Cum să remediați „Nu a reușit să instalați o dependență” pe Kodi

>

În acest ghid de depanare, vom învăța să remediem mesajul de eroare „Nu a instalat o dependență” pe Kodi 18.5. Acest mesaj apare la momentul instalării unui addon când dependențele asociate nu pot fi instalate.

Kodi este un puternic media player care nu numai că joacă media locală pe stocarea dispozitivului, dar și transmite conținutul online din întreaga lume. Ceea ce face Kodi cu adevărat uimitor sunt suplimentele Kodi de la terți. Aceste suplimente aduc fluxurile de conținut preferat de pe diverse servere care vă permit să le jucați online. Cu toate acestea, suplimentele nu funcționează izolat. Ei se bazează foarte mult pe serviciile externe numite „dependențe”..

Aproape toate addon-urile necesită dependențe pentru a razi internetul și pentru a obține fluxurile. De fapt, majoritatea suplimentelor populare necesită multiple dependențe. Când instalați suplimente precum Exodus Redux, Covenant, Yoda sau oricare altul, se instalează și dependențele necesare (dacă nu sunt deja instalate). Cu toate acestea, dacă cel puțin o dependență nu se instalează, Kodi arată eroarea, „nu a reușit să instaleze o dependență.” Când dependența nu s-ar instala, nu puteți instala suplimentul.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Soluție eșuată la instalarea unei dependențe pe Kodi

Am întâlnit această eroare de câteva ori și după ce am încercat și testat diverse metode, am venit cu câteva idei de depanare. Chiar dacă este greu să pui degetul la ceea ce declanșează exact eroarea, sunt sigur că una dintre următoarele soluții va funcționa pentru tine.

1. Ștergeți memoria Kache

Ștergerea cache-ului pe Kodi uneori vă ajută să remediați eroarea „nu a reușit să instalați o dependență.” Ștergerea memoriei cache este o alternativă mai bună la ștergerea întregii date, deoarece nu pierdeți suplimentele și setările Kodi existente.

Cel mai bun mod de a șterge memoria cache este să parcurgeți expertul Ares. Dacă nu aveți încă Ares Wizard, instalați-l mai întâi. Instalarea asistentului Ares durează aproximativ 4-5 minute, dar este un instrument minunat.

  Best Kodi Porn Addons: How to Watch Adult Movies on Kodi

Pasul 1: Acum, mergeți înainte și lansați vrăjitorul Ares. O vei găsi la Kodi Homescreen > Add-on-uri > Componente de program.

Pasul 2: Când se încarcă vrăjitorul, faceți clic pe fila „Întreținere” din partea de sus.

Instalarea dependenței nu a reușit

Pasul 3: Apoi, faceți clic pe „Ștergeți memoria Cache / Temp” din secțiunea Cache din dreapta

Instalarea kodi a eșuat

Pasul 4: Odată ce ștergeți memoria Cache, veți vedea următorul mesaj. Faceți clic pe „OK” pentru a continua.

Instalarea dependenței nu a reușit

După cum vedeți, dimensiunea cache-ului de pe sistemul meu a fost de doar 1 MB. Acest lucru se datorează faptului că am reinstalat recent Kodi și nu am o mulțime de suplimente. Dimensiunea cache-ului va crește și cu cât va deveni mai mare, cu atât vor putea apărea mai multe probleme. Acesta este motivul pentru care ștergerea memoriei cache vă poate ajuta cu „Eroarea de instalare eșuată la dependență”.

2. Ștergeți datele Kodi

Uneori, ștergerea memoriei cache nu este suficientă. De multe ori „Eșecul la instalarea unei dependențe” este mai încăpățânat și nu se stinge prin simpla eliminare a cache-ului. Cealaltă opțiune este să dezinstalați Kodi și să îl instalați din nou, proaspăt. În cea mai mare parte, va avea grijă de problemă. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, ar trebui să încercați să eliminați datele Kodi în loc. Ștergerea datelor va restabili Kodi la valoarea implicită din fabrică și vă va economisi ceva timp.

Dacă ați primit mesajul de eroare la instalarea unei dependențe de FireStick, puteți reseta datele Kodi de pe acest dispozitiv din meniul Setări. Puteți utiliza, de asemenea, Ares Wizard pentru a șterge datele de pe toate dispozitivele acceptate de Kodi (inclusiv FireStick).

