Amazon FireStick -tarjoukset: Musta perjantai 2019

>

Tässä viestissä katsotaan joitain jännittävistä Black Friday -tarjouksista 2019 Amazon Fire TV- ja FireStick-laitteille.

Amazonin heinäkuun Prime Day -tarjoukset olivat ryöstö. Jos kuitenkin unohdit tämän, älä huolestu. Musta perjantai-tarjoukset eivät ole vähäisempää. Amazon tarjoaa jälleen kerran valtavia alennuksia Fire TV -sarjaan. Vaikka Black Friday -myynnit muilla laitteilla alkoivat hiukan aikaisemmin, massiiviset alennukset FireStickistä ovat saatavana 27. marraskuuta 2019.

Emme tiedä kuinka kauan tarjoukset kestävät. Joten, jos et ole vielä tarttunut siihen, tee se nyt.

parhaat tulipuntatarjoukset mustalle perjantaille 2019

FireStick on yksi suosituimmista suoratoistolaitteista. Sen lisäksi, että pääset käyttämään tonnia suosittuja Fire TV -sovelluksia ja -kanavia, kuten Netflix, Hulu, Starz, HBO ja paljon muuta, voit myös asentaa kuormia kolmansien osapuolien sovelluksia Fire TV -muistitikkuosi. FireStickillä on loputtomia suoratoistovaihtoehtoja.

FireStick Black Friday -tarjoukset vuonna 2019

Tässä ovat alennukset kahmoille:

FireStick 2. sukupolvi: 19,99 dollaria (alkuperäinen hinta 39,99 dollaria)

Fire Stick 2nd Gen + 2 kuukauden showtime-tilaus: 19,99 dollaria (alkuperäinen hinta 39,99 dollaria). Saatavana vain pääministerille

FireStick 4K: 24,99 dollaria (alkuperäinen hinta 49 dollaria)

Fire Stick toisen sukupolven kaiku-pistepaketti: 41,99 dollaria (alkuperäinen hinta 89,98 dollaria). Käytä koodia ECHOTV kassalla

Fire Stick 4K kaiutinpistokkeella: 46,99 dollaria (alkuperäinen 99,98 dollaria). Käytä koodia ECHO4K kassan aikana

FireStick 4K AmazonBasics HD -antennilla: 59,99 dollaria (alkuperäinen hinta 90,96 dollaria)

Mitä eroa on FireStick 4K: n ja FireStick 2nd Gen: n välillä??

FireStick 4K: n ja Firestick 2nd Gen: n (ei-4K) välillä ei toiminnallisesti ole juurikaan eroja. Resoluution ja visuaalisen vetovoiman osalta ero voi kuitenkin olla huomattava.

Ensinnäkin FireStick 4K tukee Ultra HD (UHD) -tekniikkaa, joka tunnetaan enemmän nimellä 4K-resoluutio. Lisäksi siinä on HDR10 ja Dolby Vision, joka lisää kontrastia, rikkaampia värejä ja terävämpiä kuvia. Toisaalta FireStck 2nd Gen voi suoratoistaa vain Full HD (1080p) -laatuisena. Se ei tarjoa HDR- tai Dolby Vision -tukea.

Ilmeisesti FireStick 4K tarjoaa paljon paremman katselukokemuksen. Saalis on kuitenkin olemassa. Sinulla on oltava 4K-yhteensopiva televisio, jotta pystyt käyttämään resoluution laatua, johon laite pystyy. Lisäksi suoratoistosovelluksessa on oltava myös 4K-videoita. Suurin osa streaming-alustoista, kuten Netflix tai Hulu, tarjoaa 4K-suoratoistoa liittymäsuunnitelmasta riippuen.

Jos sinulla ei ole 4K-televisiota, saatat yhtä hyvin ostaa FireStick 2nd Gen. Kuitenkin, jos aiot päivittää televisiosi tulevaisuudessa, kannattaa ostaa 4K sen sijaan, varsinkin kun se maksaa vain 5 dollaria. lisää tämän mustan perjantain aikana.

