8 parasta Showbox-vaihtoehtoa (2023)

>

Tässä on luettelomme parhaat Showbox-vaihtoehdot. Minun piti koota tämä luettelo, koska Showbox hiljattain suljettiin hyväksi. Showbox APK oli yksi yleisimmin käytetyistä elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistosovelluksista. Se oli myös erittäin suosittu FireStick-käyttäjien keskuudessa. Siitä asti kun Showbox ei toimi enää oli järkevää löytää sen korvaajat.

Se ei ollut kovin vaikeaa, koska olin julkaissut parhaat terarium-TV-vaihtoehdot vasta kovin kauan sitten. Showbox ja Terrarium TV olivat paljon samankaltaisia. Siksi niiden vaihtoehdot eivät myöskään ole kovin erilaisia. Olen valinnut erästä parhaat. Olen varma, että löydät yhden (tai useamman) niistä sopivana Showbox-vaihtoehtona. Katso!

Showbox-vaihtoehdot

Showboxin vaihtoehdoksi luetellut sovellukset ovat kaikki testattuja ja ovat tällä hetkellä suosituimpia. Ne ovat yhtä hyviä kuin Showbox tai jopa parempia. Showbox ei ollut kauko-ystävällinen ja toimi parhaiten Mouse Toggle -sovelluksen kanssa FireStick-laitteessasi. Se oli vähän vaivaa. Onneksi mikään näistä Showbox-korvauksista ei edellytä lisäsovelluksen asentamista. Asenna ne ja ne kaikki on asetettu käytettäväksi.

parhaat showbox-vaihtoehdot

Huomio: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos laitteestasi löydetään tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hanki hyvä VPN ja piilota henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

  • Kuinka asentaa VPN FireStick / Fire TV: hen
  • Kuinka asentaa VPN muihin suoratoistolaitteisiin

1. Elokuvateatteri APK (HD-elokuvat)

Aloin kuulla paljon tästä sovelluksesta, kun Terrarium TV meni alas ja olen nyt vakuuttunut siitä, että se on yksi parhaista elokuvien ja ohjelmien sovelluksista. Cinema APK on Android-sovellus, joka toimii saumattomasti FireStick-, FireStick 4K- ja Fire TV -laitteissa. Sovellus on sataprosenttisesti etäyhteensopiva, mikä mahdollistaa vaivattoman vuorovaikutuksen.

Elokuvateatteri APK tarjoaa suuren määrän elokuvia ja televisio-ohjelmia. Sisältöä päivitetään niin säännöllisesti, että joskus löydän uuden sisällön muutamassa minuutissa julkaisusta. Sovellus käyttää huippuluokan kaapimia, jotka löytävät kymmeniä toimivia linkkejä. Suoratoistojen laatu on hyvä ja se paranee, kun kirjaudut sisään Real-Debridillä.

  Kuinka asentaa Titanium TV FireStickiin

Cinema APK on siisti, helppokäyttöinen käyttöliittymä ja uskomattoman sisältökirjasto, ja se on varmasti yksi parhaista ShowBox-vaihtoehdoista.

Kuinka asentaa Cinema APK FireStickiin

2. Titaani-TV

showbox-vaihtoehtoTitaani-TV: tä pidetään laajasti Terrarium TV: n kloonina ja ymmärrettävästi, koska molemmilla on joitain hämmästyttävän yleisiä piirteitä. Itse asiassa molemmat ovat melkein täysin identtisiä. Asenna Titanium TV FireStickiin ja tiedät, mistä puhun (jos olet käyttänyt Terrarium TV: tä aiemmin). Nyt kun Showbox on poissa, sanoisin, että Titanium TV toimii erinomaisena vaihtoehtona ShowBox-sovellukselle.

Titanium TV: llä on myös suuri luettelo elokuvia ja TV-ohjelmia. Äskettäin julkaistut elokuvat uusimpiin jaksoihin löydät kaiken täältä. Olen myös vaikuttunut tämän sovelluksen tarjoaman videotoiston laadusta. Toistoon voi valita paljon suoratoistoja. Ja kuten Cinema APK, Titanium TV antaa sinun kirjautua sisään Real Debridillä vielä hämmästyttävämmälle katselukokemukselle.

Koska Titanium TV on kaukoystävällinen, voit käyttää sitä vaivatta FireStickissä ja muissa Fire TV -laitteissa. Jos etsit sovelluksia, kuten Showbox, Titanium TV on mitä sinun on kokeiltava.

Kuinka asentaa Titanium TV FireStickiin

3. CatMouse APK

Uudet suoratoistosovellukset julkaistaan ​​melkein joka päivä. Heistä on vain kourallinen, jotka saavat kaiken näkyvyyden. CatMouse APK on suhteellisen uusi verrattuna muihin luettelon sovelluksiin. Se on kuitenkin jo saanut läsnäolonsa tuntemaan melko painokkaasti.

