Mi a Kodi, hogyan működik, és minden más, ami számít?

>

Ebben az útmutatóban mindent megtudhat, amit tudnia kell a Kodi-ról és az induláshoz. Minden tippet és trükköt megadok, és hozzáférést biztosíthatok az összes szükséges erőforráshoz. Ezen útmutató segítségével nemcsak megismerkedhet a Kodi-val, hanem ismeri az összes eszközt az ingyenes filmek, TV-műsorok, élő TV, sport és egyebek streamingjének megkezdéséhez. A Kodi 18.5 a legújabb hivatalos verzió. Ha azonban továbbra is a Kodi 17.6 Krypton-ot használja, ez az útmutató továbbra is releváns lesz Önnek.

kodi

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forráskódú, ingyenes médialejátszó. Ez a rendkívül népszerű alkalmazás legegyszerűbb és legszebb meghatározása.

Ha olyan médialejátszó nevekre gondol, mint a VLC, akkor gondolkodjon. Általában a médialejátszókat használják a média lejátszására a helyi tárolóból. Kodi is meg tudja csinálni. De Kodi valódi potenciálját felszabadítják, ha médialejátszásra használják az interneten, és ezt ingyen is.

Igen, a Kodi ingyenes hozzáférést biztosít egy sor tartalomhoz, beleértve műsorokat, filmeket, élő TV-t, sportot és még sok minden mást. Csak a megfelelő Kodi kiegészítőkre van szüksége. És ha javítani kívánja az általános Kodi élményét, akkor érdemes kipróbálni a Kodi építményeit is. Beszélünk az addonokról és az építkezésekről egy ideig.

A Kodi kompatibilis szinte az összes népszerű platformmal. Egyes platformok otthont adnak a Kodi-nak a hivatalos App Store-iban (például Android okostelefonok, Android TV Boxok, Windows 10 stb.). Másokon könnyen letölthető (például az Amazon Fire Stick & Fire TV, Mac stb.). Valójában a telepítésről a következő szakaszban fogunk beszélni.

  Kodi / Firestick'e Gerçek Debrid Nasıl Kurulur ve Kullanılır

A Kodi telepítése

A telepítési folyamat eszközönként eltérő. Mint mondtam, a Kodi hivatalosan elérhető néhány eszközön, és néhányan manuálisan kell telepíteni az oldalsó betöltési módszerrel. Itt egy rövid pillantás:

Amazon FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV, Fire TV Cube

Ezek az eszközök nagyjából azonosak minden szempontból. Így a Kodi alkalmazás telepítési folyamata is ugyanaz.

Az Amazon nem tárolja Kodi-t az App Store-ban. De gyorsan letöltheti az összes Fire TV sorozatra. Itt vannak a hasznos források.

A Kodi telepítése a FireStick-en

Android okostelefonok, táblagépek, Android TV & Android dobozok

Mindezen Android készülékek beépített támogatást kapnak a Google Play Szolgáltatásokhoz, beleértve a Google Play Áruházat is. A Kodi hivatalosan is szerepel a Play Áruházban.

Ezért a Kodi telepítéséhez csak annyit kell tennie, hogy tölti le a Play Áruházból, ha ezen Android készülékek bármelyikét használja.

Windows PC & Xbox

Windows 10 & Xbox egy: A Kodi hivatalosan elérhető a Microsoft Store-ban a Windows 10 felhasználók számára. Egyszerűen írja be a „Kodi” kifejezést a Cortana-ba, és kattintson a Kodi ikonra a keresési eredmények között. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Kodi telepítéséhez

Windows 8.1, Xbox 360 és régebbi verziók: A telepítőt letöltheti a Kodi hivatalos webhelyéről: https://kodi.tv/download. Ezen az oldalon kattintson a Windows elemre.

Mac és iOS & Egyéb eszközök

Mac, iOS és más eszközök esetén lépjen a Kodi letöltési oldalra a https://kodi.tv/download webhelyen, és kattintson az operációs rendszer ikonjára. Kattintson például a Mac OS for Mac és iOS az iOS elemre.

Egy kis ablak jelenik meg a hivatkozással, amellyel letöltheti a telepítő fájlt. Az ablaknak van egy a Hogyan kell link, amely végigvezeti az útmutatón a Kodi telepítéséhez a kiválasztott operációs rendszerre abban az esetben, ha bármilyen segítségre van szüksége.

Hogyan kezdjük el a Kodi-t?

A Kodi nem tárol semmilyen tartalmat. A Kodi csak egy médialejátszó, amely egyszerűen megkönnyíti a tartalom lejátszását. A médiát a Kodi-on keresztül lejátszhatja a helyi tárolón. De, amint már mondtam neked, nem erről a legjobban ismert Kodi. A Kodi népszerű, mert lehetővé teszi ingyenes videók és zene lejátszását az interneten keresztül.

  Hur man installerar Duggz Kodi Build

A Kodi használatának megkezdéséhez kiegészítőkre és építésekre van szükség.

