Cum se instalează Incursion Kodi Addon pe 17.6 Krypton

>

Incursion este un alt supliment Kodi care vă permite să transmiteți filme, emisiuni și diverse alte categorii de conținut video pe computer, smartphone-uri și Amazon Fire TV Stick. Incursiunea se mândrește cu o colecție solidă de conținut, inclusiv o serie de filme de ultimă oră, emisiuni premiate, episoade recente, documentare și multe altele. Acest addon este construit pe un alt addon extrem de popular numit Covenant. Acesta este motivul pentru care veți găsi o serie de asemănări între cele două, inclusiv interfața și aspectul folderului. Colecția de conținut este, de asemenea, la fel. Dar, Incursion Kodi Addon este construit folosind codurile actualizate și, prin urmare, este de așteptat să ofere anumite îmbunătățiri de performanță față de predecesorul său.

Incursiunea, la fel ca și cel mai bun suplimente Kodi, nu găzduiește niciun conținut propriu. Dar, creează mai multe fluxuri pentru un videoclip din cele mai de încredere surse. Acest lucru vă asigură că există întotdeauna un link de lucru din care puteți reda videoclipul. Streamurile sunt disponibile atât în ​​format 1080 HD complet, cât și în 720 HD. Să învățăm acum cum să instalați Incursion Kodi addon pe computer / smartphone-uri / FireStick.

ACTUALIZAȚI: Incursion nu primește nicio actualizare și nu merită instalat. Ajunge cu greu fluxuri, prin urmare, am încetat să actualizăm acest ghid. Vă sugerez să verificați lista mea de Kodi Addons populare care funcționează bine la această dată.

Cum se instalează Incursion Kodi Addon

Înainte de a începe instalarea Incursion pe Kodi 17.6, permiteți-mi să vă arăt cum să pregătiți aplicația Kodi pentru instalații Addon terțe.

 1. Faceți clic pe Setări Kodi din stânga sus a ecranului
 2. Deschideți Setări de sistem și faceți clic pe „Adăugări” din meniul bara laterală din stânga
 3. Activați „Surse necunoscute”

Aplicația dvs. Kodi este acum setată să accepte suplimente ale unor terțe părți, cum ar fi Incursion. Urmați pașii de mai jos pentru a instala Incursion Kodi addon pe Fire Stick, computer sau smartphone.

 • Accesați Setările Kodi
 • Manager de fișiere > Adaugă sursa
  Como redefinir o Kodi no Amazon FireStick

adăugați repo sursa kodi

 • Faceți clic pe „none” și adăugați URL Incursion Repo – http://addons4kodi.site
 • Tastați „Incursion” în câmpul nume sursă. Puteți numi orice doriți, cu toate acestea, cel mai bine este să îl păstrați relevant.

url de depozit de incursiune

 • Accesați pagina principală Kodi și deschideți meniul „Adăugări” din opțiunile din stânga.
 • Deschideți „Instalatorul de pachete”

instalator de pachete kodi

 • Faceți clic pe „Instalare din fișierul zip” și urmați această cale – Incursiune > Repertoriu > repository.incursion > incursion.repository.x.x.x.zip

cum se instalează incursiunea kodi addon

 • Așteptați notificarea de succes din dreapta sus. După instalarea repo, treceți la pasul următor.
 • Deschideți „Instalare din depozit”
 • Faceți clic pe „Incursion Repository” > „Componente video” > Incursiune

instalați incursiunea kodi addon

 • Faceți clic pe „Instalare” pentru a descărca și instala Incursion Kodi Addon pe dispozitivul dvs..

cum se instalează incursiunea pe kodi

 • Așteptați ceva timp și ar trebui să vedeți notificarea „Add-on Incursion instalat” în partea dreaptă sus a ecranului. Asta e tot.
 • Accesați pagina principală Kodi > Add-on-uri > Componente video > Incursiune. Puteți explora suplimentul acum.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

  15 melhores skins Kodi para mudar a aparência do seu Kodi

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

De ce Incursiunea nu se instalează pe Kodi

Incursion este disponibil prin propriul său depozit „Incursion”. Serverul în care se află depozitul este eficient și funcționează bine în cea mai mare parte. Cu toate acestea, în unele cazuri rare, serverul se reduce, ceea ce duce la probleme de instalare.

