Kuinka asentaa Nole Cinema Addon Kodiin

>

Tässä opetusohjelmassa esittelen kuinka asentaa Nole Cinema -lisäosa Kodi 18.1: een Kodi 18.4: seen ja Kodi 17.6: een. Voit asentaa tämän lisäosan kaikkiin Kodi-yhteensopiviin laitteisiin käyttämällä tässä annettuja ohjeita, kuten Android Mobiles, Amazon FireStick & Fire TV, Mac & Windows PC ja enemmän.

Jos etsit lisäosaa, joka tarjoaa valtavan kokoelman elokuvia, Nole Cinema Kodi -lisäosa on se, jota sinun tulisi katsoa. Uusimmasta vanhimpaan voit katsella kaikkia haluamiasi. Tavallisten luokkien lisäksi Nole Cinema sisältää myös mielenkiintoisia luokkia, kuten Classics, Fantasy, Gangster, War ja muut. Sillä on myös erityinen Kokoelmat-osio, joka sisältää laatikot ja muut luokat.

Nole Cinema on vain elokuvan lisäosa. Jos etsit TV-ohjelmia, voit selata muita lisäosia parhaiden Kodi-lisäosien luettelossa. Elokuvien suhteen mikään ei parane paremmin kuin tämä lisäys. Mikä tekee siitä vielä paremman, on yhden napsautuksen pelaaminen. Napsauta elokuvaa, jonka haluat katsoa, ​​ja valitse vain SD, 720p, 1080p saatavuudesta riippuen. Jos haluat kuitenkin lisää linkkejä, on olemassa hakuvaihtoehto, joka kaappaa useita verkkosivuja. Real-Debrid-pariliitoksen avulla saatat jopa löytää 4K-suoratoistovaihtoehtoja.

: Nole Cinema ei enää toimi. Voit tutkia muita lisäosia parhaiden Kodi-lisäosien luettelossa. 

Huomautus: Jos metatietojen käsittely hidastaa navigointia, voit poistaa sen käytöstä lisäosa-asetuksista. Näytän sinulle kuinka heti asennuksen jälkeen.

Kuinka asentaa Nole Cinema Addon Kodiin

Ennen kuin aloitat asennuksen, varmista, että Kodi on valmis asentamaan kolmansien osapuolien lisäosia. Tätä varten sinun on otettava käyttöön suojausvaihtoehto – Tuntemattomat lähteet. Näin se tehdään:

1) Avaa laitteesi Kodi-sovellus ja napsauta sitten kun aloitusnäyttö latautuu asetukset (sinun pitäisi etsiä rataskuvaketta vasemmasta yläkulmasta)

  How to Install Copy And Paste Kodi Addon

kuinka asentaa nole elokuvan addon kodi

2) Nyt haluat napsauttaa järjestelmä (Kodi 18) tai Järjestelmäasetukset (Kodi 17.6)

kuinka asentaa noleinema kodi addon

3) Valitse seuraavan näytön vasemmasta reunasta lisät. Siirry nyt oikeaan osaan ja jos Tuntemattomat lähteet on poistettu käytöstä / pois päältä, napsauta sitä ja kytke se päälle

Lataa nole-elokuvan lisäys kodi

4) Pidä vaihtoehto päällä, varmista, että napsautat Joo kun sitä kehotetaan seuraavaksi

nole elokuva kodi addon

Nole Cinema Kodi -lisäosa on turvallista, koska olen testannut sen henkilökohtaisesti. Mutta olisi hyvä idea poistaa tuntemattomat lähteet uudelleen, kun asennat sen.

Aloitetaan asennuksesta.

Nole Cinema Addon: Yksityiskohtainen asennusmenettely

Annan nyt vaiheet asentaaksesi Nole Cinema -lisäosan Kodiin. Tämän lisäosien käynnistämisen ja virtaamisen suosikkisisältösi ei saa kestää kauempaa kuin viisi minuuttia. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

1) Palaa takaisin Kodi-sovelluksen aloitusnäyttöön ja avaa asetukset kohta uudelleen

kuinka saada nole-elokuvan lisäys kodi

2) Nyt haluat avata Tiedostonhallinta

asenna nole kino kodi addon

3) Mene eteenpäin ja napsauta Lisää lähde ikkunan molemmilla puolilla

Lataa nole-elokuvan lisäys kodi

4) Napsauta missä se sanoo Anna polut tai selaa mediapaikkoja -osiossa.

nole-elokuvan lisäys

5) Kirjoita seuraava URL tarkalleen, kuten annan (kirjainkoon mukaan): http://www.planet-universe.co.uk
Klikkaus kunnossa

nole elokuva kodi addon

6) Korosta nyt ruudun kenttä, johon se pyytää syöttämään medialähteen nimen. Kirjoita mikä tahansa nimi, jolla haluat tunnistaa tämän lähteen, kuten planeetta
Klikkaus kunnossa

nole elokuva kodi addon

7) Sinun on oltava takaisin Kodi-aloitusnäytöllä vielä kerran. Voit tehdä sen painamalla takaisin-painiketta toistuvasti. Napsauta aloitusnäytössä Lisäosia vasemmalla puolella

kuinka asentaa noleinema kodi addon

8) Siirry seuraavan ikkunan vasempaan yläkulmaan ja napsauta avaa laatikko vaihtoehto, jota kutsutaan myös paketin asentajaksi

nole elokuvan lisäys kodi

9) Seuraava, avaa Asenna zip-tiedostosta

nole-elokuva

10) Mene eteenpäin ja napsauta planeetta tai aiemmin lisäämäsi lähteen nimi

asenna nole elokuva kodi

11) Avaa zip-tiedosto säilytyspaikka.rings.zip seuraavalla näytöllä

nole-elokuvan lisäys

12) Odota, kunnes näet Ring of Saturn Repository -lisäosa on asennettu vahvistusviesti näkyy oikeassa yläkulmassa

