Bedste Kodi Builds (Opdateret til februar 2023)

>

I denne artikel sammensætter vi de bedste Kodi builds til FireStick, Android Mobiles, Windows, Mac og andre Kodi-kompatible enheder. De fleste af disse bygninger her fungerer på begge dele Kodi 18,5 Leia og 17,6 Krypton. Det er flere måneder siden, at Kodi 18 blev frigivet, og det er sikkert at sige, at Leia-versionen nu er så stabil, som den bliver. Du finder nogle builds eksklusivt til en bestemt version af Kodi. Snart fjerner vi Kodi 17.6-kun Kodi builds fra denne liste. Vi vil kun beholde de bygninger, der fungerer med Kodi 18 Leia. 

Vi har testet disse builds regelmæssigt og fortsætter med at opdatere dette indlæg, når behovet opstår. Vi vil også meget gerne høre om din oplevelse. Du er velkommen til at udfylde os gennem kommentarfeltet nedenfor.

Klik her for at læse vores Ansvarsfraskrivelse, før du fortsætter.

Kodi bygger hjælp til at oprette Kodi ved at omdanne det til et ultimativt streamingcenter. Men hvad er Kodi? Teknisk set er Kodi en gratis mediecenter-software, der kan fås på tværs af forskellige operativsystemer. Applikationen giver brugerne mulighed for at forbruge streamingmedier som film, tv-shows, live-tv og sport. Nå, denne tekniske definition af de bedste Kodi builds vil kun gøre retfærdighed for teknikere, der allerede forstår deres vej gennem dette fantastiske stykke app.

Tænk på Kodi som en ufærdig kælder på en lægmand. Der er rammer, et stærkt fundament og fagværker, der holder taget. De er det grundlag, der holder alt andet i dit hus. Du bruger fundamentet til at opbevare genstande, bruge væggene til interiørdesign og taget til at lægge et pænt loft. Kodi kan defineres på en lignende måde. Programmet er vært for komponenter og applikationer, som du bruger strømmedier.

bedste kodi builds

Hvordan kan du bruge Kodi?

Du forstår allerede hvad du kan få fra Kodi. Dog kan du undre dig over, hvordan du får det. I øjeblikket. Kodi er tilgængelig på disse operativsystemer; Android, Windows, Linux, iOS og Mac OS X. Dette betyder, at du kan installere Kodi på enhver personlig computer og streame alle dine yndlingsmedier. Desuden betyder det, at du kan installere Kodi på din Android-telefon, tablet eller iPhone og nyde at se indhold deri.

Det slutter ikke der, da de fleste tv-streamingbokse bruger Android i deres basesystem, du kan installere Kodi i dem og nyde streaming af GRATIS indhold. Ikke flere månedlige abonnementsgebyrer! Eksempler på sådanne tv-kasser inkluderer Fire TV Stick og Amazon Fire TV. Jeg vil anbefale dig at få et Amazon Fire TV, da det er billigt, kraftfuldt og med bedre behandlingskraft.

Kontrollere: Sådan installeres Kodi på FireStick

Bortset fra Builds har du muligvis også brug for Kodi-tilføjelser og skins (Kontroller Bedste Kodi Addons 2023). Hvis du ikke allerede ved det, er Kodi-tilføjelser små applikationer, der udvider funktionerne i den vigtigste Kodi-software. De hjælper dig med at forvandle softwaren til et strømningscentral. Afhængig af den tilsigtede funktionalitet af addon, vil det hjælpe dig med at få adgang til live sport, gratis film, tv-shows og betalingsindhold.

På den anden side hjælper Kodi-skind dig med at tilpasse og ændre ikoner, menuer og genveje. Tænk på Kodi-hud som din smartphones tapet-apps. Med dem vil du ende med at få en personlig tilpasset Kodi-opsætning. Nogle af de populære skind inkluderer gennemsigtighed, BOX, Mimic, Aeon Nox, Pellucid, Nebula, Amber og Confluence. Vis mere Vis mindre

Hvad er Kodi Build?

En Kodi Build er en dejlig måde at få alt op og køre inden for Kodi. Bygningen installerer alt, hvad du har brug for for at køre Kodi med et enkelt klik. Det inkluderer tilføjelser, indstillinger, skins og elektronisk programguide blandt andre. Når du har installeret Kodi på din enhed, tager du normalt tid at tilpasse det, som du vil. Det vil sige, du finder tilføjelser, skins og indstillinger, der passer til din tilsigtede brug

Builds tilbyder dig dog et enkelt klik med muligheden for at installere alle disse tilføjelser og skins, der leveres med masser af indhold. Ved at gå på Kodi Builds-måde sparer du en masse tid, som du ellers har brugt til at søge og vælge specifikke tilføjelser. Efter min erfaring er brug af en build den nemmeste måde at downloade og streame indhold hurtigt og tilstrækkeligt.

