Parhaat IPTV-palvelut (helmikuu 2023)

>

Tästä artikkelista löydät luettelon parhaista IPTV-palveluista FireStickille ja muille alustoille, mukaan lukien Android TV, Android TV Boxes, Android Mobiles & Kämmentietokoneet, iOS, Windows, Mac jne.

Tässä viestissä tarjotut IPTV-palvelut ovat loistava tapa katkaista johto ja katsella suosikkikanaviasi verkossa. Nämä palvelut tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun kaapeli-TV-kanavien suoratoistoon, mikä muuten voisi maksaa omaisuuden.

Aloittaaksesi sinun tarvitsee vain ostaa IPTV-tilauksesi ja ladata sovellus tuetuille laitteille. Tässä mainitut IPTV-palveluntarjoajat tarjoavat suoraa suoratoistoa jopa 1080p-tarkkuudella.

Vaikka nämä palvelut ovat ensisijaisesti suoraa TV-suoratoistoa, jotkut niistä voivat sisältää myös VOD-elokuvia ja -ohjelmia. Suurin osa näistä palveluista tukee myös EPG: tä tai TV-opasta, jotta voit käyttää televisioaikataulua.

Catch-Up TV, Multi-Screen -ominaisuudet sisältyvät myös joihinkin näistä IPTV-palveluista.

Huomio: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos laitteestasi löydetään tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hanki hyvä VPN ja piilota henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

  • Kuinka asentaa VPN FireStick / Fire TV: hen
  • Kuinka asentaa VPN muihin suoratoistolaitteisiin

Parhaat IPTV-palvelut

Tässä on luettelo parhaista IPTV-palveluista, jotka vaativat tilauksen ja joilla on oma sisältö. Kaikissa näissä palveluissa on satoja live-tv-kanavia Yhdysvalloista sekä kansainvälisiä kanavia.

1. Safiirin suojattu IPTV

paras iptvSapphire Secure IPTV on kustannustehokas vaihtoehto suoratoistaa suosikki kaapeli-tv-kanaviasi FireStickissä ja muissa Android-laitteissa, kuten TV-laatikot, älytelevisiot, matkapuhelimet ja tabletit. Tämä IPTV-palveluntarjoaja tarjoaa sinulle pääsyn yli 1500 kanavaan HD-laadulla ympäri maailmaa. Siellä on paljon suosittuja kanavia myös Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta.

Live-EPG-ominaisuus tulee sisäänrakennettuna Sapphire Secure -palveluun. EPG- tai TV-opas antaa sinun pysyä kiinni päivän TV-aikataulusta. Sapphire Secure sisältää myös moninäyttöominaisuuden, jonka avulla voit suoratoistaa jopa 4 kanavaa kerrallaan yhdellä näytöllä. Kaiken kaikkiaan Sapphire Secure on hieno IPTV-palvelu.

Kuinka asentaa Sapphire Secure IPTV

2. Sportz TV IPTV

parhaat IPTV-palveluntarjoajatSportz TV on toinen hieno vaihtoehto katsella suosikkitelevisiokanaviasi FireStickissä. Sportz TV: n avulla saat pääsyn yli 6500 satelliittikanavalle ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada ja monet muut suositut sijainnit..

Perussuunnitelma alkaa 9,95 dollarista kahdella yhteydellä.

Sportz TV: tä tuetaan melkein kaikissa Android-laitteissa, mukaan lukien FireStick, Android TV -laitteet, matkapuhelimet & tablettia. Se on ladattava sivulle tai asennettava manuaalisesti, koska sitä ei ole saatavana millään virallisella kanavalla.

  שירותי ה- IPTV הטובים ביותר (פברואר 2023)

Tämä palvelu sisältää myös VOD-osion, jossa on suuri määrä tilavia elokuvia ja esityksiä. Se on iso plussi, sanoisin. Lisäksi on suora EPG- tai TV-opas, joka pitää sinut ajan tasalla TV-aikataulun kanssa.

Voit suoratoistaa useimmat kanavat teräväpiirtona. Jotkut kanavat voivat kuitenkin suoratoistaa vain 720p: n muodossa.

Kuinka asentaa Sportz TV IPTV

3. Nitro-TV IPTV

nitro tv iptvYli 6000 kanavan kiinteä kokoonpano ja yli 2500 suoratoisto HD: llä, Nitro TV IPTV oli selvä valinta tähän luetteloon parhaista IPTV-palveluista. Nitro TV IPTV: ssä on sovelluksia Androidille ja Android-pohjaisille TV-laitteille, mukaan lukien FireStick. Se toimii sujuvasti jopa vähävaraisissa laitteissa.

