Hoe Neptune Rising op Kodi te installeren

>

In deze gids zal ik je vertellen hoe je Neptune Rising op Kodi 18.3 / 18.2 Leia en Kodi Krypton 17.6 kunt installeren. De afbeeldingen in deze gids zijn van Kodi Krypton, maar ze zijn ook van toepassing op Kodi Leia. Het beste ding over Kodi (voorheen bekend als XBMC) is dat het exact dezelfde interface op alle platforms heeft. Dus als u een pc, Android TV-box, Nvidia Shield of Fire TV Stick gebruikt, werkt dezelfde gids voor u.

Neptune Rising is een Kodi-add-on die werkt als een zoekmachine voor films en tv-programma’s. Het heeft verschillende secties voor films uit de jaren 80, nieuwste films, gangsterfilms, enz. Wat erg handig is om de juiste dingen te vinden waar je naar op zoek bent. Het is een van de oudste actieve add-ons. Hoewel het blijft streamen, is Neptune Rising niet de meest betrouwbare. Er zijn verschillende add-ons van betere kwaliteit die je kunt verkennen. Misschien wilt u een kijkje nemen in onze lijst met beste Kodi-add-ons.

Notitie: Fire Stick Tricks kan geen inbreuk maken op het auteursrecht. We raden gebruikers aan deze add-on te gebruiken om alleen films / tv-programma’s te bekijken die beschikbaar zijn in het publieke domein. Het bekijken van auteursrechtelijk beschermde inhoud zonder toestemming is onwettig en kan tot juridische problemen leiden.

Nu je weet wat Neptune Rising Addon is, laten we beginnen met de stapsgewijze installatiehandleiding.

: Neptune Rising is een oude add-on en wordt waarschijnlijk niet meer onderhouden door de ontwikkelaars. U kunt een van de andere add-ons uit onze lijst met beste Kodi-add-ons proberen. 

Hoe Neptune Rising Kodi Addon te installeren

Schakel voordat u begint met de daadwerkelijke stappen ‘Onbekende bronnen’ in uw Kodi-app in. Als u het niet weet, kunt u dit doen door naar Instellingen te gaan > Systeeminstellingen (of Systeem in Kodi 18)> Add-ons > Onbekende bronnen. Nadat “Onbekende bronnen” is ingeschakeld, volgt u de onderstaande stappen.

  Como redefinir o Kodi no Amazon FireStick

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

Stap 1: Klik op het pictogram Instellingen (tandwiel) links bovenaan het startscherm van Kodi.

Neptunus stijgende Kodi-instellingen

Stap 2: Open Bestandsbeheer en dubbelklik vervolgens op “Bron toevoegen”

repobron toevoegen voor Neptunus stijgende Kodi-add-on

Stap 3: Een pop-upvenster wordt geopend. Hier klikt u op “Geen” en typt u MRFreeWorld Reop download-URL – http://legionworldtv.com/zips/ en typ “vrije wereld‘In het naamveld.

hoe Neptune rising te installeren

Hier voert u de naam in

Neptune Rising repo

Stap 4: Ga terug naar de Kodi-startpagina en klik op het menu “Add-ons” in de linkerzijbalk.

Neptunus stijgende films add-on

Stap 5: Klik nu linksboven op de Kodi-startpagina op het pictogram met het vakje (pakketinstallatie).

kodi-pakketinstallatieprogramma

Stap 6: Open ‘Installeren vanuit zipbestand’. Selecteer nu ‘vrije wereld‘En klik vervolgens op repository.mrfreeworld.zip zoals weergegeven in de onderstaande afbeeldingen.

hoe Neptune Rising te krijgen

Neptune Rising kodi addon

Stap 7: Wacht even en u krijgt de melding dat MR FREEWORLD Add-on is geïnstalleerd. Zodra het bericht verschijnt, kunt u naar de volgende stap gaan.

  Γιατί δεν λειτουργεί το Kodi μου; Κοινά προβλήματα και διορθώσεις

Kodi Neptunus stijgt

Stap 8: Open “Installeren vanuit repository” en open “MR FREEWORLD”

installeer Neptunus die oprijst uit Mr. Free World Repo

Stap 9: Open nu de map “Video Add-ons” en selecteer de “Neptune Rising” Add-on.

Neptune Rising Video-add-ons

Neptunus stijgt

Stap 10: Klik op de knop “Installeren”.

hoe Neptunus stijgende Kodi-add-on te installeren

Als u Kodi Leia gebruikt, klikt u op OK wanneer de pop-up verschijnt met de lijst met ‘extra add-ons’ die zullen worden geïnstalleerd met Neptune Rising.