Hvilket er det bedste Kodi Build?

Jeg bliver ofte spurgt, hvad der er den bedste Kodi build, jeg burde bruge. Helt ærligt er der ingen let måde at besvare dette spørgsmål. Denne liste har nogle gode builds og det kan være udfordrende at vælge den ene over den anden. Desuden har hver bruger deres egne præferencer, der bestemmer deres valg.

Når det er sagt, hvis jeg lægger en finger på en build, vil det være det Ingen grænser Magic Build. Jeg kan godt lide denne build. Imidlertid træffer jeg et objektivt valg baseret på popularitet. No Limits Magic er det mest udbredte og mest downloadede af alle Kodi builds.

Det er et gennemtænkt design, der henvender sig til alle slags Kodi-brugere. Uanset om du er en ny eller gammel bruger, tung eller afslappet streamer, har en avanceret eller lav-spec enhed, er No Limits Magic build noget for dig. Det pakker også adskillige videoudvidelser i høj kvalitet til alle dine streamingbehov. Dets ukomplicerede og flydende grænseflade giver mulighed for en ubesværet, brugervenlig oplevelse. Med enkle ord er det et must-tryk Kodi build.

Bedste Kodi Builds 2023

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

Følgende er listen over de bedste Kodi builds:

1. Titanium Build

Titanium build

Titanium Build er udstyret med en hel verden af ​​underholdning, så den skiller sig ud blandt de bedste Kodi Builds. Med denne build får du mulighed for at nyde Live Sports, Live TV, Film, YouTube, Kids Zone, Sports Replays og Highlights og Live TV for de store britiske og amerikanske kabel-tv-kanaler.

For at tilbyde dig et så bredt underholdningsfelt indeholder Titanium adskillige tilføjelser som DeathStar, Yoda, Gaia, SportsDevil og mere. Dens brugergrænseflade er minimalistisk og ren for bedre brugeroplevelse.

Desuden har denne build modtaget konsistente opdateringer for at sikre, at den forbliver opdateret med den nuværende online mediastreaming-verden. Hvis du er en spansk bruger, der leder efter den bedste Kodi Build, så passer Titanium Build perfekt til dig. Dette betyder ikke, at det ikke kan tjene andre brugers interesse. Faktisk blev det lavet til at imødekomme de engelske brugere fra farten!

Sådan installeres Titanium Build på Kodi

2. Ingen begrænsninger Magic Build

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 & Kodi 17.6

ingen grænser magi bygge kodi

De fleste Kodi-brugere har rost No Limits Magic Build for sine mange muligheder, når det kommer til onlineunderholdning. I øjeblikket står det blandt de mest omfattende bygninger for Kodi. Det faktum, at det indeholder Aeon Nox 5: Silvo Skin, giver dig et futuristisk udseende. Nå, du vil aldrig forstå, hvordan Kodi-skins påvirker din streamingoplevelse, før du får fat i denne Kodi Build.

For at se regionale begrænsede tv-shows og film, skal du investere i en god VPN. Jeg har allerede talt om nytten af ​​en VPN, når jeg brugte Kodi og gik en længere periode for at anbefale den bedste VPN for yderste anonymitet og personlig sikkerhed. For at forbedre din oplevelse af streaming af indhold modtager No Limits Magic Build hyppige opdateringer, hvor de ikke-fungerende og gamle tilføjelser erstattes med nye.

  How to Install Medusa Kodi Addon

Blandt de mest populære tilføjelser i denne Build inkluderer Yoda, cCloud TV, Copy & Indsæt, Pulse Fitness, Sports Devil, The Magic Dragon, blandt andre. Med dem får du mulighed for at nyde ubegrænset musik fra både England og USA som den gamle jazzsang. Du vil også streame film, se tv-shows, nyde en hel verden af ​​sport og bringe gratis amerikanske og britiske tv-kanaler gratis i dit hus!

Se, hvordan du installerer Kodi No Limits Magic-bygning på pc såvel som Fire TV / Stick.

3. Misfit Mods Lite

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia Only

bedste kodi builds

De fleste mennesker ønsker at installere Kodi på deres enheder, så de kan se gratis musik, tv-series shows, film, sport og stream live sport. Misfit Mods Lite Kodi Build giver dig alle disse. Det bringer en bred vifte af videostrømme, der inkluderer flere underkategorier i hver af dens sektioner.

