Torrentingin paras VPN (2023) | Lataa torrentit turvallisesti

>

Tästä viestistä löydät parhaan torrentin VPN: n. Laajan testauksen ja arvioinnin jälkeen olen koonnut luettelon viidestä parhaasta VPN: stä, joka toimii virheettä torrentien / P2P kanssa. 

paras vpn torrentia vartenHaluatko ohittaa torrentin rajoitukset tietyillä alueilla tai haluat yksinkertaisesti pitää torrenting-toiminnot nimettömänä, VPN: n käyttäminen P2P-toimintojen aikana on erittäin suositeltavaa.

Nykyään markkinoilla on kirjaimellisesti satoja VPN-palveluita. Monet heistä väittävät olevansa parhaita torrentia. On kuitenkin vain kourallinen VPN-verkkoja, jotka ovat torrent-ystävällisiä.

Useimmat VPN: t ovat liian hitaita torrentia varten. Tarvitset nopeuden nopeaan lataamiseen. Monilla heistä oli vakavia turvallisuusongelmia. Haluat pitää torrentiseistintosi yksityisinä ja turvallisina. Useat VPN: t eivät menneet hyvin torrent-asiakkaiden, kuten BitTorrent ja uTorrent, kanssa.

Testasimme melkein kaikki olemassa olevat VPN: t ennen tämän parhaiden torrent-VPN-luettelon laatimista. Listamme VPN: t ovat alan johtavia yrityksiä. Nopeus, turvallisuus, yksityisyys, saat kokonaisen paketin.

Yksi VPN, joka erottuu selvästi jopa tässä luettelossa, on ExpressVPN. Se on epäilemättä nopeampi kuin muut VPN: t ja tarjoaa laajan torrent-kattavuuden kaikilla palvelimillaan. Se on myös yksi turvallisimmista VPN-osoitteista. Tässä on lyhyt katsaus ExpressVPN-ominaisuuksiin:

Mikä on torrenting?

Yksinkertaisesti sanottuna, torrenting on tiedostojen vaihto Internetissä ihmisten välillä. Siksi sitä kutsutaan myös yleisesti vertaisverkoksi (P2P).

Kun lataat tiedoston – esimerkiksi elokuvan – P2P-verkon avulla, et lataa sitä mistä tahansa erillisestä palvelimesta. Lataat tiedostoa, joka on tallennettu P2P-verkkoon kytkettyjen ihmisten kaltaisille tietokoneille.

Torrentin aikana koko tiedostoa ei ladata yhdestä sijainnista. Itse asiassa lataat saman tiedoston erilliset palat eri käyttäjiltä.

Käyttäjiä, joilta voit ladata tiedostoja (tai pikemminkin niitä, jotka lataavat tiedoston) kutsutaan kylvöksi. Käyttäjiä, jotka lataavat tiedoston, kutsutaan “tutkijoiksi”.

Seederien lukumäärästä riippuen voit ladata saman tiedoston erilliset segmentit satoista vertaiskäyttäjistä. Mitä suurempi kylvökoneiden lukumäärä, sitä nopeampi lataus on.

Tiedoston lataamiseen tai lähettämiseen (tai toisin sanoen yhteyden muodostamiseen P2P-verkkoon) tarvitaan torrent-asiakas. BitTorrent ja uTorrent ovat kaksi suosituinta torrentiaasiakasta.

Vaikka voit valita vain tiedostojen lataamisen etkä koskaan ole Seeder, ajatus “maksaa se eteenpäin” on vallitseva torrenteilla.

Miksi tarvitset Torrent VPN?

