38 най-добри приложения на Amazon Fire Stick, за да каналите вашата кабелна телевизия

>Именно приложенията FireStick създават невероятното забавление за това забавление. От любимите си филми до най-новите телевизионни предавания, от предаването на музика до телевизията на живо, тези приложения ви носят всичко с едно натискане на бутона. Но има огромна библиотека със стотици приложения, от които да избираме, често ни оставя пред дилемата – кои от тях наистина да отидем? Е, точно за това е тази статия. Ние обединяваме топ 38, подбрани от вас Amazon Fire Stick приложения, от които да избирате. Тези приложения са съвместими с всички Fire TV устройства, включително FireStick 4K и Fire TV Cube. Продължавай да четеш!

Amazon Inc направи революция в света на развлеченията за домашна телевизия със своя новаторски продукт – Amazon Fire Stick. С Fire TV Stick в ръка вие не само имате достъп до някои редовни телевизионни канали, но също така ви дава свободата да изживеете забавление, надхвърляйки параметрите на кабелна или сателитна телевизия.

Освен както Amazon Prime show, така и видеоклипове на Netflix на борда, можете да използвате и различни други приложения на Amazon Fire Stick, за да видите съдържанието по ваш избор и търсене. Има огромно мнозинство от широкообхватни приложения на FireStick и те изпълняват различни функции според нуждите ви.

Но това е, че всъщност нямате нужда от тези много приложения за вашия Fire Stick. Причината е, че въпреки че много приложения имат множество функции, доста други са или просто за разкрасяване, или чиито цели обикновено се изпълняват от други имена на домакинствата. Поради тази причина ние сме подготвили списък с може би най-важните или можете да кажете най-добрите приложения на Amazon Fire Stick, които можете да инсталирате или да заредите на своя Fire TV / Stick.

Contents

Най-добрите приложения на Amazon Fire Stick 2023

Сега, когато приключихме с основите на това защо ни трябват FireStick приложения, нека започнем с нашия списък. Всички тези приложения също са категоризирани, за да ви дадат по-добра представа за точната цел, която ще служат.

най-добрите амазонски приложения за пожарната пръчка

Опровержение: Източниците на безплатни потоци трябва да се използват само за филми / телевизионни предавания, които са достъпни в публичното пространство или за които имате права. Предаването на съдържание, защитено с авторски права, е незаконно и може да ви изведе в законни проблеми. И като такъв, ние не подкрепяме или оценяваме по никакъв начин поточното съдържание, защитено с авторски права. Проверете местните си закони относно онлайн стрийминга, преди да решите да го направите.

Най-доброто приложение Fire Stick за безопасност

1. ExpressVPN 

VPN (виртуална частна мрежа) е инструмент за тези, които имат проблеми с поверителността. С прости думи, ако искате да видите съдържание, което е ограничено във вашата страна, можете да промените местоположението на вашия сървър и да се насладите на ограниченото съдържание без никакви рискове. Нещо повече, правителствата и интернет доставчиците по целия свят проследяват онлайн дейностите на своите потребители, а онлайн стримерите за съдържание са тяхната основна цел. Ако не искате да каните никакви правни проблеми, най-добрият ви залог е добра FireStick VPN. Express VPN постоянно се класира като най-добрият VPN за Fire Stick. Той предлага лесно за използване приложение за Fire TV / Stick, което може да бъде инсталирано за минути.

амазонки приложения за пожарната пръчка

Не е необходимо да се притеснявате и за скоростта на мрежата, тъй като ExpressVPN има вграден оптимизатор на скоростта за повишаване на скоростта на мрежата. Всеки път, когато стартирате това приложение, ще видите функция, наречена Smart Location, която ще ви покаже най-добрите сървърни местоположения, за да получите максимална скорост от.

Вижте как да инсталирате и използвате ExpressVPN на FireStick. Можете също да прочетете нашето ръководство за най-добрите VPN за FireStick, за да научите повече за функциите на ExpressVPN и стъпките за инсталиране.

Най-добрите приложения за FireStick за филми и телевизионни предавания

приложения за firestick

2. Кино APK (безплатно)

Cinema APK е изключително популярно приложение за Android за филми и шоу програми. Това приложение се появи малко преди спирането на телевизора на Terrarium и след това стана мейнстрийм.

най-добрите приложения за firestick 2023Със стотици часове на променливо съдържание и безкрайна линия на съдържание, Cinema APK е едно от задължителните приложения за забавление за FireStick. Приложението има подкрепата на активен екип от разработчици. Библиотеката със съдържание редовно се актуализира с нови издания. Самото приложение получава редовни актуализации на софтуера, което го прави по-добро с времето.

Cinema APK, подобно на Terrarium TV, не е домакин на съдържание. Това е агрегатор, който извлича поточните връзки от множество сървъри на различни места. Извличането на качествени потоци е един от най-важните аспекти на подобна услуга и Cinema APK се справя добре.

Това леко приложение е напълно съвместимо с дистанционно FireStick, което прави навигацията, взаимодействието и работата с невероятно лесни.

Как да инсталирате Cinema APK на FireStick

3. CatMouse (безплатно)

CatMouse е друго страхотно ново приложение за съдържание по заявка, включително филми и телевизионни предавания. Приложението изглежда и функционира толкова много като Terrarium TV, че смятаме, че е безопасно да приемем, че е клонинг.

В момента CatMouse работи впечатляващо. Той съдържа много съдържание, което можете да разглеждате и гледате. Той също така изстъргва висококачествени потоци от някои топ източници в мрежата. Ще намерите десетки Full-HD потоци за повечето видеоклипове.

