Hoe SET TV IPTV op FireStick te installeren

>

In dit artikel leren we hoe u Set TV installeert op FireStick- en Fire TV-apparaten en alles behandelt wat u moet weten over deze app om aan de slag te gaan. Blijf lezen!

BELANGRIJK: Set TV werkt niet meer. Ik zal binnenkort het beste alternatief toevoegen. Volg ondertussen de onderstaande link om uw Amazon Fire TV Stick te jailbreaken voor onbeperkt gratis content.

Hoe een Fire Stick te jailbreaken

Set TV IPTV is een live tv-app die u meer dan 500 kanalen uit de VS en het VK biedt. Deze enorme verzameling satellietzenders wordt aangeboden voor een betaalbare prijs vanaf $ 20. Hoewel er veel andere IPTV-apps zijn, komt niemand zelfs in de buurt van Set TV wat het aantal kanalen betreft. Set TV wordt ondersteund door een breed scala aan Android-apparaten en geeft u de vrijheid om uw favoriete kanalen overal te bekijken, zelfs wanneer u niet thuis zit voor uw tv-toestel. Maar als u iemand bent die satellietkanalen op de televisie wilt bekijken zonder de dure kabel-tv-abonnementen of satellietschotelverbindingen te hoeven kopen, heeft u geluk! U kunt Set TV op uw Firestick- of Fire TV-apparaat krijgen.

Het is ongelooflijk eenvoudig om deze IPTV-service op uw Amazon FireStick- en Fire TV-apparaten te gebruiken. U moet zich echter aanmelden voor de Set TV-diensten via hun officiële webportaal.

Wat is IPTV?

De traditionele manier om naar een tv-zender te kijken, is om op de bank te zitten, de tv aan te zetten en af ​​te stemmen op de zender. Dat is waar IPTV de paradigmaverschuiving teweegbrengt. IPTV staat voor Internet Protocol Television en in eenvoudige woorden, het levert de tv-kanalen via internet. De kanalen die we op onze tv bekijken, worden vanaf de bron uplinked naar de satelliet en vervolgens downlinked naar de antenne die bij ons thuis of op de locatie van onze kabelaanbieder is geïnstalleerd.

IPTV lijkt veel op gewone digitale streaming, zodat u de inhoud via internet kunt bekijken. Maar een groot verschil tussen de twee is dat IPTV de live satellietkanalen streamt die momenteel worden uitgezonden en niet de inhoud die naar een server wordt geüpload. IPTV geeft je de vrijheid om altijd en overal live tv-kanalen te kijken, zolang je een app zoals Set TV hebt, een apparaat waarop de app kan draaien en internetverbinding.

IPTV gaat niet alleen over het kunnen bekijken van uw favoriete kanalen op mobiele apparaten terwijl u onderweg bent. Er is een snelgroeiende populatie van snijders die IPTV verkiezen boven traditionele kabel-tv, zelfs wanneer ze thuis zijn. IPTV-diensten brengen veel meer kanalen op één plaats in vergelijking met een abonnement op satelliet-tv en tegen een veel lagere prijs.

Aanmelden voor SET TV IPTV Services & pricing

Om SET TV IPTV op FireStick te krijgen, moet u zich eerst aanmelden voor de services op de website. Hier is hoe je dat kunt doen.

  Najlepsze odtwarzacze IPTV dla Twojej usługi IPTV

# 1. Bezoek de website www.setvnow.com en klik op de knop ‘Nu bestellen’ op de pagina

hoe set tv op firestick te installeren

Zoals u kunt zien, biedt Set TV een 24-uurs proefversie met volledige functionaliteit, die u zonder creditcard kunt krijgen. Nadat u zich hebt geregistreerd, ontvangt u een e-mail met de referenties om de proefperiode van TV een dag gratis te gebruiken.

tv gratis uitproberen

Zodra uw 24-uurs proefperiode voorbij is, kunt u zich aanmelden voor een van de beschikbare premium-abonnementen. De plannen beginnen bij $ 20 per maand, waarmee je gedurende 30 dagen toegang hebt tot alle 500+ kanalen.

Er is nog een Spaans-speciaal maandelijks abonnement met een prijs van $ 25, dat toegang biedt tot 70+ Spaanse kanalen samen met de 500+ Engelse kanalen.

Notitie: Alle premium-abonnementen ondersteunen maximaal 3 apparaten

Ze hebben ook langetermijnplannen als volgt:

 1. 3 maanden abonnement kost $ 55 (bespaart u $ 5)
 2. 6 maanden abonnement kost $ 110 (bespaart u $ 10)
 3. 12-maandenplan kost $ 200 (bespaart u $ 40)

Nadat u zich hebt aangemeld voor de services (gratis of betaald), maakt u een SET TV IPTV-account aan. U kunt zich aanmelden bij uw account door rechtsboven op de startpagina op ‘Mijn account’ te klikken.

Na het kopen van een van de premium abonnementen ontvangt u ook een pincode, waarmee u zich kunt aanmelden bij Set TV FireStick of een andere mobiele app van TV instellen.