VPN on erittäin suositeltava torrentia varten. Tässä on joitain syitä miksi:

  • Pitääksesi rentouttavat istuntosi turvassa: Torrentin toiminta on yleensä pahasti vastuussa riippumatta siitä, missä maassa asut. Et halua, että Internet-palveluntarjoajasi tai hallintosi pitää kirjaa torrentitoiminnastasi. VPN: n avulla voit pitää torrentistunnosi turvallisina ja yksityisinä.
  • Estä ISP: n kuristinta: Internet-palveluntarjoajasi todennäköisesti hidastaa Internet-yhteyttäsi, jos se havaitsee voimakasta torrentitoimintaa. Jos käytät VPN: tä, torrentitoiminnot jäävät huomaamatta.
  • Monipuolinen suoja: VPN ei vain suojaa torrent-asiakasohjelmaa, vaan se suojaa myös IP-jalanjälkesi käydessäsi torrenttisivustoilla.

VPN: llä saat täydellisen torrentisuojauksen. Torrentitoimintojen aikana IP-osoitteesi paljastetaan ja näkyy kaikille, jotka voisivat etsiä. Katso seuraava kuva:

paras vpn bittorrent- ja torrenting-ohjelmiin

Kun olet yhteydessä VPN-verkkoon, käytät kuitenkin jaettua IP-osoitetta. Tätä IP-osoitetta käyttävät sadat muut sinun kaltaisesi torrenterit. Tämä tarkoittaa, että kukaan ei voi seurata torrentitoimintaa takaisin sinulle.

vpn ja torrenting

Kuinka valitsimme parhaan torrentin VPN: n?

Kuten aiemmin totesin, olemme testanneet ja arvioineet huolellisesti kymmeniä VPN: itä ennen tämän viiden parhaan VPN: n luettelon viimeistelemistä.

Tässä on joitain torrentin kannalta tärkeitä parametreja, joita harkitsimme.

Nopeus

Suoratoistosi aikana kaikki yhteydet, jotka tarjoavat yli 10 Mbit / s nopeuden, ovat yleensä riittävän hyviä. Torrenting on kuitenkin täysin erilainen tapaus. Mitä suurempi nopeus, sitä parempi. Siksi, kun testattiin VPN-torrentteja torjumiseksi, meidän piti pitää mielessä nopeuden pudotuskerroin.

Jokainen VPN kokee nopeuden laskun, koska sen on ohjattava Internet-liikenteesi uudelleen suojattujen palvelimien kautta. Torrenting on kuitenkin VPN, joka säilyttää eniten alkuperäisen nopeuden ja kokee vähiten pudon.

  VPN Terbaik untuk Torrenting (2023) | Muat turun Torrents dengan selamat

ExpressVPN on nopein kaikista. Myös muut tämän luettelon VPN: t menestyivät hyvin.

turvallisuus & yksityisyys

Nopeus on tärkeä. Aivan syystä, jonka vuoksi tarvitset uutta VPN: tä, on se, että etsit turvallista ja varmaa uutta kokemusta. Et halua jalanjälkeäsi webissä harjoittaessasi P2P-vaihtoa.

Kaikki tässä luettelossa olevat VPN: t tarjoavat korkeimman suojaustason läpäisemättömien salausprotokollien kautta. Lisäksi saat myös lisättyjä turvaominaisuuksia, kuten Kill-Switch, joka estää Internet-yhteytesi, jos VPN-yhteys putoaa yhtäkkiä.

Lisäksi kaikissa tämän luettelon VPN-tiloissa on tiukka nollapolkikäytäntö. Tämä varmistaa yksityisyytesi ylläpitämisen kaikissa torrent-istunnoissa.

Yhteensopivuus Torrent-asiakkaiden kanssa

On tärkeää, että VPN-asiakas suorittaa virheetöntä torrenting-asiakkaan rinnalla. Olin yllättynyt nähdessäni, että jotkut VPN: t toimivat virheellisesti ja jopa kaatuivat torrent-asiakkaita.

Torrentia varten parhaiden VPN-luettelomme VPN: t ovat kaikki yhteensopivia suosittujen torrent-asiakkaiden, kuten BitTorrent ja uTorrent, kanssa. Ne juoksevat melkein ilman häiriöitä koko piina-ajan.