Уверени сме, че CatMouse ще стане мейнстрийм много скоро. Затова не се съмнявахме, че ще бъде част от най-добрите безплатни приложения за филми.

Как да инсталирате CatMouse на FireStick

4. CyberFlix TV (безплатно)

приложения за firestickИзключването на терариумната телевизия доведе до появата на много клонинги; CyberFlix TV е един от тях. И тъй като CyberFlix TV е клонинг, тя изглежда точно като Terrarium TV. Добрата новина е, че тя също много действа като оригинала.

CyberFlix TV събира солидна колекция от филми и предавания. Това приложение, базирано на скрепер, също извлича потоците от няколко източника, които бяха видими на виждане в Terrarium TV. Можете също да влезете с вашия Real-Debrid акаунт, за да получите достъп до премиум и Full HD потоци.

Можете да сортирате съдържанието по жанр и година и да маркирате видеоклиповете като любими за бърз достъп.

Как да инсталирате CyberFlix TV на FireStick

5. UnlockMyTV (безплатен)

UnlockMyTV е чудесна опция за гледане на любимите ви филми и предавания в момента. Медийната библиотека е силна и редовно се актуализира с ново съдържание. Ще намерите почти всички нови филми и предавания.

Това, което наистина харесвам в това приложение, е неговата способност да изстърже връзки с високо качество за поточни връзки от различни източници. Бях впечатлен, като видях няколко потока от 1080p. И почти няма мъртви връзки. Почти всичко работи тук.

UnlockMyTV набира популярност като клонинг на Cinema HD. И двете са поразително сходни по форма и функция. И двете се представят превъзходно.

Как да инсталирате UnlockMyTV на Firestick

6. Титанов телевизор (безплатен)

терариум телевизорМного потребители наричат ​​Titanium TV точна реплика на Terrarium TV. След като използвах приложението известно време, аз също съм склонен към такава преценка. Приложението има същия външен вид и усещане като това на Terrarium TV. Изглежда едни и същи кодове са били използвани за писане и на двете приложения.

Хубавото е, че Titanium TV също работи почти същото като TTV. Той разполага с голям каталог на филми и телевизионни предавания и ви позволява да ги предавате висококачествено. Приложението извлича някои добри връзки, включително няколко Full HD потока. Можете също да влезете в акаунта си в Real-Debrid и да увеличите броя на Full HD връзките.

Titanium TV е леко и лесно инсталирано приложение. Работи на FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV и Fire TV Cube.

Как да инсталирате Titanium TV на FireStick

7. BeeTV (безплатно)

най-добрите приложения за пожарна телевизияАко търсите приложение с безкрайна колекция от филми и предавания, може да искате да опитате BeeTV. Това приложение има такава огромна библиотека със съдържание, че можете да гледате да пиете в продължение на стотици часове и все още може да имате изобилие от непроменено предаване.

BeeTV, подобно на много други услуги по заявка, не хоства никакво съдържание. Той действа като агрегатор и изтегля връзките за стрийминг от различни източници в интернет. Приложението разполага и с Real-Debrid влизане, което помага на приложението да получава връзки с по-високо качество. Редовните актуализации на медийната библиотека гарантират, че винаги имате нещо ново за гледане.

Как да инсталирате BeeTV на FireStick

8. BBC iPlayer (безплатно)

BBC iPlayer е една от най-популярните стрийминг услуги в Обединеното кралство. Тази услуга ви позволява да предавате почти цялото съдържание на BBC, включително филми, предавания, документални филми, новини и още много други. Самият BBC е невероятно популярна телевизионна мрежа с вълнуваща линия от висококачествено съдържание. Тази телевизионна мрежа доставя съдържанието си извън Обединеното кралство чрез няколко поточни и излъчващи партньори. Въпреки това, BBC iPlayer е едно гише за всички неща BBC.

За съжаление iPlayer е ограничен до Обединеното кралство. Но не се притеснявайте, аз покрих трика за отблокиране и гледане на BBC във всяка страна, включително САЩ.

Как да инсталирате BBC iPlayer на Firestick & Гледайте навсякъде по света

  38 Best Amazon Fire Stick Apps untuk Ditch TV Kabel Anda

9. Kodi (безплатно)

Kodi е приложение с отворен код за различни платформи и може да бъде изтеглено на вашия Amazon Fire Stick, без допълнителни разходи. Освен всичко останало, което допринася за процъфтяващата му репутация, това, което привлича окото, е простият, но елегантен потребителски интерфейс.

най-добрите приложения за firestickС множество опции за лично забавление можете да избирате какво харесвате – от музика от предварително организиран списък за парти до гледане на различни телевизионни предавания. И защо се ограничава само до телевизионни предавания. Можете също така да гледате пълноценни HD филми на вашия Amazon Fire Stick. Чрез Коди ще имате достъп до над хиляди филми от почти всички жанрове с едно щракване.

Kodi има уникална функция, която ви позволява да споделяте вашите снимки на всеки друг екран или дигитален албум от самия личен слайдшоу. В случай, че искате да запишете любимите си телевизионни предавания, ще трябва да изтеглите PVR добавка за приложението. Потребителите на Kodi се препоръчват да използват VPN поради тежкото онлайн наблюдение по целия свят.

