Kuinka asentaa Chronos Addon Kodiin

>

Joten olet asentanut Kodi Firestick-laitteellesi tai älylaitteeseesi ja olet valmis katsomaan suoraa TV: tä. Ongelmana on, että vain Kodin lataaminen ei tarjoa sinulle välitöntä pääsyä live-televisioon, elokuviin ja musiikkiin. Koska Kodi on yksinkertaisesti avoimen lähdekoodin mediasoitin, se on asennettava ja mukautettava sisällön tosiasialliseksi katselemiseksi. Siksi, jotta voit todella nauttia Kodista ja suoratoistaa sisältöä, sinun on ladattava lisäosat siihen.

Lisäosat tuovat Kodin elämään ja antavat käyttäjille mahdollisuuden katsella televisio-ohjelmia, urheilua, elokuvia ja paljon muuta. On lisäosia, joita voit etsiä ja ladata Kodi-virallisesta arkistosta, ja sitten on kolmansien osapuolien Kodi-lisäosia, jotka ovat usein ilmaiseksi ladattavia ja asennettavia. Huomaa, että kolmansien osapuolien lisäosat sisältävät usein laittoman sisällön, joten muista lähettää vastuullisesti! Tässä artikkelissa kerrotaan kuinka Chronos Kodi -lisäosa asennetaan.

Chronos-lisäosa on toiminnallinen, mutta monet virrat eivät toimi

Käytä Chronosia Kodissa turvallisesti VPN: n kanssa

Ennen kuin sukellamme Chronos Kodi -lisäosan asennusprosessiin, on erittäin suositeltavaa perustaa VPN, jos aiot suoratoistaa sisältöä Kodissa. Virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) avulla voit lähettää sisältöä turvallisesti ja yksityisesti Kodissa pitämällä henkilöllisyytesi ja sijaintisi piilossa Internet-palveluntarjoajilta. Jos Internet-palveluntarjoajat tietävät, että siirrät sisältöä, he voivat kuristaa yhteyden nopeutta ja seurata saapuvaa ja lähtevää tietoa. VPN: n hankkiminen estää Internet-palveluntarjoajia häiritsemästä sisältöäsi ja voi myös antaa sinun tarkastella sisältöä, jota ei ehkä ole saatavilla alueellasi tai joka on maantieteellisesti estetty.

Voit hankkia monia VPN-vaihtoehtoja, mutta käytän ja suosittelen ExpressVPN: tä nopeimpaan nopeuteen ja nollalokiin. Voit napsauttaa TÄSSÄ saada ExpressVPN Kodille. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et pidä heidän palveluistaan ​​(mikä on erittäin epätodennäköistä).

Voit myös lukea artikkelisi parhaista Kodi-VPN-osoitteista ja syistä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää.

Nyt kun olet tietoinen Kodiin liittyvistä riskeistä ja VPN: n eduista, tutkitaanpa Chronen asennusprosessi Kodissa.

Kuinka asentaa Chronos Kodi Addon

Chronos on kolmannen osapuolen lisäosa, joka on ladattavissa Kodista ja jonka avulla käyttäjät voivat suoratoistaa televisio-ohjelmia ja urheilua. Lisäosa sisältää muita luokkia, kuten jääkiekko, konsertit, elokuvat, radio ja paljon muuta. Chronos on ollut toiminnassa melkein vuoden ajan, ja se on saatavana Skydarks Repository -nimisen Kodi-arkiston kautta. Aloita Chronosin asentaminen Kodiin haluamalla ensin ottaa tuntemattomat lähteet käyttöön Kodissa. Voit tehdä niin:

  • Klikkaa "Asetukset" pikakuvake aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa (hammaspyöräkuvake)
  • valita Järjestelmäasetukset Kodilla 17.6 tai järjestelmä Kodi 18: lla
  • Klikkaa Lisäosia sivupalkissa
  • Vieritä kohtaan "tuntemattomat lähteet" ja kytke se päälle
  • Valitse ”Kyllä”, kun näet varoitusviestin

Kun otat käyttöön tuntemattomia lähteitä Kodissa, voit palata takaisin kotisivulle ja napsauttaa "Asetukset" kuvake jälleen kerran. Kun olet napsauttanut "Asetukset" (hammaspyöräkuvake), haluat:

