Top 5 cele mai bune VPN-uri pentru filme / emisiuni TV

>

Există zeci de VPN-uri pe piață în aceste zile. Cu toate acestea, doar o mână dintre ele este suficient de bună pentru streamingul video online. În această postare, rotunjim cele mai bune VPN-uri pentru streaming.

cel mai bun vpn pentru streamingAveți nevoie de un VPN în timp ce transmiteți fluxul pentru a ocoli geo-restricțiile, pentru a evita accelerarea ISP și pentru a vă menține confidențialitatea.

Trebuie să aveți un VPN dacă căutați acces nerestricționat la conținut video disponibil pe servicii precum Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney + etc. Dacă ISP-ul dvs. vă reduce viteza de internet în timpul streamingului, puteți evita acest lucru cu un VPN. Și, cel mai important, cu straturi suplimentare de securitate, un VPN vă asigură să nu lăsați nicio amprentă digitală pe web și confidențialitatea dvs. rămâne intactă.

Ideea este de a găsi VPN-ul care poate face toate acestea fără nicio pierdere de performanță. Dacă fluxul de rezoluție înaltă în 4K devine mai popular, este important ca VPN-ul dvs. să păstreze un procent considerabil din viteza ISP inițială..

Am testat tone de servicii VPN și le-am ales pe cele pe care le-am considerat mai potrivite pentru streaming. Am selectat un total de 5 VPN-uri și voi vorbi despre fiecare VPN în detaliu. Cu toate acestea, dacă vă grăbiți și trebuie să știți alegerea mea cea mai bună, este ExpressVPN. Mai jos puteți arunca o privire rapidă asupra caracteristicilor importante ale ExpressVPN:

Cum am selectat cel mai bun VPN pentru streaming

Soluționarea celor mai bune VPN-uri pentru streaming necesită o privire mai atentă asupra performanței VPN-urilor individuale. Aceasta poate fi în termeni de viteză, jurisdicție legală, securitate utilizată și posibilitatea de a debloca diverse site-uri de streaming. De asemenea, luăm în considerare valoarea sa pentru bani printre alte aspecte externe care influențează în mod direct modul în care funcționează VPN.

Vitezele oferite

Acesta este un aspect primar important pe care îl folosim. În mod implicit, un VPN va încetini viteza de bază a internetului dvs. cu o marjă datorită cheltuielilor generale de criptare. Pentru fiecare revizuire VPN, folosim un instrument de testare a vitezei pentru a măsura viteze de descărcare, viteze de încărcare, latență și chiar jitter. Cele mai bune VPN-uri pentru streaming ar trebui să ofere viteze rapide convingătoare care vă pot permite să transmiteți flux de conținut HD și fără erori de redare.

Jurisdicție legală

Baza legală a operației influențează dramatic cât de bine observă un VPN în confidențialitatea utilizatorilor săi. Cele mai bune VPN-uri pentru streaming funcționează din regiuni care nu sunt asociate supravegherii în masă. Legile privind confidențialitatea datelor din țară funcționează, de asemenea, în favoarea VPN-urilor din aceste țări. Aceste VPN-uri trebuie să aibă, de asemenea, o politică fără jurnale.

Standarde de securitate

Nivelul de criptare definește, de asemenea, cât de puternică este o VPN din punct de vedere al securității. Cu cât este mai avansată criptarea, cu atât mai bine – și asta chiar dacă VPN oferă performanțe ridicate. Criptarea grea conferă viteze de conectare reduse. Cu toate acestea, cele mai bune VPN-uri pentru streaming ar trebui să ofere caracteristici excelente de securitate, fără să afecteze performanța acestora.

Compatibilitate

Un serviciu VPN fiabil oferă o gamă largă de aplicații dedicate pe care le puteți instala pe toate dispozitivele populare. VPN ar trebui să vă permită, de asemenea, să asigurați simultan un număr considerabil de dispozitive.