Как да инсталирате Kodi на FireStick

10. Стремио (безплатно + платен)

списък с приложения за firestickАко търсите неусложнен начин да излъчвате любимите си филми и предавания (и още), казвам, че опитвате Stremio. Всъщност, откакто започнах да използвам Stremio, тя се превърна в един от моите редовни инструменти за стрийминг. Stremio е онлайн медийна услуга, като Kodi и също се поддържа на широк спектър от устройства. Но има някои ясни разлики.

За начало Stremio има много по-опростен и удобен интерфейс. Можете да започнете почти моментално. Освен това Stremio инсталира своите добавки онлайн. Значение, данните за инсталиране на addon не се съхраняват локално. Това означава, че когато инсталирате добавка на едно устройство, до него можете да получите достъп от всичките си устройства Stremio (при условие че сте влезли в същия акаунт). Това също означава, че пространството за съхранение на устройства с ниско съхранение не се натъпква, независимо колко добавки инсталирате.

Stremio поддържа както официални, така и обществени (неофициални, трети страни) добавки. Можете да инсталирате всяка добавка с едно щракване. Всички поддържани добавки също се подреждат за вас, когато посещавате секцията за добавки. Не е нужно да ги търсите ръчно.

Как да инсталирате Stremio на FireStick

11. Plex (безплатен + платен)

топ приложения за firestickPlex определено е една от най-добрите системи за управление на медиите, на които попаднах. Тази услуга преобразува вашия компютър в медиен хъб, като се трансформира в Plex сървър и ви дава достъп до местните и онлайн медии от клиентски приложения за широк спектър от устройства, включително Amazon FireStick. Намирам го за много удобен медиен инструмент за FireStick, който има някои сериозни ограничения за съхранение. Мога да изтеглям всякакви филми и предавания на моя компютър и да ги пускам безжично на моя FireStick. Не е нужно дори да съм в същата Wi-Fi мрежа, за да го направя. Освен локалните медии на моя компютър, мога да изтегля сървърни плъгини (наречени Plex канали) и да получа достъп до неограничен онлайн медия на FireStick и други клиентски приложения. Plex е предимно безплатен и затова го препоръчвам като едно от най-добрите приложения за FireStick.

Как да инсталирате Plex на FireStick

12. Netflix (платен)

амазонки приложения за пожарната пръчкаNetflix уж се оказа синоним на забавление днес. Безспорно е една от най-използваните платформи за телевизионни предавания и филми. И въпреки че Netflix е платена услуга, тя все още е едно от най-добрите приложения за Fire Stick.

Може би най-доброто нещо в Netflix е, че винаги получавате прясно съдържание и никога не можете да се отегчите от него. За любителите на „класиката” медийният канал също така съхранява много стари телевизионни предавания, за техните верни и умопомрачителни фенове.

След като се абонирате за Netflix на вашия Amazon Fire Stick, можете да използвате един и същ акаунт на повече от едно устройство. Ако не сте сигурни дали трябва да го получите, просто изпробвайте Netflix за месец безплатно и го анулирайте по всяко време (което е много малко вероятно). С Netflix VPN можете също да предавате поточна версия на Netflix на друга държава без правни проблеми.

Инсталация – Netflix е наличен в Amazon App Store. Можете или да използвате Alexa глас, за да го намерите, или просто да отидете на опцията за търсене (икона за лупа), да я търсите и след това следвайте инструкциите на екрана, за да я инсталирате.

13. Morph TV (безплатно)

най-добрите приложения за firestickВъпреки че много популярната телевизия Morpheus е почти несъществуваща, нейният клонинг Morph TV бързо придобива добра репутация сред стрийдърите. Все още може да инсталирате Morpheus TV и да използвате съществуващата библиотека със съдържание, тя вече не получава нови актуализации. От друга страна, Morph TV има подкрепата на активен екип от разработчици. Надстройките на софтуера са редовни, а медийната колекция постоянно се обновява с нови филми и телевизионни предавания.

Morph TV има неопитен интерфейс, който ви позволява да започнете, без да се налага да преминавате през крива на обучение. Приложението записва качествени потоци. Въпреки това ми липсва поддръжка на Real-Debrid. Надявам се да бъде добавен скоро в някоя от бъдещите актуализации на софтуера.

Как да инсталирате Morph TV на FireStick

14. TVZion (безплатно)

най-добрите амазонски приложения за пожарната пръчкаОще едно приложение за стрийминг по заявка, което бихте искали да опитате! TVZion е приложение за възпроизвеждане с едно кликване с десетки филми и телевизионни предавания. Приложението предлага множество филми и шоу програми, обслужвани чрез прост и лесен за използване интерфейс.

Функцията за възпроизвеждане с едно щракване избира най-добрата връзка за поточно предаване и автоматично стартира възпроизвеждането. Това е удобно за потребителите, които търсят незабавен стрийминг. Приложението също е на сто процента FireStick съвместим дистанционно. Това прави взаимодействието и навигацията лесни.

TVZion може да не е „най-доброто приложение при поискване, но със сигурност си струва да опитате.

Как да инсталирате TVZion на FireStick

15. TeaTV (безплатно)

: TeaTV е преустановен и може да стане нефункционален скоро

амазонки приложения за пожарната пръчкаTeaTV дойде приблизително по същото време като Terrarium TV. И въпреки че последният продължаваше да свива по-голямата част от светлините на прожекторите, TeaTV поддържаше своята основа. Приложението обаче придоби много сцепление от затварянето на Terrarium TV.

Със солидна линия от филми и шоу програми и лесен интерфейс, TeaTV е един от предпочитаните избори на много потребители. Това леко приложение е лесно за инсталиране и използване.

