани за някои страни. Така че, трябва да използвате VPN, за да ги деблокирате.

Аз лично използвам и препоръчвам ExpressVPN. Това са не само най-безопасните, но и най-бързите VPN пари, които можете да купите. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ви осигурява достатъчно време за тестване на услугите му. Можете също така да получите 49% отстъпка (3 месеца безплатно) на годишните си планове.

Нека ви покажа как да започнете с ExpressVPN в 3 бързи стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Отворете приложението ExpressVPN и щракнете върху иконата Power, за да се свържете с VPN сървър.

свържете expressvpn за стрийминг

Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързия и най-добрият VPN за поточно предаване.

Сега нека разгледаме списъка с топ 10 алтернативи на Putlocker:

 • Soap2Day
 • FMovies
 • Putlocker.vip
 • 123Movies
 • Филми радост
 • Да Филми
 • AZMovies
 • Гледайте онлайн сериали
 • Време за пуканки
 • Слънчеви филми

1. Soap2Day

безплатна алтернатива на филма за сайта на putlocker

Soap2Day е един от най-посещаваните уебсайтове за безплатни филми и шоу програми. Въпреки че интерфейсът не е като Putlocker, уебсайтът предоставя почти същия вид поточно преживяване.

Този уебсайт представя пълната гама от филми и шоу програми, включително най-новите, както и старите заглавия и епизоди.

Можете да гледате съдържанието безплатно, ако сте добре с честите реклами и изскачащи прозорци. Ако обаче искате безпроблемно изживяване, можете да се абонирате за Soap2Day VIP.

Soap2Day разполага с чист безпроблемен интерфейс с лесен избор на категории и жанрове. Сайтът разполага и с ограничено спортно съдържание.

 • Безплатен достъп с плащане
 • HD потоци
 • Субтитри
 • Достъп без регистрация
 • Не се изискват данни за плащане за безплатната версия

Уебсайт – https://soap2day.com/

2. FMovies

безплатен уебсайт за филми, подобен на путлокери

FMovies е едно огромно име в света на безплатни онлайн поточни уебсайтове. Разполага с масивна библиотека от филми и предавания. Уебсайтът непрекъснато актуализира съдържанието веднага щом се появят нови видеоклипове.

Началната страница на FMovies има голямо поле за търсене. Можете да го използвате за търсене на всеки конкретен филм или шоу. Ще намерите лентата с менюта в горната част, която съдържа различни категории, които можете да изследвате, включително тенденции, телевизионни предавания, филми, епизоди и топ IMDB.

FMovies предлага поточно предаване на пълен HD. За щастие, има много малко реклами. Уебсайтът предлага цялостно прилично поточно изживяване.

Характеристика

 • Субтитри / Затворена надпис
 • Регистрацията не се изисква
 • Кредитна карта не се изисква
 • HD потоци без вход
 • 4K потоци с безплатна регистрация на акаунт
 • Следваща автоматична игра

жанр – Екшън, приключение, анимация, биография, костюм, комедия, престъпност, документален филм, драма, семейство, фентъзи, игра-шоу, история, ужас, кунгфу, музика, мистерия, риалити телевизия, романс, научнофантастичен, спорт, трилър , ТВ шоу, Война, Уестърн

Връзка към уебсайт – https://fmovies.to/

3. Putlocker.vip

уебсайт putlockerТози уебсайт споделя същото име и лого с оригиналния уебсайт Putlocker. И така, има голяма вероятност в крайна сметка това да бъде официалният уебсайт на Putlocker. Това обаче не можем да кажем със сигурност.

Можете да започнете, като изберете опциите за стрийминг в лентата с менюта в горната част. Опциите включват жанр, държава, филми, телевизионни сериали, топ IMBD и новини.

Този уебсайт на Putlocker има обновен дизайн. Ако обаче сте почитател на стария дизайн, има опция за превключване с едно щракване.

Сайтът на Putlocker разполага с всички популярни заглавия и предавания, които можете да се сетите. Въпреки това, бъдете готови да изпитате чести реклами и изскачащи прозорци.