# 1. Avaa Tiedostonhallinta

Chronos kodi -lisäosa

# 2. Kun avaat tiedostonhallinnan, kaksoisnapsauta “Lisää lähde” vasemmasta sivupaneelista. Tämän pitäisi saada näkyviin ponnahdusikkuna, joka lukee "Lisää tiedostolähde." valita ”” ja Kodi kysyy sinulta Web-osoitetta. Kirjoita seuraava verkkoosoite: http://www.skydarks.com/skydarks/

Kun olet valmis, napsauta “OK” ja sinulla pitäisi olla mahdollisuus muuttaa lähteen nimeä. Kun olet kirjoittanut mediatiedoston nimen, poistu ponnahdusikkunasta napsauttamalla OK.

kuinka Chronos kodi -lisäosa asennetaan

# 3. Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön ja napsauta ”Lisäosat” vasemmasta reunasta. Etsi Lisäosat-sivulta "Avaa laatikko" -kuvaketta näytön vasemmassa reunassa ja napsauta sitä käynnistääksesi sen.

kodi-paketin asentaja

# 4. Valitse seuraavaksi "Asenna ZIP-tiedostosta."

asenna zip-tiedostosta kodi

# 5. Tämä kehottaa avaamaan uuden ikkunan nimeltä Asenna zip-tiedostosta, jossa näet kaikki lisäämäsi lähteet. Täällä sinun pitäisi nähdä ”Sky Darks” -tiedostosi ja joutua napsauttamaan sitä. Kun napsautat tiedostoa, näet siinä yhden zip-tiedoston, nimeltään “repository.skydarks-x.x.x.zip.”Asenna se napsauttamalla tiedostoa.

Chronos kodi -lisäosan asennus

# 6. Kun olet asentanut zip-tiedoston, siirry kohtaan ”Asenna arkistosta.”

kodi asenna arkistosta

# 7. Sieltä voit nyt valita Skydarksin arkisto. Kun olet valinnut arkiston, siirry kohtaan ”Videolisäosat” ja napsauta ”Chronos.” Valitse vain Chronos-sivulla "Asentaa" (sivun alareunassa) ja olet valmis aloittamaan sisällön katselun!

kuinka Chronos asennetaan kodiin

Perks Chronos Kodi Addon

Chronos Kodi Addon -sovelluksen avulla käyttäjät voivat suoratoistaa monenlaista sisältöä tarvitsematta maksaa käyttääkseen sitä. Tämän kolmannen osapuolen lisäosan pääpaino on live-TV: ssä ja urheilussa, mutta se tarjoaa käyttäjille paljon enemmän sisältöä. Tällä hetkellä Chronosilla on 70 suoraa tv-kanavaa, mutta suurin osa kanavista on peräisin Kanadasta. Chronos tarjoaa muutamia kansainvälisiä kanavia Itävallasta ja Saksasta, mutta pankaa merkille, että jotkut sen 70 kanavasta eivät toimi kunnolla. Chronos tarjoaa tällä hetkellä käyttäjilleen seuraavia urheiluohjelmia: MLB, UFC ja NHL. Ei hätää NFL-faneja! Chronos antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää live-urheilua, kuten jalkapalloa, koripalloa ja moottoriurheilua.

Chronos Kodi Addonin avulla käyttäjät voivat nauttia musiikkikonserteista noin 400 musiikkitaiteilijalta ja saattavat kohdata jopa muutamia musiikkidokumentteja. Onneksi kaikki musiikkiin liittyvät linkit toimivat kunnolla lisäosassa. Elokuvat, vaikkakin viimeaikainen kategoria, ovat saatavilla myös Chronos-elokuvissa. 30 äskettäin julkaisttua elokuvaa voi tällä hetkellä suoratoistaa. Ole varovainen, kun suoratoistat elokuvasisältöä (samoin kuin TV-ohjelmia), jossa useimmat kolmansien osapuolien lisäosat käyttävät usein piraattilähteitä tällaisen sisällön hankkimiseen. Vaikka Chronos on uusi lisäosa Kodissa ja hankkii lisää sisältöä, siitä on tullut nopeasti suosittu lisäosa käyttäjille!

Related:

Kuinka asentaa Exodus Redux Kodiin
Kuinka asentaa Exodus Kodi Addon
Kuinka tyhjentää välimuisti Kodissa
Kuinka asentaa Venom Kodi Addon

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me