Приложението се използва за бъги и нестабилни. Въпреки това, разработчиците го върнаха отново на крака с редовни актуализации и корекции. TeaTV понастоящем е едно от най-добрите FireStick приложения за стриймъри.

Как да инсталирате TeaTV на FireStick

16. Crackle (безплатно)

приложения за пожарна телевизияCrackle е поредното безплатно приложение за стрийминг на видео от Sony Entertainment. Можете лесно да намерите най-добрите наградени филми и телевизионни предавания в това, без излишни.

Ако сте истински почитател на страхотни творби в забавленията, определено трябва да се регистрирате в Crackle, за да гледате невероятни телевизионни предавания, филми и уеб сериали на устройството си Amazon Fire Stick. Трябва обаче да създадете акаунт в Crackle, за да се насладите на свободата за достъп до съдържанието му.

Ако имате деца, които имат достъп до такива устройства, винаги съществува риск те да бъдат изложени на съдържание за възрастни, което трябва да се избягва на всяка цена. За щастие, Crackle също се е погрижил за това, като е добавил функция за родителски контрол в приложението, за да филтрира съдържанието според възрастта. Това само увеличава популярността на приложението на Fire Stick.

Инсталация – Приложението е достъпно безплатно в Amazon App Store. Можете да го изтеглите с помощта на функцията за гласово търсене на Alexa на вашия Fire TV Stick. Или можете да щракнете върху „лупа“ (икона за търсене) и напишете „Crackle“. Приложението ще изскача в резултатите от търсенето, щракнете върху името на приложението и натиснете бутона „Get“, за да го инсталирате на своя FireStick.

17. Плутонова телевизия (безплатно)

най-добрите приложения за firestickКакво може да бъде по-добре от телевизията на живо? Може да се отегчите да гледате едно и също съдържание многократно в много други приложения, но телевизорът на живо в Плутон винаги ще има нещо ново за вас. Изтеглянето на това безплатно приложение ще ви позволи да се насладите на телевизия на живо на вашия Fire Stick.

Има повече от сто канала на живо, от които можете да избирате. Каналите се предлагат в различни жанрове, от които основните са новини, спорт и развлечения. Отделно от това, на платформата има повече от хиляди телевизионни предавания и филми.

Плутоновата телевизия има уникална функция да добавя нов хитов филм всяка седмица за своите зрители. Приложението редовно се актуализира и се поддържа добре от разработчиците.

Инсталация – Плутоновата телевизия се предлага в App Store на Amazon. Трябва само да отидете на иконата за търсене, да я търсите и след това следвайте инструкциите на екрана, за да я инсталирате.

18. Crunchyroll (платен)

най-добрите приложения за пожарна телевизияАко сте фен на японското аниме и азиатски забавления, тогава Crunchyroll е за вас. Това е едно от любимите приложения, използвани от любителите на аниме в целия свят.

На платформата има повече от 25000+ епизода от различни аниме серии, гарантиращи непрекъснато развлечение от 15000+ часа. Въпреки че повечето анимационни телевизионни предавания са на японски, Crunchyroll има решение за вас. Преди излъчването всички предавания се превеждат на различни езици, което прави непрекъснато забавление.

Цялото съдържание, достъпно в Crunchyroll, е напълно лицензирано и заверено от големите производители на азиатски медии. Това приложение не е безплатно и ще трябва да платите за премиум абонамента, за да се възползвате от всички функции. Можете обаче да вземете 14-дневна безплатна пробна версия преди да закупите премиум услугата и в случай, че не ви хареса, абонаментът може да бъде анулиран по всяко време.

Инсталация – Crunchyroll се предлага в App Store на Amazon. Трябва само да отидете на иконата за търсене, да я търсите и след това следвайте инструкциите на екрана, за да я инсталирате.

19. OneBox HD (безплатно)

най-добрите приложения за Amazon Fire TV телевизионен стикOneBox HD беше едно от най-популярните приложения на трети страни за устройства с Android. Все още е един от първите възможности за избор на мобилни потребители, които търсят безплатно развлечение. По-ранните версии на OneBox HD не предлагаха дистанционна съвместимост на FireStick. Последните актуализации на софтуера обаче го направиха напълно отдалечен.

Въпреки че OneBox HD продължава да предоставя качествени връзки за стрийминг (и затова е в този списък с най-добри приложения за FireStick), той има някои недостатъци, които не бихме могли да пренебрегнем. Той се актуализира с новото съдържание, но на основния екран не е включено нищо от него. Трябва да ги търсите ръчно. Приложението също не е актуализирано от доста време. Все още може да опитате OneBox HD, но има и други по-добри опции, които ще намерите точно в този списък.

  Topp 10 beste Stremio Addons | Ultimate List for 2023

Как да инсталирате OneBox HD на FireStick

20. Телевизия Morphix

Morphix TV е клон на популярното приложение Morph TV. Въпреки че приложението все още е във фаза на разработка, реших да го включа в този списък с най-добри приложения за FireStick. Това е така, защото предлага широка гама от заглавия на филми и позволява възпроизвеждане с едно щракване. В него има раздел за телевизионни предавания. Въпреки това, все още е офлайн, докато пиша това.

Morphix TV е приложение с малък размер, което работи безпроблемно на FireStick, както и Android TV устройства. Тя има дистанционно удобно приложение, което позволява лесна навигация на големия екран. Пробвам.