Misfit Mods Lite kommer med vidunderlige tilføjelser som Deathstar, SportsDevil og The Magic Dragon. Hvilken en fantastisk måde at nyde et væld af gratis indhold fra hele verden? Som bruger får du alle disse i en pakke. 

Sådan installeres Misfit Mods Lite Build

4. Strømline

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

kodi bygger

Opdatering: Hvis du ikke kan installere Streamline på Kodi 18.5, skal du læse Hvordan fikser man mislykkedes installationen af ​​addon fra en zip-fil

Streamline er en anden kvalitetsopbygning, der fungerer fejlfri på Kodi 18.5. Denne build er en del af Whiz Kid Wizard og giver dig en anstændig samling af videoudvidelser til alle slags streamingbehov. Du kan afspille dine yndlingsfilm og tv-shows, live tv, sportsstreams og meget mere gennem populære tilføjelser som Exodus Redux, The Magic og masser af andre.

Det største træk ved denne build er dens størrelse. Det er en letvægtsbygning, der tilbyder god ydelse på alle Kodi-enheder, inklusive dem med lav RAM og behandlingsstyrke, såsom FireStick. Hvad jeg også kan lide ved Streamline er dets enkle, pæne og let at venne at designe. Den fastlægger de vigtige elementer for hurtig adgang uden besvær eller dikkedarer. Selv hvis du er en første gang-bruger, får du fat på det på ingen tid. Udviklerne har omhyggeligt valgt skrifttype, stil og størrelse for at give fuldstændig læsbarhed.

På trods af den lille størrelse går Streamline ikke glip af en eneste vigtig funktion. Som jeg sagde, kan du streame næsten alt hvad du vil. Alt i alt er Streamline en dejlig Kodi 18.5 build til at have.

Sådan installeres Streamline build på Kodi

5. Slamious

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

slamious build

Slamious Kodi build er en af ​​de fineste builds, du ville komme over i disse dage. Denne moderat størrelse bygning fungerer perfekt på alle enheder, også dem med lave specifikationer.

Den Slamious build pakker også en anstændig samling af video-addons, der giver dig mulighed for at streame næsten alt hvad du ønsker. Den brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for hurtigt at komme i gang gennem en række streamingindstillinger lige på startskærmen. Alt i alt er det en dejlig bygning at have, og du skal prøve det. Jeg er overbevist om, at du vil kunne lide det.

Sådan installeres Slamious Build

6. Xanax

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

xanax build

Xanax Kodi build er tilbudet fra de samme udviklere, der designet Durex build. Den engang meget populære bygning er ikke længere funktionel. Det var dog en fantastisk build, og mange brugere, der brugte det, leder stadig efter dets alternativ. Heldigvis er der en nu – Xanax.

Xanax build har næsten det samme interface design og layout som Durex. Det er næsten samme størrelse. Selvom jeg ikke ville kalde Xanax en klon af Durex, er det næsten ens.

Med et solidt bibliotek med top Kodi-tilføjelser som Yoda, Exodus Redux, The Magic Dragon og et brugervenligt interface gør Xanax build det til denne liste.

Sådan installeres Xanax bygget på Kodi

7. Xontech

Arbejder kun med Kodi 18-18.5

xontech

Xontech build kommer fra de populære udviklere Team Falcon, som allerede har givet os masser af anstændige addons og builds. Det har et visuelt behageligt design, men uden besvær eller komplikationer. Navigationen er enkel og ligetil. Der er masser af forudinstallerede tilføjelser, der fungerer, populære og allerede findes på vores liste over bedste Kodi-tilføjelser. Bygningen har også mange programtilsætninger til vedligeholdelse og nytte. Jeg har en fornemmelse af, at det snart vil være en populær bygning. Jeg har prøvet det. Det ønsker du måske også.

Sådan installeres Xontech Kodi build

8. DaButcher

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

dabutcher

DaButcher er et af de bedste biblioteker i Kodi builds, jeg er stødt på for nylig. Denne guide viser ikke en lang liste over builds. Da jeg skriver, har DaButcher mindre end 10 builds i sin beholdning. Selvom det kun har en håndfuld muligheder, gør de ret indtryk. Alle dens builds er gode, selvom DaLight imponerer mig mest. Denne lette konstruktion tilbyder en helt ny Kodi-oplevelse gennem sin unikke og friske interface. Jeg anbefaler dig at prøve DaButcher.

