Hoe Nole Cinema Addon op Kodi te installeren

>

In deze zelfstudie zal ik demonstreren hoe u de Nole Cinema-add-on op Kodi 18.1 tot Kodi 18.4 Leia en Kodi 17.6 kunt installeren. U kunt deze add-on op alle Kodi-compatibele apparaten installeren met behulp van de hier gegeven instructies, inclusief Android Mobiles, Amazon FireStick & Fire TV, Mac & Windows-pc en meer.

Als u op zoek bent naar een add-on die een enorme verzameling films biedt, is de add-on Nole Cinema Kodi degene die u zou moeten bekijken. Van de nieuwste tot de oudste, hiermee kunt u alles bekijken wat u maar wilt. Trouwens, de reguliere categorieën, Nole Cinema heeft ook een aantal interessante categorieën, zoals Classics, Fantasy, Gangster, War en meer. Het heeft ook een speciale collectiessectie met boxsets en andere categorieën.

Nole Cinema is een add-on voor alleen films. Als u op zoek bent naar tv-programma’s, kunt u bladeren door andere add-ons op onze lijst met beste Kodi-add-ons. Voor films denk ik dat niets beter wordt dan deze add-on. Wat het nog beter maakt, is spelen met één klik. Klik op de film die u wilt bekijken en kies eenvoudig tussen SD, 720p, 1080p, afhankelijk van de beschikbaarheid. Als u echter meer koppelingen wilt, is er een zoekoptie waarmee meerdere streams van internet worden verwijderd. Met Real-Debrid gekoppeld, vindt u misschien zelfs de 4K-streamingopties.

: Nole Cinema werkt niet meer. U kunt andere add-ons op onze lijst met beste Kodi-add-ons verkennen. 

Notitie: Als de verwerking van metagegevens de navigatie vertraagt, kunt u deze uitschakelen in de add-oninstellingen. Ik zal je laten zien hoe direct na het installatieproces.

Hoe Nole Cinema Addon op Kodi te installeren

Voordat u begint met de installatieprocedure, moet u ervoor zorgen dat Kodi klaar is om add-ons van derden te installeren. Daarvoor moet u de beveiligingsoptie inschakelen – Onbekende bronnen. Hier is hoe het wordt gedaan:

1) Open de Kodi-app op uw apparaat en wanneer het startscherm wordt geladen, klikt u op instellingen (je zou naar het tandwielpictogram linksboven moeten zoeken)

hoe nole cinema addon op Kodi te installeren

2) Nu wilt u klikken Systeem (Kodi 18) of Systeem instellingen (Kodi 17.6)

hoe nole cinema kodi addon te installeren

3) Selecteer aan de linkerkant van het volgende scherm addons. Navigeer nu naar het juiste gedeelte en als Onbekende bronnen is uitgeschakeld / uitgeschakeld, klik erop en zet hem AAN

download Nole Cinema-add-on op Kodi

4) Zorg ervoor dat u klikt om de optie ingeschakeld te houden Ja wanneer volgende gevraagd

nole cinema kodi addon

Nole Cinema Kodi-add-on is veilig omdat ik het persoonlijk heb getest. Maar het zou een goed idee zijn om onbekende bronnen weer uit te schakelen zodra u het installeert.

Laten we beginnen met de installatieprocedure.

Nole Cinema Addon: gedetailleerde installatieprocedure

Ik geef je nu de stappen om de Nole Cinema-add-on op Kodi te installeren. Het zou niet meer dan vijf minuten moeten duren om deze add-on te hebben uitgevoerd en uw favoriete inhoud te streamen. Dit is wat u moet doen:

1) Ga terug naar het startscherm van de Kodi-app en open instellingen item opnieuw

hoe je een bioscoop add-on op Kodi kunt krijgen

2) Nu wilt u de openen Bestandsbeheer

installeer nole cinema kodi add-on

3) Ga je gang en klik Bron toevoegen aan weerszijden van het venster

download Nole Cinema-add-on op Kodi

4) Klik waar het zegt onder het gedeelte ‘Voer de paden in of blader naar de medialocaties’

geen bioscoop add-on

5) Voer de volgende URL exact in zoals ik deze aanlever (deze is hoofdlettergevoelig): http://www.planet-universe.co.uk
Klik OK

nole cinema kodi addon

6) Markeer nu het veld op het scherm waar u wordt gevraagd om de naam voor de mediabron in te voeren. Voer een naam in waarmee u deze bron wilt identificeren, zoals planeet
Klik OK

nole cinema kodi addon

7) U moet nog een keer op het Kodi-startscherm zijn. Druk herhaaldelijk op de knop Terug om dat te doen. Klik in het startscherm op Add-ons aan de linkerkant