Estä ISP: n kuristinta

Internet-palveluntarjoajilla on tapa tunnistaa suoratoisto- ja torrentitoimintasi. Kun olet käyttänyt tietyn määrän tietoja, monet Internet-palveluntarjoajat hidastavat Internetiäsi torrentin aikana.

Nopeus on erittäin tärkeä P2P-toiminnan kannalta. Listamme VPN-verkot varmistavat, että kaikki havaittavat torrentin allekirjoitukset ovat naamioituja ja ettei Internet-palveluntarjoajia ole kuristettu.

Torrent-ystävälliset palvelimet

Torrent-optimoidut palvelimet ovat yksi suurimmista kriteereistä, kun ne valitsevat parhaan VPN-torrentin. Vain hyvin harvat VPN-verkot tukevat torrentia koko palvelimien kokoonpanossa (ExpressVPN on yksi tällainen esimerkki). Suurimmalla osalla VPN: iä on omistettu palvelimia torrentia varten.

Torrent-ystävällisten palvelimien löytäminen luettelossa olevien VPN-verkkojen kanssa oli helppoa. Muutamalla heistä on jopa erityinen luokka valita P2P-palvelimet.

Useimmat VPN: t, jotka jäimme pois tästä luettelosta, eivät tarjoa toivottavaa palvelimen suorituskykyä torrentin aikana.

Paras VPN torrentingille

Tässä on luettelo parhaista torrentia VPN: stä vuonna 2023. Asetan ExpressVPN-listan kärkeen ilmeisistä syistä – siinä on enemmän palvelimia, jotka tarjoavat nopeita torrentteja kuin muut VPN: t. Olen kuitenkin tarkistanut myös muut VPN: t, joiden havaitsin toimineen hyvin. Tässä on luettelo parhaista torrenting VPN-palveluista vuonna 2023:

  1. ExpressVPN: Nopein VPN monilla torrent-ystävällisillä palvelimilla. Tarjoaa suojatut ja yksityiset P2P-yhteydet.
  2. IPVanish: Hyvin nopea VPN torrentia varten. Useita torrentille optimoituja palvelimia. Huippuluokan turvallisuus.
  3. CyberGhost VPN: Omistettu palvelin P2P-yhteyksille. Turvallinen ja luotettava.
  4. NordVPN: Torrent-ystävällinen VPN, jolla on monia torrentille optimoituja palvelimia. Kaksikerroksinen turvallisuus lisäsuojaa varten.
  5. Surfshark VPN: Valikoima omistettuja, torrentille optimoituja palvelimia nopeaa lataamista ja lataamista varten. Ilmatiivis suojaus.

Nyt käsittelen kaikkien 5 VPN: n tärkeitä ominaisuuksia. Olen varma, että se auttaa sinua löytämään täydellisen VPN: n, joka vastaa vaatimuksiasi ja budjettiasi.

1. ExpressVPN

paras vpn torrentia varten

ExpressVPN on paras torrenting VPN ja myös paras VPN. Se auttaa torrentin estämistä, lataamista suurilla nopeuksilla ja pitää torrentin liikennettä turvassa.

Torrentinopeus

Torrentti vaatii nopean Internet-yhteyden, ja se on yksi syy siihen, miksi ExpressVPN on paras VPN torrentia varten. Yleisesti nopeimpana VPN: nä maailmassa ExpressVPN tarjoaa jatkuvan nopeuden useimmissa palvelimissaan.

Jokainen VPN menettää nopeuden, koska sen on ohjattava Internet-liikenteesi uudelleen turvallisten kanavien kautta. Kuitenkin, kun suurin osa VPN: istä menetti yli 50% alkuperäisestä Internet-palveluntarjoajan nopeudesta, monet ExpressVPN-palvelimet säilyttivät yli 90%. Mikään muu VPN ei ole edes lähellä ExpressVPN: ää nopeuden edessä. Se on nopein VPN torrentia varten.