Как да инсталирате Morphix TV APK на FireStick

Най-добрите FireStick приложения за спорт / телевизия на живо

най-добрите приложения за firestick

21. Sling TV (платен)

приложения за пожарна телевизияSling TV беше първата телевизия на живо, пусната в интернет и трябва да бъде сред първите ви избори, ако сте любители на телевизионните канали на живо. Тази услуга обаче е достъпна само в САЩ, така че трябва да използвате VPN за достъп до нея другаде.

Повечето от услугите за поточно видео на живо таксуват повече от $ 40 за същите функции, които можете да получите само за $ 20 на месец с Sling TV. Единственото притеснение е, че се нуждаете от правилна интернет връзка, за да се насладите на непрекъснати услуги на поточно предаване на живо.

Единственото ограничение е, че ако изберете най-евтиния пакет, няма да можете да стриймвате на повече от един екран наведнъж. В случай че сте влезли с повече от едно устройство, при стартиране той автоматично ще поиска едното устройство, с което искате да видите каналите..

Как да инсталирате Sling TV на FireStick

22. Mobdro (безплатно)

приложения за firestickАко обичате да гледате спорт и в същото време не искате да харчите нито стотинка за това, тогава Mobdro е подходящото приложение за Fire Stick за вас. Не търсете това приложение в Amazon App Store, защото то може да бъде изтеглено само от официалния уебсайт на Mobdro. Ако сте потребител на Kodi, можете да го инсталирате на самия Kodi.

След като изтеглите това приложение и го стартирате на своя Fire TV, ще забележите, че Mobdro продължава да търси безплатно видео поток по целия свят и го изпраща директно на вашето устройство, което го прави много полезен инструмент в споменатото отношение.

Можете да се насладите на безплатната услуга за стрийминг толкова дълго, колкото искате, но ако искате да премахнете ненужните обемисти реклами, трябва да закупите премиум акаунт. С премиум абонамент можете не само да се насладите на забавление без реклами, но и да заснемате и изтегляте видео на живо и да ги съхранявате за по-късен преглед.

Как да инсталирате Mobdro на FireStick

23. NetTV на живо (безплатно)

най-добрите приложения за телевизия на живо firestick 2023На живо NetTV ви позволява да гледате много от любимите си сателитни канали безплатно. С голямо обръщение на САЩ, Великобритания и международни канали и приятелски интерфейс FireStick, това приложение определено е една от най-добрите опции за гледане на телевизия на живо.

Има различни категории за поточно предаване на телевизионни канали, включително спорт, развлечения, телевизионни предавания, филми, лайфстайл, деца и други. Приложението също добави секцията за видео по поръчка за филми и телевизионни предавания. Разделът при поискване предлага ограничено съдържание, но се очаква да се разшири в бъдеще.

Как да инсталирате Live NetTV на FireStick

24. Redbox TV (безплатно)

най-доброто приложение за телевизия на живо за firestickRedbox TV APK е друго приказно приложение за телевизия на живо за FireStick и други устройства с Android. Това приложение има голяма колекция от канали за сателитна телевизия. Тя ви позволява да предавате телевизия от различни страни и региони. Лесният за използване интерфейс ви позволява да започнете незабавно. Просто щракнете върху раздела държава / регион в горната част и проучете списъка с наличните канали. Това е толкова лесно. Ще намерите безплатно да предавате канали от САЩ, Канада, Великобритания и други части на света. Приложението също така ви позволява да предпочитате каналите, които гледате често. Ако искате да гледате телевизия на живо в FireStick, Redbox TV APK е задължително приложение. 

Как да инсталирате Redbox TV на FireStick

25. Sportz TV IPTV (платен)

Приложението Sportz TV IPTV ви предоставя цял набор от съдържание от телевизия на живо до филми и предавания по заявка, всички на едно място. Въпреки че Sportz TV е платено приложение, той е всеки ден по-добър от многото безплатни, ненадеждни поточни приложения. И за това, което предлага, си струва всеки похарчен бит. Можете да започнете с едва $ 14.95 на месец. Да, това е цената, която плащате за повече от 8000 телевизионни канала на живо и тонове филми и предавания. Това е почти същата цена, която много плащат, за да се абонират за един традиционен телевизионен канал.

Приложението е добре поддържано, предлага висококачествено стрийминг (до 1080p) и има удобен за потребителя интерфейс. Продължете и опитайте сега!

Как да инсталирате Sportz TV IPTV

26. TVTap (безплатно)

TV Tap е приложение за телевизия на живо със солидна линия от сателитни канали от цял ​​свят, включително САЩ, Великобритания, Европа, Азия, Близкия Изток и др. TV Tap има специален APK за FireStick, персонализиран за дистанционно управление и по-голям екран на телевизор. Потребителският интерфейс е прост и доста лесен за използване. Може обаче да е по-добре, като иконите на канала на главния екран станат малко по-малки.

Можете да гледате всякакви канали в различни категории, включително забавление, филми, новини, музика, спорт, храна, деца и документални филми. Приложението също ви позволява да филтрирате канали по държава / регион. Иска ми се повече канали да се предават в HD. И все пак, TV Tap е прилично приложение за телевизия на живо за FireStick. Пробвам!

Как да инсталирате TVTap APK на FireStick

27. Играчи Klub IPTV (платен)

Players Klub IPTV е друга качествена IPTV услуга. Дава ви достъп до повече от 2000 телевизионни канала. Докато повечето канали са от САЩ, можете също да гледате много телевизионни канали от страни като Австралия, Великобритания, Канада и други.