Hoe SET TV op FireStick te installeren

Nadat u zich hebt aangemeld voor de Set TV-services, moet u de app op uw apparaat installeren. We zullen nu leren hoe Set TV op FireStick te installeren. Dit onderdeel is eenvoudig. Zorg ervoor dat u elke stap zorgvuldig volgt.

Sluit FireStick aan op uw tv en schakel deze in. Zorg ervoor dat het is verbonden met internet.

STAP 1: Schakel onbekende bronnen in

# 1. Navigeer naar en open instellingen uit het menu bovenaan

# 2. Klik ‘Apparaat’Uit de beschikbare opties op het volgende scherm

firestick-instellingen

# 3. Klik ‘Ontwikkelaarsopties

# 4. Selecteer ‘Apps van onbekende bronnen’En zet hem AAN. Hiermee kunt u apps van externe bronnen installeren. Het is voor de apps die niet beschikbaar zijn in de Amazon App Store of andere officiële app-winkels.

apps van onbekende bronnen toestaan ​​firestick

Notitie: De optie Onbekende bronnen moet alleen worden ingeschakeld als u absoluut zeker bent van de installatiebron. Set TV FireStick is een vertrouwde app en u kunt deze zonder zorgen op het apparaat installeren.

Ga nu terug naar het startscherm van FireStick.

STAP 2: Installeer de app ‘Downloader’

Als je de Downloader-app al op je Fire TV / Stick hebt, kun je direct naar stap 3 gaan. Als je deze nog niet hebt, volg je de onderstaande stappen.

Downloader is een zeer populaire app op FireStick en helpt je om Set TV IPTV op het apparaat te krijgen. Deze app is gratis verkrijgbaar in de Amazon App Store.

Volg de onderstaande stappen om de Downloader-app te downloaden en te installeren:

# 1. Beweeg op het startscherm van FireStick linksboven het zoekpictogram

# 2. Typ de term ‘Downloader’ (zonder aanhalingstekens)

  Layanan IPTV Terbaik (Februari 2023)

installeer de downloader-app op firestick

# 3. Selecteer ‘Downloader’ in de lijst die wordt ingevuld terwijl u typt

# 4. Selecteer de knop Ophalen en voltooi de installatie

installeer downloader fire tv-stick

Dit duurt niet langer dan een paar seconden (afhankelijk van de internetsnelheid).

STAP 3: Download en installeer de TV FireStick-app met behulp van de Downloader-app

Nu gaan we de Downloader-app gebruiken om de Set TV IPTV-app te installeren.

Open de Downloader-app vanuit het startscherm. Het wordt weergegeven in het gedeelte ‘Recent’ omdat u het zojuist hebt gedownload. Als u het daar niet ziet, opent u het vanuit de App-lade

Hier moet u de locatie van het APK-bestand voor Set TV IPTV invoeren. APK is het applicatiebestand voor het Android-platform dat wordt gebruikt om de apps te installeren en uit te voeren. Het is net als de EXE-bestanden op het Windows-platform en DMG op Mac OS. Voer de volgende URL in om de APK te downloaden:

http://app.setv.ca/SET.apk

download tv-firestick

Klik op ‘GO’ nadat u de URL hebt ingevoerd (zorg ervoor dat u het juiste adres hebt ingevoerd, anders wordt de app niet geïnstalleerd).

Het APK-bestand wordt nu gedownload op uw apparaat. Nogmaals, het zou niet meer dan een minuut moeten duren.

download set tv firestick-app

Zodra het bestand is gedownload, verschijnt een bericht op het scherm waarin u wordt gevraagd om uw bevestiging om de toepassing te installeren. Druk tweemaal op de neer-toets op uw afstandsbediening en klik rechtsonder op ‘Installeren’

hoe set tv op firestick te installeren

Nadat de installatie is voltooid, ziet u een bevestigingsbericht met de melding ‘App geïnstalleerd’ met twee knoppen ‘Gereed’ & ‘Open.’

‘Open’ zal Set TV IPTV meteen op FireStick starten. Als u SET TV later wilt gebruiken, klikt u op ‘Gereed’.

hoe set tv op firestick te gebruiken

Zo installeer je IPTV op Firestick.

Aan de slag met SET TV IPTV

Voer de app uit nadat u deze hebt geïnstalleerd. U zult het inlogscherm zien. Er zijn twee opties om in te loggen:

 • U kunt uw inloggegevens gebruiken (gebruikersnaam en wachtwoord)
 • U kunt de pincode gebruiken

tv-firestick instellen

Aanmeldingsgegevens worden gemaakt op het moment van aanmelding bij Set TV IPTV.

De pincode wordt meestal per e-mail verzonden naar het geregistreerde e-mailadres. U kunt uw pincode ook krijgen van het online account nadat u bent ingelogd op https://store.setvnow.com/index.php?route=account/login

Log nu in met de gewenste optie.