Instalați expertul Ares pe Kodi și urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: Lansați asistentul Ares și faceți clic pe fila „Mai multe” din partea dreaptă sus (stânga la Setări)

Instalarea dependenței nu a reușit

Pasul 2: Acum, faceți clic pe „Ștergeți toate datele / pornire nouă” din setul de opțiuni de pe ecranul următor

Dependențele de kodi nu sunt îndeplinite

Pasul 3: Confirmați acțiunea dând clic pe „Da” când apare următorul prompt

Dependențele de kodi nu sunt îndeplinite

Pasul 4: Apoi, alegeți dacă doriți să vă păstrați preferințele, sursele și setările de adăugare și faceți clic pe Continuă pentru a continua

nu a putut fi satisfăcută dependența de versiune

Poate dura un minut sau două pentru a șterge datele Kodi în funcție de dimensiunea acestora. După ce datele sunt șterse, Kodi va fi nou ca nou. Vei pierde toate addonurile tale, inclusiv vrăjitorul Ares.

3. Scoateți și reinstalați baza de date Kodi

Baza de date a lui Kodi ține o mulțime de lucruri împreună în Kodi și atunci când devine coruptă, începeți să întâlniți erori pe care nu le-ați văzut niciodată, cum ar fi cea în cauză sau spuneți că „instalarea Kodi a eșuat”.

Repararea bazei de date Kodi te-ar putea ajuta magic să te scape de multe astfel de probleme aproape instantaneu. Lucrul bun este că baza de date coruptă nu te împiedică să folosești Kodi. Vedeți doar unele erori. Acesta este motivul pentru care puteți rezolva acest lucru din Kodi.

  Cara Memeriksa Log Kesalahan Kodi untuk Informasi Lebih Lanjut dan Perbaikan Cepat

Iată cum puteți elimina și reinstala baza de date Kodi:

Pasul 1: Accesați ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe „Setări” (pictograma cog) din partea dreaptă sus

nu a reușit să instaleze un stick de foc de dependență

Pasul 2: Apoi, faceți clic pe „Manager fișiere”

manager de fișiere kodi

Pasul 3: Faceți clic pe „Director de profil” în următoarea fereastră

nu a reușit să instaleze un stick de foc de dependență

Pasul 4: Apoi, faceți clic pe „Baza de date”

instalați dependențe de kodi

Pasul 5: Acum, selectați „Addons27.db” și apăsați butonul / tasta corespunzătoare pentru a deschide meniul contextual contextual (de exemplu, faceți clic dreapta pe Windows PC). Faceți clic pe „Ștergeți” din fereastra pop-up

instalarea dependenței nu a reușit

Pasul 6: Confirmă acțiunea dvs. făcând clic pe „Da” când vi se solicită

instalarea dependenței nu a reușit

Pasul 7: Acum, închideți Kodi și relansați-l după aproximativ un minut. Încercați să reinstalați suplimentul pe care încercați să-l instalați mai devreme când ați dat greșeală la „eroarea de instalare a dependenței”.

Notă: După ce relansați Kodi după ce eliminați baza de date, accesați accesorii > Complementele mele și reactivați suplimentele existente.

4. Instalați manual Dependențele Kodi 

Dacă nimic nu pare să funcționeze, ar fi o idee excelentă instalarea manuală a dependențelor Kodi folosind repositorul TVAddons. De fapt, este unul dintre primele lucruri pe care le-ai putea încerca, întrucât tinde să rezolve problema mai bine decât celelalte soluții.

Iată ce trebuie să faceți:

Pasul 1: Deschideți Setări din ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe „Setări sistem” în următoarea fereastră

Pasul 2: În ecranul următor, selectați „Adăugări” pe care le vedeți la stânga și la dreapta activați „Surse necunoscute”

instalați dependențe de kodi

Pasul 3: Dați clic pe „Da” și confirmați acțiunea

cum să instalați dependențe de kodi

Pasul 3: Reveniți la ecranul de pornire Kodi și de această dată navigați la Setări > Manager de fișiere

manager de fișiere kodi

Pasul 4: Faceți clic pe „Adaugă sursa” în următoarea fereastră

adăugați sursa pe kodi

Pasul 5: Acum, faceți clic pe

faceți clic pe nimeni kodi

Pasul 6: Introduceți URL-ul sursă ca http://fusion.tvaddons.co. Tastați URL-ul corect deoarece aceasta este sursa de unde veți instala depozitul. Faceți clic pe „OK” pentru a continua

Componente TV de fuziune

Pasul 7: Continuați și introduceți un nume în câmpul de text „Introduceți un nume pentru această sursă media”. Puteți să-i dați orice nume la alegere. Îl voi numi „fuziune”, astfel încât să mă pot identifica mai ușor mai târziu. Faceți clic din nou pe „OK” pentru a continua.

instalator de fuziune kodi

Pasul 8: Reveniți la ecranul de pornire Kodi și de data aceasta faceți clic pe „Adăugări” din stânga

meniul codi addons

Pasul 9: Faceți clic pe pictograma casetei deschise din partea stângă sus a ecranului următor. Această opțiune se mai numește „Instalator de pachete”.

