Beste IPTV-tjenester (februar 2023)

>

I denne artikkelen finner du listen over de beste IPTV-tjenestene for FireStick og andre plattformer inkludert Android TV-er, Android TV-bokser, Android-mobiler & Håndholdte enheter, iOS, Windows, Mac osv.

IPTV-tjenestene som tilbys i dette innlegget er en flott måte å klippe ledningen på og se på favorittkanalene dine på nettet. Disse tjenestene tilbyr en kostnadseffektiv løsning for å streame kabel-TV-kanalene, noe som ellers kan koste en formue.

For å komme i gang, trenger du ganske enkelt å kjøpe IPTV-abonnementet og laste ned appen på de støttede enhetene. IPTV-leverandørene som er nevnt her tilbyr direktesendt TV-streaming i opptil 1080p oppløsning.

Selv om disse tjenestene først og fremst er til direkte tv-streaming, kan noen av dem inkludere VOD-filmer og show også. De fleste av disse tjenestene støtter også EPG eller TV Guide for å gi deg tilgang til TV-planen.

Catch-Up TV, flere skjermfunksjoner er også inkludert i noen av disse IPTV-tjenestene.

Merk følgende: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på enheten din, kan du få alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

  • Slik installerer du VPN på FireStick / Fire TV
  • Slik installerer du VPN på andre strømmenheter

Beste IPTV-tjenester

Her er listen over de beste IPTV-tjenestene som krever abonnement og har sitt eget innhold. Alle disse tjenestene har hundrevis av Live TV-kanaler fra USA så vel som internasjonale kanaler.

1. Sapphire Secure IPTV

beste iptvSapphire Secure IPTV er et kostnadseffektivt alternativ for å streame favorittkabel-TV-kanalene dine på FireStick og andre Android-enheter som TV-bokser, smarte TV-er, mobiler og nettbrett. Denne IPTV-leverandøren gir deg tilgang til mer enn 1500 kanaler i HD-kvalitet fra hele verden. Det er mange populære kanaler fra USA og Storbritannia også.

Live EPG-funksjonen er innebygd i Sapphire Secure-tjenesten. EPG eller TV-guiden lar deg forbli oppdatert på TV-planen for dagen. Sapphire Secure inkluderer også Multi-Screen-funksjonen som lar deg streame opptil 4 kanaler om gangen på en skjerm. Alt i alt er Sapphire Secure en fantastisk IPTV-tjeneste å ha.

Slik installerer du Sapphire Secure IPTV

2. Sportz TV IPTV

beste iptv-tjenesteleverandørerSportz TV er et annet flott alternativ å se på favoritt-TV-kanalene dine på FireStick. Med Sportz TV får du tilgang til mer enn 6500 satellittkanaler fra hele verden inkludert USA, Storbritannia, Canada og mange andre populære steder.

Grunnplanen starter på $ 9,95 med to tilkoblinger.

Sportz TV støttes på nesten alle Android-enheter inkludert FireStick, Android TV-enheter, mobiler & tabletter. Det må sidelastes eller manuelt installeres, da det ikke er tilgjengelig via noen offisiell kanal.

  Kodi Solutions IPTV: 3500+ Live TV -kanavaa 5 dollaria

Denne tjenesten har også en VOD-seksjon med et stort utvalg av on-demand filmer og show. Det er et stort pluss vil jeg si. I tillegg er det en live EPG eller TV-guide som holder deg oppdatert med TV-planen.

Du kan streame de fleste kanalene i full HD. Noen kanaler kan imidlertid bare streame i 720p.

Hvordan installere Sportz TV IPTV

3. Nitro TV IPTV

nitro tv iptvMed en solid line-up på mer enn 6000 kanaler og over 2500 streaming i HD, var Nitro TV IPTV et opplagt valg for denne listen over beste IPTV-tjenester. Nitro TV IPTV har apper for Android og Android-baserte TV-enheter, inkludert FireStick. Det fungerer jevnt selv på enheter med lite spesifikasjoner.

Du kan oppleve navigasjonsproblemer av og til, men appen gjør opp for det med nesten total bufferfri streamingopplevelse.

Nitro TV IPTV dekker alle de store kanalene fra USA så vel som Storbritannia, Canada og forskjellige andre regioner i verden. Den har også en solid samling av lokale kabel-TV-kanaler. M3U-spilleliste og EPG støttes også hvis du ønsker å bruke tjenesten med IPTV-spillerne.

Alt i alt er Nitro IPTV en anstendig IPTV-tjeneste å ha.

Slik installerer du Nitro TV på Firestick

4. Strømmer for oss

strømmer for ossStreams for Us går nå inn i vår liste over beste IPTV-tjenester for FireStick. Denne IPTV-leverandøren serverer deg en ekspansiv samling med mer enn 2000 Live TV-kanaler fra hele verden. Innholdsbiblioteket vedlikeholdes og oppdateres regelmessig. Grensesnittet er brukervennlig og enkelt å bruke. Appen tilbyr også noen kule funksjoner som Multi-Screen-funksjonen. Det er en perfekt app for de som leter etter en billig, men pålitelig streaming-løsning.

