Sådan installeres de nyeste film HD på FireStick

>

I denne tutorial lærer du at installere nyeste film HD APK på FireStick. Nyeste film HD er en underholdningsapp til on-demand film og tv-shows.

På dette tidspunkt er der en rimelig chance for, at du allerede ved, at Terrarium TV ikke længere er officielt tilgængeligt. Du kan bruge den programrettede version af Terrarium TV, men den vil aldrig blive opdateret med det nye indhold. Det var en pludselig og trist død undergang af en utrolig app. Men alt går ikke tabt. Jeg har været på jagt efter at finde gode Terrarium TV-alternativer og har opdaget en masse levedygtige muligheder.

Nyeste film HD tilbyder en bred vifte af film og tv-shows. Det er en let app, der forbliver let på din FireStick. Derfor tænkte jeg, at jeg måske ville give det en chance som et Terrarium TV-alternativ. Appen er ikke helt kompatibel med FireStick-fjernbetjeningen. Men hvis du bruger den med musetaplen, får du en anstændig oplevelse. Lad os nu se, hvordan du installerer nyeste film HD på FireStick.

Nyeste film HD: Installationsvejledning til FireStick

Før du kunne installere en app på FireStick uden for Amazon Store, skal du tillade Apps fra ukendte kilder. Så for at installere den nyeste film HD-app er det her, du skal gøre:

1. Tænd din FireStick-enhed, og vælg, når den indlæses Indstillinger fra menulinjen øverst (på FireStick-startskærm)

Sådan installeres de nyeste film HD på FireStick

2. Naviger nu til indstillingen Apparat og åbn den

Installer nyeste film HD på FireStick

3. Klik derefter på Udvikler muligheder 

Nyeste film HD på FireStick

4. Hvis Apps fra ukendte kilder er i øjeblikket slået fra, skal du tænde det. Klik på indstillingen for at tænde den

Klik på apps fra ukendte kilder på firestick

5. Vælg nu Tænde for når følgende vindue vises med advarsel om, at tredjepartsapps fra de ukendte kilder kan forårsage skade på din enhed. Det er tilfældet for de apps, der ikke er testet, men ikke for nyeste film HD. Det er en sikker app.

hvordan man får de nyeste film HD på FireStick

Du har konfigureret din FireStick-enhed for at tillade tredjepartsapps fra de ukendte kilder. Lad os nu gå videre med installationsprocessen.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

Side-indlæsning af en hvilken som helst app på FireStick er primært en todelt proces – i den første del downloader du appens APK, i den anden del installerer du den APK. De følgende trin dækker begge dele sammen for nyeste film HD APK.

Nu sker det:

6. Gå videre og installer Downloader-app fra Amazon Store. Du har brug for denne app, fordi den vil hjælpe dig med at downloade og sideladde de nyeste film HD APK på din FireStick-enhed. Du kan ikke downloade en APK direkte fra en webbrowser på et Fire TV eller FireStick.

Det tager kun få minutter at installere denne app. Vælg bare søgeindstillingen på FireStick-startskærmen, og søg efter Downloader-appen

7. Kør Downloader-appen, når du har installeret den. Sådan ser startskærmen på denne app ud.

Som du ser, har venstre side en sidebjælke med en masse muligheder. Den øverste mulighed Hjem er allerede valgt. Du skal blot navigere til højre og klikke på tekstfeltet for URL

download de nyeste film hd på firestick

8. Du ser nu et nyt vindue med bogstaver og tal. Brug dette tastatur til at indtaste følgende URL: https://www.firesticktricks.com/nmhd

Når du er færdig, skal du ramme -knappen eller blot trykke på knappen Afspil / pause på din FireStick-fjernbetjening

nyeste film hd apk download

9. Downloaderen begynder at oprette forbindelsen til den server, som URL’en peger på. Om få øjeblikke begynder den nyeste film HD APK at downloade på din FireStick

nyeste film hd apk download på firestick

Downloaden bør ikke tage mere end et minut, da Newest Movies HD er en lille app.

10. Klik derefter på Installere for at starte installationen af ​​appen på FireStick

hvordan man installerer nyeste film HD på firestick

Når den nyeste film HD-app er installeret, får du besked med følgende vindue, der siger: App installeret

Nederst er der to muligheder. Som forventet Åben -knappen starter den nyeste film HD-app. Skal jeg klikke Færdig. Dette tillader mig at gå til Downloader-appen og slette den nyeste film HD APK-fil.

