Kuinka asentaa Showbox FireStickiin

>

Showbox on yksi suosituimmista tilauksesta saatavissa olevista kolmannen osapuolen sovelluksista Android-alustalle. Tämä sovellus antaa sinulle pääsyn valtavaan elokuvien ja TV-ohjelmien mediakirjastoon. Kun Terrarium TV on poissa, sinun on etsittävä joitain sen vaihtoehdoista. Showbox on osa parhaimmista Terrarium-TV-vaihtoehdoista.

Tämä sovellus on ollut olemassa jonkin aikaa, ja sitä tukee aktiivinen kehittäjätiimi. Huomaat, että uutta sisältöä lisätään Showboxiin melko säännöllisesti. Sovelluksen avulla voit toistaa sisältöä SD-, HD- ja Full HD -laadulla. Se on kevyt sovellus, jolla ei ole melkein mitään vaikutusta laitteen suorituskykyyn.

Showboxista on tiedossa yksi tärkeä asia. Se on suunniteltu Android-mobiiliympäristölle eikä se ole oikein etäystävällinen. Jotta voit liikkua tässä sovelluksessa sujuvasti FireStickissä, tarvitset hiiren vaihdon. Älä huolestu, jos se kuulostaa hämmentävältä. Aion peittää jokaisen osan erikseen. Aion ensin näyttää kuinka asentaa Showbox Aptoide-markkinoilta. Myöhemmin kerron sinulle, kuinka asentaa hiirenvaihto. Aloitetaan!

PÄIVITYS: Showbox on sammutettu eikä toimi FireStickissä tai muissa Fire TV -laitteissa. Hanki yksi muista vastaavista sovelluksista parhaiden Showbox-vaihtoehtojen luettelosta.

ShowSpace FireStickissä: Asennusopas

Määritämme ensin FireStick / Fire TV / Cube -laitteesi, jotta se voi hyväksyä kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten Aptoide ja Showbox. Vain pieni muutos suojausasetukseen on tehtävä.

Kun käynnistät FireStick-laitteen ja olet aloitusnäytössä, valitse kaukosäätimellä asetukset yläreunan valikkoriviltä

Kuinka asentaa showbox tulikolle

Nyt valitse ja avaa Laite seuraavista vaihtoehdoista

showbox hd tulisijassa

Avata Kehittäjävaihtoehdot

näytönohjain tulisija

Valitse ja napsauta Sovellukset tuntemattomista lähteistä kytkeä se päälle, jos se on poistettu käytöstä

firestick showbox -sovellus

Mene eteenpäin ja vahvista toiminta napsauttamalla Kiihottua. Älä ole huolissasi varoitusviestistä. Sekä Showbox että Aptoide ovat turvallisia sovelluksia

showbox lataa tulitikku

FireStick-laitteesi on nyt valmis. Voit asentaa haluamasi kolmannen osapuolen sovelluksen.

Asenna Aptoide FireStickiin

Aptoide on kolmannen osapuolen sovelluskauppa, joka toimii vaihtoehtona Amazon Store -palvelulle FireStickissä. Tällä sovellusmarkkinalla on kymmeniä hienoja sovelluksia, joita et koskaan löytäisi Amazon Storesta.

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on asentaa Aptoide App Store -sovellus laitteellesi. Kun Aptoide on asennettu, voit hankkia Showboxin ja monia muita mahtavia sovelluksia FireStickistä.

Aptoide on Android-sovellusliike, joka on suunniteltu ensisijaisesti Android-matkapuhelimille. Jotkut täällä olevista sovelluksista eivät välttämättä asennu tai toimivat kunnolla FireStickissä. Mutta sillä on edelleen paljon sovelluksia tälle laitteelle.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

Asenna Showbox FireStickiin Aptoide Store -sovelluksen avulla

Tässä vaiheessa asennetaan Showbox nopeasti FireStickiin Aptoide-markkinoilla:

1. Käynnistä Aptoide ja oletusnäyttö avautuu Toimittajan valinta vaihtoehto vasemmalla jo valittuna. Näet joukon esillä olevia sovelluksia oikealla. Tässä ikkunassa on hyvät mahdollisuudet löytää Showbox-sovellus

Lataa näytönohjain apk firestickillä

Voit myös napsauttaa Suosituimmat sovellukset vaihtoehto vasemmalla. Tässä osiossa on myös suosituimmat Android-sovellukset.

firestick showbox apk

Jos et löydä Showboxia jommankumman näistä vaihtoehdoista, napsauta Toimittajan valinta -vaihtoehtoa uudelleen ja näet hakukuvaketta vasemmassa yläkulmassa. Napsauta tätä vaihtoehtoa ja etsi sovellus.