Тази IPTV услуга се предлага на достъпна цена от 8 долара на месец. Предвид факта, че има огромна колекция от канали и всички потоци с високо качество, бих казал, че това е доста невероятна сделка.

Докато Players Klub IPTV е предимно приложение за телевизия на живо, той също има приличен раздел по заявка с десетки филми и телевизионни предавания за вашето поточно удоволствие. За разлика от много безплатни приложения, Players Klub IPTV предлага по-надеждно и по-качествено възпроизвеждане на видео.

Players Klub IPTV има приложение за Android, което можете да инсталирате на FireStick. Приложението е напълно отдалечена, позволява лесно управление и навигация. Услугата предлага и добавка на Kodi, който отново можете да използвате в FireStick чрез Kodi. Приложението за Android обаче изглежда по-добре на FireStick от добавката. Разбира се, добавката прави Players Klub IPTV мултиплатформена услуга.

Как да инсталирате играчите клуб IPTV

28. HD Streamz (безплатно)

HD Streamz е поредното безплатно приложение за телевизия на живо, което намира своя път към нашата колекция от топ приложения за FireStick. Това приложение разполага със стотици безплатни сателитни канали от САЩ, Великобритания и няколко други страни. Въпреки че интерфейсът на приложението оставя малко да се желае, той все пак е добър вариант, като се има предвид неговата телевизионна секция на живо. Също така ще забележите, че приложението има раздели Радио и по поръчка. Но те нямат достатъчно съдържание. Използвайте това приложение за стрийминг на живо на живо.

Как да инсталирате HD Streamz на Fire Stick

29. ESPN за пожарна телевизия (платен)

гледайте espn на пожарната пръчкаНезависимо дали обичате някакъв конкретен спорт или искате да гледате спорт само за убиване на известно време, трябва да имате ESPN на вашия Amazon Firestick. ESPN осигурява не само спортно предаване на живо, но и можете да изберете услуга при поискване.

Стотици спортни събития са обхванати от ESPN и всички те могат да бъдат достъпни на вашия Fire TV. За това просто трябва да изберете спорта или събитието, което желаете да видите и закупите пропуските за него. Ако събитието продължава повече от един ден, можете също така да закупите пропуски на месечна или годишна база (като Висшата лига).

Услугата ESPN за Fire TV е налична в САЩ и много други части на света. От спортните събития на колежа NCAA до състезанията от серията Indy Car, има множество опции, достъпни за целите на гледането и развлеченията. Можете също да се възползвате от 7-дневен пълен пробен период, но след седмия ден ще бъдете таксувани въз основа на плана, който сте избрали първоначално, освен ако не анулирате услугите.

Инсталация – ESPN за Fire TV е наличен в Amazon App Store. Просто отидете на иконата за търсене, претърсете я и след това следвайте инструкциите на екрана, за да я инсталирате.

Приложения за Amazon Fire Stick за новини

най-добрите приложения за пожарна телевизия

30. Sky News (платен)

Гледането на новини редовно ви информира в този бързо развиващ се свят. И какво е по-добре от това да имате този лукс и на вашия телевизор Amazon Fire? Е, един от най-популярните денонощни новинарски канали, Sky News също направи своето приложение достъпно за Fire TV Stick.

приложения за firestickSky News ви дава достъп до информация за всички важни видове неща и събития, случващи се в света. Можете да се насладите на 24 × 7 поточно предаване на новини в приложението. Най-хубавото е, че крайните новини винаги ще бъдат на преден план при гледането ви, така че да не пропуснете нито една актуализация. (Има вероятност обаче да се разболеете от непрекъснато отчитане на времето.)

Едно е сигурно, че за разлика от CBS и NBC, Sky News не пуска същите стари новини отново и отново. Винаги ще има някакъв или другия вид свежо съдържание за вас. Но Sky News не е безплатна и трябва да закупите премиум версия, за да се възползвате от всички тези функции.

Инсталация – Sky News е наличен в магазина за приложения на Amazon. Просто отидете на иконата за търсене, претърсете я и след това следвайте инструкциите на екрана, за да я инсталирате.

31. BBC News (платен)

най-доброто приложение за новини за firestickBBC News е едно от най-добрите приложения за FireStick. В света на News and Information, BBC, съкращение за British Broadcasting Corporation е марка. Той предоставя истински новини без никакви измислици. Може би основната причина, поради която повечето от нас сляпо се доверяват на BBC, се дължи на огромната му мрежа от надеждни журналисти и техния обхват до всяко кътче на света. И сега това е достъпно и на вашия Amazon Fire TV.

  How to Get Sling TV on FireStick

Чрез BBC News можете не само да гледате видео на живо, но дори можете да разглеждате статии и да ги четете на вашето устройство. BBC News обхваща почти всички раздели на News, включително развлечения, бизнес, здраве и начин на живот. Може да бъде спестител в реално време, ако искате да четете прясното съдържание винаги и не е нужно да го търсите всеки път.

Освен това няма реклами или реклами, които да прекъсват вашето гледане. Видеоклиповете се подреждат в режим на автоматично игра, така че трябва да преминете към други видеоклипове с новини.

Инсталация – BBC News е наличен в магазина за приложения на Amazon. Просто отидете на иконата за търсене, претърсете я и след това следвайте инструкциите на екрана, за да я инсталирате.

Най-добрите приложения за пожароизвестителни стикове за музика

най-добрите музикални приложения за Amazon fire tv stick

32. YouTube (безплатно)

YouTube е една от основните платформи за забавление в интернет и повечето от нас са доста пристрастени към нея. Тъй като сме свикнали да използваме YouTube на смартфоните и компютъра си, просто си представете как би изглеждал на по-голям HD екран?