Hvorfor sletter jeg denne fil? Fordi appen nu er installeret. APK-fil hjælper ikke. Det er en god praksis at fortsætte med at rydde op i FireStick-lageret, når du får muligheden. På denne måde vil det forblive uklædet.

få de nyeste film hd on fire stick

Når du ser følgende på din FireStick-skærm, skal du klikke på Slet

firestick nyeste film hd

Klik igen Slet

nyeste film HD Fire TV

Værsgo! Den nyeste film HD APK-app er med succes installeret på din FireStick-enhed. Dernæst lærer vi, hvordan man får adgang til og bruger denne app.

Nyeste film HD på FireStick: Sådan får du adgang til

Du kender sandsynligvis allerede din vej rundt på din enhed, og hvordan du får adgang til de apps, du har installeret for nylig. Men mange af mine læsere har problemer med at finde apps efter installationen. Så lad mig give en hurtig gennemgang af, hvordan du får adgang til nyeste film HD (eller en hvilken som helst app) på FireStick.

Du kan få adgang til alle dine installerede og sky-apps fra det kaldte afsnit Dine apps & Spil. Følg nedenstående trin for at komme dertil:

 • Tryk længe på Hjem-knappen på fjernbetjeningen til din enhed (ca. 3-4 sekunder)
 • Når pop op-vinduet vises, skal du klikke på den første mulighed Apps
 • Her er det listen over alle dine FireStick-apps, du har installeret
 • Gå til bunden af ​​listen, og kør HD-appen Nyeste film

Bemærkede du, at den nyeste film HD-app, du lige har installeret, er i bunden af ​​Dine Apps & Spilleliste? Dette er grunden til, at du ikke kan finde appen på FireStick-startskærmen.

Apps i de øverste 2-3 rækker vises på startskærmen. Så hvis du vil have adgang til den nyeste film HD-app fra startskærmen, er det her, du skal gøre:

 • Vælg den nyeste film HD-app i Dine apps & Spil
 • Tryk længe på Vælg knappen på fjernbetjeningen eller blot trykke på menutasten på fjernbetjeningen og klikke på Bevæge sig indstilling, der vises i pop-up-menuen nederst til højre på din skærm
 • Flyt appen til øverste række (eller en af ​​de tre første rækker)
 • Tryk på knappen Vælg igen for at frigive appen
 • Gå nu tilbage til startskærmen til FireStick og kør den nyeste film HD-app derfra

Sådan bruges den nyeste film HD-app

Den nyeste film HD-app har en jævn, kendt interface. Det er den slags grænseflade, der er almindelig blandt sådanne apps. Så hvis du har brugt Terrarium TV eller kan lide, skal du slet ikke have svært ved at bruge denne app.

Kør appen, og det er det, du ser. Hvis en ny version af appen er tilgængelig, vises en prompt om at installere den nye version fremtrædende på den øverste halvdel af appens startskærm. Jeg anbefaler at installere opdateringen hurtigt, da den ikke kun giver dig mulighed for at slippe af med den irriterende prompt, men også give dig den mest opdaterede version af appen.

hvordan man bruger nyeste film HD på FireStick

Appens startskærm viser de nyeste tilføjede titler og også de fremhævede titler i forskellige kategorier. Standardskærmen åbnes for tv-shows.

Der er en menu øverst til venstre, som du kan bruge til at skifte mellem film & TV-shows. Menuen har også andre indstillinger, herunder ny opdatering, tegnefilm, overvågningsliste, nylig udgivelse, historie og mere.

Du kan også gå til appindstillingerne i menuen

hvordan man bruger nyeste film hd app på brand tv stick

Øverst til højre på appen er søgemuligheden (linseikonet). Klik på dette ikon for at se efter film eller shows med nøgleord. For eksempel kan du indtaste navnet på en film eller skuespiller for at se efter det relaterede videoindhold

Nyeste film HD er en Amazon FireStick-fjernkompatibel app. Men jeg har bemærket, at det undertiden ikke svarer godt til fjernkommandoer. For at skåne dig enhver frustration og gøre tingene glattere anbefaler jeg at bruge Mouse Toggle med denne app. Musevikling vil gøre dit liv meget lettere med de nyeste film HD.

Afvikler

Nyeste film HD er ikke den bedste on-demand app til FireStick, da den ikke er rigtig god med fjernbetjeningen. Den har dog en solid samling af film og shows, og det fungerer i orden, hvis du har en museskift. Derfor har jeg udtalt det som et af alternativerne til Terrarium TV. Hvis du ikke kan lide denne app, er der et par andre, du kan prøve. Her er vores anbefalede liste:

 • FreeFlix HQ
 • Kodi
 • Morph TV
 • OneBox HD
 • Showbox-alternativer

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.