CatMouse tarjoaa vaikuttavan kokoelman elokuvia ja TV-ohjelmia. Kokoelma saa myös säännöllisiä päivityksiä heti, kun on uusi elokuva tai äskettäin esitelty jakso. Toisin sanoen, sovellus varmistaa, että viihdestä ei ole pulaa.

Vieläkin, olen vakuuttunut siitä, kuinka nopeasti CatMouse noutaa suoratoistolinkit monista verkkolähteistä. Mutta se ei ole se. Se saa myös korkealaatuiset linkit. Näen usein useita 1080p-linkkejä.

Voit parantaa suoratoistokokemusta monilla lovilla korkeammalla ominaisuuksilla, kuten Real Debrid ja Trakt -integraatio.

Sovellus on sataprosenttisesti etäystävällinen ja toimii sujuvasti FireStickissä. Se on todellakin yksi mahtava Showbox-vaihtoehto, jonka voit saada.

Asenna CatMouse FireStickiin

4. Poista MyTV

Nyt, tämä on toinen uskomaton on-demand-sovellus, jonka haluat joutua lähettämään suosikkielokuvasi jaksosi. UnlockMyTV: llä on laaja mediakirjasto, joka saa myös säännöllisiä päivityksiä. Sovellus tarjoaa satoja tunteja välitöntä viihdettä katselumuotoihisi.

Kuten CatMouse, myös UnlockMyTV on uudempi kuin muut Showboxin parhaiden vaihtoehtojen luettelossa olevat sovellukset. Silti se on onnistunut löytämään tiensä tänne huippuluokan suorituskykynsä takia. Tämä kevyt sovellus tarjoaa sujuvan navigoinnin, noutaa suoratoistolinkit nopeasti ja mahdollistaa nopean toiston. Tietysti, unohtamatta, se antaa sinulle korkealaatuiset virrat, jotka virtaavat jopa 1080p-tarkkuudella.

Tämän monipuolisen sovelluksen avulla voit myös integroida Real Debrid- ja Trakt-tilisi. Kaiken kaikkiaan, jos puuttuu Showbox, kokeile UnlockMyTV. Olen varma, että pidät siitä.

  Kuinka asentaa YouTube TV FireStickiin

Asenna UnlockMyTV FireStickiin

5. Kodi

parhaat showbox-vaihtoehdotKodi on mediasovellus, joka voi helposti korvata minkä tahansa muun tällaisen sovelluksen melkein milloin tahansa. Tämä sovellus antaa sinulle pääsyn valtavaan maailmaan elokuvia, ohjelmia, suoraa TV: tä, urheilua ja mitään. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on asentaa Kodi-lisäosat ja aloittaa.

Yksi Kodin suurimmista eduista on, että se ei ole riippuvainen yhdestäkään sovelluskehittäjästä. Tämän avoimen lähdekoodin alustan on kehittänyt valtava vapaaehtoisyhteisö. Tätä työkalua seurataan ja päivitetään jatkuvasti. Kuten totesin, tarvitset vain videon lisäosat Kodin aloittamiseen, ja niitä on kymmeniä ilmaiseksi.

Kodi on yksi parhaimmista vaihtoehdoista Showboxille. Se ei ehkä ole yksi samanlaisista sovelluksista, mutta se on varmasti loistava Showbox-korvaus. Voit asentaa sen 5 minuutin sisällä FireStick-laitteeseesi. Itse asiassa sitä tuetaan monilla laitteilla, mukaan lukien Android, Windows, Mac, iOS ja muut.

Kuinka vangita FireStick Kodi

Kuinka käyttää Kodia – Aloittelijoiden opas

6. TeaTV

teatv tulisijalle

Kun Terrarium TV suljettiin, TeaTV nousi yhtäkkiä näkyvyyteen, vaikka se oli ollut olemassa jo jonkin aikaa. Nyt kun Showbox on myös poissa, en näe mitään syytä, miksi et voinut antaa TeaTV: lle yrittää. Tämä sovellus on lueteltu yhtenä Terrarium TV: n parhaista vaihtoehdoista. Käytä sitä ja tiedät, miksi se ansaitsee tilan täällä myös tässä Showbox-suosituimpien vaihtoehtojen luettelossa.

Kuten useimmat tilaussovellukset, täältä löydät huomattavan määrän elokuvia ja TV-ohjelmien otsikoita. Olen myös varsin tyytyväinen sen kaavinlaitteisiin, jotka antavat sinulle parhaat linkit verkosta. Toistonopeus ei ole niin nopea kuin olen nähnyt Cinema APK: ssa ja Titanium TV: ssä, mutta videon laatu on täysin hyväksyttävä. TeaTV vetää yleensä 720p- ja SD-linkkejä, mutta joskus saat myös 1080. Jälleen Real-Debrid-sovelluksella voit odottaa laadukkaampaa virtaa.