Dacă nu puteți instala Incursion Kodi addon de pe server, există o șansă corectă ca problema să fie la sfârșitul serverului. Fie vă confruntați cu dificultăți în adăugarea sursei la Kodi, fie este posibil să nu puteți instala depozitul. Timpurile de oprire ale serverului sunt întotdeauna pe radarul dezvoltatorilor și, prin urmare, sunt rezolvate destul de prompt. Ca utilizator, singura opțiune este ca dumneavoastră să așteptați ca serverul să devină operațional din nou.

Totuși, serverul nu este singurul factor care provoacă probleme de instalare. Problema poate fi chiar locală. Desigur, primul lucru care trebuie să vă asigurați este că dispozitivul dvs. este conectat la internet. Încercați să utilizați o altă aplicație care necesită internet.

După ce ați constatat conectivitatea la internet, v-aș sugera să reporniți Kodi, precum și computerul / FireStick / Smartphone. După repornire, urmați pașii de instalare de la pornire.

Rebootarea poate părea mai degrabă ca o soluție simplificată, dar uneori rezolvă în mod miraculos anumite probleme dificile pe care alte metode de depanare nu le pot.

De ce Incursiunea Kodi Addon nu funcționează

Serverele sunt adesea vinovați când vine vorba de probleme legate de addonuri. Așa cum am mai spus, serverul Incursion funcționează la fel de bine ca și orice alt server popular de adăugare. Dar, uneori, se confruntă cu probleme. Drept urmare, utilizatorii nu sunt capabili să preia fluxurile sau videoclipurile nu sunt redate.

Dacă încercați să folosiți addon Incursion Kodi în momentul întreținerii programate sau a perioadei de oprire a serverului, acesta nu va funcționa. Când există probleme legate de server, singura cale este să aștepți și să permită serverului să devină operațional din nou.

  Cómo usar Kodi | Guía definitiva para principiantes para Kodi (2023)

În cazul în care Incursion nu funcționează deloc, este posibil ca serverul să nu fie problema. Este posibil să existe o problemă locală, care să împiedice jocul Incursion. Din nou, asigurați-vă că FireStick este conectat la internet.

Dacă Incursion Kodi addon a încetat să funcționeze după o perioadă de utilizare, unul sau mai multe dintre fișierele sale s-ar fi putut defecta sau s-au deteriorat. Într-un astfel de caz, reinstalarea este de obicei singura modalitate de remediere a acesteia. Din ecranul de pornire Kodi, navigați la suplimente > Componente video și selectați Incursion. Faceți clic pe butonul „Dezinstalați” din partea dreaptă jos. Acum, mergeți mai departe și instalați Incursion urmând metoda pe care v-am împărtășit-o mai sus.

Există o mare șansă ca aceasta să rezolve problema și ca Incursion să funcționeze din nou.

Desigur, repornirea rămâne ca una dintre metodele principale de depanare. Reporniți rapid Fire Stick / PC și rulați din nou Kodi. Rebooting-ul actualizează sistemul de operare, fișierele de sistem și aplicațiile și rezolvă multe probleme.

Dacă nimic nu pare să funcționeze, atunci trebuie să resetați Kodi pe FireStick / PC sau să îl dezinstalați și să îl reinstalați. Resetarea sau dezinstalarea Kodi va șterge toate datele și suplimentele. Deci, faceți o copie de siguranță a datelor Kodi înainte de a lua aceste acțiuni.

Mai multe Kodi Addons pentru instalare

Incursiunea ar trebui să fie suficientă pentru majoritatea nevoilor dvs., cu toate acestea, dacă doriți să obțineți mai multe Kodi Addons, consultați linkurile de mai jos.

 • Cum se instalează Supremacy pe Kodi
 • Cum se instalează Placenta pe Kodi
 • Cum se instalează Uranus Kodi Addon
 • Cum se instalează Gaia Kodi Addon

Concluzie

Incursion este un addon Kodi care vă permite să vizionați filmele preferate, emisiunile și alte videoclipuri pe FireStick. Incursion folosește cadrul Covenant și, prin urmare, seamănă foarte mult cu acest addon popular. Desigur, Incursion are codurile actualizate și, prin urmare, oferă și performanțe sporite. Cu un catalog solid de conținut și capacitatea de a obține mai multe fluxuri, Incursion poate fi unul dintre suplimentele dvs. principale de divertisment de pe Kodi. Este ușor de instalat și configurat și chiar mai ușor de utilizat. Puteți începe cu doar câteva clicuri.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me