Mikä on Kodi, miten se toimii, ja kaikki muu, mikä merkitsee

>

Tässä oppaassa opit kaiken, mitä sinun on tiedettävä Kodista ja kuinka pääset alkuun. Annan sinulle kaikki vinkit ja vinkit sekä pääsyn kaikkiin tarvittaviin resursseihin, joita voit tarvita. Tämän oppaan avulla et vain perehdy Kodiin, vaan tiedät myös kaikki työkalut ilmaisten elokuvien, TV-ohjelmien, live-TV: n, urheilun ja muun suoratoiston aloittamiseen. Kodi 18.5 on uusin virallinen versio. Jos kuitenkin käytät edelleen Kodi 17.6 Kryptonia, tämä opas on edelleen merkityksellinen sinulle.

Kodi

Mikä on Kodi?

Kodi on avoimen lähdekoodin ilmainen mediasoitin. Se on tämän erittäin suositun sovelluksen yksinkertaisin ja vetovoimaisin määritelmä.

Kun ajattelet mediasoittimen nimiä, kuten VLC, ylittäkää mielesi. Yleensä mediasoittimia käytetään toistamaan mediaa paikallisesta tallennusvälineestä. Kodi osaa myös tehdä sen. Mutta Kodin todellinen potentiaali avautuu, kun käytät sitä median toistamiseen Internetissä ja sitäkin ilmaiseksi.

Kyllä, Kodi antaa sinulle ilmaisen pääsyn joukkoon sisältöä, mukaan lukien ohjelmat, elokuvat, suora TV, urheilu ja paljon muuta. Tarvitset vain oikeat Kodi-lisäosat. Ja jos haluat parantaa yleistä Kodi-kokemustasi, kannattaa ehkä kokeilla myös Kodi-rakennuksia. Puhumme lisäyksistä ja rakentaa jonkin aikaa.

Kodi on yhteensopiva lähes kaikkien suosittujen alustojen kanssa. Jotkut alustat isännöivät Kodia virallisissa App Storessa (kuten Android-älypuhelimet, Android TV-laatikot, Windows 10 jne.). Muilta osin se voidaan ladata helposti sivulta (kuten Amazon Fire Stick & Fire TV, Mac jne.). Itse asiassa puhumme asennuksesta seuraavassa osassa.

Kuinka asentaa Kodi

Asennusprosessi vaihtelee laitteiden välillä. Kuten totesin, Kodi on saatavana virallisesti joillekin laitteille ja joillekin se on asennettava manuaalisesti sivutukomenetelmällä. Tässä on lyhyt katsaus:

Amazon FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV, Fire TV Cube

Nämä laitteet ovat melkein samat kaikilta osin. Siksi myös Kodi-sovelluksen asennusprosessi on sama.

Amazon ei isännöi Kodia App Storessa. Mutta voit ladata sen nopeasti sivulle kaikille Fire TV -sarjoille. Tässä on hyödyllisiä resurssejamme.

Kuinka asentaa Kodi FireStickiin

Android-älypuhelimet, tabletit, Android TV & Android-ruudut

Kaikissa näissä Android-laitteissa on sisäänrakennettu tuki Google Play -palveluille, mukaan lukien Google Play Kauppa. Kodi sisältyy virallisesti Play Kauppaan.

Siksi sinun tarvitsee vain asentaa Kodi ladata se Play Kaupasta, jos käytät jotain näistä Android-laitteista.

Windows PC & xbox

Windows 10 & Xbox One: Kodi on virallisesti saatavana Microsoft Storesta Windows 10 -käyttäjille. Kirjoita vain Kodi Cortanaan ja napsauta Kodi-kuvaketta hakutuloksissa. Asenna Kodi noudattamalla näytön ohjeita

Windows 8.1, Xbox 360 ja vanhemmat versiot: Voit ladata asentajan Kodin viralliselta sivustolta https://kodi.tv/download. Kun olet tällä sivulla, napsauta Windows.

Mac ja iOS & Muut laitteet

Mac, iOS ja muut laitteet menevät Kodi-lataussivulle osoitteessa https://kodi.tv/download ja napsauta käyttöjärjestelmän kuvaketta. Napsauta esimerkiksi Mac OS for Mac ja iOS iOS.

Pieni ikkuna aukeaa linkin kanssa ladataksesi asennustiedoston. Ikkunassa on myös Miten linkki, joka vie sinut oppaan läpi asentaaksesi Kodi valittuun käyttöjärjestelmään, jos tarvitset apua.

Kuinka pääset alkuun Kodin kanssa

Kodi ei isännöi mitään sisältöä. Kodi on vain mediasoitin, joka yksinkertaistaa sisällön toistoa. Voit toistaa mediaa paikallisella tallennusvälineellä Kodin kautta. Mutta kuten sanoin jo teille, Kodi tunnetaan siitä eniten. Kodi on suosittu, koska sen avulla voit toistaa ilmaisia ​​videoita ja musiikkia Internetissä.

Aloitaksesi Kodi, tarvitset lisäosia ja rakennuksia.