ExpressVPN varmistaa myös, että kaistanleveyden korkki ei rajoita torrentinvaihtoa. Voit ladata tai lähettää minkä tahansa määrän dataa niin kauan kuin Internet-palveluntarjoajasi laajakaista-suunnitelma sallii.

P2P-palvelimen kattavuus

Toisin kuin monissa muissa testaamistamme VPN-verkoissa, ExpressVPN tarjoaa laajan torrenting- / P2P-kattavuuden kaikilla palvelimillaan maailmanlaajuisesti. ExpressVPN: llä on tällä hetkellä yli 3000 palvelinta yli 160 paikassa. ExpressVPN -sovelluksella voit torrent turvallisesti jopa maissa, joissa torrenting on kielletty.

Turvallisuus, yksityisyys, & Toimivalta

Onneksi suuret nopeudet EI tule turvallisuuden kustannuksella. ExpressVPN käyttää alan standardeja salaustekniikassa, joka tarjoaa ilmatiivis suojauksen ja suojan torrentitoiminnoillesi. Siinä on myös kill-switch, joka estää Internet-yhteytesi heti, jos yhteys VPN-palvelimeen katoaa tai kun vaihdat VPN-palvelimia.

OpenVPN-yhteyskäytäntö, palvelimen todennus, HMAC-todennus, ohjauskanavien salaus, datakanavien salaus ja täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus ovat joitain lisättyjä tekniikoita, jotka vahvistavat torrentisoivien yhteyksien turvallisuutta..

ExpressVPN sijaitsee Britannian Neitsytsaaret. Se on kaikkien tärkeimpien valvontajärjestöjen lainkäyttövallan ulkopuolella. Sillä on myös tiukka ei-kirjautumispolitiikka. Yksinkertaisin sanoin ExpressVPN tarjoaa täydellisen yksityisyyden.

Lisäominaisuuksia

ExpressVPN: n mukana tulee myös Split Tunneling. Tämän ominaisuuden avulla voit valita, mitkä sovellukset haluat yhdistää VPN: ään ja mitkä käyttävät normaalia Internet-palveluntarjoajayhteyttä. Tämä tarkoittaa, että voit suojata torrentitoiminnot yhdistämällä vain torrent-asiakasohjelman, kuten BitTorrent / uTorrent, VPN: ään samalla kun jatkat Webin selaamista, online-pelien pelaamista jne. Ilman VPN: ää.

  How to Install and Use ExpressVPN on Firestick

Vaikka ExpressVPN on paras torrentien VPN, voit tehdä sen enemmän. Voit poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön eston, suojata Kodi-suoratoiston, suojata FireStick-laitteesi ja muut laitteet.

Ohjelmistotuki

Jokainen ExpressVPN-tili antaa sinun yhdistää jopa 5 laitetta samanaikaisesti. Siinä on yhteensopivia sovelluksia Android-matkapuhelimille & tablet-laitteet, iPhone ja muut iOS-laitteet, TV-laitteet, kuten FireStick ja Android TV Boxes, Windows, Linux, & Mac-tietokoneet, selainlaajennukset, reitittimet ja paljon muuta.

Asiakaspalvelu

ExpressVPN: ssä on erittäin reagoiva chat-tukijärjestelmä. Jos tarvitset apua, ne ovat käytettävissä 24/7 vastaamaan kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä ExpressVPN: ään myös sähköpostitse. Asiakaspalvelun edustajat ovat osaavia ja asiakasystävällisiä.

Tarjoukset ja ostovaihtoehdot

Voit saada 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästää mahtavia 49% ExpressVPN: n vuosisuunnitelmassa. ExpressVPN tarjoaa myös kysymyksiin vastaamattoman 30 päivän rahojen palautustakuun. Jos et pidä palvelusta (johon en näe syytä), voit aina pyytää täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa.