амазонки приложения за пожарната пръчкаЕ, YouTube е едно от задължителните приложения за вашия Amazon Firestick и може директно да бъде изтеглено от самия магазин на Amazon App Store. Възпроизвеждане на любимата ви музика на канала или проучване на новите версии, всичко това е възможно и на Amazon Fire TV. Освен това можете да създадете и списък с музика, който се състои от любимите ви песни и да ги възпроизвеждате, когато пожелаете.

Точно като уеб версията, приложението YouTube за Fire Stick също е безплатно. Ако искате да се отървете от периодичните реклами, можете да закупите YouTube Premium Premium Абонамент.

Как да инсталирате YouTube на FireStick

33. Twitch (безплатно)

най-добрите приложения за firestickПодобно на YouTube, Twitch също е безплатна платформа за слушане на музика или гледане на съдържание. Но потрепването има определен обрат към него. Освен да гледате съдържание, можете да давате и съдържание. Уникално, нали??

С приложението Twitch можете не само да преглеждате каквото и да е съдържание, но и можете да предавате поточно собствено съдържание. Освен това, за разлика от други приложения за стрийминг на видео, налични за Fire Stick, тук можете да намерите и стрийминг на видео игри на живо (сега това е нещо съвсем готино). Ако ви харесва определено видео или стрийминг, можете да подкрепите и помогнете на любимите си стриймъри да получат награди и разпознаване чрез увеличаване на изгледа, абониране и аплодисменти с Bits.

Можете дори да печелите пари като стриймър на Twitch, като се регистрирате в партньорската програма. Ако сте геймър и обичате да правите няколко бързи долара, просто трябва да се регистрирате, за да станете проверен партньор на Twitch и да печелите, като се излъчвате като играете.

За да инсталирате Twitch в FireStick, просто отидете на иконата „Търсене“ и напишете „Twitch“. Когато името на приложението се появи в резултатите от търсенето, отворете го и го инсталирайте.

34. Spotify (Безплатно)

най-добрите амазонски приложения за пожарната пръчкаАко сте любител на музиката през цялото време, тогава Spotify трябва да бъде домакинско име за вас. След като изтеглите Spotify на своя Amazon Firestick, получавате незабавен достъп до милиони песни, веднага след като влезете в акаунта си.

Можете също да използвате един акаунт в Spotify, за да възпроизвеждате музика на различни устройства, като използвате същата Wi-Fi мрежа. За да изберете музика от плейлист, можете просто да използвате мобилния си телефон и след това да го синхронизирате с вашия Amazon Fire TV, за да настроите настроението или да влезете в жлеба.

За разлика от различни онлайн приложения за стрийминг на музика, Spotify няма да ви дразни с нежелани реклами между списъка за възпроизвеждане на музика. Освен това получавате опция да изтеглите любимата си музика и да я слушате след това.

За да инсталирате Spotify, просто отидете на иконата „Търсене“ и напишете „Spotify.“ Когато името на приложението се появи в резултатите от търсенето, отворете го и го инсталирайте.

Помощни приложения за FireStick

най-добрите приложения за пожарна телевизия

35. Downloader (безплатно)

За всяка платформа трябва да имате предварително инсталирани помощни приложения, за да направите каквато и да е задача. Помощните приложения формират душата на устройство, а Downloader е едно такова приложение за полезност, което трябва да имате на своя Amazon Firestick.

приложение за изтегляне за firestickНезависимо дали искате да заредите приложение или да запазите любимото си музикално видео, винаги ще ви трябва приложение за изтегляне, за да изпълните задачата. Другото значение е, че без програма за изтегляне няма да получите достатъчна скорост на изтегляне и в крайна сметка може да загубите много време. Поради лошата интернет връзка на моменти, изтеглянето ви също може да се задържи и да доведе до повредени файлове.

За да предотврати това, приложението за изтегляне за Fire Stick ви позволява незабавно да спрете процеса и да го възобновите, когато сте в добра мрежа. Това не само ви помага да систематизирате файловете, които искате да изтеглите, но също така ги предпазва от корупция.

Как да инсталирате приложение за изтегляне на FireStick

36. Свързани с файлове (безплатни)

най-добрите приложения за firestickПопулярното приложение за споделяне на файлове DroidAdmin е ребрандирано, преопаковано и вече е достъпно като FileLinked. Независимо дали искате да споделяте снимки, видеоклипове, музика или APK файлове, FileLinked ще направи всичко за вас. Това също прави FileLinked невероятно полезен инструмент за странично зареждане.

Докато Downloader и ES File Explorer продължават да са най-популярните приложения за странично зареждане на FireStick, FileLinked също напредва бързо. Приложението прави странично зареждане безпроблемен процес. Всичко, което трябва да направите, е да получите файла файл от качителя и да го въведете във FileLinked. Приложението ще направи останалото. Абсолютно няма нужда да въвеждате дългите URL адреси вече.

FileLinked е по-удобен за потребителите на FireStick, тъй като това устройство не ви позволява да изтегляте APK файловете директно от браузърите. Забелязах, че все повече разработчици в наши дни предлагат FileLinked кодове за своите приложения. Следователно, има смисъл само това приложение да има на FireStick.