Kodi Lisäosat

Lisäosat ovat suurin tekijä Kodin menestykseen. Nämä ovat portti valtavaan ilmaisen sisällön maailmaan verkossa. Katsotpa sitten elokuvia ja TV-ohjelmia, satelliitti-TV: tä Internetissä tai urheilua, lisäosat tekevät siitä mahdollisuuden. Yksinkertaisesti sanottuna, Kodi-lisäosat ovat ehdottoman välttämättömiä aloittamisen kannalta.

Kodi-lisäosat eivät myöskään isännöi mitään omaa sisältöä. Ne ovat aggregaattorit, jotka noutavat streamit tai suoratoistolinkit Internetin eri lähteistä.

Löydät kaiken, mitä sinun on tiedettävä lisäosista Fire Stick-temppuja. Tässä on joitain parhaista resursseistamme ja ohjeista:

Kuinka käyttää Kodia

Parhaat Kodi-lisäosat

Kuinka asentaa Kodi Addon

Kuinka asentaa Exodus Redux

Kuinka asentaa 7/9 Kodi Addonia

Kuinka asentaa All Eyez Me Kodi Addoniin

Kuinka asentaa Deathstar Addon

Kuinka asentaa SportsDevil

Kodi rakentaa

Rakennukset antavat visuaalisen muutoksen Kodi-käyttöliittymään. Ne muuttavat tapaa, jolla olet vuorovaikutuksessa Kodin kanssa. Nämä rakennukset on myös ladattu valmiiksi suosituilla ja toimivilla lisäosilla, joten sinun ei tarvitse asentaa niitä manuaalisesti.

Kodi rakentaa lopulta riippuen lisäyksistä sisällön suoratoistoon. Voidaan siis sanoa, että ne ovat välttämättömiä. Se ei ole täysin totta. Saatat aloittaa aloittamalla joukon lisäyksiä ja ilman mitään rakennusta. Mutta Kodi on vain niin paljon hauskempi rakennusten kanssa. Vaikka se ei ole pakollista, suosittelen henkilökohtaisesti Kodi-rakennusta.

Etkö ole varma, miten edetä siinä? Älä huoli, meillä on kaikki auttaa sinua valitsemaan oikea rakennus. Tässä on hyödyllisiä resurssejamme:

Paras Kodi rakentaa

Kuinka asentaa Titanium build

Kuinka asentaa No Limits Magic -rakennus

Kuinka asentaa Xanax Kodi Build

Kuinka asentaa Streamline Kodi Build

Onko Kodi laillinen ja turvallinen?

Aloitan sanomalla, että Kodi on sataprosenttisesti laillinen. Ja se on myös täysin turvallista, jos varmistat, että asennat lisäosia ja rakennat vain luotettavista lähteistä. Kaikki resurssimme ja käyttöoppaamme kattavat vain turvalliset lisäykset ja rakennukset. Testaamme henkilökohtaisesti jokaisen lisäosan ja rakennamme, ennen kuin jaamme niiden asennusohjeet kanssasi.

Kodi on laillinen, ja tätä väitettä tukee se, että se sisältyy Google Play Kauppaan ja Microsoft Storeen. Luottakaa minuun, että lakmusti ei ole helppo läpäistä.

Mutta kun suoratoistat ilmaista sisältöä Kodi-lisäosilla, saatat joutua tekijänoikeusongelmiin. Internet-palveluntarjoajasi, hallituksesi ja jopa kolmansien osapuolien yksiköt voivat seurata Internetiäsi. Emme kannusta tekijänoikeuksien loukkauksia millään tavoin, mutta puolustamme voimakkaasti yksityisyyttä koskevaa oikeutta.

VPN: n käyttö on paras tapa välttää ongelmat ilmaisen sisällön suoratoiston aikana. VPN varmistaa, että online-toiminnot on salattu ja pidetty poissa uteliailta.

Kuinka asentaa paras Kodi-VPN

Kuinka korjata Kodi-ongelmat

Onko sinulla ongelmia Kodin kanssa? Älä huolestu, meillä on myös teitä täällä. Kodi on vakaa ja luotettava sovellus. Mutta hyväksymme tämän. Se on digitaalinen työkalu, ja vaikka Kodi-aiheet ovat harvinaisia, ne eivät ole ennenkuulumattomia.

Tässä on joitain resursseja, jotka auttavat sinua saamaan Kodi toimimaan jälleen ongelmitta:

Miksi Kodi ei toimi? Yleisiä ongelmia ja korjauksia

Kuinka korjata Kodi-puskurointiongelmat

Kuinka korjata 'riippuvuuden asennus epäonnistui' Kodissa

Kuinka tarkistaa Kodi-virheloki lisätietoja ja pikakorjausta varten

Käärimistä

Tämä on nopea yhteenveto kaikista tärkeistä Koden näkökohdista, jotka jokaisen käyttäjän on oltava tietoinen ennen aloittamista. Jokaista tämän oppaan osaa kehitetään edelleen linkkien avulla hyödyllisiin lähteisiin. Kuinka kokemuksesi on ollut? Haluaisimme kuulla sinusta.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me