Cum se instalează și se utilizează Real-Debrid pe Kodi / Firestick

>În acest ghid, vă voi arăta cum puteți configura și utiliza Real-Debrid pe aplicațiile Kodi 18.5 Leia și Kodi 17.6 Krypton și FireStick. Când adăugați Real Debrid la aplicațiile Kodi sau FireStick, primiți o mulțime de fluxuri noi pentru un anumit film sau emisiune TV. Este probabil cel mai popular multihoster acceptat pe platforma Kodi și este compatibil cu aproape toate suplimentele utilizate regulat. Real Debrid pe Kodi și FireStick vă oferă, de asemenea, o mulțime de surse de transmisie full-HD pe care nu le veți găsi nicăieri în altă parte. S-ar putea să vă transforme complet experiența Kodi. Real-Debrid în sine nu este un add-on, ci un instrument care facilitează descărcările fără restricții prin suplimentele pe care le utilizați deja. Citiți ghidul complet pentru a vă bucura de difuzarea HD gratuită de buffering pe Kodi.

Kodi este cunoscut pentru a furniza conținut de calitate prin sute de gazde din întreaga lume. Tot ce trebuie să faceți este să instalați Kodi și să configurați unele dintre cele mai bune addon-uri kodi. Aceste suplimente acționează ca agregatoare și vă oferă acces la mai multe link-uri de streaming pentru videoclipurile solicitate. Există o gamă completă de suplimente de agregate acceptate pe platforma Kodi. Există ore și ore de divertisment disponibile gratuit pe Kodi.

Grozav! Dar, există o mică problemă. Este posibil să fi observat că majoritatea fluxurilor disponibile pentru filmele sau seriile preferate sunt de rezoluție scăzută. Veți găsi o mulțime de gazde care oferă 720p sau o calitate mai mică. Cu toate acestea, găsirea streamingului HD complet la 1080p este dificilă. Chiar și atunci când există fluxuri full HD, acestea nu funcționează în cea mai mare parte. Odată cu avansarea tehnologiilor noastre hardware și de afișare, conexiunile noastre de internet devin mai rapide și lumea care avansează deja până la o rezoluție 4K, mulți dintre noi nu ne-am conforma cu nimic mai puțin decât cel puțin 1080 rezoluție full HD. Aici intervine Real Debrid.

Același lucru este valabil și pentru aplicațiile FireStick. În timp ce este posibil să urmăriți conținut folosind link-urile de streaming gratuit, este posibil să nu fie întotdeauna fiabile. Cu toate acestea, atunci când asociați aplicațiile acceptate cu Real Debrid, experiența dvs. de vizualizare se îmbunătățește dramatic.

Ce este Real-Debrid

adevărat debrid

Real Debrid este un multihoster care oferă abonaților săi acces la sursele de streaming premium pe care niciun alt utilizator nu le poate pune mâna pe. Compania se promovează ca „Descărcător fără restricții”, care vă permite să optimizați viteza de descărcare la potențialul maxim al conexiunii dvs. de internet și vă oferă acces la gazdele premium. Cu Real-Debrid activat, veți avea o mulțime de surse de streaming noi (și niciodată văzute până acum) adăugate pe lista dvs..

Rețineți că Real Debrid NU este un supliment; este pur și simplu un multihoster care adaugă surse suplimentare listei dvs. existente. Pentru ca acesta să funcționeze, trebuie să aveți deja cel puțin unul dintre suplimentele de suport. Din fericire, Real Debrid este acceptat de o serie de cele mai bune suplimente Kodi, precum Exodus Redux, Neptune Rising și mai multe aplicații FireStick, inclusiv Cinema HD, Bee TV, APM CatMouse și multe altele.

Dacă sunteți în căutarea mai multor surse noi și de lucru pentru streaming HD complet, descărcare de mare viteză și soluționare pentru problemele de tamponare Kodi, Real-Debrid este ceea ce doriți să luați în considerare. Acest serviciu funcționează cu diverse platforme media. În acest ghid, învățăm cum să utilizăm Real Debrid pe Kodi. Rămâneți aproape!