Saatat kohdata satunnaisia ​​navigointiasioita, mutta sovellus korvaa sen lähes täydellä puskurivapaalla suoratoistokokemuksella.

Nitro TV IPTV kattaa kaikki tärkeimmät kanavat Yhdysvalloista sekä Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Kanadasta ja monista muista maailman alueista. Sillä on myös vankka kokoelma paikallisia kaapeli-tv-kanavia. M3U-soittolistaa ja EPG: tä tuetaan myös, jos haluat käyttää palvelua IPTV-soittimien kanssa.

Kaiken kaikkiaan Nitro IPTV on kunnollinen IPTV-palvelu.

Kuinka asentaa Nitro TV Firestickiin

4. Streams meille

virrat meilleStreams for Us tulee nyt parhaiden IPTV-palveluiden luetteloomme FireStickille. Tämä IPTV-palveluntarjoaja palvelee sinua laajassa kokoelmassa, joka sisältää yli 2000 Live TV -kanavaa ympäri maailmaa. Sisältökirjastoa ylläpidetään ja päivitetään säännöllisesti. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää. Sovellus tarjoaa myös hienoja ominaisuuksia, kuten Multi-Screen-toiminto. Se on täydellinen sovellus niille, jotka etsivät edullista, mutta luotettavaa suoratoistoratkaisua.

Tilausosat (elokuvat ja TV-sarjat) eivät ole enää toiminnallisia. Suoran television suhteen Streams for Us on kuitenkin yksi parhaista vaihtoehdoista.

Kuinka asentaa Streams for me FireStickiin

5. Beast TV IPTV

beast tv iptvBeast TV IPTV tarjoaa joukon kaapelitelevisiokanavia (yli 1000 Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta ja Kanadasta; yhteensä yli 2500). 15 dollaria kuukaudessa, se on kustannustehokas tapa suoratoistaa kaikkia suosikkikanaviasi.

Paljon kanavia on saatavana teräväpiirtona. Jotkut kanavat virtaavat myös SD: ssä.

Beast TV: ssä on Android-sovelluksia FireStickille, Android TV -laitteille, älytelevisioille ja Android-matkapuhelimille. Voit kuitenkin käyttää sitä myös iOS-, Computers-, Kodi- ja MAG-laitteissa.

Voit käyttää yhtä tiliä enintään 4 laitteessa. Tämä tarkoittaa, että voit jakaa tilaustiedot myös perheen ja ystävien kanssa.

Kuinka asentaa Beast TV

6. Alue 51 IPTV

paras tulipalo iptv-palvelutAlue 51 on uskomattoman suosittu IPTV-suoratoistopalvelu FireStickille ja muille Android-laitteille. Tämä palvelu on niin suosittu, että kehittäjien on pidettävä suunnitelmansa loppu suurimmasta osasta kaistanleveyden hallinnan parantamiseksi. Jos olet onnekas laskeutumaan heidän verkkosivuilleen tilauksien ollessa käytettävissä, nautit todella tästä sovelluksesta, varsinkin jos haluat suoratoistaa Live TV: tä.

Vain 10 dollaria kuukaudessa, Area 51 tarjoaa laadukasta suoratoistoa suosikkikanavillesi. Heillä on myös neljännesvuosittain, puolivuosittain ja vuosittain suunnitelmat. Suosittelen kuitenkin menemistä kuukausittain minkä tahansa IPTV-palvelun kanssa, koska et tiedä, milloin niiden toiminta saattaa loppua..

Alue 51 on kuitenkin ollut pitkään toiminut IPTV-palveluntarjoaja, jolla on hyvät kokemukset. Jos sinulla on ongelmia heidän kanssaan, sinulla on ympäri vuorokauden avoinna oleva tukilippujärjestelmä, joka auttaa sinua huolenaiheissa.

  GSE Smart IPTV dla FireStick, Android i iOS

Area 51 -sovellus on saatavana FireStickissä & muut Fire TV -laitteet sekä Android TV: t, TV-ruudut ja matkapuhelimet. Voit käyttää myös Area 51 Kodi -lisäosaa ja käyttää tätä palvelua Windowsissa, Macissa, Linuxissa, iOS: ssä, Raspberry Pi: ssä ja muissa. Se on todellakin yksi parhaista IPTV-palveluista tällä hetkellä.