Как да инсталирате FileLinked на FireStick

37. Превключване на мишката (безплатно)

Устройствата FireStick и Fire TV работят на модифицираната операционна система Android. Те също използват APK като изпълними файлове, подобно на мобилните телефони с Android. Това кара много хора да приемат, че цялото приложение, което работи на мобилни телефони с Android, също би работило на FireStick. Но това не винаги е така.

най-добрите приложения за пожар телевизионен стикМобилите използват сензорен интерфейс, докато FireStick има интерфейс с дистанционно управление. Въпреки че има много приложения за Android, които са удобни за докосване и отдалечаване, много от тях не са. Дори и да инсталирате приложенията на FireStick, които не са удобни за отдалечаване, може да не успеете да взаимодействате с тях. В резултат на това пропускате някои страхотни приложения за Android.

За щастие, има решение, наречено Mouse Toggle, което ви позволява да използвате почти всяко приложение за Android в FireStick. Приложението Mouse Toggle поражда показалец на мишката на вашия екран FireStick. Можете да маневрирате с показалеца на мишката с навигационните клавиши на дистанционното. Въпреки това показалеца на мишката може да достигне до онези секции на определени приложения, които вашето дистанционно FireStick не може. Това прави Mouse Toggle едно от задължителните приложения за вашето FireStick устройство.

Как да инсталирате мишката Toggle на FireStick

38. Браузър (безплатен)

приложение за браузър mozilla firestickБраузърът несъмнено е едно от най-полезните приложения за Amazon Fire TV Stick. Има различни приложения, които са много полезни, но не могат да бъдат изтеглени от магазина Play. В такъв случай ще трябва да посетите официалния им уебсайт, ако искате да го изтеглите на устройството си. За достъп до тези уебсайтове ще ви трябва браузър.

Браузърът служи като многофункционално приложение. Някои от най-популярните приложения като YouTube и Spotify имат онлайн платформи, до които можете да получите достъп чрез браузър и бърза интернет връзка, без да ги изтегляте или инсталирате.

Браузърът спестява вашето време и пространство, като премахва изискването за инсталиране на приложения на трети страни, които трябва да заредите в Amazon Fire TV. Заедно с приложенията, можете да видите и другите си любими уебсайтове в HD качество на по-голям и по-добър екран.

За да инсталирате любимия си браузър на Fire Stick, отидете на иконата „Търсене“ и напишете името на браузъра си, като „Firefox“ или „Silk“. Когато името на приложението се появи в резултатите от търсенето, отворете и го инсталирайте.

Често задавани въпроси

Кое е най-доброто приложение за филми за FireStick?

Много приложения в нашия списък с най-добри приложения за FireStick предлагат поточно предаване на филми. Ако обаче избирам от тях, бих казал или отидете на Cinema APK или на Тайфун телевизия. И двете приложения имат голяма библиотека от филми и те извличат много качествени връзки. И двете поддържат Real Debrid, което гарантира, че имате първокласни връзки за стрийминг.

Кое е най-доброто приложение за телевизия на живо за FireStick?

На фронта на телевизия на живо Mobdro APK, Ola TV и HD Streamz вършат чудесна работа. Тези приложения разполагат с много телевизионни канали на живо за филми, предавания, спорт, деца и други. Това са безплатни приложения. Ако търсите платена (все пак удобна за джоба) услуга, може да опитате Sportz TV. Това приложение ви дава достъп до повече от 8000 канала за по-малко от 15 долара на месец.

Какво е най-доброто приложение за Jailbroken FireStick?

Зависи от типа съдържание, което искате да гледате. Ако искате да предавате филми и предавания, бихте искали Cinema HD и Typhoon TV. Ако това е телевизорът на живо, който харесвате, препоръчваме Mobdro, Ola TV и HD Streamz. Въпреки това, едното приложение, което трябва да бъде част от вашия jailbroken FireStick е ExpressVPN. Това приложение ще защити вашата онлайн стрийминг, като скрие вашата онлайн идентичност и се увери, че дейностите ви не могат да бъдат проследени до вас.

Законно ли е страничните приложения на FireStick?

Да, законно е приложенията за странично зареждане на FireStick. Всъщност Amazon ви дава възможност да активирате настройката на Apps от неизвестни източници, за да активирате странично зареждане. Предаването на съдържание, защитено с авторски права, обаче не е законно и може да ви създаде проблеми.

Как да изтегля филми на FireStick?

Приложения като Cinema HD ви позволяват да изтегляте филми и предавания на вашия FireStick. Не го препоръчвам, защото FireStick има нисък капацитет за съхранение. Филмите ще заемат много място във вашето хранилище и ще причинят всякакви проблеми, включително буфериране, прегряване и други.

Заключение …

Няма да е грешно да кажем, че Amazon Firestick има изключително голям потенциал в бъдеще. Няма да мине дълго, преди да видим хора, които изоставят Cable или Dish и избират интернет стрийминг. Когато става въпрос за наслада от гъвкавост на това, което искате да гледате, има смисъл.

Ако планирате да купите Amazon Firestick или вече имате такъв, приложенията, изброени по-горе, могат да бъдат наистина полезни в много отношения. В крайна сметка ще получите вкус от различни видове забавление, и то по много подобрен начин.

Докато някои приложения са безплатни, някои други ще ви върнат с няколко долара, ако искате да се насладите на премиум функции. Горният списък е комбинация от двете и ще направи вашето устройство пълноценен източник на забавление. Все пак винаги трябва да четете внимателно потребителските отзиви и да използвате собствената си остроумие, преди да инвестирате пари в приложенията на Amazon Fire Stick.

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me