Cum să configurați online contul de Debrid real

Mai întâi trebuie să ne înscriem la serviciile Real Debrid online și să creăm un cont. Veți avea nevoie de acest cont pentru a activa Real Debrid pe Kodi (vom vorbi despre acesta mai detaliat mai târziu). În primul rând, să învățăm cum să vă înscrieți la Real Debrid.

Înainte de a vă înscrie cu Real-Debrid, Aș dori să vă spun ceva de care majoritatea oamenilor nu sunt conștienți. Există o concepție greșită în rândul utilizatorilor că, atunci când folosesc Real-Debrid, activitățile lor de streaming sunt private, deoarece totul vine prin serverele Real-Debrid. Cu toate acestea, dacă veți parcurge Politica de confidențialitate a Real-Debrid, aceasta precizează clar că înregistrează datele utilizatorilor, cum ar fi adresa IP, geo-locația și activitățile de descărcare. Mai mult, acesta afirmă că ar putea dezvălui datele utilizatorilor din motive legale. Mai jos este ecranul politicii de confidențialitate a Real-Debrid preluat de pe site-ul său web.

  Hoe BOOM Sports Addon op Kodi 17.6 Krypton te installeren

politica de confidențialitate reală debrid

Dacă doriți să vă păstrați anonimat activitatea de streaming și să evitați ca datele dvs. personale să intre în mâinile autorităților legale, singura și cea mai bună modalitate este – folosiți un VPN Kodi.

Folosesc și recomand ExpressVPN, care este cel mai sigur și rapid VPN pentru Kodi.

Acum că sunteți la curent cu riscul, permiteți-mi să vă arăt cum să obțineți contul Real-Debrid pentru Kodi.

# 1. Accesați https://real-debrid.com și faceți clic pe butonul „Înscrieți-vă” în partea dreaptă sus (de asemenea, în dreapta jos)

# 2. Va apărea formularul de înscriere. Introduceți detaliile personale așa cum este indicat și faceți clic pe butonul „Înscrieți-vă gratuit”

cont real debrid

# 3. Acum veți primi un e-mail la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o mai sus, solicitându-vă să vă validați contul. Faceți clic pe linkul pentru a valida și activa contul Real-Debrid

# 4. Acum, reveniți la https://real-debrid.com și faceți clic pe butonul „Conectare” din partea dreaptă sus a paginii. Conectați-vă cu datele de autentificare pe care le-ați creat la momentul înscrierii.

cont gratuit debrid real

Ați creat cu succes contul Real Debrid. Acum puteți adăuga Real Debrid la Kodi și puteți începe să utilizați serviciile. Puteți utiliza serviciile gratuit. Cu toate acestea, nu uitați că veți avea acces la funcții limitate cu contul gratuit.

Cu contul gratuit, puteți utiliza Real-Debrid doar între 6:00 și 12:00 Ora Centrală Centrală (5:00 – 11:00 GMT).

În timpul ferestrei de utilizare gratuită (o poți numi Happy Hours), un procent mare de gazde premium sunt offline.

Dacă doriți să vă bucurați de un serviciu real Debrid cu caracteristici complete, puteți cumpăra unul dintre planurile premium disponibile. Mai multe despre abonamentele de mai jos.