Stap 11: Wacht even en je krijgt de melding “Neptune Rising Add-on geïnstalleerd”. Als de installatie is mislukt vanwege een afhankelijkheidsfout, heb ik dit vermeld in het volgende gedeelte van deze handleiding. Blijf lezen.

Neptune Rising kon de afhankelijkheid niet installeren

Ik heb een paar vragen ontvangen over de Neptune Rising-add-on dat er een fout optreedt ‘Kan de afhankelijkheid niet installeren’. Ik heb het probleem met verschillende gebruikers besproken en ontdekte dat het probleem voor bijna iedereen kon worden opgelost door de add- eenvoudig opnieuw te installeren- Aan. Wat u moet doen is – Bron Repo URL verwijderen, MrFreeWorld Repository verwijderen, Kodi afsluiten. Start nu de installatieprocedure vanaf stap 1 van deze handleiding.

Om Source Repo URL te verwijderen, ga naar instellingen > Bestandsbeheer. Selecteer de bron en klik met de rechtermuisknop als u een computer gebruikt, houd lang ingedrukt als u een aanraakapparaat gebruikt of druk op de menuknop op uw FireStick-afstandsbediening. Klik nu Bron verwijderen

Ga naar om de MrFreeWorld Repository te verwijderen Kodi-startscherm > Add-ons > Mijn add-ons >Add-on repository > Mr Freeworld > Uninstall

Een andere manier om de afhankelijkheidsfout te herstellen, is door de add-on Covenant te installeren. Verbond heeft verschillende afhankelijkheden die meestal ontbreken in andere add-ons.

Als je de fout nog steeds krijgt, is hier mijn gids voor het repareren mislukt om een ​​afhankelijkheid van Neptune Rising of een andere add-on te installeren. Als je het nog steeds niet kunt oplossen, laat het me dan weten in de reacties hieronder.

  Amazon FireStick'te Kodi Sıfırlama

Verken Neptune Rising Kodi Addon

Nu u Neptune Rising op Kodi 17.6 hebt geïnstalleerd, hebt u toegang tot de add-on door naar de startpagina van Kodi te gaan > Add-ons > Video-add-ons.

hoe Neptunus stijgende Kodi-add-on te gebruiken

Zodra u de add-on opent, ziet u de verschillende mappen voor films, tv-shows, IMDB-lijst enz. U kunt deze verkennen volgens uw voorkeuren.

Neptunus stijgende Kodi

Als u bufferproblemen krijgt, kunt u het volgende oplossen van problemen met bufferen op Kodi.

Neptune Rising Geen stream beschikbaar Fout

Zoals u weet, is Neptune Rising slechts een zoekmachine die streams uit verschillende bronnen zoekt. Het is mogelijk dat sommige films / tv-programma’s geen beschikbare streams hebben, dus in dat geval krijg je geen streams beschikbaar. Ik stel voor dat je probeert een andere show te spelen en te kijken of je de fout nog steeds krijgt. Het zou waarschijnlijk goed moeten werken, maar als je nog steeds geen streams ziet, moet je de Addon-cache leegmaken.

Open de invoegtoepassing Neptune Rising, ga naar ‘Extra’ en klik op ‘Cache wissen’. Klik op ‘Ja’ wanneer u om bevestiging wordt gevraagd. Start Kodi nu opnieuw en probeer het opnieuw. Ik hoop dat het nu zou moeten werken.

wis cache op Neptunus stijgende Kodi-add-on

Als het nog steeds niet werkt, probeer dan andere add-ons uit onze lijst met beste Kodi-add-ons.

Neptune Rising Buffering Issues

Bufferen op Kodi is een veel voorkomend, maar frustrerend probleem dat moet worden opgelost voor een soepele streamingervaring. Verschillende gebruikers hebben bufferproblemen gemeld met Neptune Rising Addon. Dus als je een van hen bent, stel ik voor dat je Real Debrid probeert, die tonnen nieuwe streamingbronnen biedt die soepel werken, zelfs wanneer je 1080p full HD speelt.

Bekijk ook hoe je ondertitels kunt krijgen en Trakt kunt instellen met Kodi.

Als u problemen ondervindt bij het installeren van Neptune Rising op Kodi / Fire Stick, laat het me dan weten in de reacties. Blij om te helpen ��

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me