Voit maksaa luotto- / pankkikortilla, PayPalilla ja jopa Bitcoinilla.

Käy ExpressVPN.com-sivustossa

2. IPVanish

paras vpn torrentsille

IPVanish on toinen vankka VPN torrentia varten. Vaikka IPVanish ei ole niin nopea kuin ExpressVPN, se tarjoaa tyydyttävän nopeuden useilla palvelimillaan.

Torrentinopeus

Useat testimme paljastivat, että IPVanish pystyi pitämään 75-80% alkuperäisestä Internet-palveluntarjoajan nopeudesta. Jos sinulla on kunnollinen yhteys Internet-palveluntarjoajaltasi, sinulla on sujuva torrentikokemus.

P2P-palvelimen kattavuus

Yli 1300 palvelinta on yli 75 paikassa ympäri maailmaa. Lähes kaikki IPVanish-palvelimet ovat P2P-ystävällisiä. Ja et ole ladannut, kuinka paljon tietoja olet ladannut tai ladannut. IPVanish ei aseta kaistanleveysrajoitusta.

Turvallisuus, yksityisyys, & Toimivalta

IPVanish noudattaa myös alan standardeja tarjoamalla yhteydellesi korkealaatuista suojausta torrentin aikana. Sotilaallisen luokan 256-bittinen AES-salaus varmistaa, että torrentitoiminnot ovat täysin turvallisia.

IPVanishin emoyhtiö sijaitsee Yhdysvalloissa, missä lainkäyttövaltaan kuuluvat useat suuret valvontaelimet. Tämä on vähän huolestuttavaa. Yhtiö kuitenkin noudattaa tiukkaa nollalokkipolitiikkaa. Siksi haluaisin uskoa tietoni olevan turvassa heidän kanssaan. Luotan kuitenkin ExpressVPN: ään IPVanishin kautta joka päivä.

Sovellustuki

IPVanish on saatavana monilla laitteilla, mukaan lukien Amazon Fire TV & FireStick, iOS, Android-matkapuhelimet, Mac OS, Windows, Linux sekä selaimen laajennukset.

Sovellukset ovat yhteensopivia kaikkien suosittujen torrent-asiakkaiden kanssa, mukaan lukien BitTorrent.

Yhdellä IPVanish-tilauksella voit kytkeä jopa 10 laitetta samanaikaisesti. Voit jakaa tämän VPN: n myös perheen ja ystävien kanssa.

Lisäominaisuuksia

Sen lisäksi, että se on VPN, joka sallii torrentin, IPVanish on kätevä myös sensuroidun sisällön, sovellusten ja verkkosivustojen lukituksen poistamisessa..

Lisäksi sen avulla voit vaihtaa palvelimia rajattomasti. Tarkoittaa, että voit kokeilla niin monta palvelinta kuin haluat, kunnes löydät tarpeitasi parhaiten vastaavan.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää, käytettävissäsi on ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakastuki sekä live-chatin että sähköpostin välityksellä.

tarjoukset & Ostamisvaihtoehdot

Voit nyt säästää 46% IPVanish-vuosisuunnitelmassa, joka nyt maksaa 77,99 dollaria vuodessa, kun se on 143,88 dollaria. Voit myös valita 3 kuukauden suunnitelman hintaan 26,99 dollaria ja säästää 25%. Jos haluat pitää sen kuukausittain, kuukausittainen suunnitelma on nyt saatavana alennuksella 10 dollaria (eikä 11,99 dollaria).

IPVanish tarjoaa 7 päivän ehdoton rahat takaisin -takuu. Se on lyhin, jos vertaa sitä ExpressVPN: ään tai useimpiin muihin markkinoiden VPN: iin. Siitä huolimatta voit saada kohtuullisen määrän käsitystä VPN: n ominaisuuksista 7 päivässä.