Cele mai bune VPN-uri pentru streaming

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. VPN CyberGhost
  5. VyprVPN

Acum, vom afla un pic mai multe despre fiecare VPN, astfel încât să puteți decide care furnizor se potrivește cerințelor dvs. exacte.

1. ExpressVPN

expressvpn pentru streamingExpressVPN este cel mai preferat VPN pentru serviciile de streaming. VPN este cunoscut în mod popular pentru viteze ultra-rapide și cele mai bune standarde de criptare. ExpressVPN este de asemenea înregistrat în Insulele Virgine Britanice, o regiune care nu are cerințe obligatorii pentru legile privind păstrarea datelor. Acest lucru înseamnă că este, de asemenea, în afara autorității invazive, cum ar fi legile privind confidențialitatea SUA și UE. Prin urmare, insula face posibilă și ExpressVPN să păstreze o politică zero strictă – ceva care funcționează în favoarea streamerelor online.

  Adakah VPN Undang-undang dan Selamat Penggunaan? (Ia bergantung)

ExpressVPN își lasă numele ca fiind un serviciu „Express” și unul dintre cele mai fiabile VPN-uri din întreaga lume. Acest lucru se datorează rețelei sale impresionante globale de peste 3000 de servere din 160+ orașe din 94+ țări – iar aceste numere sunt în continuă creștere. Aceasta înseamnă că puteți găsi întotdeauna un server ExpressVPN în apropiere, care oferă viteze maxime pentru streaming HD.

intimitate & Securitate

ExpressVPN folosește criptarea AES de 256 biți care nu poate fi combinată atât cu strângerea de mână RSA-4096, cât și cu cheia de autentificare hash SHA-512 HMAC pentru securitatea datelor. Acest nivel de criptare este considerat de grad militar și, prin urmare, cea mai bună securitate disponibilă. Mai mult, ExpressVPN oferă, de asemenea, funcții suplimentare, cum ar fi un comutator automat de ucidere, DNS cu cunoștințe zero, tunel Split, un instrument de ascundere IP și multe altele.

Compatibilitate

Serviciul Insulelor Virgine Britanice oferă o gamă largă de platforme și dispozitive compatibile. Aceasta include platforme precum Windows, macOS, Android, iOS, Linux și Blackberry. De asemenea, oferă extensii pentru toate browserele majore precum Chrome, Safari și Firefox. ExpressVPN este, de asemenea, singurul VPN care oferă un client dedicat pentru routere. În cele din urmă, dacă sunteți un utilizator premium, veți beneficia de până la 3 conexiuni simultane.

Prețuri

Din fericire, ExpressVPN a actualizat recent ratele de preț ale planurilor sale de abonament – făcându-le rezonabil accesibile. În timp ce prețurile rămân oarecum ridicate, puteți beneficia în continuare foarte mult de prestarea lor excelentă de servicii. ExpressVPN este, de asemenea, un VPN plin de caracteristici, care explică logica din spatele tarifării planului său. În prezent, cel mai bun pachet vă poate economisi până la 49% dacă mergeți pentru un plan de 12 luni. Mai mult, indiferent de planul pe care îl alegeți, ExpressVPN vă va acoperi cu o garanție de returnare a banilor fără 30 de întrebări fără întrebări.

Accesați ExpressVPN.com

2. IPVanish

ipvanish vpn pentru streamingIPVanish este o alegere excelentă pentru streamere, datorită echilibrului impecabil de viteze mari și performanțe. Acest lucru poate fi atribuit faptului că VPN deține în întregime serverele sale – o întâmplare rară, impresionantă, văzută doar în alte două VPN-uri din industrie. VPN se descurcă de asemenea bine cu acoperirea sa de peste 1700 de servere din peste 70 de țări la nivel global.

intimitate & Securitate

Din păcate, IPVanish operează din SUA, unde este înregistrat, ceva care nu este bine cu confidențialitatea și libertatea online. Cu toate acestea, IPVanish susține că respectă o politică strictă de jurnal zero și nu stochează informațiile utilizatorilor. Credem că VPN a găsit cumva o modalitate de a depăși legile invazive de confidențialitate din SUA. Prin urmare, aceasta înseamnă că activitatea dvs. de streaming nu vă va fi identificată.