Caracteristici reale de Debrid Premium & Prețuri

Dezvoltatorii Real-Debrid solicită unele dintre următoarele caracteristici și beneficii suplimentare cu contul premium:

 1. Până la 300 Mbps de descărcare și streaming de mare viteză
 2. Mai multe descărcări și streaming simultan
 3. Trafic nelimitat
 4. HTML 5 streaming fără niciun plugin
 5. Experiență fără anunțuri și timp de așteptare zero
 6. O mulțime de fluxuri noi în calitate HD completă, HD și SD

Real Debrid oferă prețuri în patru niveluri, cu durata de abonare și puncte de fidelitate variate. Prețul este în euro. Am furnizat o estimare aproximativă în USD în funcție de cursul de schimb curent. Iată lista planurilor:

 1. 15 zile: 3 Eur (3,70 USD) și 150 de puncte de fidelitate
 2. 30 de zile: 4 Eur (4,93 USD) și 200 de puncte de fidelitate
 3. 90 de zile: 9 Eur (11,09 USD) și 450 de puncte de fidelitate
 4. 180 de zile: 16 Eur (19,71 USD) și 800 de puncte de fidelitate

Conform site-ului Real-Debrid, planul de 90 de zile este cel mai popular.

Punctele de fidelitate oferă acces suplimentar pe durată la servicii. Dacă ai acumulat 1.000 de puncte de fidelitate, vei primi 30 de zile de acces gratuit la servicii premium.

preț real debrid pentru kodi

Puteți efectua plata folosind toate cardurile majore de credit și debit. Puteți utiliza, de asemenea, Bitcoin și Amazon Pay. Imaginea de mai jos prezintă toate modurile de plată disponibile.

Acum că v-ați înscris pentru servicii (gratuit sau premium), permiteți-ne să învățăm acum cum să folosiți Real Debrid cu Kodi.

Cum să configurați Debrid real pe Kodi (18) & 17.6)

Setarea Real-Debrid pe Kodi este destul de ușoară. Dar, fiecare pas trebuie urmat așa cum trebuie. Așadar, citiți cu atenție acest ghid.

Notă: Următoarea metodă este pentru Kodi 17.6 care rulează pe Windows 10. Am subliniat diferențele față de Kodi 18 ori de câte ori este necesar. Interfața Kodi este practic aceeași pe toate dispozitivele, inclusiv Amazon Fire TV Stick și, prin urmare, această metodă va funcționa pe toate dispozitivele. Dacă sunteți un utilizator nou pe Fire Stick, iată cum să închideți FireStick și să instalați Kodi pe acesta.

  Kodi 18.5 Leia: nuevas funciones, descarga e instalación de guías

Dezvoltatorii Kodi au lansat oficial Kodi 18.5 Leia. Puteți continua să utilizați Kodi Krypton 17.6. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți upgrade la Kodi 18, consultați cum să actualizați Kodi și să obțineți cea mai recentă versiune a Leia.

Să începem!

# 1. Rulați Kodi pe dispozitiv și deschideți Setări (pictograma cog în partea stângă sus, precum în imaginea de mai jos)

kodi acasă

# 2. Acum selectați „Setări sistem” (sau doar „Sistem” în Kodi 18)

setări de sistem kodi

# 3. În partea stângă jos, lângă pictograma Cog, dacă scrie „Basic” (sau altceva decât „Advanced”), atunci faceți clic până când vedeți „Advanced” (consultați cele două imagini de mai jos)

adevărat cod debrid

Setări avansate de sistem kodi

# 4. Acum selectați Adăugări pe bara laterală din stânga (atingeți dispozitivele tactile sau treceți mouse-ul pe un computer)

# 5. Selectați „Gestionați dependențele” din dreapta

kodi gestionează dependențele

# 6. Parcurgeți până jos și selectați „URLResolver

Important!! Unele suplimente, cum ar fi Exodus Redux, folosesc ResolveURL dependență în loc de URLResolver.  Puteți găsi unul sau ambele.

Dacă vedeți ambele, atunci când ați urmat pașii 6 – 17 pentru URLResolver, repetați-le pentru ResolveURL.

