Miksi Kodi ei toimi? Yleisiä ongelmia ja korjauksia

>

Tässä artikkelissa keskustelemme erilaisista Kodi-ongelmista ja niiden mahdollisista ratkaisuista. Jos Kodi ei toimi, se voi johtua monista syistä. Usean vuoden kokemukseni aikana Kodista olen törmännyt useisiin aiheisiin ja mietin usein - melko turhauttavaa - miksi Kodi ei toimi? Mutta olen myös tajunnut, että suurin osa Kodi-ongelmista voidaan hoitaa jollain melko yksinkertaisilla korjauksilla.

kodi ei toimi

Kodi ei toimi - yleiset korjaukset

Aion jakaa Kodi-aiheet kahteen laajaan luokkaan - paikallisiin ja palvelimiin liittyviin. Paikalliset ongelmat ovat asia, johon yleensä löydämme ratkaisun. Jos palvelinongelma on kuitenkin olemassa, emme voi tehdä paljon asialle. Kehittäjien on itse huolehdittava tällaisista ongelmista, ja kaikki mitä voimme tehdä, on odottaa.

Seuraavassa on Kodi-mediasoittimen yleisiä ongelmia ja korjauksia.

# 1. Käytä aina VPN: ää Kodin kanssa

Kodi ei toimi? No, on mahdollista, että Internet-palveluntarjoajasi estää Kodista peräisin olevia suoratoistopyyntöjä. Kyllä, Internet-palveluntarjoajat tunnetaan sellaisista käytännöistä. Mutta sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä. Voit välttää sen käyttämällä VPN: ää Kodille.

VPN peittää vain kaikki laitteesi suoratoistopyynnöt, ja Internet-palveluntarjoajasi ei edes saa siitä mitään tietoa. Koska Internet-palveluntarjoajasi ei voi enää kertoa kuuluuko tietoliikenne Kodille, he eivät voi estää sitä.

ExpressVPN on ollut henkilökohtainen parhaani jo pitkään. Se on nopein ja luotettavin VPN-palvelu, jota olen koskaan käyttänyt. ExpressVPN suojaa internetyhteyttäsi niiltä, ​​jotka maksavat online-toiminnoista, mukaan lukien Internet-palveluntarjoajasi. Express VPN estää minua myös internetin kuristimisesta, mikä yleensä hidastaa Kodi-kokemuksiani.

# 2. Kodi kaatuu usein - hanki uusin päivitys

Jos Kodi kaatuu liian säännöllisesti, sinun on ensin varmistettava, että sinulla on uusin versio. Tämän artikkelin kirjoittamishetkellä Kodi 18.5 on viimeisin vakaa ja virallisesti julkaistu versio.

Tarkista laitteen Kodi-versio noudattamalla alla olevia ohjeita.

# 1. Siirry Kodi-aloitusnäyttöön ja napsauta Asetukset-kuvaketta vasemmassa yläkulmassa. Asetukset on Codi-logon alle asetettu hammassymboli-kuvake.

  Kā instalēt Medusa Kodi Addon

kodi ei toimi

# 2. Napsauta nyt seuraavassa ikkunassa Järjestelmätiedot

kodi ei toimi

# 3. Seuraavan ikkunan oikeassa alakulmassa näet Kodi-version. Kuten alla olevasta kuvasta näet, käyttämäni Kodi-versio on ajan tasalla (Kodi 18.5). Jos sinulla ei ole uusinta versiota, sinun kannattaa päivittää Kodi.

järjestelmätiedot kodi ei toimi

Jostain syystä Kodi ei anna sinun päivittää itseäsi sovelluksen sisällä. Ei ole myöskään paljon tapoja päivittää Kodi uusimpaan versioon. Päivitysmenetelmät ovat yleensä epävakaita ja arvaamattomia.

Joten aina, kun siellä on uusi Kodi-versio, on parasta poistaa Kodi järjestelmästäsi ja etsiä uusi asennus.

Kyllä, ymmärrän, että olet saattanut lisätä joitain lisäyksiä ja tehdä muutoksia asetuksiin. On totta, että kaikki ne menetetään, kun asennat Kodi uudelleen. Olen kuitenkin huomannut, että monet lisäosat eivät joka tapauksessa toimi uuden version kanssa ja vanhoja asetuksia ei usein sovelleta.

Voit asentaa Kodi -sovelluksen Androidille Google Play Kaupasta, Windows-sovellukseen Microsoft Storesta.

FireStickissä sinun on ladattava Kodi sivulle, koska sitä ei vielä ole esitelty Amazon Storessa. FireStick-käyttäjät voivat myös päivittää uudempaan Kodi-versioon ilman, että sinun tarvitsee kadottaa tietoja.

