Kako namestiti Morpheus TV na FireStick

>

Razvijalci Terrarium TV so napovedali konec dni za to neverjetno aplikacijo, ki smo jo tako vzljubili. To je udarec, s katerim se še vedno spopadamo. Toda v svetu pretakanja aplikacija, ki jo ukinemo, ni nekaj novega. Številne aplikacije se znajdejo v središču pozornosti, postanejo priljubljene in nekega dne jih odnesejo. Spuščanje terarijske televizije je za zdaj velika izguba, vendar sem prepričan, da bomo našli pot naprej.

Na srečo obstaja veliko alternativnih možnosti za TV Terrarium, ki jih lahko uporabite za ogled najljubših epizod in filmov. V tem priročniku se bomo naučili namestiti Morpheus TV na FireStick / Fire TV / Fire TV Cube; ena najboljših TV terarij.

Morpheus TV je aplikacija na zahtevo, podobno kot Terrarium TV. Ponaša se z impresivno medijsko knjižnico in ima nekaj trdnih, visokokakovostnih strgalnikov, ki vam prinašajo najboljše povezave, ki jih lahko obnašate. Ta lahka aplikacija je enostavna za vaše vire FireStick, ponuja nemoteno delovanje in ima uporabniku prijazen vmesnik.

Izjava o omejitvi odgovornosti: Morpheus TV razvijalci so napovedali konec podpore aplikaciji. Ko aplikacijo prvič zaženete po namestitvi, boste videli obvestilo o ukinitvi projekta. Vendar pa tudi piše, da lahko predvajate obstoječe filme in oddaje, dokler so na voljo strgala. 

Če ne želite uporabljati zapuščene aplikacije, predlagam, da dobite klona Morph TV, ki ga redno posodabljamo za svežo vsebino in nemoteno izkušnjo pretakanja. 

Koraki za namestitev TV Morpheus na FireStick

Morpheus TV traja le nekaj minut, da se namesti na FireStick, Fire TV ali Fire TV Cube. Prvo, kar morate storiti, je zagotoviti Aplikacije iz neznanih virov je v nastavitvah naprave vklopljen, da sprejme aplikacije APK drugih proizvajalcev, kot je Morpheus TV. Tu so naslednji koraki:

1. Vklopite FireStick in izberite na glavnem zaslonu Nastavitve na vrh.

kako namestiti Morpheus TV na firestick

2. Ko vidite naslednji niz možnosti, pojdite naprej in odprite Naprava

naprava v nastavitvah: morpheus tv

3. Nato kliknite Možnosti razvijalca

možnosti razvijalca za firestick

4. Če Aplikacije iz neznanih virov je izklopljen, kliknite ga, da ga vklopite

Morpheus TV

Zdaj lahko začnete z namestitvijo. Naj vam pokažem, kako.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.

Ne pozabite, da datotek APK ne morete prenesti in jih naložiti neposredno prek spletnega brskalnika na FireStick, kot je to slučaj z drugimi napravami Android. Zato potrebujete aplikacijo, ki omogoča tak prenos.

Downloader je najboljša aplikacija za stransko prenašanje FireSticka. Torej, nadaljujte in najprej namestite Downloader v svojo napravo. To lahko storite v trgovini Amazon (s pomočjo funkcije iskanja na začetnem zaslonu FireStick).

Ko imate Downloader, ga odprite in sledite spodnjim korakom:

Korak 1: Zdaj bi morali videti začetni zaslon Downloader z Domov zavihek na levi strani.

Kliknite polje URL na desni

kako dobiti Morpheus TV s programom za prenos

2. korak: Zdaj vnesite naslednji URL http://bit.ly/morp166 in kliknite GO 

morpheus tv na firestic

3. korak: Preusmerjeni boste v razdelek Brskalnik aplikacije Downloader, kjer se odpre naslednja spletna stran. Pomaknite se navzdol in kliknite PRENESITE MORPHEUS TV.APK gumb.

prenesi morpheus tv apk na firestick

4. korak: Počakajte, da se Morpheus TV APK prenese na FireStick

namestitev morpheus tv apk na firestick

5. korak: Ko se datoteka APK naloži, bo aplikacija Downloader samodejno začela namestitev. Tu je naslednje okno, ki ga morate videti. Pomaknite se navzdol na spodnji desni del tega zaslona in pritisnite Namestite

kako namestiti morpheus tv na firestick

Morfusova televizija bo trajala približno minuto, da se namesti na FireStick. Ko je končano, Aplikacija nameščena prikaže se obvestilo.

