Kuinka asentaa TVZion Fire TV / Stickiin

>

Tässä oppaassa esitän sinut TVZionin asennusoppaan FireStickissä. Tässä oppaassa esitetty menetelmä toimii myös Fire Stick 4K-, Fire TV- ja Fire TV Cube -laitteissa.

TVZion on yksi uudemmista Android-tilauksesta, jonka avulla voit katsella ilmaista mediaa, mukaan lukien suosikkielokuvasi ja TV-ohjelmasi. Tämä sovellus tarjoaa sinulle yksinkertaisen ja uskomattoman helppokäyttöisen käyttöliittymän. TVZion on sataprosenttisesti etäystävällinen, joten se on loistava valinta FireStick-laitteellesi. Sovelluksella on vankka sisältökirjasto, joka tarjoaa sinulle satoja tunteja ilmaista viihdettä.

Toisin kuin monet muut tilattavat sovellukset, TVZion antaa sinun aloittaa suoratoiston yhdellä napsautuksella. Tavallisesti siinä ei ole luetteloa valitsemiesi linkkien joukosta. Sen sijaan se valitsee terveellisimmän linkin ja alkaa pelata sisältöä heti.

Olen jatkuvasti etsinyt parhaita Terrarium TV -vaihtoehtoja palvelun lopettamisen jälkeen. Olen iloinen, että olen löytänyt hyviä vaihtoehtoja. TVZion menee ehdottomasti suoratoistosovellusten luettelooni.

TVZion ei ole vain FireStick, vaan myös muille Android TV -laitteille, kuten Android TV ja Android TV Boxes. Voit käyttää sitä myös Android-älypuhelimissa ja -tableteissa. Itse asiassa, jos sinulla on Android-emulaattori, voit asentaa tämän sovelluksen myös Windows- ja Mac-tietokoneisiin.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

  Kuinka asentaa MX Player Amazon FireStickiin


Kärki:
Opi kuinka VPN asennetaan ja käytetään Fire TV Stick -sovelluksessa

TVZion FireStickillä: Asennusvaiheet

FireStick antaa sinun ladata ja asentaa kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten TVZion. Mutta sitä varten sinun on muutettava yksi suojausasetus. TVZionin kaltaisia ​​sovelluksia pidetään ‘kolmansien osapuolina’, koska ne eivät tule Amazon-kaupasta.

Tässä on muutettava asetus:

1. Käynnistä FireStick- tai Fire TV -laite ja siirry aloitusnäytöltä yläreunan valikkopalkkiin ja valitse asetukset

Kuinka asentaa TVZion tulisijalle

2. Valitse Asetukset-vaihtoehdoista Oma palo-TV tai Laite

Kuinka asentaa TVZion Fire TV / Stickiin

3. Seuraavaksi avaa Kehittäjävaihtoehdot

palotikku tvzion

4. Tarkista nyt Sovellukset tuntemattomista lähteistä on käytössä (ON) tai pois käytöstä (OFF). Jos se on poistettu käytöstä, napsauta sitä ja kytke se päälle

Ota käyttöön tuntemattomista lähteistä tulevia sovelluksia tulipisteessä

5. Kun seuraava viesti tulee näkyviin, mene eteenpäin ja napsauta Kiihottua

tvzion tulisijassa

Tällä tavalla määrität FireStick-laitteesi asentamaan kolmansien osapuolien sovelluksia, kuten TVZion.

Asennan nyt vaihe vaiheelta asentamaan TVZionin FireStickiin. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

6. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on asentaa sovellus, joka helpottaa kolmansien osapuolien sovellusten lataamista sivulle FireStick. Tarvitset tällaisen sovelluksen, koska et voi ladata APK-tiedostoja suoraan FireStick-selaimen kautta.

Suosittelen Downloaderia, parasta sivunlataussovellusta FireStickille, jonka olen tavannut.

Voit ladata sen helposti Amazon-kaupasta. Avaa vain FireStick-hakutoiminto aloitusnäytöltä ja etsi Downloader-sovellus. Noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita saat Downloaderin nopeasti.

Nyt kun olet asentanut Downloader-sovelluksen, noudata seuraavia vaiheita:

7. Suorita Downloader-sovellus. Klikkaa Koti välilehti tämän sovelluksen vasemmalla sivupalkilla. Napsauta oikealla puolella URL-kenttää, johon lähde-URL syötetään

Lataa tvzion apk tulenkestävältä

8. Kirjoita nyt seuraava näyttöosoite näytön näppäimistöllä ja FireStick-kaukosäätimellä ja napsauta JATKA: https://www.firesticktricks.com/tvz

tvzion-tulisija

9. Downloader-sovellus alkaa heti muodostaa yhteyden palvelimeen, johon URL osoittaa. Kun yhteys on muodostettu, sovellus alkaa ladata TVZion APK FireStickistä. Odota, että lataus on valmis

  Kuinka asentaa Mobdro Amazon FireStick -sovellukseen

Kuinka asentaa TVZion Fire TV / Stickiin

10. APK: n lataamisen yhteydessä Downloader aloittaa asennuksen välittömästi suorittamalla tiedoston. Seuraava on seuraava ikkuna.