VPN se descurcă foarte bine și în ceea ce privește securitatea. De exemplu, acestea oferă cea mai bună clasă de criptare AES-256 biți cuplată cu cheia de criptare RSA-2048 biți. În plus, IPVanish emite, de asemenea, diverse protocoale de conectare, în funcție de aplicația client pe care o utilizați. De asemenea, oferă mai multe caracteristici de securitate, cum ar fi un comutator automat de omor, tunel split, VPN dublu, DNS&Protecție împotriva scurgerilor IPv6, protecție WiFi, secret secret perfect și multe altele.

Compatibilitate

IPVanish este disponibil pe mai multe platforme și dispozitive. Aceasta înseamnă că îl puteți instala pe Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome OS, Fire TV, Windows Phone și routere. Mai mult, VPN este foarte generos atunci când vine vorba de numărul de conexiuni simultane permise, deoarece puteți securiza până la 10 dispozitive sub un singur pachet.

Prețuri

IPVanish oferă trei planuri plătite. VPN a făcut, de asemenea, modificări masive la planurile sale anterioare costisitoare – oferind acum tarife foarte accesibile. De exemplu, cea mai bună valoare a acestora, care este planul de un an, se ridică la 3,25 USD pe lună, facturat la 39 USD la fiecare 12 luni – vă economisește până la 73% din bani. În plus, pentru fiecare plan pe care îl cumpărați, vă calificați pentru o garanție de returnare a banilor fără 7 zile, care este suficient pentru a încerca serviciul lor.

  Recenze IPVanish: Nejlepší alternativa VPN!

Accesați IPVanish.com

3. NordVPN

cel mai bun vpn pentru streamingNordVPN este un VPN de top și foarte popular, care funcționează perfect cu majoritatea serviciilor de streaming. În special, NordVPN are cea mai extinsă acoperire de server, cu peste 5100 de servere din 64+ țări din întreaga lume. Această acoperire globală înseamnă că vă puteți conecta întotdeauna la cel mai bun server disponibil lângă dvs. pentru a beneficia de viteze mari în timp ce faceți streaming.

intimitate & Securitate

NordVPN este înregistrat în prezent în Panama – o țară îndepărtată care susține cu fermitate cibersecuritatea și libertatea internetului. Aceasta înseamnă că VPN poate respecta o politică strictă fără jurnaluri. În ceea ce privește securitatea, NordVPN folosește o combinație de criptare SHA DHE-RSA AES-256 pe protocolul său OpenVPN. Aceasta înseamnă că oferă RSA-2048, precum și cheia de autentificare HMAC SHA2-384, pentru a îmbunătăți securitatea. În plus, NordVPN folosește și o cheie Diffie Hellman Exchange (DHE) de 3072 biți care este excelentă pentru un secret perfect perfect..

Mai mult decât atât, în afară de aceste standarde de siguranță de convingere de nivel mondial, VPN oferă, de asemenea, funcții de confidențialitate avansate, cum ar fi un comutator de ucidere, CyberSec, dublu VPN, DNS securizat, protecție IPv6 împotriva scurgerilor, Anti-DDoS, precum și Onion peste VPN. În sfârșit, NordVPN oferă, de asemenea, diverse protocoale de conexiune, cum ar fi OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP și SSTP în aplicațiile sale client.

Compatibilitate

VPN-ul cu sediul în Panama este foarte impresionant în ceea ce privește compatibilitatea dispozitivului și a platformei. De exemplu, NordVPN acceptă toate platformele majore, inclusiv Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android, iOS, Blackberry și DD-WRT. De asemenea, oferă extensii pentru diverse browsere, inclusiv Chrome, Safari și Firefox. În plus, puteți instala NordVPN pe dispozitive precum cutii Kodi, televizoare inteligente și diferite console de jocuri. Cu toate acestea, dacă dețineți majoritatea acestor dispozitive, puteți să le securizați simultan, având în vedere că NordVPN permite până la 6 conexiuni simultane.

