Ce este Kodi, cum funcționează și orice altceva contează

>

În acest ghid, veți afla tot ce trebuie să știți despre Kodi și cum să începeți. Îți voi oferi toate sfaturile și trucurile și acces la toate resursele necesare de care ai putea avea nevoie. Cu ajutorul acestui ghid, nu numai că vă prezentați Kodi, dar cunoașteți, de asemenea, toate instrumentele pentru a începe streaming gratuit de filme, emisiuni TV, TV în direct, sport și multe altele. Kodi 18.5 este cea mai recentă versiune oficială. Cu toate acestea, dacă tot utilizați Kodi 17.6 Krypton, acest ghid va fi în continuare relevant pentru dvs..

Kodi

Ce este Kodi?

Kodi este un media player liber, open-source. Aceasta este cea mai simplă și cea mai potrivită definiție a acestei aplicații extrem de populare.

Când vă gândiți la nume de player media, precum VLC, vă treceți mintea. De obicei, playerele media sunt utilizate pentru redarea media din spațiul de stocare local. Kodi poate face și asta. Dar, adevăratul potențial al Kodi este deblocat atunci când îl utilizați pentru a reda media pe internet și asta și gratuit.

Da, Kodi vă oferă acces gratuit la o serie de conținut, inclusiv emisiuni, filme, TV în direct, sport și multe altele. Nu trebuie decât să aveți suplimente Kodi potrivite. Și, dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența generală Kodi, poate doriți să încercați și construcțiile Kodi. Vom vorbi despre suplimente și construcții într-un timp.

Kodi este compatibil cu aproape toate platformele populare. Unele platforme găzduiesc Kodi în magazinele lor oficiale de aplicații (cum ar fi smartphone-urile Android, casele TV Android, Windows 10, etc). Pe altele, poate fi încărcat cu ușurință (cum ar fi Amazon Fire Stick & Fire TV, Mac, etc.). De fapt, vom vorbi despre instalare în secțiunea următoare.

  So installieren Sie EzzerMacs Kodi Builds

Cum se instalează Kodi

Procesul de instalare variază în funcție de dispozitive. Așa cum spuneam, Kodi este disponibil oficial pe unele dispozitive, iar pe unele trebuie instalate manual folosind metoda de încărcare. Iată o privire rapidă:

Amazon FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV, Fire TV Cub

Aceste dispozitive sunt cam aceleași în toate aspectele. Astfel, procesul de instalare al aplicației Kodi este de asemenea același.

Amazon nu găzduiește Kodi în App Store. Dar, puteți să-l încărcați rapid pe toată linia de dispozitive Fire TV. Iată resursele noastre utile.

Cum se instalează Kodi pe FireStick

Smartphone-uri Android, tablete, Android TV & Cutiile Android

Toate aceste dispozitive Android vin cu suport integrat pentru serviciile Google Play, inclusiv Google Play Store. Kodi este inclus oficial în Play Store.

Prin urmare, tot ce trebuie să faceți pentru a instala Kodi este să îl descărcați din Play Store dacă utilizați oricare dintre aceste dispozitive Android.

Windows PC & Xbox

Windows 10 & Xbox One: Kodi este disponibil oficial în magazinul Microsoft pentru utilizatorii Windows 10. Pur și simplu introduceți „Kodi” în Cortana și faceți clic pe pictograma Kodi în rezultatele căutării. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala Kodi

Windows 8.1, Xbox 360 și versiuni mai vechi: Puteți descărca instalatorul de pe site-ul oficial Kodi https://kodi.tv/download. Când vă aflați pe această pagină, faceți clic pe Windows.

Mac și iOS & Alte dispozitive

Pentru Mac, iOS și alte dispozitive accesați pagina de descărcare Kodi la https://kodi.tv/download și faceți clic pe pictograma sistemului de operare. De exemplu, faceți clic pe Mac OS pentru Mac și iOS pentru iOS.

O fereastră mică va apărea cu linkul pentru a descărca fișierul de instalare. Fereastra are, de asemenea, un Cum-Pentru a link care vă va duce prin ghidul de instalare a Kodi pe sistemul de operare selectat în cazul în care aveți nevoie de asistență.

  Ako používať Kodi Príručka pre začiatočníkov pre Kodi (2023)

Cum să începeți cu Kodi

Kodi nu găzduiește niciun conținut. Kodi este doar un media player care simplifică redarea de conținut. Puteți reda media pe spațiul de stocare local via Kodi. Dar, așa cum v-am spus deja, nu este ceea ce Kodi este cel mai cunoscut. Kodi este popular deoarece vă permite să redați videoclipuri și muzică gratuite pe internet.