Käy IPVanish.com -sivustolla

3. CyberGhost

paras torrentin vpn

CyberGhost on saanut nimensä itselleen VPN-maailmassa parin viime vuoden aikana. Tästä VPN: stä on tullut suositeltava valinta virroittimille ja monille torrentereille.

Torrentinopeus ja P2P-palvelimen kattavuus

Kiinnostava asia CyberGhostissa on se, että monet sen palvelimista eivät tue torrentia. Se on kuitenkin sivuuttanut joitain torrenting-optimoituja palvelimia, jotka tarjoavat nopeita P2P-yhteyksiä ja ovat vain täydellisiä torrenting-tarpeitasi varten.

Vaikka kaikki sen palvelimet eivät tarjoa toivottavia nopeuksia, torrentisointiin tarkoitetut ovat riittävän nopeita. Voit valita yhden torrenting-optimoiduista palvelimista sovellusliittymästä.

Turvallisuus, yksityisyys, & toimivalta

CyberGhost varmistaa myös, että kaikki latauksesi ja latauksesi on suojattu ilmatiivisillä, armeijan luokan suojausprotokollilla. Voit torrent niin paljon kuin haluat, eikä Internet-palveluntarjoajasi tai kukaan muu saa siitä tuiskahtumaa. Siinä on myös automaattinen tappa-kytkin, joka estää Internet-yhteytesi heti, jos VPN-yhteys putoaa.

CyberGhost sijaitsee Romaniassa ja on valvontajärjestöjen lainkäyttövallan ulkopuolella. Yrityksellä on tiukka nollapolkukäytäntö varmistaa, että yksityisyyttäsi ylläpidetään aina.

Sovellustuki

CyberGhost sisältää työpöytäsovelluksia Windowsille, macOS: lle ja Linuxille. Mobiilisovellukset iOS: lle ja Androidille, selaimen laajennukset Chromelle ja Firefoxille, TV-sovellukset Amazon FireStickille ja Android TV -laitteet sekä reitittimen tuki valituille reitittimille.

Se mahdollistaa myös jopa 7 samanaikaista yhteyttä. Tarkoittaa, että voit suojata torrentin lisäksi myös online-aktiviteetteja myös muilla tuetuilla laitteilla. Voit myös jakaa sen perheen tai ystävien kanssa.

  Top 5 der besten VPNs für das Streamen von Filmen / TV-Shows

Lisäominaisuuksia

Siellä on myös jaettu tunnelointi, jos haluat vain P2P-asiakkaasi pysyvän yhteydessä VPN-palvelimiin ja muut online-toiminnot käyvät Internet-palveluntarjoajan kautta.

tarjoukset & osto-optioita

Voit säästää 79% 3-vuoden suunnitelmasta ja saada myös 2 kuukauden lisäkustannuksia 99 dollarilla (laskutetaan joka kolmas vuosi). CyberGhostilla on myös 2-vuotinen suunnitelma, joka maksaa 88,56 dollaria, yhden vuoden suunnitelma 71,88 dollaria ja 12,99 dollarin kuukausittainen suunnitelma.

CyberGhost tarjoaa 45 päivän rahat takaisin -takuun. Pisin VPN-verkkojen joukossa.

Bitcoin-maksua tuetaan luotto- / pankkikorttien ja PayPalin lisäksi.

Käy CyberGhostVPN.com -sivustolla

4. NordVPN

paras vpn torrent-sivustoille

Jos etsit parasta VPN-torrentia, NordVPN on toinen VPN, jota haluat harkita. Se on yksi nopeimmista testimistäni VPN-verkoista ja nopeus on yksi avaintekijöistä, jotka on otettava huomioon torrentiassa.

Nopeus ja P2P-palvelimen kattavuus

NordVPN pystyy säilyttämään 70-75% Internet-palveluntarjoajan tarjoamasta alkuperäisestä nopeudesta. Se on melko tyydyttävää, kun otetaan huomioon, että useimmat VPN: t eivät edes ole lähellä 50: tä prosenttia.