Klikkaus Asentaa

kuinka asentaa tvzion palo-tv-tikkuun

11. Odota nyt vain asennuksen päättymistä. Se ei saa kestää yli minuutin

asennat tvzionin tulisijalle

12. Kun TVZion-sovellus on asennettu FireStickiin, saat ilmoituksen sanomalla Sovellus asennettu.  Avata -painike oikeassa alakulmassa käynnistää TVZion-sovelluksen heti. Mutta emme halua tehdä sitä vielä.

Klikkaus Tehty

Kuinka saada TVZion tulisijalle

13. Olet nyt palannut Downloader-sovellusliittymään. Sinun on näytettävä seuraava kehote. Klikkaus Poistaa

Syy, miksi haluan sinun poistavan TVZion APK: n, on se, että se vapauttaa tilaa rajoitetulle laitteen tallennustilaan. Kun APK on asentanut sovelluksen, sitä ei enää tarvita.

Kuinka lisätä TVZion Amazon Fire TV -kehään

14. Klikkaus Poistaa uudelleen lopuksi poistaaksesi TVZion APK: n FireStickistä

poista TVZion apk

No, se on melko paljon mitä sinun tarvitsee tehdä. TVZion on asennettu onnistuneesti FireStickiin.

TVZion FireStickillä: Pikakatsaus

Nyt tiedät kuinka asentaa TVZion FireStick -laitteeseesi. Tutkitaan nyt sitä.

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on avata sovellus. Koska olet juuri asentanut sovelluksen, et välttämättä näe sitä FireStick-aloitusnäytöllä. Näin pääset sovellukseen:

 • Pidä Koti -painiketta FireStick-kaukosäätimessäsi muutaman sekunnin ajan, kunnes näet uuden ponnahdusikkunan
 • Klikkaus sovellukset tässä uudessa ikkunassa
 • Näet nyt luettelon kaikista asennetuista sovelluksista. Siirry luettelon alaosaan ja sieltä löydät TVZion-sovelluksen.

Ennen kuin jatkamme, haluan myös kertoa sinulle nopeasti, kuinka siirtää TVZion FireStick-aloitusnäyttöön:

 • Valitse TVZion-sovelluskuvake
 • paina valikko avain Amazon FireStick -kaukosäätimeesi
 • Uusi valikko aukeaa näytön oikeassa alakulmassa
 • Klikkaus Liikkua
 • Nyt siirrä kuvaketta ja pudota se kahteen ylin rivi

Tutkitaan nyt tätä sovellusta.

Kun suoritat TVZion-sovelluksen ensimmäistä kertaa, tässä on ponnahdusikkuna, johon olet tyytyväinen. Ponnahdusikkunassa sanotaan, että TVZion on mainokseton ja rohkaisee sinua tekemään lahjoituksia. Jos haluat lahjoittaa, napsauta Lahjoita. Siirry TVZion-sovellusliittymään napsauttamalla OK.

  Kuinka asentaa FreeFlix HQ FireStickiin

 Voit myös löytää Lahjoita-vaihtoehdon päävalikosta myöhemmin.

Kuinka käyttää TVZion apk -pistoketta

Näin näyttää TVSionin kotinäyttö FireStickillä. Kuten huomaat, television yläosassa on kaksi välilehteä & Elokuvia. TV-välilehti on valittu oletuksena.

Luokat ovat vasemmalla ja kategoriat esillä oikealla. Sama tilanne on Elokuvat. Jos etsit jotain tarkkaa, voit napsauttaa Haku-vaihtoehtoa oikeassa yläkulmassa.

Kun napsautat vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkoa, näet seuraavat vaihtoehdot. Kuten sanoin, siellä on lahjoitusvaihtoehto. Siinä on myös TVZion-kotivaihtoehto ja TV & Elokuvat -vaihtoehto yhdessä tarkkailuluettelon kanssa.

tvzion-sovellus tulisijassa

Klikkaa asetukset -vaihtoehto valikossa ja näet seuraavat vaihtoehdot. Vaikka TVZion on ilmainen sovellus, se rajoittaa alkuperäisen toistoajan 500 tuntiin. Voit lisätä toistoaikaa napsauttamalla vaihtoehtoa Lisää toistoaikaa. 

Olen kuitenkin huomannut, että Lisää toistoaika ei oikeasti toimi FireStickissä. Se on tarkoitettu Android-käyttäjille, joilla on pääsy Google Play Kauppaan.

Alun perin varatut 500 tuntia on todella paljon katseluaikaa. Voin katsoa 250 elokuvaa, joista jokainen on 2 tuntia. Voin katsoa 600, 50 minuutin jaksoja. 500 tunnin kuluminen vie useita kuukausia. Jos toistoaika loppuu, voit kuitenkin aina poistaa sovelluksen ja asentaa sen uudelleen.

Saadaksesi lisää toistotuntia voit tehdä lahjoituksia myös Amazon-kortilla tai Bitcoineilla.

tvzion apk -asetukset firestickissä

Käämitys

Joten se on todennäköisesti kaikki mitä sinun täytyy tietää TVZionista FireStickissä. Asenna sovellus ja ala katsomaan suosikkisisältöäsi. TVZion APK on kevyt ja asennus vie vain muutaman minuutin. Lisäksi pieni koko varmistaa myös, että sovellus on helppo laitteellasi. Mene eteenpäin ja kokeile tätä sovellusta.

Related:

 • Kuinka asentaa Cinema APK
 • Kuinka asentaa Kodi
 • Kuinka asentaa Morph TV APK
 • Kuinka asentaa Solex TV
 • Kuinka asentaa Theatre Plus APK

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me