Sådan installeres DaButcher på Kodi

9. Grindhouse

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

bedste kodi build

Grindhouse Wizard tilbyder et friskt og imponerende bibliotek med mere end tre dusin bygninger. Uanset om du længe er migreret til Kodi 18.5 eller stadig bruger Kodi 17.6, er der masser af builds til dig at udforske og eksperimentere med. Hvis du har en enhed med lav specifikation, er der et par letvægtsbygninger, der fungerer problemfrit på enhver systemkonfiguration. Hvis du leder efter en funktionsrig, fuldbelastet build, er der igen en masse muligheder. På grund af sin mangfoldige samling af Kodi-kvalitetsbygninger har vi inkluderet Grindhouse på vores liste.

Sådan installeres guiden til Grindhouse Builds

10. Racoon City

Arbejder kun med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia

racoon by

Racoon City er ikke kun en bygning, men en samling af flere Kodi-bygninger, der er tilgængelige gennem Racoon City Wizard. Tidligere var bygningerne her tilgængelige på tværs af flere guider. Udviklerne bragte dem sammen og skabte en helt ny guide. 

Du finder de funktionsrige, tunge bygninger såvel som lette dem til lavspændingsstrømmenheder. Selv de små og mellemstore bygninger leveres med populære forudinstallerede addons for at sikre dig, at du har masser af streaming-valg. Interfacet bruger den tilpassede version af nogle af de bedste Kodi-skins.

Sådan installeres Racoon City Builds

11. søvnløshed

Arbejder med Kodi 18.1 og Kodi 17.6

søvnløshed bygger guiden

Insomniacs er et andet lagerhus til et par Kodi-bygninger. I øjeblikket har Insomniacs Wizard kun to builds til Kodi 18 Leia og ingen for Kodi Krypton 17.6. Mens begge dens builds er gode, skiller Black and Gold Build sig tydeligt ud.

Selvom Team Insomniacs ikke har meget builds at tilbyde, er de eksisterende godt nok for de fleste brugere. Disse er moderat størrelse for at sikre, at de fungerer godt på lavspecificerede streamingenheder som FireStick og Android-bokse. De er dog stadig store nok til at dække alle de grundlæggende, du forventer af enhver build eller endda lidt mere.

Sort og guld er godt for begyndere, men de erfarne brugere, der leder efter en enkel og let bygning, kan også synes det er interessant.

Sådan installeres søvnløshed bygger

12. labyrint

labyrint bygge til kodi

Maze er en af ​​de nyere builds og også en af ​​de nyeste poster til denne samling af bedste Kodi builds.

Maze-guiden indeholder flere builds. Hvis du leder efter en let og flerbruksløsning, vil jeg anbefale Maze Family Build fra listen.

Denne build fungerer godt på alle Kodi-enheder. Selv hvis du har en enhed med lave specifikationer (f.eks. FireStick), vil du ikke finde problemer med ydeevnen.

Sådan installeres Maze Build på Kodi

13. Dommedag

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

doomzday

DoomzDay Builds Wizard er vært for et solidt katalog for alle slags Kodi-kompatible enheder. Der er letvægtsbygninger, der fungerer problemfrit på enheder med lav RAM. De er perfekte til FireStick og Android TV Boxes. Du vil også finde nogle tunge builds, der er funktionsrige, men som fungerer bedre på computere eller spec-indlæste mobiler.

Ikke desto mindre er der masser af valg, og jeg er overbevist om, at du finder noget, der passer bedst til dig. Disse builds leveres med forskellige populære Kodi-tilføjelser, der giver dig mulighed for at streame alt dit yndlingsindhold. Prøv Doomzday, du bliver ikke skuffet. 

Sådan installeres Doomzday Kodi build

14. To kongeriger

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

bedst bygger til kodi

To kongeriger er ikke et build, men en samling af flere builds. Jeg har installeret og brugt nogle af dem og var overbevist om, at de skulle være en del af vores bedste liste over Kodi builds. To Kingdom inkluderer Fladnag Super Lite, T2K Simple, Last Kingdom Dynamiq, Fortnite Build og mange flere.

  15 лучших скинов Kodi, чтобы изменить то, как выглядит ваш Kodi

Two Kingdoms har bygninger til alle mulige enheder. F.eks. Er Fladnag Super Lite build kun 72 MB og fungerer utroligt hurtigt på lavspecificeret hardware, såsom Amazon FireStick. Fladnag Super Lite har kun en masse addons, men der er nok til at lade dig streame alle dine yndlingsfilm og shows. Hvis du leder efter en mere funktionelastet mulighed, er der et par af dem, du ville være interesseret i. De to kongeriger har noget for enhver smag.

