Beste IPTV-spelers voor uw IPTV-service

>

In dit bericht vindt u de lijst met de beste IPTV-spelers voor Fire Stick, Fire TV, Android TV Boxes, Smart TV's, Android Mobiles, iOS, Windows PC en meer. Hoewel sommige spelers op deze lijst geen speciale app voor Windows en macOS hebben, kun je ze gebruiken met behulp van een Android-emulator. 

beste iptv-spelers

De hier vermelde IPTV-spelers kunnen met veel IPTV-diensten worden gebruikt. Het belangrijke punt om op te merken is dat de hier vermelde apps alleen de spelers zijn en geen IPTV-kanalen bieden.

Om deze IPTV-spelers te gebruiken, moet u een bestaand IPTV-abonnement hebben. Ook moet uw huidige IPTV-abonnement M3U-afspeellijsten of EPG ondersteunen.

De IPTV-spelers kunnen worden gebruikt met de officiële en externe IPTV-services met M3U-afspeellijst en / of EPG-ondersteuning.

NOTITIE: Deze pagina behandelt alleen IPTV-spelers en niet de services. Bekijk hier de lijst met IPTV-serviceproviders. 

Wat is IPTV Player?

Het is elke app of service die IPTV-kanalen van uw huidige IPTV-abonnement kan afspelen. U koopt dus een IPTV-abonnement bij uw provider en speelt de kanalen af ​​met een IPTV-speler.

De meeste IPTV-providers hebben hun eigen apps of client. U kunt de app afzonderlijk installeren op de ondersteunde apparaten.

Als u echter meerdere IPTV-abonnementen gebruikt, wordt beheer eenvoudiger met een IPTV-speler. U hoeft niet meerdere apps van verschillende abonnementen te installeren. U kunt zich bij allemaal aanmelden via een enkele IPTV-speler.

Voor de meeste IPTV-spelers moet u zich aanmelden met de URL van de M3U-afspeellijst of EPG. Sommige ondersteunen ook API-aanmeldingen.

Dit betekent dat uw bestaande IPTV-provider M3U of EPG URL of API-login moet ondersteunen (als de IPTV-speler dit ondersteunt).

Meestal worden, wanneer u zich aanmeldt voor de IPTV-service, M3U of EPG URL en API-inloggegevens naar u verzonden in uw geregistreerde e-mailadres. Als u deze niet heeft ontvangen, moet u mogelijk contact opnemen met uw IPTV-serviceprovider.

De hier vermelde IPTV-spelers hebben een link naar hun respectieve gidsen. U vindt de installatie- en configuratieprocedure in deze handleidingen.

Voordelen van het gebruik van een IPTV-speler

Hier zijn enkele redenen waarom u een IPTV-speler wilt gebruiken via de native app van uw IPTV-provider:

  • Gewoonlijk zijn de IPTV-spelers gebruiksvriendelijker dan de native apps
  • IPTV-spelers worden meestal op meer apparaten ondersteund dan de APK's van uw IPTV-serviceproviders
  • U kunt meerdere IPTV-abonnementen configureren en beheren met één app. Het is niet nodig om meerdere apps van meerdere providers te installeren
  • IPTV-spelers zijn officieel beschikbaar op de meeste apparaatplatforms. In tegenstelling tot de native apps, hoeven ze niet te sideloaden (behalve op Amazon Fire TV) & Firestick)

Zijn IPTV-spelers legaal?

Ja, dat zijn ze.

Met IPTV-spelers kunt u eenvoudig IPTV-kanalen afspelen vanaf uw bestaande IPTV-abonnement. Ze bieden geen eigen inhoud. Ze hosten geen kanalen. Ze vergemakkelijken gewoon het afspelen.

Alle IPTV-spelers in dit artikel zijn in feite beschikbaar via officiële bronnen zoals Google Play Store, Apple App Store, enz.

Aandacht: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP's over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud op uw apparaat wordt gestreamd, kunt u in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede VPN te krijgen en je identiteit te verbergen zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

  • Hoe VPN op FireStick / Fire TV te installeren
  • Hoe VPN op andere streaming-apparaten te installeren

Beste IPTV-spelers

Hier komt onze lijst met top-IPTV-spelers. Kijk eens.

Perfecte speler IPTV

beste iptv-speler

Perfect Player is momenteel waarschijnlijk de populairste IPTV-speler. Met een nette en gebruiksvriendelijke interface kun je met deze speler heel gemakkelijk je favoriete IPTV-service streamen. De app ondersteunt meerdere URL-indelingen (M3U, XC, XSPF) en EPG-indelingen (XMLTV, JTV).

Blijkbaar is Perfect Player IPTV een IPTV-speler en host het geen eigen inhoud. U moet de inhoud betrekken van de IPTV-serviceproviders die afspeellijsten of EPG ondersteunen.

Een van de grootste voordelen van Perfect Player is dat u meerdere IPTV-abonnementen vanaf hetzelfde scherm kunt beheren. Als u meer dan één IPTV-provider gebruikt, kunt u ze allemaal op één plek openen.

Perfect Player is officieel beschikbaar op iOS- en Android-apparaten via App Store en Play Store. Het wordt op uw Amazon FireStick- en Fire TV-apparaten geïnstalleerd. Je kunt het ook downloaden voor Windows en Linux via de officiële website (niklabs.com).

Hoe Perfect Player te downloaden en installeren

GSE Smart IPTV

iptv-spelersGSE Smart IPTV is een andere IPTV-speler met de optie om in te loggen met meerdere IPTV-abonnementen. Dit maakt het een geweldige optie om kanalen via al je abonnementen op één plek te bekijken. Het enige dat u nodig hebt is uw IPTV-serviceprovider ter ondersteuning van afspeellijsten en EPG-formaten.