instalator de pachete kodi

Pasul 10: Faceți clic pe „Instalare din fișierul zip” în continuare

instalați din fișierul zip pe kodi

Pasul 11: Acum faceți clic pe „fuziune” sau pe numele pe care l-ați dat sursa mai devreme

fuziune

Pasul 12: Deschideți „Kodi-repos”

instalați dependențe de kodi

Pasul 13: Faceți clic pe „engleză”

cum se instalează dependențele kodi

Pasul 14: Derulați în jos și faceți clic pe „repository.xbmchug-3.0.0.zip” (numărul versiunii poate fi modificat)

nu a reușit să instaleze dependența de kodi

Pasul 15: Așteptați ca notificarea „TV Addons Co repo instalată” să apară în partea dreaptă sus a ecranului

  Come installare Copia e incolla Kodi Addon

eroare de dependență de kodi

Este posibil să fie nevoie să instalați încă câteva dependențe din depozitul TVAddons. Iată, așadar, pașii de urmat:

Pasul 1: Mergeți încă o dată pe ecranul de pornire Kodi și apoi navigați la accesorii > Instalator de pachete > Instalați din fișierul zip (pașii 9-11 de mai sus)

Pasul 2: Faceți clic pe „fuziune” (sau numele pe care l-ați ales pentru sursa anterioară) și deschideți „codi-scripturi”

Pasul 3: Ar trebui să vedeți câteva fișiere zip aici. Unul conține „methandler” în nume, iar celălalt conține „urlresolver” (vezi imaginea de mai jos)

cum se instalează dependențele kodi

Pasul 4: Instalați fiecare script unul câte unul, făcând simplu clic pe el

Ați instalat cu succes toate dependențele necesare. Acum, încercați să instalați din nou același addon care a aruncat mesajul de eroare „Nu a instalat dependența”. Există o șansă corectă de a rezolva problema.

Dependențele Kodi nu sunt îndeplinite

„Dependențele Kodi neîntâlnite” este o altă eroare comună legată de dependență și ar fi binevenit să nu o ating.

Această problemă apare adesea când încercați să instalați sau să utilizați un addon deja actualizat pentru versiunea mai nouă a Kodi pe o versiune mai veche a Kodi. De exemplu, s-ar putea să văd eroarea în timp ce încerc să instalez un addon însemnat pentru Kodi 18 pe Kodi 17.6.

Numeroase suplimente actualizate continuă să funcționeze cu versiunile mai vechi, dar nu s-ar putea spune același lucru pentru toți. Din fericire, această problemă este relativ mai ușor de remediat. Tot ce trebuie să faceți este să actualizați Kodi la cea mai recentă versiune disponibilă.

Rețineți că Kodi nu acceptă actualizarea internă din aplicație. Prin urmare, în cea mai mare parte, veți avea nevoie de o nouă instalare. Acest lucru înseamnă în plus pierderea datelor existente, a setărilor dvs. și a suplimentelor instalate.

Notă: „Dependența de versiune nu a putut fi satisfăcută” este eroarea asemănătoare cu „Dependențele Kodi care nu sunt îndeplinite” și de obicei poate fi remediată prin actualizarea lui Kodi la cea mai recentă versiune. Dar, dacă problema persistă în ciuda actualizării, rezolvați-o cu una dintre celelalte metode descrise mai sus.

Verificați fișierul jurnal Kodi 

Dacă nimic nu funcționează pentru dvs., v-aș recomanda să consultați în sfârșit fișierul jurnal de eroare Kodi. Jurnalul Kodi vă va ajuta să determinați care cauzează exact problema.

Kodi are câteva suplimente care vă ajută să vizualizați jurnalul și chiar să îl încărcați online. În timp ce vizualizați jurnalul, căutați mesajul de eroare „Nu a instalat dependența”. Chiar dacă nu sunteți în stare să descoperiți cauza principală a problemei, puteți partaja fișierul de logare și experții Kodi vă vor putea ajuta mai bine.

Concluzie

Dependențele sunt, bine, de ce depind addon-urile pentru a obține fluxurile de pe Kodi. Din experiența mea, vă pot spune că aparițiile erorii „nu a reușit să instaleze o dependență” nu sunt frecvente. Dar, atunci când veți rula în ea, veți dori să aveți o soluție la îndemână. Una sau alta metodă de depanare de mai sus au funcționat pentru mine în diferite momente. Nu văd niciun motiv pentru care nu ar trebui să rezolve problema dvs. Dacă aveți întrebări sau sugestii, anunțați-mă prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me