Prețuri

NordVPN este unul dintre VPN-urile de top care oferă cele mai ieftine planuri de abonament. În prezent, acestea oferă până la patru pachete care oferă aceleași caracteristici, dar au cicluri de facturare diferite. Puteți beneficia de planul lor cel mai popular, care se vinde la 3,49 USD pe lună, care este facturat la 125,64 USD la fiecare trei ani. Planul pe 3 ani vă va economisi până la 70% din bani. Mai mult, rețineți că toate planurile NordVPN sunt acoperite cu o garanție de returnare a banilor fără 30 de zile fără probleme.

Accesați NordVPN.com

4. CyberGhost

cel mai bun streaming vpnCyberGhost este un alt VPN excelent pentru streamingul de conținut online. Acest lucru se datorează echilibrului său remarcabil de viteză, eficiență și confidențialitate și securitate de top. În special, CyberGhost este înregistrat și are jurisdicție legală în România – regiune care are mare atenție pentru confidențialitate și securitate cibernetică. CyberGhost rulează, de asemenea, o rețea de servere extinsă de peste 5900 de servere în 89+ locații din întreaga lume. Aceasta înseamnă că vă puteți conecta practic la orice regiune din lume și să vă bucurați de streaming.

Confidențialitate și securitate

CyberGhost asigură securitatea maximă prin tehnicile sale avansate, inclusiv criptarea AES-256 care este cuplată cu o cheie RSA-2048 biți. Mai mult, CyberGhost a trecut recent de la autentificarea hash HMAC MD5 anterioară la un HMAC SHA-2 avansat. Au făcut acest lucru într-o încercare de a răspunde noilor recomandări sugerate de auditul OSTIF OpenVPN.

În prezent, CyberGhost oferă, de asemenea, până la trei protocoale, inclusiv OpenVPN, L2TP și PPTP. De remarcat, VPN nu acceptă protocoale datate precum SSH și SSTP. În plus, CyberGhost vă oferă, de asemenea, caracteristici interesante, cum ar fi un comutator automat de ucidere, WiFi protejează, tunel split, VPN dublu, precum și DNS & Protecție împotriva scurgerilor IP.

Compatibilitate

CyberGhost oferă o gamă variată de aplicații dedicate pentru mai multe dispozitive și platforme. Puteți obține CyberGhost pentru Windows, Android, macOS, iOS, Chrome OS, Linux, routere, Raspberry PI, Firestick, precum și toate principalele console de jocuri. De asemenea, puteți asigura până la 7 dispozitive simultan.

  IPVanish Recenzia: Špičková alternatíva VPN!

Prețuri

CyberGhost își actualizează continuu planurile de abonamente, precum și ratele de stabilire a prețurilor. De exemplu, VPN încasează în prezent trei pachete, iar cel mai bun plan al lor este o ofertă de Halloween care se ridică la 33 de dolari pentru primul an, apoi 66 USD la fiecare 12 luni. Rețineți că CyberGhost vă acoperă cu o garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile fără riscuri.

Accesați CyberGhostVPN.com

5. VyprVPN

cele mai bune vpns pentru streamingVyprVPN este, de asemenea, o alegere excelentă pentru streaming de conținut rapid, sigur și de încredere la nivel global. Fondată în 2009 de compania sa-mamă – Golden Frog GmbH – VyprVPN este o VPN elvețiană care a făcut pași uriași pentru a se poziționa ca un serviciu de încredere la nivel mondial, care pledează pentru cibersecuritate și confidențialitate online. VyprVPN rulează, de asemenea, o rețea impresionantă de peste 700 de servere cu o uluitoare 200.000 de adrese IP în peste 70 de locații la nivel global. Mai mult, puteți beneficia, de asemenea, de funcția de comutare a serverului dinamic – ceva care vă poate ajuta să vă păstrați identitatea online în mod anonim.

