Как да рестартирате / рестартирате вашия FireStick или Fire TV

>

В това ръководство ще научите как да рестартирате FireStick и други устройства на Amazon Fire TV.

Може да има редица причини, поради които бихте искали да рестартирате FireStick. Например, ако имате проблеми с производителността дори след изчистване на съхранението на устройството, рестартирането на FireStick / Fire TV може да бъде от голяма помощ.

Понякога приложенията на FireStick замръзват и не ви позволяват да се върнете към началния прозорец. В този случай рестартирането е единствената опция да накарате устройството да работи нормално отново.

Може да сте инсталирали актуализация или вероятно ново приложение, което изисква рестартиране, преди да влезе в сила.

Така че, каквато и да е вашата причина, позволете ми да ви помогна с различни начини да рестартирате FireStick.

Важна забележка!! Ако използвате VPN на FireStick, рестартирането на устройството ще го причини изключи. Ето защо, уверете се Connect отново към VPN след рестартиране.

как да рестартирате военен удар

Метод 1: Как да рестартирате FireStick с настройки

В настройките на FireStick има опция за рестартиране, която ви позволява бързо да рестартирате устройството си. Това е може би най-сложният метод за рестартиране на Amazon FireStick. Въпреки това, за да работи този метод, вашето дистанционно управление трябва да работи и вие да можете да навигирате в FireStick.

Ако устройството е замразено или заседнало и не отговаря на обикновените отдалечени команди (като натискане на бутон назад), можете да използвате другите два метода, които съм предоставил по-късно в това ръководство.

  Как да отстраним проблемите с буферирането на телевизор на Terrarium

Ако приемем, че дистанционното ви работи нормално и устройството ви не е замразено, изпълнете следните стъпки, за да рестартирате FireStick:

1- В началния прозорец на FireStick ще намерите опциите на менюто в горната част (натиснете клавиша Home на устройството за дистанционно управление, за да отидете на началния прозорец)

Изберете Настройки

как да рестартирате пожарна телевизия

2- Сега продължете напред и отидете на Моята пожарна телевизия и щракнете върху него

как да рестартирате Amazon firestick

3- Сега, превъртете малко надолу и изберете Рестартирам

reboot firestick

4- Когато бъдете подканени, щракнете Рестартирам отново

как да рестартирате пожарната телевизионна пръчка

5- Вашият FireStick вече ще започне да се рестартира. На екрана ще се покаже и съобщението „Изключване на захранването“

Ето как рестартирате FireStick, като използвате опциите за настройки.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра FireStick VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.


Прочетете: Как да инсталирате & използвайте VPN на Fire Stick

  Как да инсталирате мишката да се включва в FireStick / Fire TV

Метод 2: Рестартирайте FireStick директно с дистанционното

Ако екранът ви FireStick е заседнал и ви пречи да навигирате правилно и да получите достъп до настройките, можете директно да рестартирате с дистанционното управление, като използвате комбинация от бутони. Това е трудно рестартиране, което принудително затваря всички работещи приложения. Използвайте този метод само когато първият метод не работи.

Ето как го правите:

– Задръжте Изберете и Play / Pause клавиши на дистанционното заедно за около 5 секунди

отдалечен пряк път за рестартиране на фистарк

– Вашият FireStick ще започне да се рестартира директно, без да хвърля никакви подкани за потвърждение на екрана, както при първия метод

Метод 3: Изключете захранването от източника на захранване, за да рестартирате FireStick

Това е друг начин за принудително рестартиране на вашия FireStick. Използвайте го само когато първите два метода не работят.

Този метод за рестартиране на FireStick е удобен, когато екранът ви FireStick е замразен и не отговаря на никакви отдалечени команди. Също така е полезно, когато дистанционният ви контрол на Amazon FireStick изобщо не работи.

Всичко, което трябва да направите, е да изключите устройството си FireStick или Fire TV от източника на захранване. Би било добре да изчакате около минута, преди да включите устройството обратно в захранването.

Това може да е най-лесният метод за рестартиране на FireStick, ако източникът на захранване е на лесно разстояние.

Обобщавайки

Така че можете да рестартирате FireStick. Методите са невероятно лесни за следване. След като рестартирате, на FireStick може да отнеме няколко минути, за да се включи.

Свързани:

Как да настроите Amazon Fire Stick
Как да поправим неработещия FireStick Remote
Как да нулирате Kodi на FireStick
Най-добри настройки за FireStick
Най-добри съвети и трикове за Fire Stick

  Как да странични приложения на Android TV Box

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me