Wizard URL – http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Sådan installeres Two Kingdoms Kodi Builds

15. Silvo

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

Silvo

Denne MutliBuild Wizard er temmelig ny, og den har ikke mange builds. Det er faktisk kun to bygninger til Kodi Krypton og Kodi Leia. Silvo build er tilgængeligt for begge versioner af Kodi. Det er en omfattende, men alligevel let konstruktion, der tager sig af alle dine streamingbehov. Med masser af forhåndsindlæste tilføjelser kan du øjeblikkeligt begynde at se on-demand indhold som film, shows & dokumentarer, live tv & sport, indhold til børn og meget mere.

Oprindeligt vejer bygningen mere end 540 MB, når den blev installeret, men den er blevet trimmet ned til ca. 250 MB for at give bedre ydelse på FireStick og andre enheder med lav specifikation. Silvo tilbyder et pænt, glat interface med det regelmæssige layout, du er bekendt med. Startskærmen for build linjer det fremhævede indhold. Du kan grave dybere for at udforske mere. Jeg har prøvet Silvo, og jeg er overbevist om, at det skal være en del af denne liste.

Sådan installeres Silvo Kodi Build

16. Xenon

Arbejder kun med Kodi 18.1 til Kodi 18.5. Xenon Redbolt alternativ version tilgængelig for Kodi 17.6

xenon

XENON Build er ideel til brugere, der gerne vil installere Kodi på Android TV-bokse og Fire Stick-enheder. Denne Kodi build leveres med et UI, der indeholder et afsnit til populære Android APK’er og Android enheder, som du kan bruge til at streame videoer eller spille Android spil. Det er let at bruge brugergrænsefladen sikrer, at du ikke behøver at gå ud af din måde, når du starter på build.

XENON kommer med adskillige sektioner, der får alle typer brugere dækket. Sektionen TV-serier har indhold til alle typer brugere. Hvis du elsker romantiske shows, får du indholdet deri. I tilfælde af at du er en Action TV-serie-junkie, er der opdateret indhold til din binge-watching oplevelse. I tilfælde af at du er en familie, skal du sørge for at få noget familievenligt indhold.

Andre sektioner inkluderer film, sport, musik og meget mere. Ligesom tv-serier er disse sektioner blevet opdelt i undermenuer. For eksempel har sportsafdelingen sportskategorier som PPV & Begivenheder, fiskeri og jagt, sportsgenstande, blandt andre. XENON indeholder populære tilføjelser som IT, numre, cCloud TV, DejaVu, Seren, VooDoo og mere

Wizard URL – http://diggzrepo.ddns.net/

Sådan installeres Xenon Kodi Build

17. Grind

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

slibningen

Fra udviklerne af den utrolige Fire TV Guru Build (nu ophørt) kommer en anden kvalitetsopbygning – The Grind. Ligesom Fire TV Guru fungerer Grind-bygningen glat på Fire TV såvel som andre platforme, inklusive computere og mobiler.

The Grind tilbyder flere forudindlæste addons inklusive Limitless, 7 Of 9, Venom og mere. Det tilbyder streamingindstillinger i forskellige mediekategorier, såsom film, show, live tv, sport, børn osv.

Denne opbygning giver glat ydeevne og er let at bruge. Derfor er den føjet til denne liste over de bedste Kodi Builds.

Sådan installeres Grind Kodi build

18. Plutonium

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

plutonium

Plutonium build er den del af det enorme arsenal af builds fra EzzerMac’s Wizard. Denne guide har en enorm line-up af interne builds og den katalogiserer også tredjeparts builds fra andre udviklere. Plutonium er let en af ​​de bedste Kodi bygger i sin samling.

Hvis du er i prangende, livlige temaer, er der en god chance for, at du vil kunne lide Plutonium. Men det handler ikke kun om det visuelle. Som du forventer af en hvilken som helst god build, pakker det en række populære Kodi-tilføjelser til Live TV, sport, film, shows og alskens videoindhold. The Magic Dragon, DeathStar, Yoda, SportsDevil er nogle af dets fremhævede addons. Men der er andre også.

Plutonium er en letvægt med en downloadstørrelse på mindre end 160 MB. Derfor tilbyder det topydelse på alle platforme, endda FireStick, der betragtes som en lav-spec medieenhed. Da det er lille i størrelse, har build ikke en masse funktioner. Alligevel dækker det alle de grundlæggende og sørger for, at du aldrig mangler indhold til streaming.