Notă: Dacă nu vedeți URL Resolver, va trebui să instalați Covenant Kodi Addon înainte de a efectua acest pas. Pentru ResolveURL, puteți instala Exodus Redux addon.

adevărat debrid pe kodi

# 7. Selectați „Configurare” pe ecranul următor

configurați rezolvarea urlului de kodi

# 8. Selectați „Rezolvări universale” pe ecranul care apare

rezolutori universali de kodi

# 9. Derulați în jos până vedeți secțiunea „Real-Debrid”. În această secțiune faceți clic pe „Prioritate”

kodi url rezolva setările reale de debrid

# 10. Utilizați mouse-ul, tastatura sau atingerea pentru a introduce valoarea 90 (exact) și selectați „Gata”

Setări reale de rezolvare a adreselor URL de codi debrid

# 11. Apăsați acum butonul „OK” din dreapta (acest pas este important sau valoarea prioritară va reinița la 100)

salvați setările reale de kodi debrid

# 12. Faceți clic din nou pe „Configurare” (consultați # 7 de mai sus)

configurați rezolvarea urlului de kodi

# 13. Selectați din nou „Rezolvătorii universali” și derulați în jos la secțiunea „Real-Debrid”. Selectați „(Re) Autorizați contul meu”

Notă – Înainte de a selecta „(Re) Autorizați contul meu”, este mai bine să accesați https://real-debrid.com/device și să vă conectați mai întâi dacă nu ați făcut acest lucru deja. Vă va economisi timp în pasul următor, deoarece este necesar să efectuați rapid.

kodi adevărat debrid

# 14. Acum veți vedea pe ecran un cod (vezi imaginea de mai jos) pe care trebuie să îl introduceți la https://real-debrid.com/device

Iată ce trebuie să știți:

 • Codul va rămâne valabil / activ doar timp de 2 minute (120 secunde)
 • Codul nu poate fi copiat și lipit. Va trebui să o introduceți manual
 • Va trebui să fiți conectat la contul Real-Debrid (cel pe care l-ați creat în timp ce v-ați înscris la serviciu) pe site-ul web pentru a autoriza serviciile de pe Kodi
 • Acest cod NU este sensibil cu majuscule

configurați debrid real pe kodi

# 15. Așa va arăta pagina de autorizare de la https://real-debrid.com/device. Faceți clic pe „Continuați” pentru a continua

Configurarea debrid de kodi real

# 16. Dacă codul corect este introdus și în termen de 120 de secunde, aceasta este ceea ce veți vedea pe pagina web

cum să folosiți debrid real pe kodi

# 17. Și, asta veți vedea pe Kodi (dreapta sus) – o notificare care spune „Real-Debrid Resolver Authorized”)

autorizare debrid real kodi

Așa adăugați Real Debrid la Kodi 18 Leia sau 17,6 Krypton. Acum că este terminat, permiteți-mi să vă arăt cum să folosiți Real-Debrid cu Kodi. Dacă întâmpinați probleme în urma oricărui pas, nu ezitați să comentați mai jos.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

  Најбољи Коди додаци за победу у свету [2023]

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Cum se utilizează Real-Debrid pe Kodi

Ei bine, cu majoritatea suplimentelor, nu trebuie să faceți nimic special sau suplimentar pentru a utiliza Kodi Real Debrid după ce v-ați înscris la servicii și l-ați autorizat în aplicația Kodi. Este treaba ca de obicei. Trebuie doar să deschideți filmul sau emisiunea TV pe care doriți să o vizionați și veți vedea un număr de fluxuri noi adăugate. Real-Debrid funcționează cu majoritatea conținutului oferind suplimente, inclusiv cele populare precum Covenant, Exodus și multe altele.

În cele două imagini de mai jos puteți vedea diferența în numărul de fluxuri înainte și după adăugarea Real Debrid la Kodi. Putem vedea clar că există mult mai multe fluxuri cu Real Debrid (sursa de flux de la Real Debrid are „RD” în ea)

Înainte de Real-Debrid pe Kodi:

kodi adevărat debrid

După Real-Debrid pe Kodi:

adevărat cod debrid

Ce se întâmplă dacă Real-Debrid nu este activat automat

În majoritatea suplimentelor Real Debrid este activat automat și nu este necesară o modificare suplimentară a setărilor. Exodus și Covenant sunt astfel de exemple în care pur și simplu accesați conținutul cu fluxuri de Debrid Real deja populate.