Характеристика

 • Достъп без регистрация
 • Не се изисква кредитна карта
 • Субтитри / Затворени надписи
 • Autoplay Next
 • Няколко сървъра

жанр – Екшън, приключение, анимация, биография, комедия, костюм, престъпност, документален филм, драма, семейство, фентъзи, история, ужас, кунгфу, мюзикъл, мистерия, митологични, психологически, романтика, Sci-Fi, ситком, спорт, трилър, телевизия Шоу, война

  20 лучших альтернатив Putlocker [легальные и бесплатные сайты фильмов]

Връзка към уебсайт – https://putlocker.vip/

4. 123 Филми

уебсайт за кино пътлокър

123Movies е много популярна услуга за уеб стрийминг. Това е от доста време. Точно като Putlocker, тази услуга също е променяла домейни многократно.

Независимо дали търсите филми или телевизионни предавания, всичко ще намерите тук. Уебсайтът съдържа всички най-новите филмови издания, както и епизоди.

Началната страница на 123Movies е добре очертана. Съдържанието е сортирано в различни полезни категории. Освен това има главно меню в горната част с опции като Начало, Преглед, Жанрове, Държави, Години и т.н..

Когато изберете филм или епизод, уебсайтът ще избере най-добрата връзка за възпроизвеждане. Той също така ще подрежда множество връзки за стрийминг в случай, че искате да направите избора сами.

Въпреки че 123Movies се поддържа от реклами, рекламите или изскачащите прозорци не се появяват много често. Затова смятам, че това е достойна алтернатива на Putlocker.

Характеристика

 • Регистрацията не се изисква
 • Кредитна карта не се изисква
 • HD качество

жанр – Екшън, Приключенски, Спорт, Научнофантастичен, Ужас, Трилър, Комедия, Престъпление, Уестърн, Аниме, Анимация, Музика, Романтика, Война, Кунг-фу, Драма, Семейство, Фентъзи, История, Биография, Мистерия, Музикални, Исторически, Училище, телевизионни предавания, анимационни сериали, азиатски драми

Уебсайт – http://wvw1.123movies.net/

5. Филми радост

putlockersТова е още един добре проектиран уебсайт за безплатен поток за филми, както и телевизионни предавания. Началната страница на уебсайта показва популярните и актуални филми по подразбиране. Можете бързо да преминете към телевизионни предавания с едно щракване.

Лентата с менюта на уебсайта ви позволява да филтрирате / сортирате съдържание по жанр, държава и филми & Телевизионни предавания. Можете също да търсите за конкретното съдържание, като използвате опцията за търсене.

Филмите радост са безплатни и се поддържат реклами. Някои от изскачащите изглеждаха подозрително. Затова избягвайте да кликвате върху всякакви реклами.

Характеристика

 • Предимно HD качество
 • Игра без регистрация
 • Не е необходима информация за плащане
 • Субтитри

жанр – Действие & Приключенски, Анимация, Комедия, Престъпление, Драма, Документален филм, Фентъзи, Семейство, Ужас, История, Музика, Мистерия, Деца, Новини, Романтика, Реалност, Научна фантастика, Война

Връзка към сайта – https://www1.moviesjoy.net/

6. Да Филми

сайт на yesmovies за подмяна на putlocker

Ако все още търсите алтернатива на PutLocker, YesMovies.ag е друг уебсайт, който можете да опитате. Този уебсайт е добре проектиран и включва всички филми или предавания, които можете да се сетите.

Подредбата на сайта е доста ясна. Можете да изберете популярното съдържание направо от началната страница. Ако търсите още, можете да разгледате по категории и жанрове. Можете също да използвате функцията за търсене, за да търсите нещо конкретно.

Уебсайтът също така ви позволява да изтегляте видеоклипове на устройството си.

YesMovies ви позволява да стриймвате в HD, както и 4K. За 4K стрийминг обаче трябва да се регистрирате за безплатен акаунт.