Sådan installeres Plutonium Kodi Build

19. CellarDoor TV

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

cellardoor tv build

CellarDoor TV Wizard, som er en del af det benævnt depot, afrunder nogle af de fineste Kodi-bygninger, du finder i disse dage. Denne guide er hjemsted for flere Krypton-bygninger. Hver build fortjener et sted på vores bedste Kodi builds katalog separat. Men da de er en del af et CellarDoor TV-arsenal, har jeg taget mig friheden til at sammensætte dem under ét tag.

Alle disse builds leveres med en imponerende line-up af de nyeste og operationelle tilføjelser til en række medievalg, herunder The Magic Dragon, DeathStar, SportsDevil, Seren, Numbers og mange flere. I betragtning af hastighed, let navigation, stabilitet og indsamling af addons som parametre vil jeg sætte Dominus foran de to. Infusion og ekkolod er imidlertid ikke så langt bagefter. Det er dog min mening. Cellar Door TV Wizard har også tilføjet nye navnebror ‘Cellar Door’. De er dog kun tilgængelige for Kodi 18 Leia.

Sådan installeres CellarDoor TV Builds

20. SG Wizard

Arbejder kun med Kodi 18.1 – 18.5 Leia

sg-guiden

Ezzer Mac-udviklere har tilbudt en overbevisende line-up af builds og addons i flere måneder. Og nu er de kommet med en helt ny guide, kaldet SG Wizard, der er vært for en masse builds separat fra deres primære EzzerMac Wizard.

SG Wizard har en lille, men solid samling af builds til Kodi Leia 18. Der er i øjeblikket ingen builds til Kodi Krypton. Alle dens builds tilbyder noget unikt layout. De er også lette nok til at arbejde glat på alle Kodi-understøttede platforme. Med et anstændigt bibliotek med video-addons sørger builds også for, at du aldrig løber tør for streamingindstillinger.

Sådan installeres SG Wizard Builds på Kodi

21. Blue Magic

Arbejder kun med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia

blå magi build

Blue Magic build er en af ​​de nyeste tilføjelser til vores katalog over bedste Kodi Builds. Det kommer fra Luxury Build Wizard, som også er vært for en håndfuld andre builds til Kodi 18 og Kodi 17.6. Blue Magic har et slankt interface og en anstændig samling af video-addons til en række streaming-indstillinger.

Du kan komme i gang lige fra startskærmen ved at udforske kategorier som Live TV, Sport, Kids, Film, TV Shows og mere. Du kan grave dig dybere ind og gennemse den komplette liste over tilføjelser, hvor du også finder populære navne som Monster Munch, Yoda, DeathStar, cCloud TV, The Magic Dragon og mere.

Sådan installeres Blue Magic bygget på Kodi

22. Equinox

Kompatibilitet: Kodi 17.6 Krypton Only

kodi equinox

Equinox kommer til vores liste over top builds for sit pæne og problemfri layout og minimale interface. Det er en stor størrelse build, der vil tage næsten 660 MB af enhedens plads efter installationen. Det er temmelig stort for et build og ikke godt for enheder med lav lagerplads som FireStick. Det fungerede problemfrit på min computer, men var langsomt på FireStick.

Equinox har bare en håndfuld addons inklusive Genie TV, Genie TV Sports, Yoda, SportsDevil osv. Desværre er der ikke mange valgmuligheder for Live TV og Sport. Udviklerne har deres interne Genie TV-app, men det kræver et premiummedlemskab, hvilket kan koste dig næsten $ 13 om måneden. Bygningen har ikke mange addons og er ikke nøjagtigt hvad du kalder ‘funktionsrig’. Det får mig til at undre sig over, hvorfor er den så stor i størrelse. Det er ikke en dårlig opbygning, men der er bedre dem på denne liste.

Wizard URL – http://genietv.co.uk/repo/

Sådan installeres Equinox Kodi Build

23. Duff Light

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

duff lys

Duff Light er en utrolig let konstruktion, der er perfekt til tv-streaming-enheder som Amazon FireStick og Android Boxes. Du kan også installere det på din computer, men det ville ikke være dejligt at interagere med. Når du installerer det på din pc, i stedet for musemarkøren ser du et lille flag, der siger, at musen ikke understøttes. Du bruger muligvis stadig musen, men navigationen ville ikke være let. Faktisk er navigation ikke særlig glat, selv uden musen. Det kræver lidt at gøre for at komme til de emner, du vil have adgang til.