U kunt de afspeellijst en / of EPG downloaden naar uw apparaat en lokaal importeren of een ondersteunde URL / hyperlink gebruiken. U kunt ook afspeellijsten van een FTP-server importeren. Momenteel ondersteunt GSE Smart IPTV zowel M3U- als JSON-formaten voor afspeellijsten.

Naast IPTV kun je met deze app ook media uit de lokale opslag afspelen. U kunt zelfs externe spelers zoals MX Player gebruiken.

GSE Smart IPTV heeft een intuïtieve, gebruikersvriendelijke interface waarmee u meteen aan de slag kunt. M3U en EPG importeren is ook eenvoudig.

Je kunt GSE Smart IPTV officieel krijgen van respectievelijk de Apple Store en Play Store voor iOS- en Android-apparaten. Het moet echter worden sideloaded op Amazon Fire TV en FireStick-apparaten. Het is ook niet beschikbaar op Windows en macOS, maar men kan het gebruiken met behulp van een Android-emulator (zoals BlueStacks).

Hoe GSE Smart IPTV te installeren

IPTV Smarters

iptv-smartersIPTV Smarters is inderdaad een slimme manier om uw IPTV-abonnementen te beheren. Met deze app hoef je niet afhankelijk te zijn van je IPTV-provider voor de interface en de videospeleroptie. Met IPTV Smarters kunt u uw bestaande IPTV-abonnement integreren en de kanalen op een gebruiksvriendelijke interface zetten. Het heeft ook een eigen videospeler, die meestal beter is dan de standaardspelers die zijn ingebouwd in de apps van de IPTV-providers.

Met IPTV Smarters IPTV-speler kunt u zich aanmelden met uw bestaande abonnement via het afspeellijstbestand / M3U URL of via Xtream Codes API.

Hoewel Xtream-codes zijn verwijderd, kunt u een vergelijkbare API gebruiken als uw IPTV-provider deze ondersteunt.

Net als de andere IPTV-spelers in deze lijst, kunt u zich aanmelden met meerdere IPTV-abonnementen (van dezelfde provider of verschillende providers).

Hoewel IPTV-smarters moeten worden geladen op FireStick- en Fire TV-apparaten, is het officieel beschikbaar voor Android Mobiles en iOS via Google Play Store en App Store.

Hoe IPTV Smarters te installeren

Smart IPTV

beste iptv-speler voor firestickSmart IPTV is een betaalde IPTV-speler die een eenmalige vergoeding van 5,49 EUR of ongeveer 6,10 USD per apparaat vereist. Blijkbaar zijn alle andere services op deze lijst gratis.

Deze IPTV-speler wordt ondersteund op een reeks apparaten, waaronder Smart TV's, Android TV Boxes, Amazon Fire TV en FireStick, Mag-apparaten en meer. Op de meeste apparaten kunt u het rechtstreeks downloaden van de officiële app-winkels. Het moet echter worden sideloaded naar Amazon FireStick.

Smart IPTV wordt momenteel niet ondersteund op iOS-apparaten.

Hoewel Smart IPTV het M3U-afspeellijstformaat ondersteunt, net als de andere spelers in deze lijst, kunt u de afspeellijst rechtstreeks via de app importeren. Wanneer u de app voor uw apparaat koopt, krijgt u een MAC-adres toegewezen. Je moet via een mobiele of computerbrowser naar my.siptv.app gaan en het MAC-adres gebruiken om de afspeellijst te uploaden.

Naast het M3U-formaat ondersteunt Smart IPTV ook de XMLTV EPG-URL.

Smart IPTV is niet zo eenvoudig als de andere opties in deze lijst met beste IPTV-spelers. Het is echter nog steeds populair vanwege ondersteuning voor meerdere apparaten en een stabiele gebruikersclient.

Hoe Smart IPTV te installeren

Kodi

Kodi iptv-spelerKodi is een van de populairste mediaspelers. Hiermee kunt u online inhoud streamen via verschillende add-ons. U kunt films, shows, live-tv en meer afspelen.

Wat velen niet weten, is dat Kodi ook kan worden gebruikt als een IPTV-speler. U kunt dat doen met behulp van de Kodi-add-on genaamd PVR IPTV Simple Client beschikbaar via de officiële Kodi Add-on Repository.

U kunt elk IPTV-abonnement met deze add-on gebruiken zolang het de M3U-afspeellijst-URL of XMLTV EPG-URL ondersteunt.

Kodi is compatibel met een breed scala aan apparaatplatforms dan de andere apps op deze lijst met beste IPTV-spelers. Naast Amazon Fire TV, Android TV, Android Mobiles, iOS Mobiles, werkt Kodi ook op Windows, Mac, Linux-computers, Raspberry Pi en meer.

Daarom, als uw apparaat geen van de bovenstaande IPTV-spelers ondersteunt, probeer Kodi met PVR IPTV Simple Client add-on.

Hoe PVR IPTV Simple Client add-on op Kodi te installeren

Afsluiten

Dus hier is onze lijst met de beste IPTV-spelers. Zoals je hebt gemerkt, kunnen deze IPTV-spelers worden gedownload van de officiële kanalen op verschillende apparaten zoals Android-mobiele telefoons en iOS. Ze zijn echter niet beschikbaar in de Amazon Store. Daarom moet u ze sideloaden naar uw FireStick of Fire TV. Als je denkt dat we een goede IPTV-speler hebben gemist die in deze lijst zou moeten staan, laat het ons dan weten via de commentaren hieronder.

Verwant:

Sapphire Secure IPTV
Sportz TV IPTV
Versnel TV IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me