Kuinka asentaa TeaTV FireStickiin

7. CyberFlix TV

CyberFlix TV on toinen sovellus, jota kannattaa kokeilla, jos etsit sopivia vaihtoehtoja Showboxiin. Se muistuttaa enemmän titaani-TV: tä ja sitä pidetään myös terarium-TV-kloonina. CyberFlix TV: n käyttöliittymä, asettelu ja organisaatio ovat suunnilleen samat.

Pidän CyberFlix TV: stä, koska se saa kaikki perusteet oikein. Sovelluksella on iso medialuettelo, joka päivitetään oikeaan aikaan. Löydät aina uusimmat elokuvat ja ohjelmat, jotka ovat suoratoistettavissa. Kuten muutkin tässä luettelossa, CyberFlix TV noutaa useita linkkejä antaen sinulle tarpeeksi valintoja korkealaatuisen toiston löytämiseksi. Se on FireStick-etäystävällinen sovellus, jota on helppo käyttää. Se on myös kevyt ja nopea.

Kuinka asentaa CyberFlix TV FireStickiin

8. TVZion

TVZion ei ole oikeastaan ​​paras vaihtoehto ShowBoxille, mutta luulen, että meillä ei ole silti paljon vaihtoehtoja. En sano, että sovellus on huono. Itse asiassa se on aika kunnollinen. Vahvalla sisältökirjastolla ja siistillä käyttöliittymällä TVZion tarjoaa hyvää viihdekokemusta. Se ei kuitenkaan ole vain niin hyvä kuin muut tässä luettelossa, varsinkin jos vertaa sitä elokuvateatteriin APK ja Titanium TV.

  Kuinka asentaa ja käyttää FileLinked-tiedostoa FireStickissä

Asenna tämä sovellus ja löydät kaikki trendikkäät ja suositut nimikkeet suoraan aloitusnäytöltä. Voit siirtyä nopeasti elokuvien ja TV-ohjelmien välillä ylävalikossa. TVZion on etäystävällinen, joten navigointi on sujuvaa FireStick-laitteissa. Se toimii hyvin myös Android-laatikoissa.

TVZionin toisto on enintään 500 tuntia. Voit kuitenkin hankkia vielä 1 000 tuntia, kun asennat sovelluksen tämän sovelluksen suosittelemasta Google Play Kaupasta. Koska FireStick ei tue Play Kauppaa, tämä temppu ei toimi siinä. Kiertotapa on poistaa sovellus ja asentaa se uudelleen, kun työtunnit loppuu.

Kuinka asentaa TVZion Fire Stickiin

Kuinka käyttää Showbox-vaihtoehtoja turvallisesti

Nyt kun sinulla on useita vaihtoehtoja käyttää Showbox APK: n tilalle, haluaisin varoittaa, että kaikki streamisi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että ilmaisen sisällön (elokuvien, TV-ohjelmien) suoratoisto voi viedä sinut juridisiin ongelmiin.

Onneksi on tyhmätön tapa pitää kaikki streaming-toiminnot piilossa Internet-palveluntarjoajaltasi ja hallitukselta. Tarvitset vain hyvän VPN: n. VPN auttaa sinua ohittamaan online-seurannan, ISP: n kurkistuksen ja sisällön maantieteelliset rajoitukset.

Minä henkilökohtaisesti käytän ja suosittelen ExpressVPN, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on myös erittäin helppo asentaa Fire TV / Stick -laitteeseen tai muihin laitteisiin, kuten Windows PC, Mac, Android tai iPhone.

Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten ennen kuin aloitat näiden sovellusten käytön, katsotaan kuinka ExpressVPN: n avulla voit pitää streaming-toiminnot piilossa uteliailta silmiltä.

Vaihe 1: Tilaa ExpressVPN TÄSSÄ. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisten 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta Virta-kuvaketta, kun haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen alan nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

tuomio

Tämä on luettelo parhaista Showbox-vaihtoehdoista. Jos olet käyttänyt Showboxia, olen varma, että pidät näistä vaihtoehdoista. Ne ovat melko samat. Olen myös toimittanut linkin asennusoppaisiin jokaisen sovelluksen mukana. Tämä auttaa sinua asentamaan valitsemasi sovelluksen nopeasti FireStick-laitteeseesi. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa kokemuksesi kanssamme, käytä alla olevaa kommenttiosaa.

Related:

Elokuvateatterin APK-vaihtoehdot
Cotomovies-vaihtoehdot
Putlocker-vaihtoehdot

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me