2. Napsauta Showbox-kuvaketta

showbox apk

3. Napsauta nyt Asentaa nappi

Lataa näytönohjain tulisija

4. Näyttöön tulee varoitusviesti, joka osoittaa, että Showboxilla on Google Services-riippuvuuksia, joten se ei välttämättä toimi FireStick-laitteessasi. Älä ole huolissasi siitä. Teemme tämän sovelluksen toimimaan hiiren vaihdon avulla.

Klikkaus kunnossa

asenna näytönohjain apk tulisijaan

Odota, että lataus on valmis

näytönohjain tulisija

5. Kun sovellus on ladannut, seuraava kehote tulee näkyviin. Vieritä alas kohtaan Seuraava -painike oikeassa alakulmassa. Kun navigoit Seuraava-painikkeeseen, se muuttuu Asentaa

kuinka asentaa showbox tulen tv - tikulle

6. Klikkaus Asentaa edetä

asenna showbox fire tv: hen

Odota, että Showbox-sovellus asentuu FireStickiin

kuinka saada näytönohjain tulitikulle

7. Hetken päästä, Sovellus asennettu ilmoitus tulee näkyviin. Klikkaus Avata sovelluksen käynnistämiseksi. Jos haluat käyttää sovellusta myöhemmin, napsauta Tehty. Voit aina avata sovelluksen Omat sovelluksesi & kanavat.

lisää näytönohjain tulisija

Siinä kaikki!

Tärkeää: Asenna hiirivaihto käyttää Showboxia

Muista varoitus, jonka Aptoide heitti näytölle sanomalla, että Showboxilla on Google Services-riippuvuuksia ja että se ei välttämättä toimi FireStick-laitteellasi?

Showboxia ei ole ensisijaisesti suunniteltu FireStickille. Se ei ole tarkalleen kaukoystävällinen. Et voi navigoida sovelluksessa vain Amazon FireStick-kaukosäätimellä. Tämän sovelluksen käyttämiseen tarvitset lisäsovelluksen, nimeltään Hiirenvaihto.

Mouse Toggle -sovellus saa hiiren vaihdon näkymään FireStick-näytöllä. Tätä osoitinta voidaan käyttää napsauttamaan Showboxin erilaisia ​​elementtejä, joita tavallinen etätoiminto ei pysty saavuttamaan. Osoitinta ohjataan kaukosäätimen navigointipainikkeilla. Mene eteenpäin ja asenna Hiirenvaihtosarja FireStickiin käyttämällä alla olevaa linkkiä.

Kuinka asentaa Hiiri Toggle Fire TV Stickiin

Kun Mouse Toggle -sovellus on asennettu, avaa se ja ota hiirenvaihtopalvelu käyttöön. Hiiren osoittimen avaamiseksi sinun tarvitsee vain painaa nopeasti Toista / keskeytä -painike kaukosäätimessäsi kahdesti.

FireStick -soittimen Mouse Toggle -sovelluksella voit käyttää Showboxia kaikissa muissa sovelluksissa, jotka eivät ole etäystävällisiä.

Paketoida

Kun Terrarium TV oli elossa, minulla ei tuskin ollut tarvetta etsiä muita pyydettäviä sovelluksia. Nyt kun Terrarium TV on poissa, minua on pakotettu tutkimaan muita keinoja. On totta, että harva sovellus voi tulla lähelle tätä poikkeuksellista viihdealustaa, joka on palvellut meitä jo jonkin aikaa. Silti meillä on edelleen viihdetarpeita, ja ne on täytettävä.

Showbox ei ehkä ole suurin valinta FireStickille, koska se vaatii ylimääräisen Mouse Toggle -sovelluksen toiminnan. Mutta se on käyttökelpoinen vaihtoehto, jonka avulla voit katsella paljon elokuvia ja ohjelmia. Showboxin lisäksi voit harkita myös seuraavia sovelluksia:

  • AvaaMyTV APK
  • OneBox HD
  • Elokuvateatteri APK
  • CatMouse APK
  • Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me