Resurssit FireStick-käyttäjille

Kun sinulla on FireStick, sinulla on paljon tekemistä sen kanssa. Tässä on joitakin niistä:

Asenna FireStick ensimmäistä kertaa: Kun kytket FireStick-laitteen ensimmäistä kertaa, se on määritettävä. Asennusprosessin aikana yhdistät laitteen Wi-Fi-verkkoon, kirjaudut sisään Amazon-tililläsi ja määrität kaukosäätimen. Tässä on opas Amazon Fire Stickin asentamiseen ensimmäistä kertaa.

Jailbreak FireStick: Voit torjua FireStick-laitteesi ja saada käyttöösi tonnia ilmaista sisältöä, kuten elokuvia, ohjelmia, live-TV: tä, urheilua ja muuta. Vankilan murtaminen on erittäin helppoa eikä vaadi erityistä teknistä tietämystä. Se on myös täysin turvallinen.

FireStickin vangitseminen (opas ruutukaappauksilla)

Video-opas Jailbreak a FireStick -sovellukseen

Asenna kolmannen osapuolen sovellukset: FireStick tukee Amazon Store -sovellusta, josta löydät paljon sovelluksia laitteellesi. On kuitenkin joitain mahtavia sovelluksia, joita ei ole saatavilla Kaupassa. Onneksi FireStick antaa sinun ladata kolmannen osapuolen sovelluksia, joita et löydä Amazon Storesta. Tutustu luetteloomme parhaista Amazon Fire TV Stick -sovelluksista uskomattoman kokemuksen saamiseksi.

Suojaa FireStick VPN: llä: Uskomme, että VPN on online-suoratoistoa varten välttämätön työkalu. VPN: n avulla voit suoratoistaa nimettömästi tarvitsematta huolehtia seurannasta, hakkereista ja henkilöllisyysvarkaista. Lisäksi VPN auttaa sinua estämään aluerajoitetun sisällön käytön suosituissa suoratoistopalveluissa, kuten Netflix ja Hulu. Tämän artikkelin kirjoittamishetkellä on useita Black Friday VPN -kauppoja, mutta ExpressVPN on suosikkini ja yksi Firestickin parhaimmista VPN-verkkoista. Asenna ExpressVPN Fire Stickiin noudattamalla tätä opasta.

Tässä on joitain muita FireStick-resursseja, joista saatat olla hyödyllisiä:

  • Parhaat FireStick-kanavat
  • Parhaat IPTV-palvelut
  • Kuinka asentaa Kodi FireStickiin
  • Parhaat Kodi-lisäosat
  • Paras Kodi rakentaa

FireStick Black Friday Deals -kysymykset

Tässä on joitain yleisimmin esitetyistä kysymyksistä ja niiden vastauksista:

Milloin Fire TV Stick Black Friday Deal alkaa?

Vaikka Amazonin mustan perjantain perustarjoukset alkoivat muutamaa päivää aiemmin, Fire TV Stick tulee myyntiin 27. marraskuuta 2019.

Mitä Black Friday -sopimus päättyy??

Amazon ei ole määrittänyt kauppojen päättymispäivää. Toivomme, että se kestää ainakin perjantaihin. Emme kuitenkaan ole varmoja. Siksi sinun kannattaa tehdä ostokset mahdollisimman pian.

Amazon käynnistää myös Cyber ​​maanantai -myynnin, joka kestää viikon. Emme kuitenkaan voi sanoa, ovatko sopimukset yhtä hyviä kuin nämä.

Tarjoaako Amazon enemmän alennuksia tänä vuonna kuin viimeinen?

Kyllä, Fire TV Stick (ei-4K) oli saatavana 24,99 dollarilla vuonna 2018 verrattuna tämän vuoden 19,99 dollariin. Fire TV Stick 4K: n hinta oli 34,99 dollaria viime vuonna, kun se oli 24,99 dollaria vuonna 2019.

Yhteenveto

Amazon ylläpitää Black Friday -tapahtumia Fire TV- ja Fire TV Stick -laitteissa jälleen tänä vuonna. Vuoden 2019 tarjoukset ovat kuitenkin varmasti parempia kuin viime vuonna verrattuna vuoteen 2018. Kuten totesin, emme ole varmoja kuinka kauan kaupat kestävät. Joten, saat suosikkisi käsitellä mahdollisimman pian.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me