TV instellen op FireStick-interface

Nadat u bent ingelogd op de Set TV op FireStick, ziet u het startscherm van de app. De interface is eenvoudig en zeer intuïtief. Het is gemakkelijk te gebruiken en snel te begrijpen.

Het grootste deel van de interface wordt leeg weergegeven wanneer u de app voor het eerst opent. Wanneer u Set TV echter gaat gebruiken, wordt het lege veld gevuld met de lijst met de kanalen ‘Meest bekeken’ en ‘Laatste bekeken’.

Aan de onderkant zijn er vijf volgende tabbladen:

installeer tv op vuurstok

 1. TV: hier krijgt u toegang tot alle live kanalen
 2. Films: Dit is het gedeelte dat u inhoud op aanvraag oplevert. Maar het zijn niet alleen de films die deze sectie te bieden heeft; het heeft ook een aantal populaire tv-shows
 3. Inhalen: Deze sectie is momenteel niet functioneel. Zodra het beschikbaar is, wordt de inhoud die enkele uren geleden werd uitgezonden, opnieuw afgespeeld
 4. EPG: Het staat voor Electronic Program Guide en biedt u informatie over wat er momenteel wordt afgespeeld op verschillende tv-kanalen op Set TV
 5. info: Op dit tabblad wordt informatie weergegeven die betrekking heeft op uw Set TV-account
  Nejlepší hráči IPTV pro vaši službu IPTV

We zullen nu het tv-gedeelte verkennen, waar deze app het meest om bekend staat.

Klik op het tabblad ‘TV’ en druk op de knop ‘Selecteren’ op uw afstandsbediening. Het opent de kanaalgids.

Links zie je de verschillende categorieën waarin alle 500+ kanalen zijn ingedeeld. Op het moment dat dit artikel werd geschreven, waren de volgende categorieën beschikbaar:

 • Allemaal
 • Engels
 • Sport
 • Spaans
 • Verenigde Staten van Amerika
 • UK
 • Filippijn
 • Volwassen

Links boven deze categorieën bevindt zich een zoekveld. Als je het kanaal dat je zoekt niet kunt vinden omdat de lijst enorm is, kun je de zoekfunctie gebruiken om op kanaalnaam te zoeken.

U kunt ook beginnen met het streamen van een kanaal vanaf het tabblad EPG. Open gewoon dit tabblad en selecteer het kanaal in de lijst.

Set TV IPTV voor FireStick heeft een enorme verzameling live satellietzenders. CNN, MTV, HBO, Nat Geo, Discovery, Sky Sports, NBA, ze hebben het gewoon allemaal. De reikwijdte van dit artikel staat ons niet toe om een ​​volledige lijst te geven van de beschikbare kanalen op Set TV. U kunt de officiële website bezoeken en naar beneden scrollen om de volledige lijst te bekijken.

Krijg een VPN

Heb je je ooit afgevraagd waarom ondanks een zeer snelle internetverbinding je streaming-ervaring soms nog steeds ondermaats is? Wanneer we streamingproblemen tegenkomen, gaan we er vaak van uit dat er een probleem is aan het einde van de contentprovider. Dat komt omdat we geen reden hebben om te geloven dat zo’n supersnelle verbinding bufferingproblemen zou kunnen veroorzaken.

Laten we ons niet vergissen! De kans is groot dat uw internetprovider uw internetsnelheid verlaagt naar een niveau dat lager is dan ze beweren te bieden. U kunt het slachtoffer worden van internetbeperking, een fenomeen dat vaker voorkomt dan u denkt.

Uw internetprovider let op uw internetactiviteiten en vooral als u de laatste tijd veel hebt gestreamd, kunnen ze de snelheid vertragen. En het is misschien niet eens illegaal omdat u de kleine lettertjes van de Servicevoorwaarden niet hebt gelezen.

Dus wat doen we? Gemakkelijk! Krijg nu een VPN voor FireStick. Een VPN maskeert uw internetactiviteiten van uw ISP en zorgt ervoor dat u geniet van online streaming naar het volledige potentieel van uw internetverbinding.

beste firestick vpn

Conclusie

In dit artikel hebben we geleerd hoe deze IPTV te installeren op Amazon Fire TV en FireStick-apparaten. Set TV wordt snel een populaire live tv-app onder de snijders. Als je een recensie over Set TV hebt gelezen, heb je er misschien veel positieve dingen over gehoord. Sommigen vinden de startprijs van $ 20 per maand een beetje hoog. Maar voor deze prijs krijg je meer dan 500 kanalen, iets dat ongehoord is. En dat is het niet! Met een premium abonnement kunt u Set TV IPTV op maximaal 3 apparaten gebruiken. Dat is minder dan $ 7 per apparaat per maand. Ga je gang en download Set TV op Firestick, abonneer je op de premium services en geniet van live tv-streaming op je andere apparaten, zoals een Android-mobiel. Op zoek naar meer entertainment? Bekijk onze lijst met top 20 Amazon Fire Stick-apps waarmee je je kabel-tv kunt dumpen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me