Seksjonene on-demand (filmer og TV-serier) er ikke lenger funksjonelle. Imidlertid, for direktesendt TV er Streams for Us et av de beste alternativene.

Slik installerer du Streams for Us på FireStick

5. Beast TV IPTV

beast tv iptvBeast TV IPTV tilbyr en rekke kabel-TV-kanaler (mer enn 1000 fra USA, Storbritannia og Canada; totalt mer enn 2500). For 15 dollar månedlig er det en kostnadseffektiv måte å streame alle favorittkanalene dine.

Mange kanaler er tilgjengelige i HD-kvalitet. Noen av kanalene strømmer også i SD.

Beast TV har Android-apper for FireStick, Android TV-enheter, Smart TV-er og Android-mobiler. Men du kan også bruke den på iOS, datamaskiner, Kodi og MAG-enheter.

Du kan bruke en konto på opptil 4 enheter. Dette betyr at du også kan dele dine abonnementsdetaljer med familie og venner.

Hvordan installere Beast TV

6. Område 51 IPTV

beste Istv-tjenester for firestickOmråde 51 er en utrolig populær IPTV-strømmetjeneste for FireStick og andre Android-enheter. Denne tjenesten er så populær at utviklerne må holde planen sin utsolgt mesteparten av tiden for bedre båndbreddeadministrasjon. Hvis du er heldig nok til å lande på deres hjemmeside når abonnementene er tilgjengelige, vil du virkelig glede deg over denne appen, spesielt hvis du vil streame Live TV.

For bare $ 10 i måneden leverer Area 51 streaming av høy kvalitet på favorittkanalene dine. De har også en kvartalsvis, halvårlig og årlig plan. Imidlertid anbefaler jeg å gå måned til måned med en hvilken som helst IPTV-tjeneste, ettersom du ikke ville vite når de kan gå tom.

Når det er sagt, har Area 51 vært en mangeårig IPTV-leverandør med en god merittliste. Skulle du få problemer med dem, er det et billettsystem for support 24 timer i døgnet for å hjelpe deg med bekymringene dine.

  Cum se instalează SET TV IPTV pe FireStick

Appen Area 51 er tilgjengelig på FireStick & andre Fire TV-enheter i tillegg til Android-TV-er, TV-bokser og mobiler. Du kan også bruke Area 51 Kodi addon og bruke denne tjenesten på Windows, Mac, Linux, iOS, Raspberry Pi og mer. Det er faktisk en av de beste IPTV-tjenestene for tiden.

Slik installerer du område 51

7. Evig TV IPTV

beste iptv-tjenester for ildstedEvig TV er sannsynligvis like nesten populær som Area 51. Det er sannsynligvis grunnen til at akkurat som Area 51 forblir utsolgt for det meste. De som klarer å kjøpe en abonnementsplan har ofte blitt hørt hevde at den er en av de beste IPTV-ene.

Denne tjenesten gir deg tilgang til mer enn 2000 kabel-TV-kanaler for så lite som $ 5 i måneden (enbruker). Hvis du tenker på å dele abonnementet med familie og venner, har Eternal IPTV også et par flerbrukerplaner.

Med Eternal TV får du et brukervennlig grensesnitt og gleder deg over streaming av høy kvalitet av de beste TV-kanalene fra hele verden. Den har også noen av de mest populære TV-kanalene fra USA.

Evig TV IPTV lar deg også bruke live EPG slik at du kan følge med på TV-planen.

Selv om Eternal TV-appen bare er tilgjengelig for Android-enheter, har den et Kodi-tillegg som lar deg streame TV-kanaler på et bredere spekter av enheter, inkludert Windows & Mac-datamaskiner, Linux, Windows-mobiler, iOS, Raspberry Pi og mer.

Hvordan installere Eternal TV IPTV

8. Helix TV IPTV

: Denne tjenesten er nede akkurat nå.

topp iptv-tjenester på ildstedHelix TV leveres med en enorm samling av kabel-TV-kanaler fra hele verden (som inkluderer USA, Storbritannia, Canada og mange internasjonale kanaler). Du kan velge en av de mange abonnementsplanene (fra $ 7). Fra tid til annen tilbyr Helix TV også en 48-timers prøve med full tilgang til $ 1 hvis du tenker på å prøvekjøring.

Abonnementsplanene er tilpasset for å imøtekomme behovene til forskjellige kundetyper. For eksempel er det en helix-plan fra Storbritannia som bare inkluderer satellittkanaler fra Storbritannia. Det er en USA / CA Helix-plan med TV-kanaler bare fra USA og Canada. Avhengig av behovet ditt, kan du velge planer med eller uten VOD og / eller vokseninnhold.

Og hvis du ønsker en all-inclusive plan, kan du velge Triple Helix-planen, som har alt (inkludert kanaler fra Storbritannia, USA og Canada, internasjonale kanaler, full VOD og innhold for voksne).

Helix TV IPTV tilbyr streaming av høy kvalitet i opptil 1080p oppløsning. Den har et supportbillettsystem slik at du kommer i kontakt med dem hvis du har noen problemer.