Vaikka jotkut NordVPN-palvelimet eivät ole torrent-ystävällisiä, siinä on tonnia palvelimia, jotka on optimoitu torrentia varten. Sinun tarvitsee vain valita P2P-luokka NordVPN-käyttöliittymän valikosta.

Turvallisuus, yksityisyys, & toimivalta

NordVPN käyttää vahvimpia VPN-protokollia ja algoritmeja suojaamaan online-identiteettiasi torrentin aikana. IP- ja DNS-vuodonsuojaus varmista, että P2P-liikenteesi on piilossa kaikilta, jotka saattavat etsiä.

NordVPN: n pääkonttori on Panamassa. Se on valvontajärjestöjen lainkäyttövallan ulkopuolella. Lisäksi se ylläpitää tiukkaa kieltäytymiskäytäntöä.

Sovellustuki

NordVPN: ssä on VPN-sovellus Android-matkapuhelimille, Windows, macOS, iOS, Android TV, FireStick, Linux ja jopa selainlaajennukset. Se ei kuitenkaan tarjoa reitittimen asennusta enää.

Yksi NordVPN-tili antaa sinun kytkeä jopa 6 laitetta samanaikaisesti. Et vain pidä torrent-toimintaasi turvassa; voit suojata myös muita laitteita.

Lisäominaisuuksia

Torrentin lisäksi voit käyttää NordVPN: ää kaikenlaisiin online-toimintoihin, kuten selailuun, suoratoistoon tai jopa maantieteellisesti rajoitetun sisällön estämiseen.

tarjoukset & osto-optioita

Voit säästää 70% 3-vuoden suunnitelmasta, josta nyt laskutetaan 125,64 dollaria joka kolmas vuosi. 2-vuoden suunnitelma maksaa sinulle 119,76 dollaria ja säästää 58%. Voit myös valita yhden vuoden suunnitelman, josta laskutetaan 83,88 dollaria vuodessa ja säästät 41%. Jos haluat pitää sen kuukausittain, voit valita kuukausittaisen suunnitelman 11,95 dollaria ilman säästöjä.

Saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun ostaessasi NordVPN-suunnitelman.

Käy NordVPN.com-sivustossa

5. Surfshark

paras vpn torrentia varten

Surfshark tarjoaa useita nopeita palvelimia torrentia varten. Siksi se on osa tätä parhaiden torrentien VPN-luetteloa.

Nopeus & P2P-palvelimen kattavuus

Sillä on yli 1000 palvelinta yli 60 maassa. Kaikista niistä ei kuitenkaan voida olla täysin torrent-ystävällisiä. Saatat joutua käydä läpi hiukan osuma- ja kokeiluprosessia. Surfsharkilla ei valitettavasti ole mahdollisuutta valita P2P-ystävällisiä palvelimia erikseen.

Turvallisuus, yksityisyys, & toimivalta

Tämä VPN-palveluntarjoaja noudattaa alan tietosuojastandardeja ja suojaa torrentitoiminnot AES 256-bittisellä salauksella; paras mitä voit saada. Siinä on tappava kytkin estääksesi pääsyn Internetiin, jos VPN-yhteys katkeaa.

Surfshark sijaitsee Britannian Neitsytsaaret. Merkitys, se on tärkeimpien valvontaelinten lainkäyttövallan ulkopuolella.

Sovellustuki

Surfshark tarjoaa sovelluksia MacOS-, Windows- ja Linux-tietokoneille. Siinä on mobiilisovelluksia Android- ja iOS-laitteille. Selaimen laajennukset Chromelle ja Firefoxille. Smart TV -sovellukset FireStick-, Apple TV- ja Android TV -sovelluksille.

Sitä on saatavana myös pelikonsoleissa, kuten Xbox ja PlayStation.

Surfshark tarjoaa rajattomat samanaikaiset yhteydet. Tarkoittaa, että voit suojata niin monta laitetta kuin haluat yhdellä tilillä.