Kodi Addons

A Kodi sikeréhez a kiegészítők járulnak hozzá leginkább. Ezek a kapuk az internetes ingyenes tartalom hatalmas világához. Függetlenül attól, hogy filmeket és TV-műsorokat néz, műholdas TV-t az interneten keresztül, vagy sportolni szeretne, a kiegészítők lehetővé teszik az Ön számára. Egyszerű szavakkal: a Kodi kiegészítések elengedhetetlen elemei az induláshoz.

A Kodi kiegészítések sem tartalmaznak saját tartalmat. Ezek az aggregátorok, amelyek letöltik az internetről származó különféle forrásokból származó patakokat vagy streaming linkeket.

Mindent megtalál, amit tudnia kell a Fire Stick trükkök kiegészítőitől. Íme néhány a legjobb forrásokból és útmutatóból:

Hogyan kell használni a Kodi-t?

A legjobb Kodi kiegészítők

Hogyan telepítsünk bármilyen Kodi Addont

Az Exodus Redux telepítése

Hogyan telepíthetek 7-ből 9-ből a Kodi Addont

Az All Eyez telepítése Me Kodi Addon

A Deathstar Addon telepítése

Hogyan telepítsük a SportsDevil programot

Kodi Builds

Az épületek vizuális átalakítást adnak a Kodi felületre. Megváltoztatják a Kodi-val való kapcsolattartás módját. Ezek az építmények előre telepítve vannak a népszerű és működő kiegészítőkkel, így nem kell manuálisan telepítenie azokat.

A Kodi épít végül kiegészítőkre támaszkodik a tartalom streamingjére. Így lehet mondani, hogy ezek a nélkülözhetetlenek. Ez nem teljesen hamis. Elõfordulhat, hogy egy csomó kiegészítõvel kezd el, és bármilyen építkezés nélkül. De Kodi éppen annyira szórakoztató az építkezésnél. Annak ellenére, hogy nem kötelező, személy szerint ajánlom a Kodi-építést.

Nem biztos benne, hogyan kell tovább lépni? Ne aggódjon, mindent megteszünk, hogy segítsünk a megfelelő építés kiválasztásában. Íme néhány hasznos forrás:

A legjobb Kodi épít

A Titanium build telepítése

A No Limits Magic build telepítése

A Xanax Kodi Build telepítése

A Streamline Kodi Build telepítése

A Kodi legális és biztonságos?

Hadd kezdjem azzal, hogy Kodi száz százalékban legális. És teljesen biztonságos is, ha mindenképpen telepít kiegészítőket és csak megbízható forrásokból épít. Minden erőforrásunk és útmutatóink csak azokra a bővítményekre és építésekre vonatkoznak, amelyek biztonságosak. Személyesen teszteljük az összes bővítményt és az építést, mielőtt megosztanák velük a telepítési útmutatót.

  Como instalar o copiar e colar o addon Kodi

A Kodi törvényes, és ezt az állítást igazolja az a tény, hogy szerepel a Google Play Áruházban és a Microsoft Áruházban. Bízz bennem, ez a lakmus-teszt nem könnyű átadni.

De amikor az ingyenes tartalmat a Kodi-kiegészítőkkel sugározza, akkor szerzői jogi problémákba kerülhet. Az interneten végzett tevékenységeit az internetszolgáltató, a kormánya és akár harmadik fél szervezete is figyelemmel kísérheti. Semmilyen módon nem ösztönözzük a szerzői jogok megsértését, de a magánélethez való jogunk erőteljes támogatói vagyunk.

A VPN használata a legjobb módszer a bajok elkerülésére az ingyenes tartalom streamingje közben. A VPN gondoskodik arról, hogy online tevékenységei titkosítva legyenek, és távol maradjanak a kíváncsiskodó szemtől.

Hogyan lehet telepíteni a legjobb VPN-t a Kodi számára

Hogyan javítsuk ki a Kodi problémákat

Gondjai vannak Kodival? Ne aggódjon, itt is foglalkozik velünk. A Kodi egy stabil, megbízható alkalmazás. De fogadjuk el ezt. Ez egy digitális eszköz, és bár a Kodi-kiadások ritkák, nem hallhatatlanok.

Íme néhány forrás, amely segít abban, hogy a Kodi újra problémamentesen működjön:

Miért nem működik a Kodi? Általános problémák és megoldások

Hogyan javíthatjuk a Kodi pufferelési kérdéseit

Hogyan javíthatjuk a “Nem sikerült telepíteni a függőséget” elemet a Kodi-n

A Kodi hibanaplójának ellenőrzése további információkért és a gyors javításért

Csomagolás fel

Ez a Kodi fontos szempontjainak gyors összefoglalása, amelyet minden felhasználónak tudnia kell az indulás előtt. Az útmutató minden szakaszát tovább fejleszti a különféle hasznos forrásokra mutató hivatkozások útján. Milyen volt a tapasztalata? Szeretnénk hallani rólad.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me