# 3. Kodi-säilytystilat eivät toimi

Kodi-arkistot ovat kirjastot, jotka isännöivät lisäyksiä ja rakennuksia. Kodilla on virallinen arkisto, nimeltään Kodi Add-on Repository. Tässä arkistossa on useita videon lisäosia, apuohjelmia ja paljon muuta. Mutta kolmansien osapuolten arkistot, kuten Kodi Bae ja Fusion, ovat suositumpia ja laajemmin käytettyjä.

Kolmansien osapuolien arkistot ovat riippumattomien kehittäjien luomia. Varastoja on kymmeniä, eivätkä kaikki ole yhtä suosittuja.

Jos haluat saada Kodi-arkiston, lisää lähde Kodiin ja asenna sitten arkisto kyseisestä lähteestä. Jos jokin Kodi-säilytystiloista ei toimi, et voi asentaa lisäosia tai rakentaa niistä.

Joten miten korjaat tämän ongelman? Valitettavasti suurimmaksi osaksi siinä ei voi tehdä mitään. Jopa kun asennat arkiston paikallisesti, sen sisältö tallennetaan edelleen etäpalvelimelle. Jos et voi asentaa lisäosaa tai rakennusta Kodin kautta, tämä tarkoittaa yleensä, että palvelimessa on ongelma. Vaikka suosittuja säilytystiloja ylläpidetään hyvin, niin ei-niin suositut säilöt eivät ole. Sinun on odotettava palvelimen olevan jälleen verkossa, jotta säilytystila toimii. Jos arkisto ei toimi useita päiviä, on mahdollista, että se on lopetettu.

  A Kodi alaphelyzetbe állítása az Amazon FireStick segítségével

Jos arvelet, että arkistossa on paikallisia ongelmia eikä sillä ole mitään tekemistä palvelimen kanssa, voit kokeilla joitain yleisiä vianetsintätekniikoita.

Asenna arkisto uudelleen. Joskus se saattaa korjata ongelman. Voit myös käynnistää laitteen uudelleen ja tarkistaa, saako se arkiston toimimaan. Jos mikään ei näytä toimivan, poista Kodi ja asenna se uudelleen. Se saattaa auttaa!

Muista kuitenkin, että arkistojen paikalliset ongelmat ovat erittäin harvinaisia. Todennäköisesti palvelimessa on ongelma.

# 4. Kodi lakkasi toimimasta yhtäkkiä

En ole nähnyt tätä asiaa pitkään aikaan, joten uskon, että on turvallista sanoa, että ongelma on harvinainen. Mutta muistan, että Kodi lakkasi toimimasta äkillisesti minulle, kun se oli toiminut vain muutama tunti sitten. Joka kerta kun yritin ajaa Kodia, käynnistyminen vei pitkään tai heitti virheen.

Raaputtuaani pääni takaa jonkin aikaa, arvelin, että ainakin yhden Kodi-asennuskansion tärkeän tiedoston on oltava vioittunut, mikä aiheuttaa sovelluksen lataamisen oikein. Asensin Kodi uudelleen ja se toimi jälleen hyvin.

Jos tällainen ongelma on kiinni, luulen, että uudelleenasentaminen on ainoa ratkaisu. Huomaa kuitenkin, että tämä aiheuttaa Kodi-tietojen menettämisen ja asennetut lisäosat ovat poissa. Valitettavasti emme voi tehdä paljon asialle.

Voit myös jakaa Kodi-lokitiedoston Kodi-tukifoorumilla ja tarkistaa, auttavatko he sinua ongelmassasi.

# 5. Kodi rakentaa TAI / JA Lisäosat eivät toimi

Ensimmäinen asia, jonka haluaisin selvittävän, eivät kaikki lisäosat toimi tai onko kyse vain joistakin (tai todennäköisesti vain yhdestä).

Jos Kodi-rakennus ei latautu, mikään lisäosista ei toimi. Tämä näyttää enemmän kuin rakennusongelma eikä lisäosat. Olisi hyvä idea etsiä Googlea (tai mitä tahansa muuta valitsemasi hakukonetta) ja selvittää, onko kyseisessä rakennuksessa tunnettu ongelma.

Yleensä rakenteen käyttöliittymä latautuu, kun se tallennetaan paikallisesti koneellesi, mutta rakennus ei pysty noutamaan tietoja palvelimelta.