  Kako instalirati Chronos Addon na Kodi

saturn-varastotilan rengas

13) Avaa Asenna arkistosta

asenna nole elokuvan lisäosa

14) Napsauta Saturnuksen arkiston rengas

nole elokuva kodi addon

15) Avaa Video-lisäosat

nole-elokuva

16) Napsauta Ei elokuvaa

asenna nole kino kodi addon

17) Mene eteenpäin ja napsauta Asentaa Seuraava

kuinka asentaa nole elokuvan addon kodi

18) Jos käytät Kodi 18: ta (tai jotain sen julkaistua iteraatiota), näet tämän lisä pop-up-ikkunan.
Klikkaus kunnossa

vaiheet asentaa nole kino kodi addon

19) Odota Nole Cinema Kodi -lisäosan asentamista. Se ei saa kestää enemmän kuin muutama minuutti. Kun asennus on valmis, Nole Cinema -lisäosa on asennettu ilmoitus liukuu oikeasta yläkulmasta

nole-elokuvan asennusohje

Se siitä! Nole Cinema -lisäosa on asennettu onnistuneesti Kodiin.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa suosittujen lisäosien Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja maantieteelliset rajoitukset. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Poista metatietojen käsittely nopeammasta navigoinnista

Metatietojen käsittely hidastaa merkittävästi navigointia ja voi myös olla hieman ärsyttävää. Voit sammuttaa sen helposti ja nauttia nopeammasta navigoinnista. Noudata näitä vaiheita:

  Sådan installeres Planet MMA på Kodi

1) Siirry Kodi-aloitusnäyttöön ja siirry Lisäosat-kohtaan > Video-lisäosat.

2) Valitse Nole Cinema -kuvake ja paina kaukosäätimen valikkopainiketta (napsauta hiiren kakkospainikkeella tietokonetta tai kosketa pitkään matkapuhelimia ja muita kosketuslaitteita), jolloin esiin tulee ponnahdusvalikko.

3) Napsauta asetukset

sammuta metatiedot nole-elokuvan lisäosasta

4) Valitse Räätälöinti -vaihtoehto näytön vasemmalla ja oikealla puolella, metatietojen tarjoaja -kohdassa, poista asetus käytöstä Ota metatiedot käyttöön

metatietojen käsittely nole-elokuvan lisäosassa

Olet nyt valmis käyttämään Nole Cinema -lisäystä Kodissa ilman esteitä.

Pikakatsaus Nole Cinema Kodi Addoniin

Haluat siirtyä Lisäosiin > Video-lisäosat Kodi-aloitusnäytöltä Nole Cinema -osoitteen käyttämiseksi. Lisäosalla on myös useita musiikkivideoita. Siksi löydät sen myös Musiikki-lisäosista.

kuinka käyttää nole-elokuvan addonia kodilla

Nole Cineman pääruudussa on kaksi osaa: Genre & kokoelmat

Genre-osiossa on useita luokkia, kuten uudet julkaisut, klassikot, toiminta, seikkailu, animaatio, komedia, rikos ja monet muut.

käyttämällä nole-elokuvan lisäosaa

Vieritä hiukan alaspäin nähdäksesi Kokoelma-osan, joka sisältää laatikkosarjoja ja muuta:

nole elokuva kodi addon

Nole Cinema on vain elokuvien Kodi-lisäosa. Et löydä täältä TV-ohjelmia.

tuomio

Nole Cinema Kodi -lisäosa on loistava vaihtoehto katsella suosikkielokuvasi. Se navigoi nopeasti, kun poistat metatietojen käsittelystä lisäosien asetuksista. Lisäosalla on valtava elokuvakirjasto klassikoista uusimpiin julkaisuihin. Yhden napsautuksen avulla voit aloittaa suoratoiston melko nopeasti. Voit myös siirtyä kaavinta-tilaan napsauttamalla Etsi-painiketta elokuvan otsikon napsauttamisen jälkeen. Suoratoiston laatu on myös erittäin hyvä. SD: stä 1080p: ään (ja myös 4K: iin, jos sinulla on Real Debrid), voit suoratoistaa valitsemallasi resoluutiolla. Nole Cinema on hyvä valinta elokuviin.

Related:

Kuinka asentaa Scrubs Addon Kodi -sovellukseen
Kuinka asentaa Watch Dogs Kodi Addon
Kuinka asentaa 7/9 Kodi Addonia
Kuinka asentaa Exodus v8 Kodi Addon

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.