Pentru a începe cu Kodi, aveți nevoie de suplimente și compilări.

Kodi Addons

Complementele sunt cei mai mari contribuitori la succesul Kodi. Acestea sunt poarta către lumea uriașă a conținutului gratuit de pe web. Fie că vă place să vizionați filme și emisiuni TV, televiziune prin satelit pe internet sau sport, acestea sunt suplimentele care vă vor face posibil. În cuvinte simple, suplimentele Kodi sunt esențiale absolute pentru a începe.

Adonii Kodi nu găzduiesc niciun conținut propriu. Ele sunt agregatoare care aduc fluxuri sau link-uri de streaming din diverse surse de pe internet.

Vei găsi tot ceea ce trebuie să știi despre addonuri pe Fire Stick Tricks. Iată câteva dintre cele mai bune resurse și ghiduri de instruire:

Cum se utilizează Kodi

Cele mai bune Kodi Addons

Cum se instalează orice Kodi Addon

Cum se instalează Exodus Redux

Cum se instalează 7 din 9 Kodi Addon

Cum se instalează All Eyez pe Me Kodi Addon

Cum se instalează Deathstar Addon

Cum se instalează SportsDevil

Kodi Build

Construcțiile oferă o transformare vizuală a interfeței Kodi. Acestea schimbă modul în care interacționezi cu Kodi. Aceste versiuni sunt de asemenea preîncărcate cu suplimente populare și funcționale, astfel încât nu trebuie să le instalați manual.

Kodi se construiește în cele din urmă, bazate pe suplimente pentru streaming de conținut. Astfel, s-ar putea spune, ele sunt esențiale. Nu este complet neadevărat. S-ar putea să începeți cu o mulțime de suplimente și fără nicio construcție. Dar, Kodi este cu atât mai distractiv cu construcțiile. Chiar dacă nu este obligatoriu, personal recomand o construcție Kodi.

Nu sunteți sigur cum să mergeți despre asta? Nu vă faceți griji, avem totul pentru a vă ajuta să alegeți construcția corectă. Iată câteva dintre resursele noastre utile:

  Hoe Medusa Kodi Addon te installeren

Cele mai bune construcții Kodi

Cum se instalează Titanium build

Cum se instalează No Limits Magic build

Cum se instalează Xanax Kodi Build

Cum se instalează Streamline Kodi Build

Este legal și sigur Kodi?

Permiteți-mă să spun că Kodi este sută la sută legal. Și, de asemenea, este complet sigur dacă vă asigurați că instalați suplimente și construiți numai din surse de încredere. Toate resursele noastre și ghidurile de îndrumare acoperă doar acele suplimente și completări sigure. Personal testăm fiecare completare și construim înainte de a împărtăși instrucțiunile de instalare cu tine.

Kodi este legal și această afirmație este justificată de faptul că este inclusă în Google Play Store și Microsoft Store. Crede-mă, acesta nu este ușor de trecut.

Însă, atunci când transmiteți conținut gratuit folosind suplimentele Kodi, este posibil să aveți probleme cu drepturile de autor. Ceea ce faci pe internet poate fi monitorizat de ISP-ul tău, de guvernul tău și chiar de entitățile terțe. Nu încurajăm încălcarea drepturilor de autor în orice calitate, dar suntem susținătorii puternici ai dreptului dvs. la confidențialitate.

Utilizarea unui VPN este cea mai bună modalitate de a evita orice probleme în timp ce transmiteți conținut gratuit. VPN se va asigura că activitățile dvs. online sunt criptate și ferite de ochii indurerați.

Cum se instalează cel mai bun VPN pentru Kodi

Cum să remediați problemele Kodi

Aveți probleme cu Kodi? Nu vă faceți griji, vă am acoperit și aici. Kodi este o aplicație stabilă și de încredere. Dar, să acceptăm acest lucru. Este un instrument digital și, chiar dacă problemele Kodi sunt rare, acestea nu sunt necunoscute.

Iată câteva resurse care te vor ajuta să obții din nou Kodi fără probleme:

De ce nu funcționează Kodi? Probleme și remedieri comune

Cum să remediați problemele de tamponare Kodi

Cum să remediați „Nu a reușit să instalați o dependență” pe Kodi

Cum să verificați Jurnalul de eroare Kodi pentru mai multe informații și remediere rapidă

Înveliți

Acesta este rezumatul rapid al tuturor aspectelor importante ale Kodi de care fiecare utilizator trebuie să fie conștient înainte de a începe. Fiecare secțiune a acestui ghid este elaborată în continuare prin link-uri către diverse resurse utile. Cum a fost experiența ta? Ne-ar plăcea să auzim de la tine.