  Como instalar o Mancave Wizard Kodi Builds

Duff Light er en minimal og pæn konstruktion. Udviklerne har fjernet alle de ikke-væsentlige for at bevare build lite. Derfor ville du ikke finde en stor samling af tilføjelser her. Men det har nogle gode fungerende tilføjelser som Kratos Reborn osv. De skulle være nok til de fleste typer videoer. Hvis du har brug for mere, kan du altid installere yderligere tilføjelser. Hvis du er på udkig efter en let, ståhejsfri, enkel og pæn look, kan du overveje Duff Light.

Sådan installeres Duff Light Kodi Build

24. Hard Nox

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

Ligesom “No Limits Magic Kodi Build” bruger Hard Nox Aeon Nox 5: Silvo Skin. Denne Kodi Skin giver dig et futuristisk udseende. Ligesom alle de andre builds leveres det med fantastiske add-ons som SportsDevil blandt andre.

Menuerne er placeret i bunden af ​​skærmen. Blandt de bemærkelsesværdige sektioner inkluderer tv-shows, 24/7 indhold, populært indhold, film og børns indhold. Hver af sektionerne er yderligere nichet ned til underafsnit i et træk, der er skræddersyet til at forbedre brugeroplevelsen.

Sådan installeres Hard Nox Kodi build

25. EzzerMacs

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

hårdt nox

EzzerMacs er et lager til dusinvis af Kodi-bygninger, både internt og fra tredjepart. Uanset om du bruger den nyeste Kodi 18 Leia eller stadig streaming på Kodi Krypton, er der masser af builds at vælge imellem.

Guiden findes i to varianter – EzzerMacs & EzzerMac. Forskellen i navnet er så lille, jeg savnede det næsten første gang jeg kiggede på det. Men der er masser af forskelle med hensyn til hvad de tilbyder.

EzzerMacs er din almindelige guide med en ret tekstbaseret interface. Det giver dig kun adgang til de interne bygninger. På den anden side er EzzerMac mere grafisk og interaktiv, og udover internt byggeri er der vært for snesevis af Kodi-bygninger fra tredjepartsudviklere.

Hvis du leder efter en kilde med masser af arbejdsopbygninger, er EzzerMacs det, du gerne vil prøve.

Sådan installeres Ezzermacs builds

26. Innovation

Arbejder med Kodi 18.1 til Kodi 18.5 Leia & Kodi 17.6 Krypton

bedste kodi builds

Guiden Innovation Builds tilbyder i øjeblikket to builds – Innovation Colors Adult and Innovation Colors Family. Begge disse builds tilbyder masser af streaming-valg. Den voksne version kommer med en ekstra kategori til modent indhold.

Begge bygninger er temmelig store, hvilket giver mulighed for problemfri drift på en lang række Kodi-enheder. Du vil også finde et lille, men effektivt bibliotek med Kodi-tilføjelser, herunder numre, The Magic Dragon og mere.

Grænsefladen på build er brugervenlig. De populære film og shows er tilgængelige til streaming fra hjemmevinduet. Du kan udforske addonerne yderligere for mere indhold. Den velkendte kombination af menulinje og undermenu-bjælke gør bygningen let at navigere og udforske.

Sådan installeres Innovation Builds på Kodi

27. Jokeren

Jokeren

Joker Kodi builds er en ny tilføjelse til vores katalog over bedste builds til Kodi. Joker Wizard har over et dusin builds inklusive The Bio-Hazard, The Crow og mere. Der er muligheder for alle mulige Kodi-enheder, også dem, der kører på lave specifikationer og RAM. De fleste builds fungerer godt på FireStick og andre tv-enheder, såsom Android TV. Alt i betragtning er The Joker Builds værd at prøve.

Sådan installeres Joker builds

Sådan bruges Kodi Builds sikkert

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Hvad andet kan Kodi gøre?

Bortset fra streaming af live tv, film, tv-shows og musik, er der andre fantastiske ting, som du kan gøre med Kodi. Alt hvad du behøver er at få de rigtige tilføjelser og følge udviklernes tutorials for en hurtig oplevelse. De omfatter:

Download, gem og spill musik og podcasts

Bortset fra at streame og lytte til fantastiske musikgenrer, kan du downloade musik med Kodi. De fleste mennesker tænker på Kodi som bare et tv. Dog er det mere end det! Når den er udstyret med de rigtige tilføjelser og funktioner, vil Kodi omdanne til et hub til alle dine digitale mediebehov. Blandt de strålende funktioner, det tilbyder, er muligheden for at downloade og gemme musik, som du kan afspille bagefter. Det eneste, du har brug for, er at installere de rigtige add-ons til musik.