Jos ongelma on Kodi-rakennuksessa, jälleen kerran ainoa ratkaisu on poistaa Kodi ja asentaa se uudelleen. Kokoonpanon asennuksen poistaminen Kodista ei vaikuta melko helppolta, koska se edellyttää niin monimutkaista prosessia. Siksi menen aina uuden sovelluksen asennukseen.

Jos et käytä mitään rakennusta, mutta Kodi-lisäosat eivät toimi, sinun kannattaa ensin tarkistaa Internet-yhteys. Varmista, että laitteesi on yhteydessä Internetiin.

  So installieren Sie das GAIA Kodi Addon

Jos Internet toimii kunnolla, mene eteenpäin ja käynnistä laite uudelleen. Tämä päivittää käyttöjärjestelmän sekä sovelluksen ja saattaa korjata ongelman.

Jos sinulla on ongelmia vain joidenkin lisäosien kanssa, tämä voi olla palvelinongelma. Kodi-lisäosat, jotka eivät toimi, tarkoittavat yleensä, että ne eivät hae mitään suoratoistolinkkejä tai raaputtavat linkit eivät suoratoista sisältöä. Tämä ongelma on yleisempi kuin haluat ja vaikuttaa usein vähemmän tunnetuihin lisäosiin. Neuvoni on käydä yhdellä suosituimmista Kodi-lisäosista.

# 6. Kodi-puskurointiasiat

Kun Kodi ei toimi, poistaan ​​sovelluksen yleensä ja asennan sen uudelleen. Se korjaa paljon ongelmia. Mutta kun kohtaan Kodi-puskurointiasioita, minun on tehtävä enemmän.

Puskurointikysymyksistä voi huolehtia muutamalla tavalla:

  • Välimuistin tyhjentäminen
  • Videovälimuistin koon lisääminen Kodissa
  • VPN: n käyttäminen
  • Koodin käyttäminen

Voit lukea lisää siitä yksityiskohtaisesti erityisessä Kodi-puskurointioppaassa.

# 7. Nollaa Kodi oletukseen

Tässä oppaassa olen toistuvasti puhunut Kodin asennuksen ja asennuksen uudelleen asentamisesta. Se on hyvä idea, koska se varmistaa, että puuttuvat asennustiedostot siirretään järjestelmään uudelleen. Mutta myönnän, että kaikki Kodi-ongelmat eivät vaadi uudelleenasentamista. Voit jopa tyhjentää Kodi-tiedot ja palauttaa ne oletusasetuksiin. Tällä tavalla voit säästää itsellesi ylimääräistä vaivaa.

Voit palauttaa Kodi -järjestelmän oletusasetukset ohjatun Ares-toiminnon avulla. Voit tehdä sen seuraavasti:

# 1. Asenna Ares Wizard Kodi -sovellukseen

# 2. Siirry Kodi-aloitusnäytössä Lisäosat > Ohjelmoi lisäosat ja suorita Ares Wizard

# 3. Napsauta Lisää-välilehteä ohjatun Ares-käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa

kodi lopetti toimintansa

# 4. Napsauta Poista kaikki tiedot / Uusi aloitus -painiketta

miksi kodi ei toimi

# 5. Napsauta Kyllä, kun seuraava kehote tulee näkyviin

kodi ei toimi

# 6. Nyt näet seuraavan ikkunan. Jos haluat säilyttää suosikkisi, lähteesi ja lisäosien asetukset, valitse vastaavasti. Seuraavaksi pieni harmaa piste muuttuu vihreäksi valittaessa kohdetta (katso kuva alla). Napsauta Jatka-painiketta tämän ikkunan alaosassa jatkaaksesi

kodi-ongelmat ja korjaukset

Voit myös nollata Kodi-tiedot FireStickissä ja oppia varmuuskopioimaan Kodi-tiedot ennen niiden nollaamista.

johtopäätös

Se on melko paljon mitä voit tehdä, kun Kodi ei toimi ollenkaan tai tapaan, jonka sen tarkoitetaan. Kuten tässä oppaassa on aivan selvää, suurin osa Kodi-ongelmista voidaan ratkaista joko poistamalla sovellus ja asentamalla se uudelleen tai tyhjentämällä Kodi-tiedot. Joskus jotain niin yksinkertaista kuin laitteen uudelleenkäynnistys hoitaa ongelman. Voit korjata suurimman osan paikallisista Kodi-ongelmista. Palvelinongelmat ovat kuitenkin valvontamme ulkopuolella. Toivon, että tämä opas auttoi sinua Kodi-asioissasi. Voit vapaasti täyttää meidät, jos sinulla on ehdotuksia tai kysymyksiä alla olevassa kommenttiosassa.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me