Как да инсталирате и използвате ExpressVPN на Firestick

>

В този урок ще научите как да инсталирате ExpressVPN на FireStick. Тези инструкции работят еднакво добре на всяка линия от устройства на Amazon Fire TV, включително FireStick 4K и Fire TV Cube.

ExpressVPN е една от най-популярните поточни VPN услуги. VPN е известен с отличната си функционалност и превъзходната скорост, която позволява на потребителите да предават съдържание в HD без буфериране.

ExpressVPN има приложение по поръчка за Amazon Firestick, популярно устройство, което се използва от резачки за кабели по целия свят. Можете да увеличите максимално своя опит за стрийминг на Firestick, като инсталирате приложението на Firestick и направите гео-ограничения, онлайн наблюдение и заглушаване на интернет доставчик от миналото..

Защо да изберете ExpressVPN за FireStick?

ExpressVPN е най-довереният VPN с цел поверителност, сигурност и стрийминг. Лично аз използвам тази VPN услуга през последните няколко години поради отличното им обслужване.

Ето някои от функциите, които го правят един от най-добрите VPN за FireStick.

Отлични скорости

Както подсказва името, ExpressVPN е един от най-бързите VPN. Той има оптимизирана за скорост мрежа, която се състои от 3 000+ VPN сървъра, разпределени в 160 места в 94 държави. Това гарантира, че можете да предавате поточно в HD и 4K плавно, което не е така при средната VPN.

Деблокира всички стрийминг услуги

Едно от най-разпространените приложения на VPN на Firestick и Fire TV е деблокиране на ограничено съдържание. Най-известният и най-популярен от тези услуги е Netflix, който предлага различно съдържание за различните страни и блокира използването на VPN.

ExpressVPN е един от малкото VPN, които могат постоянно да предоставят достъп до Netflix. След като получите акаунт и инсталирате VPN, можете да деблокирате Netflix САЩ, Великобритания, Канада, Холандия, Германия, Япония, Индия и различни други библиотеки.

Можете също така да получите достъп до други гео-ограничени услуги като BBC iPlayer, HBO Now, Hulu, наред с други.

  Så här väljer du det bästa VPN: n för dina behov

Солидна поверителност & Сигурност

ExpressVPN предлага впечатляваща политика с нулеви регистрации, придружена от 256-битово криптиране на AES, комбинация, която гарантира, че всичките ви интернет дейности са частни, сигурни и анонимни.

Това е важно, особено ако поточно използвате Kodi или приложения за стрийминг на трети страни като Android Cinema HD, Titanium TV, CatMouse и др. Други добавки на Kodi и такива приложения предоставят съдържание, което може да бъде пиратско, и ако неволно предавате такова съдържание , бихте могли да се сблъскате с някои правни проблеми. Затова е от съществено значение да предавате безопасно, тъй като правителствата и интернет доставчиците наблюдават онлайн дейностите на своите потребители.

Лесно използване

ExpressVPN предоставя разширени функции като превключване на мрежово заключване и VPN разделяне на тунели, но те също така успяват да поддържат VPN интерфейса подреден и лесен за използване, както ще видим в раздела как да използвате.

Как да инсталирате ExpressVPN на Firestick

ExpressVPN има специално приложение, което е съвместимо с Amazon Fire Stick, Fire TV и Fire TV Cube. Това приложение е лесно достъпно в магазина на Amazon и затова можете да го инсталирате в рамките на няколко секунди. Преди да започнем с инсталацията обаче, трябва да закупите абонамент за ExpressVPN. Можете да получите 49% отстъпка от годишния му план.

Ако обаче не можете да инсталирате приложението по този метод по някакви причини, също е възможно да го заредите настрани. Ще ви покажа и двата метода.

Метод 1: Инсталиране на приложението от Amazon Store

1. На началния екран на Firestick отидете на опцията за търсене и напишете „ExpressVPN

как да инсталирате ExpressVPN на Fire stick

2. Приложението ще се появи като първо предложение. Кликнете върху него

Как да инсталирате ExpressVPN на Firestick

3. Сега ще ви бъде дадено “Get” опция. Удари го

ExpressVPN за Amazon Fire TV телевизионен стик

4. ExpressVPN вече ще изтегли и ще ви даде възможност да отворите.

Инсталирайте vpn на Fire stick

Също така показах как да използвам ExpressVPN на Firestick в по-късен раздел от това ръководство. Продължавай да четеш.

  10 Reden waarom heb je een VPN nodig

Метод 2: Странично зареждане на ExpressVPN APK на FireStick

Ако не можете да получите ExpressVPN в магазина на Amazon, можете да изтеглите файла му APK и да го инсталирате.

За целта първо трябва да се уверите, че Firestick може да инсталира „приложения от неизвестни източници.

