Suositut Kodi-lisäosien sammutus: Tässä on mitä voit tehdä

>

Tässä viestissä opit jatkamaan suosikkisisällön suoratoistoa ja katselemista suosittujen Kodi-lisäosien äskettäisen sammutuksen jälkeen.

kodi addons sulkeminen

Kodi addon -kehittäjän pidätyksen jälkeen monet muut kehittäjät ovat sulkeneet myymälänsä näennäisesti ennaltaehkäisevästi. Ylivoimavaravarasto suljettiin vähän yli viikko sitten, kun taas muut suositut arkistot, kuten Maverick TV, 13Clowns ja Eggman, seurasivat pian esimerkkiä..

Suosittu Kodi-lisäysten sammutus

Seurauksena on, että useat laajalti käytetyt ja suositut lisäosat siirtyivät hetkessä offline-tilaan, jättäen käyttäjät sekaannustilaan. Tässä on luettelo näkyvistä lisäosista, joita ei enää ole saatavana:

- Maverick TV
- Ylitys (mukaan lukien kaikki Ylivalta-lisäykset)
- 13 pelleä
- Gen-X
- Flixissä
- Liian helppo
- Kohtalo
- Yoda
- Hirviö Munch

Huomaa: Magic Dragon- ja Yoda Kodi -lisäosat ovat saatavissa uusien säilytystilojen kautta, ja olemme päivittäneet asennusoppaat. Koska heidän emovarastojaan ei enää ole, emme voi taata niiden luotettavuutta. 

Mitä me nyt teemme?

Koska nämä olivat yleisimmin käytettyjä Kodi-lisäosia suoratoistoon, oikeiden vaihtoehtojen löytämisestä on tullut osa tehtävää. Mutta älä huoli! Olemme peittäneet sinut. Olemme päivittäneet luettelon parhaista Kodi-lisäosista useilla uusilla ja toimivilla lisäosilla. Tästä luettelosta löydät paljon hienoja suoratoistovaihtoehtoja elokuville, TV-sarjoille, Live TV: lle, urheilulle ja muille.

Ennen aloittamista haluaisin muistuttaa teille, että Kodi-lisäosapalvelujen tarjoajia vastaan ​​on ryhdytty oikeudellisiin toimiin. Haasteita ei kuitenkaan saa rajoittaa vain kehittäjiin. On valtava mahdollisuus, että myös kyseisistä kolmansien osapuolien lähteistä virtaavat käyttäjät voivat nostaa kanteen.

Pysyäksesi turvallisella puolella suosittelen käyttämään VPN: ää koko ajan suoratoiston aikana. Käytän henkilökohtaisesti ExpressVPN: ää kaikissa suoratoistolaitteissani, mukaan lukien FireStick, Android TV Box, Mobiles & PC. Ehdotan, että teet saman.

Tässä kuussa ExpressVPN tarjoaa myös 49%: n alennuksen + ylimääräiset 3 kuukautta vuotuiseen suunnitelmaansa.

Nyt kun suoratoistotoimintasi ovat yksityisiä, tässä on joitain suosituksiamme:

1. Exodus Redux: Tämä lisäosa tarjoaa paljon elokuvia ja esityksiä. Viimeksi tarkistin, se veti useita toimivia virroja.

Kuinka asentaa Exodus Redux Kodiin

2. 7/9: Laajan sisältökirjaston ja monipuolisten suoratoistokategorioiden avulla 7: stä 9: stä on tullut yksi suosikeistamme. Se on all-in-one-lisäosa, joka sisältää elokuvia, sarjoja, urheilua, live-TV: tä ja monia lisäominaisuuksia

Kuinka asentaa 7 yhdeksästä Kodiin

3. Rajoittamaton: Toinen lisäosa, jolla on laaja valikoima suoratoistokategorioita, mukaan lukien tavalliset elokuvasi ja ohjelmasi, sekä suora TV, urheilu, anime ja paljon muuta.

Kuinka asentaa Limitless Kodi Addon

4. Elokuvateatterivoi: Tämä on toinen käyttökelpoinen vaihtoehto suljetuille Kodi-lisäosille. Elokuvateatterivoilla on laaja kirjasto tarvittavaa sisältöä. Sitä on kahta vaihtoehtoa: yhden napsautuksen ja monivirrat.

Kuinka asentaa elokuvateatterivoi Kodiin

Miksi et kokeilisi APK: ta suoratoistoa varten?

Aikaisemmat ja viimeisimmät haasteet osoittavat, että Kodi ei ole luotettavin suoratoistovalinta. Vaikka toimivia lisäosia on vielä kymmeniä, et voi olla varma, olisiko niitä vielä saatavana huomenna (vai edes seuraavana päivänä).

Toisaalta streaming APK: t näyttävät olevan melko vähemmän alttiita digitaalipoliisin näille digitaalisille hyökkäyksille. Siellä on paljon APK: ita, jotka ovat pysyneet vaikeiden aikojen läpi. Joten, miksi et pidä niitä mahdollisena vaihtoehtona (jopa korvaamiseksi) Kodille.

Tässä on joitain suosittelemasi APK: ita:

1. Elokuvan HD APK: Tunnettu valtavasta sisältökirjastosta, käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä ja korkealaatuisesta suoratoistosta, Cinema APK on helppo valinta niille, jotka haluavat katsella elokuvia ja TV-ohjelmia.

Kuinka asentaa Cinema APK FireStickiin

2. CyberFlix TV: Massiivisella medialuettelolla ja helppokäyttöisyydellä CyberFlix TV on yksi suosituimmista APK-tuotteistamme tilattavissa elokuvissa ja sarjoissa. Se on ilmainen ja on ollut olemassa jo jonkin aikaa.

Kuinka asentaa CyberFlix TV FireStickiin

3. BeeTV: Tämä on toinen erittäin suosittu APK, jota haluat kokeilla. BeeTV tarjoaa vankan mediakirjaston ja sujuvan, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän.

Kuinka asentaa BeeTV FireStickiin

4. Mobdro: Jos Live TV on mielessäsi, niin luultavasti mikään ei parane paremmin kuin Mobdro. Mobdro on täydellinen suoratoistokumppani, jolla on satoja kanavia ympäri maailmaa ja huippuluokan suoratoisto.

Kuinka asentaa Mobdro FireStickiin

Suosittelemme käyttämään Real Debrid -sovellusta

Real Debrid on premium-palveluntarjoaja, joka antaa sinulle pääsyn kymmeniin korkealaatuisiin suoratoistolinkkeihin, joita muuten ei ole saatavana.

Real Debridin hakemat virrat ovat luotettavampia. Real Debrid vähentää myös puskurointia suurelle tasolle.

Voit integroida Real Debridin Kodi- ja APK-lisäosiin.

Alle 5 dollarilla kuukaudessa streaming-kokemuksesi paranee dramaattisesti.

Kuinka perustaa ja käyttää Real Debrid -sovellusta

Viimeiset sanat

Vaikka useiden suosittujen Kodi-säilytystilojen ja lisäosien sulkeminen on takaisku, onneksi meillä on edelleen runsaasti suoratoistovaihtoehtoja. Paitsi, että edelleen on olemassa monia huippuluokan toimivia lisäosia, voit myös käyttää APK: ita suosikkisisällön katsomiseen. Toivon, että tämä artikkeli auttoi sinua hypätä takaisin suoratoistovaunuun.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me