Kuinka asentaa alue 51

7. Ikuinen TV IPTV

parhaat iPod-palvelut firestickilleIankaikkinen televisio on todennäköisesti yhtä suosittu kuin alue 51. Se on luultavasti syy, miksi, kuten alue 51, se on suurimmaksi osaksi varastossa. Niitä, jotka onnistuvat ostamaan tilaussuunnitelman, on usein kuultu väittävän, että se on yksi suosituimmista IPTV-ohjelmista.

Tämä palvelu antaa sinulle pääsyn yli 2000 kaapelitelevisiokanavalle jopa 5 dollaria kuukaudessa (yksi käyttäjä). Jos mietit tilauksen jakamista perheesi ja ystävien kanssa, Eternal IPTV: llä on myös pari monen käyttäjän suunnitelmaa.

Eternal TV: n avulla saat käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja nautit korkealaatuisten televisiokanavien suoratoistosta ympäri maailmaa. Siinä on myös joitain suosituimmista televisiokanavista Yhdysvalloista.

Eternal TV IPTV antaa sinun käyttää myös suoraa EPG: tä, jotta voit seurata TV-aikataulua.

Vaikka Eternal TV -sovellus on saatavana vain Android-laitteille, siinä on Kodi-lisäosa, jonka avulla voit suoratoistaa televisiokanavia laajemmalla valikoimalla laitteita, kuten Windows & Mac-tietokoneet, Linux, Windows-matkapuhelimet, iOS, Raspberry Pi ja muut.

Kuinka asentaa Eternal TV IPTV

8. Helix TV IPTV

: Tämä palvelu on heikentynyt juuri nyt.

top iptv-palvelut firestickilläHelix TV: n mukana tulee valtava kokoelma kaapelitelevisiokanavia ympäri maailmaa (mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada ja tonnia kansainvälisiä kanavia). Voit valita yhden monista liittymissuunnitelmista (alkaen 7 dollaria). Aika ajoin Helix TV tarjoaa myös 48 tunnin täyden käyttöoikeuden kokeilujakson 1 dollarilla, jos ajattelet antaa sille koeajoa.

Tilaussuunnitelmat on räätälöity vastaamaan eri asiakaslajien tarpeita. Esimerkiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa on Helix-suunnitelma, joka sisältää vain Yhdistyneen kuningaskunnan satelliittikanavat. USA: n ja CA: n Helix-suunnitelmassa on vain Yhdysvaltojen ja Kanadan televisiokanavat. Tarpeestasi riippuen voit valita suunnitelmat VOD: n tai ilman sitä ja / tai aikuisille tarkoitettua sisältöä.

Ja jos haluat all inclusive -suunnitelman, voit valita Triple Helix -suunnitelman, jossa on kaikki (mukaan lukien kanavat Iso-Britanniasta, Yhdysvalloista ja Kanadasta, kansainväliset kanavat, täydellinen VOD ja aikuisille suunnattu sisältö).

Helix TV IPTV tarjoaa korkealaatuista suoratoistoa jopa 1080p-tarkkuudella. Siinä on tukilippujärjestelmä, jonka avulla voit ottaa heihin yhteyttä, jos sinulla on ongelmia.

Vaikka Helix TV -sovellus on saatavana vain Android-laitteille, voit käyttää heidän Web-suoratoistolinkkiä tietokoneen selaimessa. Lisäksi heillä on Kodi-lisäosa, joka laajentaa käytettävyyttä koko joukolle laitteita, mukaan lukien tietokoneet, iOS, Raspberry Pi ja muut. MAG, Dreamlink, BuzzTV ja E2 / zGemma ovat myös tuettuja.

Kuinka asentaa Helix TV IPTV

9. Nopeuta TV IPTV: tä

paras iPod-palvelin tulipaloExpedite TV tarjoaa sinulle yli 800 kaapelitelevisiokanavaa. Voit katsella paljon suosittuja kanavia Yhdysvalloista HD-laadulla. Löydät myös kanavia Isosta-Britanniasta, Kanadasta ja monista muista kansainvälisistä paikoista.

  Bedste IPTV-afspillere til din IPTV-service

Live TV: n lisäksi Expedite IPTV -palvelu sisältää myös kunnollisen kokoelman VOD-elokuvia ja -sovelluksia, urheilusisältöä sekä pääsyn paikallisiin uutisiin..

Nopea TV maksaa sinulle 24 dollaria kuukaudessa. Tämä kuulostaa vähän kalliilta. Se tukee kuitenkin jopa viittä samanaikaista yhteyttä. Todellisesti jokainen yhteys maksaa alle 5 dollaria ja voit jakaa sen perheen ja ystävien kanssa. Voit myös valita kertaluonteisen, ilman luottokorttia vaadittavan ilmaisen 24 tunnin kokeilun kaikilla palveluillaan.