Mens Helix TV-appen bare er tilgjengelig for Android-enheter, kan du bruke nettstrømkoblingen deres i en nettleser på en datamaskin. I tillegg har de en Kodi-addon som utvider brukervennligheten til en rekke enheter inkludert datamaskiner, iOS, Raspberry Pi og mer. MAG, Dreamlink, BuzzTV og E2 / zGemma støttes også.

Slik installerer du Helix TV IPTV

9. Fremskynde TV IPTV

beste iptv-tjeneste for ildstedExpedite TV tilbyr deg mer enn 800 kabel-TV-kanaler. Du kan se mange populære kanaler fra USA i HD-kvalitet. Du vil også finne kanaler fra Storbritannia, Canada og flere andre internasjonale lokasjoner.

Foruten Live TV, har Expedite IPTV-tjenesten også en anstendig samling av VOD-filmer og show, sportsinnhold, samt tilgang til lokale nyheter.

  Beste IPTV-Player für Ihren IPTV-Dienst

Expedite TV koster 24 dollar i måneden. Dette høres litt dyrt ut. Den støtter imidlertid opptil 5 samtidige tilkoblinger. Effektivt koster hver tilkobling mindre enn $ 5, og du kan dele den med familie og venner. Du kan også velge en engangs-gratis, gratis kredittkortkrav, gratis 24-timers prøveversjon med full tilgang til det komplette utvalget av tjenester.

Det er en 3-måneders plan for $ 59, som sparer 13 dollar. Imidlertid, med tanke på gjeldende forhold til strømmetjenester fra tredjeparter, vil jeg imidlertid anbefale å holde seg til betalingsalternativet måned til måned.

Expedite TV IPTV tilbyr streaming av god kvalitet med de fleste tonn kanaler tilgjengelig i 1080p-oppløsning.

Expedite TV har ikke noen egen app. Det fungerer bare via Lenox media player-app. Lenox er tilgjengelig på Android- og iOS-enheter gjennom de offisielle app-butikkene (henholdsvis Play Store og Apple App Store). Den kan sidelastes på FireStick-enheten din. I tillegg har Expedite TV en nettkobling som lar deg streame innhold i en nettleser på en datamaskin.

Hvordan installere Expedite TV

10. Spillerne Klub IPTV

beste iptv-tjenestenPlayers Klub er en av de mest populære IPTV-tjenestene for tiden. Denne tjenesten gir deg tilgang til over 3000 kabel-TV-kanaler for bare $ 8 i måneden. Du kan se favorittkanalene dine fra USA, Canada, Storbritannia og flere andre land. De fleste av kanalene strømmer i full HD 1080p. Noen av dem er imidlertid tilgjengelige i 720p-oppløsning.

Selv om The Players Klub fremdeles er en av de mest etterspurte IPTV-leverandørene, har det vært noen pågående problemer med betalingsportalen. Selv om du har en eksisterende konto hos dem, kan du derfor oppleve noen problemer med å fornye abonnementet. På grunn av et stort antall abonnementsforespørsler, kan du ofte finne The Players Klub IPTV-planer utsolgt.

Players Klub pleide også å tilby VOD-filmer og show. Imidlertid er VOD-innholdet nå fjernet.

Denne tjenesten tilbyr også en live EPG hvis du vil holde deg oppdatert om hva som er på TV-en i dag.

Likevel er Players Klub en flott IPTV-tjeneste hvis du klarer å kjøpe en plan. Den har et profesjonelt brukergrensesnitt, som ikke bare er enkelt å bruke, men også raskt.

Hvordan installere Players Klub IPTV på FireStick

11. Ping TV IPTV

Ping IPTV er en annen IPTV-tjeneste som fanget min oppmerksomhet. Denne Live TV-tjenesten lar deg se på mer enn 800 kanaler. Det er sannsynlig at du finner alle favorittkanalene dine her fra USA så vel som fra internasjonale steder, som Storbritannia og Canada.

For $ 24 i måneden ser Ping IPTV litt bratt ut. For denne prisen får du imidlertid opptil 5 samtidige forbindelser. Dette lar deg dele abonnementet ditt med familie og venner. Effektivt koster hver tilkobling deg mindre enn $ 5 per måned.

Akkurat som Expedite TV på denne listen over beste IPTV-tjenester, tilbyr Ping IPTV heller ingen app. Det fungerer med Lenox MP-mediaspiller.

Hvordan installere Ping IPTV

Pakk inn

Så her er listen over de beste IPTV-tjenestene. Kabelskjæring er nå mer populært enn noen gang før. Flere og flere ønsker å streame favorittkanalene sine på nettet i stedet for å få et kabel-TV-abonnement. Med disse IPTV-leverandørene har du en kostnadseffektiv måte å se på Live TV på forskjellige enheter, inkludert FireStick, Android TV-enheter, mobiler, iOS og mer.

Hvis du kjenner til gode IPTV-tjenester som du mener burde være en del av denne listen over topp IPTV-tjenester, gi oss beskjed via kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Hvordan Jailbreak Firestick
Beste Kodi Addons
Beste apper for Firestick
Beste Kodi Builds

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me