Kako instalirati BOOM Sports Addon na Kodi 17.6 Krypton

>

BOOM je jedan od najboljih Kodi dodataka koji danas rade. Također, to je sjajna alternativa ako želite zamijeniti Sportsdevil Kodi addon iz bilo kojeg svog razloga. Najbolji dio dodataka BOOM je u tome što ga programeri stalno ažuriraju tako da radi cijelo vrijeme. Konkretni sportski dodatak sadrži odjeljke poput nogometa, golfa, moto sporta, boksačke MMA i mnogih drugih.

Ako ste već koristili BOOM u prošlosti i prestao je raditi za vas. Ne brinite, to bi sad trebalo raditi bez ikakvih pogrešaka. Tim BOOM-a nedavno je promijenio izvorni repo i to je razlog što ga korisnici ne mogu instalirati sa svojim starim repo-om. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako možete instalirati dodatak BOOM na Kodi 17.6 Krypton za PC i FireStick.

vodič za instalaciju bum kodi addon

Prije nego što počnemo …

Ovo je vrlo važno za Kodi korisnike. Ako struji bilo koji sadržaj zaštićen autorskim pravima na Kodi, vjerojatno ćete se suočiti s DMCA obavijestima o kršenju autorskih prava. Nadalje, vaš davatelj internetskih usluga prati vaše aktivnosti i mogao bi usporiti vašu brzinu ako se nađe pomoću Kodi dodataka trećih strana za strujanje neovlaštenog sadržaja. Vaša najbolja zaštita je Kodi VPN koji sve vaše mrežne aktivnosti održava anonimnim. Toplo vam preporučujem da nabavite dobar Kodi VPN prije prijenosa besplatnih filmova / TV emisija / sporta.

Koraci za instaliranje Boom Kodi Krypton Addon na PC / FireStick

Sada kada znate što je Boom Kodi Addon, dopustite da vas vodim korak po korak da instalirate ovaj dodatak na Kodi Krypton. Ako se suočavate s bilo kakvim greškama prilikom instaliranja ili strujanja pomoću BOOM addon-a, zapišite u odjeljku za komentare u nastavku.

Bilješka: Boom Add-on od sada ne radi. Daje pogrešku “Nismo uspjeli s kodom pogreške -404.” Radno rješenje ću ažurirati uskoro ako ga nađem. U međuvremenu, pogledajte kako instalirati Mobdro i Kick Off na Kodi.

Korak 1: Pokrenite Kodi aplikaciju na računalu ili Fire TV / FireStick.

Korak 2: Otvorite “Postavke” u gornjem lijevom kutu kako je istaknuto na slici ispod.

kodi postavke

3. korak: Otvorite “Upravitelj datoteka” na izborniku Postavke.

kodi upravitelj datoteka

4. korak: Dvaput kliknite “Dodaj izvor”

dodaj repo izvor kodi

Korak 5: Dodirnite “Nema”

kliknite nijedan kodi

Korak 6: Sada dodajte URL izvora izvora kao http://burrtv.tech/boom/repo/ i dodirnite U redu.

kako instalirati boom na kodi

Korak 7: Preimenovanje repo imena iz repo u uspon i kliknite U redu.

bum kodi addon

Korak 8: Samo provjerite jesu li detalji točni i pritisnite OK.

instalirati boom kodi addon

Korak 9: Idite na početni zaslon Kodi i kliknite na “Addons”, a zatim slijedi “Installer Package” kako je istaknuto na slici ispod.

instalacijski program kodi

Korak 10: Otvorite “instaliraj iz zip datoteke”

instalirati iz zip datoteke kodi

Korak 11: Kliknite repository.boom i pričekajte neko vrijeme da se pravilno instalira. Obavijest biste trebali vidjeti u gornjem desnom kutu kada je spremište uspješno instalirano.

12. korak: Sada otvorite “Instaliraj iz spremišta”

kodi instalirati iz spremišta

Korak 13: Otvorite “Boom Repository” ovdje.

boom kodi addon repozitorij

14. korak: Otvorite dodatak “Boom” naveden na sredini tri opcije.

kako instalirati boom addon na kodi

Korak 15: Kliknite “instaliraj” da biste instalirali Boom Addon na Kodi Krypton. To funkcionira na isti način kao i za PC, kao i FireStick i Fire TV.

Korak 16: Vratite se na početni zaslon Kodi i kliknite Dodaci > Video dodaci. Ovdje biste trebali vidjeti Boom Addon. Uživati.

Pažnja korisnika KODI: Pročitajte prije nego što nastavite

Kodi Addons / gradi nudi neograničen streaming sadržaja, ali mogao bi vas uvesti i u pravne probleme ako vas uhvate streaming free Filmovi / TV emisije / Sport. Korisnicima Kodi-a savjetuje se da uvijek povezuju VPN tijekom strujanja putem Interneta. Dobar Kodi VPN sakriva vaš identitet, zaobilazi vladin nadzor, geoblokirani sadržaj i protupožarno stanje davatelja internetskih usluga (što pomaže i u međusobnom međusobnom prijenosu).

Koristim ExpressVPN koji je najbrži i najsigurniji VPN. Vrlo je lako instalirati na bilo koji uređaj, uključujući Amazon FireStick. Dobivate 3 mjeseca besplatno i uštedite 49% na svojim godišnjim planovima. Također, dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Ako niste zadovoljni, uvijek možete zatražiti povrat novca.

Kliknite OVDJE da biste dobili 3 mjeseca besplatno i uštedjeli 49% na ExpressVPN-u

Pročitajte: Kako instalirati i koristiti Kodi VPN

Ako se suočavate sa poteškoćama u bilo kojem od gornjih koraka, pogledajte video u nastavku.

Video vodič: Kako instalirati BOOM Addon na Kodi 17.6 Krypton

Nadam se da ste uspjeli instalirati dodatak Boom Kodi na svoj PC / Fire TV ili FireStick. Ako se i dalje borite s bilo kojim korakom, ne oklijevajte komentirati u nastavku. Volio bih vas voditi. Ako ste i dalje nezaštićeni, nabavite Kodi VPN i budite sigurni.

Povezano:

  • Najbolje gradnje kodija
  • Kako instalirati Covenant Kodi Addon
  • Kako instalirati Kodi na FireStick
  • Kako gledati FIFA-in Svjetski kup na Kodi