Ето как да активирате опцията:

1. Докато сте на началния екран на устройството, отидете на Настройки след това изберете Моята пожарна телевизия / устройство

Firestick vpn expressvpn

2. Изберете Опции за програмисти

Express vpn fire fire set

3. Включете Приложения от неизвестни източници

позволете неизвестни източници на войн

След това можем да продължим напред и да изтеглим приложението Express VPN. За това ще използваме приложението Downloader. Ако вече нямате, можете да следвате стъпките по-долу:

1. В главното меню отидете на Търсене опция и тип Downloader

приложение за изтегляне за firestick

2. Приложението трябва да бъде първото предложение. Изберете го.

използвайте изтегляне за инсталиране на Express vpn

3. Щракнете върху получавам за да инсталирате приложението на вашия Firestick

firestick apk downloader

След като инсталацията приключи, отворете приложението.

Сега трябва да изтеглим APK файла, за да инсталираме ExpressVPN.

1. Въведете URL полето за изтегляне https://www.firesticktricks.com/express и щракнете Отивам

изтегляне expressvpn apk на firestick

2. ExpressVPN APK вече ще изтегли

Sideload ExpressVPN apk на amazon FireStick

3. След като изтеглянето завърши, щракнете Инсталирай

ExpressVPN инсталация за Firestick и fire tv

4. След като се инсталира, щракнете върху Готово. Downloader ще ви попита дали искате да изтриете APK. Изберете Изтрий за да спестите малко място. Когато бъдете помолени да потвърдите, изберете Изтрий още веднъж

Приложение Sideload ExpressVPN

Приложението трябваше да бъде добавено към вашия списък с приложения.

Как да използвате ExpressVPN на Firestick

След като успешно сте инсталирали ExpressVPN APK на устройството си Fire TV, ето как можете да продължите.

Как да получите достъп до приложението

Можете да получите достъп до ново изтегленото приложение ExpressVPN, като отидете на Всички мои приложения. За да го преместите до върха, щракнете върху Бутон за меню, изберете Преместване, влачене до желаната позиция и след това щракнете Добре.

От там можете да отворите приложението VPN.

Първоначалната настройка

1. Тъй като вече сте намерили приложението на вашия Firestick. Кликнете върху него, за да отворите.

2. На следващия екран изберете Впиши се за да въведете вашите идентификационни данни Ако все още нямате акаунт, можете да получите идентификационни данни за вход от тук.

  بهترین VPN برای تورنت (2023) | دانلود تورنت با خیال راحت

3. След като влезете, приложението ще поиска разрешение за настройка на конфигурацията на Firestick. Просто щракнете върху OK и след това OK още веднъж, когато Firestick поиска заявка за връзка.

как да настроите и използвате ExpressVPN на Firestick

3. Началният екран на приложението за VPN вече трябва да се появи

конфигурирайте ExpressVPN за Firestick

4. Щракнете върху червения бутон за кръг, за да свържете VPN на вашия Firestick / Fire TV.

Избор на ExpressVPN сървър на Fire TV / Stick

ExpressVPN е доста лесен за използване и можете бързо да се свържете, като щракнете върху бутона за захранване. За да изберете сървър, щракнете върху сървъра, показан на екрана. Можете да изберете един от сървърите в препоръчания раздел или да отидете на Всички локации. Сървърите там са добре представени по отношение на региони, страни и дори градове.

expressvpn сървъри

Персонализиране на вашата връзка

ExpressVPN ви позволява да определите как работи VPN и да изберете функциите, които искате да използвате. За да отворите настройките, щракнете върху трите хоризонтални бутона в горната лява част на екрана, след което изберете Настройки.

expressvpn настройки за огнена или пожарна телевизия

Ето функциите, от които можете да се възползвате:

AUTOCONNECT: Тази опция позволява ExpressVPN да се свързва автоматично с последния ви сървър, когато включите Firestick.

Защита на мрежата: Тук можете да изберете дали да активирате превключвателя за убийство, а също и ако искате да поддържате устройството си видимо от други устройства от вашата локална мрежа.

Разделяне на тунели: Тази функция ви позволява да изберете приложенията, които искате да освободите от VPN връзката или конкретните приложения, които искате да тунелирате през VPN. Може да бъде полезно, ако не искате да повлияете на функционалността на други приложения.

VPN протокол:  Можете да изберете протокола, който искате да използвате за криптиране между UDP и TCP. Препоръчително е да оставите тази опция в „Автоматично“.

Apps & Уебсайтове: Можете да зададете приложенията, които искате ExpressVPN да предлага, след като се свържете със сървър.

Това може да бъде много полезно, тъй като няма да се налага да се връщате към менюто си и да търсите приложението, което често използвате, след като свържете VPN.

как да инсталирате и използвате expressvpn на firestick

Обобщавайки

ExpressVPN несъмнено е една от най-добрите опции за VPN за Firestick и моят личен фаворит. Това е всеобхватен продукт, който можете да използвате за поверителност и сигурност, както и за деблокиране на ограничено съдържание.

Можете да използвате горното ръководство, за да инсталирате ExpressVPN на вашия Firestick или Fire TV. Приложението Firestick е проектирано така, че да е удобно за дистанционно и затова няма да имате проблеми с него.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me