Характеристика:

 • Предлага се без регистрация
 • Не се изисква куб.см.
 • Наличната функция за изтегляне
 • 4K качество с безплатна регистрация на акаунт
 • Следваща автоматична игра

жанр – Екшън, приключение, анимация, биография, комедия, костюм, престъпност, документален филм, драма, семейство, фентъзи, история, ужас, кунгфу, мюзикъл, мистерия, митологични, психологически, романтика, Sci-Fi, ситком, спорт, трилър, телевизия Шоу, война

Уебсайт – https://yesmovies.ag/

7. AZMovies

най-добрият уебсайт за путлокер

AZMovies е предимно уебсайт за стрийминг на филми. На началната страница на този уебсайт ще намерите няколко раздела за филми. Можете да изследвате различни секции като Featured, Year, Всички филми, жанр и т.н..

Ако някой се интересува повече от филми, AZMovies може да сървър като чудесна алтернатива на путлокерите.

Характеристика

 • HD качество
 • Не се изисква регистрация
 • Не е необходима кредитна карта

жанр – Екшън, приключение, анимация, био, комедия, престъпност, драма, семейство, фентъзи, история, ужас, мистерия, романтика, Sci-Fi, трилър, война

Уебсайт – https://azm.to/

8. Гледайте онлайн сериали

алтернатива на уебсайта на putlockersТова е друга заместител на Putlocker, която бихте искали да помислите. Както подсказва името, този уебсайт е само за телевизионни предавания. От последните епизоди до старите предавания Watch Online Series представя всичко. Новото съдържание се актуализира доста редовно.

Гледайте онлайн серията има ясен потребителски интерфейс. Можете да започнете незабавно с поточно предаване. Началната страница показва представеното съдържание. Можете да разглеждате повече, като използвате различните категории, включително телевизионни мини-серии, нови телевизионни предавания и други.

Можете също да избирате от много жанрове, включително екшън, приключения, анимация, биография и т.н..

Гледайте онлайн сериите се поддържат реклами. Следователно тук и там ще се сблъскате с изскачащи реклами.

Характеристика

 • Предлага се без регистрация
 • Не се изисква кредитна карта
 • HD потоци

жанр – Екшън, приключения, биография, анимация

Уебсайт – https://watchtvseries.io/

9. Време за пуканки

путлокери алтернативаPopcorn Time също е много популярна услуга за стрийминг и една от най-добрите алтернативи на Putlocker. Сайтът обаче не предлага стрийминг на браузър, вместо това можете да използвате приложението им за различни устройства. Според уебсайта му приложението Popcorn Time е достъпно за смартфони с Windows, macOS, Android TV и Android.

Popcorn Time използва торенти за стрийминг на безплатни филми и предавания. Съгласно информацията, налична на началната страница на сайта, приложението Popcorn Time използва последователно изтегляне, за да предава видеоклипове, изброени от няколко торент уебсайтове, а трекерите могат да се добавят и ръчно.

Уебсайт – https://popcorntime.sh/

10. Соларни филми

нови уебсайтове за путлокерВъпреки че името на уебсайта съдържа само „филми“ в него, тук ще намерите всички популярни телевизионни предавания.

Уебсайтът има чист и лесен за използване дизайн. Основната част на уебсайта съдържа препоръчителното съдържание в горната част. Докато превъртате надолу, намирате и включените филми и телевизионни предавания.

Можете да изберете жанрове като Екшън, Трилър, Романс, Кънтри и т.н. направо на началната страница. С инструмента за търсене можете да потърсите нещо конкретно в ума си.

Уебсайтът се поддържа с реклама. За щастие, няма твърде много досадни изскачащи прозорци, с които да се справим.

Характеристика

 • Функция за изтегляне
 • Качество на HD поточно предаване
 • Игра без регистрация на акаунт
 • Не се изискват детайли за кутия

Жанр – екшън, мистерия, романтика, психологически, ситком, спорт, война, кунгфу, история, приключения, престъпност, анимация, документален филм, фентъзи, драма, мюзикъл, биография

Сайт – https://www.solarmovie.one

заключение

И така, ето нашия списък с най-добрите алтернативи на Putlocker. Както казах в началото, проверихме десетки безплатни уебсайтове за филми, преди да съставим този списък. Ако обаче смятате, че сме пропуснали добър сайт, уведомете ни чрез секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Безплатни филмови приложения за Firestick
Най-добрите терариумни телевизионни алтернативи
Най-добрите алтернативи на Showbox
Най-добри IPTV услуги

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me