Cu toate acestea, aceasta este, într-o oarecare măsură, o declarație de dorință, deoarece compania lor mamă, Golden Frog, este parțial americană, făcându-le supuse unor acțiuni precum schimbul de date cu autoritățile americane și UE.

Confidențialitate și securitate

VyprVPN are jurisdicție legală în Elveția, deoarece compania sa mamă – Golden Frog – este încorporată în țară. Acest lucru le oferă un loc favorabil, considerând că Elveția este bine cunoscută pentru legile sale de confidențialitate. Țara are un respect masiv pentru confidențialitatea online și este printre puținele țări care au adoptat acte de protecție și confidențialitate a utilizatorilor online. Și pentru Elveția, actele sale de confidențialitate intră sub incidența Legii federale elvețiene pentru protecția datelor (DPA), precum și a Ordonanței de protecție a datelor (DPO).

VyprVPN are o reputație remarcabilă în ceea ce privește securitatea cibernetică. Serviciile folosesc trendy AES-256 CBC, care este considerată cea mai sigură și incasabilă tehnică de criptare. Criptarea este apoi cuplată cu celebra autentificare hash HMAC SHA1, împreună cu o strângere de mână RSA-2048. Există, de asemenea, secretul perfect perfect, care este oferit de un schimb de chei Diffie-Hellman-2048. HMAC SHA1 rămâne modernizabil la HMAC SHA2 pentru a-și îmbunătăți standardele de securitate; în caz contrar, această combinație de securitate rămâne neînvinsă, cu toate acestea.

VPN oferă, de asemenea, diverse protocoale de securitate, inclusiv PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, precum și protocolul Chameleon, care este disponibil numai dacă achiziționați planul Premium. VyprVPN a asigurat, de asemenea, un strat suplimentar de securitate, oferind o caracteristică firewall NAT care blochează traficul de intrare nedorit în rețeaua dvs..

Compatibilitate

În mod excesiv, VyprVPN s-a descurcat foarte bine când vine vorba de dispozitive și platforme acceptate. Golden Frog a reușit să creeze mai mulți clienți pentru toate platformele majore, inclusiv Windows, macOS, Android, iOS, Linux, BlackBerry, routere, QNAP, Anonabox și televizoare inteligente..

Prețuri

VyprVPN oferă două categorii de pachete, inclusiv VyprVPN și VyprVPN Premium. Cele două seturi de planuri oferă caracteristici diferite și rate de preț. Cel mai bun plan este VyprVPN Premium anual, care se ridică la 6,67 USD pe lună și este facturat la 80 USD la fiecare 12 luni. Rețineți că planul VyprVPN Premium vă oferă funcții superioare, cum ar fi cinci conexiuni simultane, protocolul Chameleon și cloud VyprVPN – în timp ce omologul său nu este.

Accesați VyprVPN.com

Cuvinte finale

Nu există nicio îndoială că un VPN este un instrument crucial pentru transmiterea în siguranță a conținutului digital. Cu toate acestea, alegerea unui VPN care poate oferi echilibrul corect de viteză, performanță și securitate și confidențialitate strânse este dificil. Am încercat multe VPN-uri și ne-am stabilit pe cele cinci care pot oferi cele mai bune funcții de streaming. Am enumerat, de asemenea, pericolele de difuzare a mass-media fără VPN și oferim aspectele care trebuie luate în considerare atunci când selectați o VPN. În caz contrar, aveți libertatea de a alege dintre VPN-urile enumerate și de a beneficia de streamingul de conținut HD fără a vă prinde între încălcarea dreptului de autor, accelerarea ISP și geo-restricții.

Legate de:

Cel mai bun VPN pentru Firestick
Cel mai bun VPN pentru Kodi
De ce ar trebui să utilizați un VPN
Este VPN legal și sigur de utilizat?
Cum să alegeți VPN-ul potrivit

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me