Medtem ko lahko aplikacijo Morpheus TV zaženete takoj iz tega okna s klikom ODPRTO, Predlagam, da kliknete KONČANO in se vrnite na vmesnik Downloader, da izbrišete Morpheus TV APK.

Ko je aplikacija nameščena, datoteka APK ne potrebuje več. Nekaj ​​prostora lahko prihranite tako, da ga izbrišete.

kako dobiti morphev tv na ogenj palico

Kliknite Izbriši

morpheus tv za filme

Kliknite Izbriši ponovno

brisanje morpheus tv apk iz firestick

Uspešno ste namestili Morpheus TV na FireStick in tudi izbrisali datoteko APK.

Raziskovanje Morpheus TV

Pojdite naprej in odprite aplikacijo. Če je ne vidite na začetnem zaslonu FireStick, pojdite na svoje aplikacije & Oddelek o kanalih. Tam boste našli aplikacijo.

Ko aplikacijo prvič zaženete po namestitvi, vas pozdravlja program Projekt je bil ustavljen sporočilo. Kot sem že povedal, je aplikacija Morpheus TV prekinjena. Vendar to pomeni samo, da novih zapisov in vsebin ne bomo dodali. Dokler obstoječi strgalniki delujejo, lahko nadaljujete z ogledom trenutno na voljo filmov in oddaj.

Kliknite v redu

morpheus tv dol

Naslednje okno vam ponuja meni z možnostmi Filmi, TV oddaje, Prenosi in nastavitve.

kako uporabljati Morpheus TV

Ko kliknete Filmi, se prikaže nov niz možnosti: Trending, Popular, Search itd.

Pojdite naprej in kopite globlje, tako da kliknete katero koli možnost po vaši izbiri. Vse naslove filmov Morpheus TV gostitelji najdete tukaj.

kako gledati filme na TV Morpheus

Če na glavnem zaslonu aplikacije kliknete TV oddaje, se prikaže naslednji meni.

gledati oddaje na televiziji Morpheus

Dostop do televizije Morpheus z začetnega zaslona FireStick

Do svojih programov lahko vedno dostopate prek aplikacij Your Apps & Območje kanalov, do katerega lahko dostopate z dolgim ​​pritiskom na Domov gumb na daljinskem upravljalniku in nato kliknite Aplikacije.

V aplikaciji Your Apps & Razdelek »Kanali« boste opazili, da se na domačem zaslonu prikažejo samo aplikacije v zgornjih vrsticah. Nedavno nameščene aplikacije so nameščene v spodnji vrstici. Tako se morda ne prikažejo na domačem zaslonu.

Če želite televizor Morpheus premakniti na začetni zaslon FireStick, lahko storite naslednje:

  • V aplikaciji Your Apps izberite ikono Morpheus TV & Kanali
  • Pritisnite menijski gumb na daljinskem upravljalniku FireStick. Gre za gumb s tremi vodoravnimi črtami
  • V spodnjem desnem kotu zaslona televizorja boste videli meni. Kliknite Premakni se in ročno premaknite ikono Morpheus TV v eno od zgornjih vrstic. Ali pa kliknite Premakni se spredaj da ikono postavite na prvo mesto v prvi vrsti.

Zaviti

Morpheus TV je zlahka ena najprimernejših alternativ Terrarium TV. Ta aplikacija na zahtevo vam prinese vaše najljubše filme in oddaje s samo nekaj kliki gumbov. Morpheus TV sem našel hitreje kot večina drugih aplikacij v isti kategoriji. Hitro prenese tudi povezave. Na žalost je Morpheus TV prav tako ukinil, saj ga njegov razvijalec ne more več podpirati. Dobra stvar je, da bo še naprej dovajal tokove, dokler ne bodo na voljo strgala. Verjamem, da bi morala biti aplikacija dobra še nekaj mesecev.

Sorodno:

Kako Jailbreak FireStick
Najboljše aplikacije za FireStick
Kako namestiti Cinema APK
Kako namestiti Titanium TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me