Kolmen kuukauden suunnitelma on 59 dollaria, mikä säästää 13 dollaria. Ottaen kuitenkin huomioon kolmansien osapuolten suoratoistopalveluiden tämänhetkinen tilanne suosittelen pitämistä kuukausittain -vaihtoehdossa..

Nopea TV IPTV tarjoaa laadukasta suoratoistoa useimmilla tonneilla kanavia, joiden resoluutio on 1080p.

Expedite TV: llä ei ole omaa sovellusta. Se toimii vain Lenox-mediasovelluksen kautta. Lenox on saatavana Android- ja iOS-laitteilla virallisissa sovelluskaupoissa (Play Store ja Apple App Store). Se voidaan ladata sivulle FireStick-laitteellesi. Lisäksi Expedite TV: llä on verkkosivusto, jonka avulla voit suoratoistaa sisältöä tietokoneen selaimessa.

Kuinka asentaa Expedite TV

10. The Players Klub IPTV

paras IPTV-palveluPlayers Klub on yksi tällä hetkellä suosituimmista IPTV-palveluista. Tämä palvelu tarjoaa pääsyn yli 3000 kaapeli-tv-kanavalle vain 8 dollarilla kuukaudessa. Voit katsella suosikkikanaviasi Yhdysvalloista, Kanadasta, Iso-Britanniasta ja monista muista maista. Suurin osa sen kanavista suoratoistaa teräväpiirtona 1080p. Jotkut niistä ovat kuitenkin saatavana 720p-tarkkuudella.

Vaikka The Players Klub on edelleen yksi halutuimmista IPTV-palveluntarjoajista, sen maksuportaalissa on ollut jatkuvia ongelmia. Siksi, vaikka sinulla olisi jo tili heidän kanssaan, tilauksen uusimisessa voi olla joitain vaikeuksia. Lisäksi, koska suuri määrä tilauspyyntöjä, The Players Klub IPTV -suunnitelmat voivat usein olla varastossa.

Players Klub tarjosi myös VOD-elokuvia ja -ohjelmia. VOD-sisältö on kuitenkin nyt poistettu.

Tämä palvelu tarjoaa myös live-EPG: n, jos haluat pysyä ajan tasalla television televisiosta.

Siitä huolimatta The Players Klub on loistava IPTV-palvelu, jos onnistut ostamaan suunnitelman. Siinä on ammattitason käyttöliittymä, jota ei ole vain helppo käyttää, vaan myös nopeaa.

Kuinka asentaa Players Klub IPTV FireStickiin

11. Ping TV IPTV

Ping IPTV on toinen IPTV-palvelu, joka kiinnitti huomioni. Tämän Live TV -palvelun avulla voit katsella yli 800 kanavaa. Löydät todennäköisesti kaikki suosikkikanavasi täältä Yhdysvalloista sekä kansainvälisistä sijainneista, kuten Iso-Britannia ja Kanada.

Ping IPTV näyttää 24 dollaria kuukaudessa, ja se näyttää hiukan jyrkältä. Tästä hinnasta saat kuitenkin jopa 5 samanaikaista yhteyttä. Tämän avulla voit jakaa tilauksesi perheen ja ystävien kanssa. Jokainen yhteys maksaa sinulle alle 5 dollaria kuukaudessa.

Aivan kuten Expedite TV tässä parhaiden IPTV-palvelujen luettelossa, Ping IPTV ei myöskään tarjoa mitään sovelluksia. Se toimii Lenox MP -soittimen kanssa.

Kuinka asentaa Ping IPTV

Käärimistä

Joten, tässä on luettelo parhaista IPTV-palveluista. Johdon leikkaaminen on nyt suositumpaa kuin koskaan ennen. Yhä useammat ihmiset haluavat suoratoistaa suosikkikanaviaan verkossa kaapelitelevisiotilauksen sijaan. Näiden IPTV-palveluntarjoajien avulla sinulla on kustannustehokas tapa katsella live-TV: tä eri laitteissa, kuten FireStick, Android TV -laitteet, matkapuhelimet, iOS ja muut.

Jos tiedät hienoja IPTV-palveluita, joiden pitäisi mielestäsi olla osa tätä suosituimpien IPTV-palvelujen luetteloa, ilmoita meille alla olevan kommentti-osan kautta.

Related:

Kuinka Jailbreak Firestick
Parhaat Kodi-lisäosat
Parhaat sovellukset Firestickille
Paras Kodi rakentaa

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me