Lisäominaisuuksia

Surfshark toimii hyvin P2P-asiakkaiden, kuten BitTorrent ja uTorrent, kanssa. Se auttaa myös välttämään Internetin kuristamista, jos Internet-palveluntarjoajasi hidastaa yhteytesi torrentin aikana.

Asiakaspalvelu

Voit ottaa yhteyttä Surfsharkin asiakaspalveluun Live Chatin kautta. Voit lähettää heille myös sähköpostia heidän yhteystietosivulta.

tarjoukset & osto-optioita

Kaksivuotisen suunnitelman enimmäissäästöt ovat 83%. Se on saatavana 47,76 dollarilla (laskutetaan joka toinen vuosi). Lisäksi voit ostaa vuosittaisen suunnitelman 71,88 dollarilla ja säästää 50%. Kuukausittainen suunnitelma maksaa sinulle 11,95 dollaria ilman säästöjä.

Jokaisella tilauksella on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Käy Surfshark.com-sivustossa

Paras ilmainen VPN torrentia varten

Kyllä, markkinoilla on saatavana monia ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia. Ne muistuttavat minua suositusta sanonnasta: “Jos se on ilmainen, olet todennäköisesti, että olet tuote”.

Olemme myös testanneet useita ilmaisia ​​VPN-verkkoja, eikä ole yhtä nimeä, jota voisimme luottaa siihen, että se aiheuttaisi enemmän haittaa kuin hyöty.

VPN-verkon ylläpito vaatii paljon rahaa. Ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia ei ole täällä hyväntekeväisyyteen. Heidän on ansaittava rahaa tavalla tai toisella.

Useiden ilmaisten torrent-VPN-palveluntarjoajien tiedetään myyneen käyttäjien tiedot eniten tarjoaville. Heidän yksityisyytesi on aina vaarassa vaarantua.

Jotkut epäilyttävät VPN-palvelut ovat jopa ujuttaneet haittaohjelmia käyttäjän laitteisiin.

Suosittelen, että jos etsit torrent VPN: tä, siirry yhdelle maksetusta. Vaikka maksat rahaa, pysyt kuitenkin turvassa.

Lue: Kuinka ilmaiset VPN: t ansaitsevat rahaa

Torrentin VPN vs. välityspalvelin

Käytätkö torrentia VPN- tai välityspalvelinta? Se on hyvin yleinen kysymys torrentereissa.

Vastaus on kuitenkin melko yksinkertainen – VPN on paras.

Välityspalvelin piilottaa vain yhden sovelluksen IP-osoitteen milloin tahansa. VPN tarjoaa kaiken suojauksen.

Voit esimerkiksi asettaa välityspalvelimen BitTorrent- tai uTorrent-asiakasohjelmaan peittämään IP-osoitteesi. IP-osoitteesi pysyy kuitenkin paljaana, kun vierailet torrent-sivustoissa.

Lisäksi maksettu VPN-palvelu käyttää armeijan luokan salausprotokollaa torrentitoimintojen suojaamiseksi. Niitä on lähes mahdoton murtaa. Toisaalta välityspalvelin voidaan vaarantaa paljon helposti.

Jos olet vakavasti yksityisyyden suojaamisessa, VPN on ainoa vastaus.

Käärimistä

Tämä on luettelo VPNistä, jotka uskomme parhaiten torrentia. Jos pyydät minua valitsemaan yhden luettelosta, ExpressVPN on kiistaton valinta. ExpressVPN: ssä ei ole vain torrent-ystävällisempiä palvelimia, vaan se tarjoaa myös nopeimmat P2P-yhteydet.

Myös muut tämän luettelon VPN: t menivät hyvin, varsinkin verrattuna kaikkiin muihin VPN: iin, jotka eivät ole sisällyttäneet sitä luetteloomme. Mitkä ovat ajatuksesi? Kerro meille alla olevan kommentti-osan kautta.