Faktisk med sådanne musikudvidelser får du de samme tjenester som nogen, der har abonneret på Spotify Premium eller Apple Music. Husk, at du får disse fantastiske musikgenrer GRATIS! Desuden kan du downloade og afspille podcasts på samme måde. Du har brug for en ordentlig tilføjelse, der er specielt designet til podcasts.

Download, installer og afspil videospil

Hvilken teenager kan ikke lide videospil i dagens verden? Nå, en meget lille procentdel. Men hvis du er kabelforbundet som mig, vil du hellere tilbringe dine langsomme aftener og weekender til at spille videospil i kælderen. Med Kodi behøver du ikke at investere i en PlayStation. Alt hvad du behøver er en dejlig spilrig og de rigtige tilføjelser. Videospilene fås i forskellige genrer og formater. Fra retro videospil til Android-apps får du en dejlig spiloplevelse fra enhver Kodi-enhed!

Upload videoer og billeder i et bibliotek

Borte er de dage, hvor vores forældre ville gemme papirkopier i pjece-albums. Jeg kan huske, at vi ville tilbringe et par timer efter at have mødt vores slægtninge gennem disse albums, mens vi stillede spørgsmål som hvor var du i denne dag? I dag behøver du kun en smartphone og en lagerenhed for at tage og gemme dine uforglemmelige øjeblikke. Under besøg er alt hvad du behøver at give folk dit bibliotek med fantastiske videoer og billeder, der er blevet geotagget.

Med Kodi behøver du ikke betale for en service, der giver dig mulighed for at oprette et billede eller et videobibliotek. Platformen tilbyder dig tilføjelser, der hjælper dig med at uploade, redigere og gemme billeder i slideshow-biblioteker. Disse fotos kan også bruges til at oprette Kodi-baggrunde og -skind på din understøttede Kodi-enhed. Desuden kan du også gemme dit korte videoindhold på en lignende måde.

Se platforme på sociale medier

Sidst, men ikke mindst, kan du se vejr-apps og sociale medieplatforme via Kodi-aktiverede enheder. Inden for Kodi kan du downloade YouTube, Pinterest, Twitter og Facebook blandt andre sociale medieplatforme. En sådan bevægelse vil hjælpe dig med at få live underretninger og feeds i din Kodi-applikation.

FAQ

Hvad er det mest populære & bedste Kodi build?

No Limits Magic er sandsynligvis den mest populære Kodi-bygning i øjeblikket. Titanium Build fra Supreme Builds Wizard er også ekstremt populær.

Begge disse bygninger er godt designet og tilbyder en fantastisk Kodi-oplevelse. De leveres også med flere forudinstallerede Kodi-tilføjelser for at komme i gang med det samme.

Hvad er farerne ved at bruge en Kodi-build?

Du skal være forsigtig, mens du vælger en Kodi-build. Nogle er kendt for at overføre malware til din enhed. Imidlertid er de populære builds generelt sikre. Vi har endnu ikke hørt om fejlbehandling til de bygninger, vi har opført her.

Are Kodi bygger Legal?

Kodi builds leveres med forudinstallerede tredjeparts addons. Hvis du streamer ophavsretligt beskyttet indhold, er der altid faren for at blive trukket ind i lovlige besvær. Vi råder vores læsere til at streame det licensfrie indhold, der er tilgængeligt i det offentlige domæne. Vi anbefaler også at bruge en VPN til at skjule din IP-adresse under streaming.

Hvordan kan jeg installere yderligere tilføjelser til builds?

Du kan nemt installere addons over alle Kodi builds. Du kan følge trin-for-trin-instruktionerne for at installere Kodi-tilføjelser på builds.

Bundlinie

Jeg håber, at du har formået at få nogle af de bedste Kodi Builds, der fangede dit sind! Det næste trin er at følge vejledningerne på vores websted og installere dem sikkert. Husk, at du bliver nødt til at få en god Kodi VPN for din personlige sikkerhed, kryptering og anonymitet! Hvis du er ny i Kodi-verdenen og ville elske at prøve det, vil jeg anbefale, at du får Amazon Fire TV Stick. Du kan nemt jailbreak FireStick til streaming med Kodi builds, og det er ikke engang ulovligt.

Relaterede:

  • Sådan installeres flere Kodi Builds
  • Bedste Live TV Kodi Addons
  • Sådan installeres cCloud Kodi Addon
  • Sådan installeres BBC iPlayer på Firestick og Kodi
  • Sådan installeres Crew Addon

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.