Cu toate acestea, dacă nu vedeți fluxurile RD listate cu un anumit supliment, va trebui să îl activați. Acesta este exact cazul cu suplimentul Neptune Rising. Dacă utilizați Neptune Rising (sau orice alt supliment cu RD dezactivat în mod implicit), iată ce trebuie să faceți:

# 1. Din ecranul de pornire Kodi, accesați accesorii > Componente video și deschideți Neptun Rising.

# 2. Selectați „Instrumente” din listă

instrumente de creștere a neptunului

# 3. Deschide SETĂRI: Furnizori

neptunul crescând adevărat debrid

# 4. Selectați „Furnizori” din bara laterală din stânga. Acum porniți „Activați furnizorii de debrid” mutând butonul spre dreapta. Dați clic pe „OK” (nu uitați să faceți asta).

folosiți debrid real cu codon addon de risc pentru neptune

Acum mergeți mai departe și accesați filmul sau emisiunea TV pe care doriți să o vizionați. Veți vedea noile fluxuri din RD.

Cum se utilizează Real Debrid cu aplicații FireStick

Presupun că v-ați înscris deja pentru contul premium Real Debrid. Dacă nu, consultați această secțiune din acest ghid.

Real Debrid este compatibil cu mai multe aplicații FireStick terțe. Configurarea Real Debrid într-o aplicație este relativ ușor să o configurați pe Kodi.

În scop demonstrativ, vom asorta Real Debrid cu aplicația Cinema HD V2. Cu toate acestea, pașii funcționează mai mult sau mai puțin la fel cu celelalte aplicații compatibile.

Iată cum o faceți:

1: Deschideți aplicația cu care doriți să asociați Real Debrid

Adesea veți găsi opțiunea Real Debrid în Setările aplicației. Și, puteți găsi Setările în meniul principal.

Urmează ecranul Cinema HD unde vom face clic pe opțiunea de meniu din colțul din stânga sus

adevărat debrid pe firestick

2: Facem clic acum Setări în meniul derulant

cum să folosești debrid real cu aplicații de tip firestick

3: Este posibil să fie nevoie să derulați un pic în jos pentru a găsi opțiunea Real Debrid

Faceți clic pe el când îl găsiți

faceți clic pe debrid real pe aplicația firestick

4: Acum ar trebui să vedeți o fereastră cu un cod

cum să setați adevărate debrid pe firestick

5: Deschideți linkul real-debrid.com/device într-un browser mobil sau computer

Introduceți codul afișat pe televizor

Este posibil să fie nevoie să vă conectați la contul dvs. Real Debrid dacă nu sunteți deja

6: Reveniți la aplicație pe FireStick unde veți vedea că Real Debrid a fost autorizat

adevarat stift de foc autorizat

7: Du-te înainte și începe streaming. Veți găsi diverse noi legături cu „RD” care sunt identificate ca link-uri Real Debrid

Înveliți

Așadar, este vorba destul de mult despre configurarea Real-Debrid Kodi. Acum puteți începe să explorați noile fluxuri pentru a viziona filmele și emisiile preferate în calitate full-HD. Am folosit Real-Debrid o perioadă și în cea mai mare parte mi se pare că merită banii cheltuiți. În doar câteva cazuri rare, am întâmpinat probleme în care nu puteam să funcționez niște fluxuri. Dar, atunci, puteam sări mereu la o altă sursă. La urma urmei, RD adaugă o mulțime de fluxuri noi la suplimentele mele. Sper că ai găsit util acest articol. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi mai mult decât fericiți să recunoaștem. Transmitere fericită!

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me