hoe nole cinema kodi addon te installeren

8) Ga in het volgende venster naar de linkerbovenhoek en klik op de open doos optie, die ook Package Installer wordt genoemd

geen bioscoop add-on op Kodi

9) Open vervolgens Installeren vanuit zipbestand

geen bioscoop

10) Ga je gang en klik planeet of de bronnaam die u eerder hebt toegevoegd

installeer geen bioscoop op Kodi

11) Open het zipbestand bewaarplaats.rings.zip op het volgende scherm

geen bioscoop add-on

12) Wacht tot je het ziet Ring of Saturn Repository-add-on geïnstalleerd bevestigingsbericht verschijnt in de rechterbovenhoek

ring van saturn repository

13) Openen Installeren vanuit repository

installeer geen bioscoop add-on

14) Klik Ring of Saturn Repository

nole cinema kodi addon

15) Openen Video-add-ons

geen bioscoop

16) Klik Geen bioscoop

installeer nole cinema kodi add-on

17) Ga je gang en klik Installeren De volgende

hoe nole cinema addon op Kodi te installeren

18) Als u Kodi 18 (of een van de vrijgegeven iteraties) gebruikt, ziet u dit extra pop-upvenster.
Klik OK

stappen om nole cinema kodi addon te installeren

19) Wacht tot de Nole Cinema Kodi-add-on is geïnstalleerd. Het duurt niet langer dan een paar minuten. Zodra de installatie is voltooid, Nole Cinema Add-on geïnstalleerd melding schuift uit de rechterbovenhoek

Geen installatiehandleiding voor cinema

Dat is het! U hebt de Nole Cinema-add-on met succes op Kodi geïnstalleerd.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Schakel metagegevensverwerking uit voor snellere navigatie

De verwerking van metagegevens vertraagt ​​de navigatie aanzienlijk en kan ook een beetje irritant zijn. Je kunt het eenvoudig uitschakelen en genieten van snellere navigatie. Volg deze stappen:

1) Ga naar het startscherm van Kodi en navigeer naar Add-ons > Video-add-ons.

2) Selecteer het Nole Cinema-pictogram en druk op de menuknop op uw afstandsbediening (klik met de rechtermuisknop op uw computer of druk lang op mobiele apparaten en andere aanraakapparaten) om het pop-upmenu te openen

3) Klik instellingen

schakel meta-gegevens uit op add-on cinema

4) Selecteer de Maatwerk optie aan de linker- en rechterkant van het scherm, onder Metadata Provider, schakel de optie uit Schakel metadata in

meta-gegevensverwerking op add-on bioscoop

U bent nu helemaal klaar om Nole Cinema-add-on op Kodi te gebruiken zonder enige hindernissen.

Een snelle blik op Nole Cinema Kodi Addon

U wilt naar Add-ons gaan > Video-add-ons vanaf het Kodi-startscherm voor toegang tot de Nole Cinema-add-on. De add-on heeft ook verschillende muziekvideo’s. Daarom vindt u het ook onder Muziek-add-ons.

het gebruik van nole cinema add-on op Kodi

Het hoofdscherm van Nole Cinema bestaat uit twee delen: Genre & collecties

De sectie Genre bevat verschillende categorieën, waaronder nieuwe releases, klassiekers, actie, avontuur, animatie, komedie, misdaad en nog veel meer.

met behulp van nole cinema addon

Scrol een beetje naar beneden om de collectie te bekijken, die boxsets en meer bevat:

nole cinema kodi addon

Nole Cinema is een Kodi-add-on voor films. U vindt hier geen tv-programma’s.

Vonnis

Nole Cinema Kodi-add-on is een geweldige optie om je favoriete films te bekijken. Het navigeert snel nadat u de verwerking van metagegevens in de add-oninstellingen hebt uitgeschakeld. De add-on heeft een enorme bibliotheek met films, variërend van de klassiekers tot de nieuwste releases. Met de éénklikfunctie kun je vrij snel beginnen met streamen. U kunt ook voor de schraapmodus kiezen door op Zoeken te klikken nadat u op de filmtitel hebt geklikt. De streamingkwaliteit is ook erg goed. Van SD tot 1080p (en ook 4K als je Real Debrid hebt), je kunt streamen in de resolutie van je keuze. Nole Cinema is een goede keuze voor films.

Verwant:

Hoe Scrubs Addon op Kodi te installeren
Hoe Watch Dogs Kodi Addon te installeren
Hoe 7 van 9 Kodi Addon te installeren
Hoe Exodus v8 Kodi Addon te installeren

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.