Kako namestiti miško Preklop na FireStick / Fire TV

>

Nekatere aplikacije za Android so namenjene napravam na dotik in ne delujejo pravilno v vaši napravi Fire TV Stick na daljavo. To uporabnikom FireStic prikrajša za nekaj dobrih aplikacij. Glavni razlog, zakaj takšnih aplikacij ne morete uporabljati, je, ker niso združljive z vašim daljinskim upravljalnikom Amazon FireStick. Če pa bi z FireStickom uporabili miško, bi lahko nekatere od teh aplikacij delovale.

Kazalec miške lahko dobite v vmesniku FireStick, ne da bi nanj priključili fizično miško. Vse kar potrebujete je aplikacija Mouse Toggle. V tem priročniku se bomo naučili namestiti Mouse Toggle na FireStick. S kazalcem miške lahko upravljate z navigacijskimi gumbi na daljinskem upravljalniku. Če želite klikniti predmet, le s kazalcem miške kliknite na njega in pritisnite Izberite gumb na daljincu.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.


Preberi:
Kako namestiti in uporabljati VPN na FireSticku

Aplikacija Mouse Toggle za Fire TV Stick: Navodila za namestitev

Najprej nastavimo našo napravo FireStick, tako da vam omogoča namestitev aplikacij drugih proizvajalcev. Aplikacija Mouse Toggle, ki jo bomo namestili, je tudi aplikacija tretjih oseb. Sledite spodnjim korakom:

Korak 1: Vklopite napravo FireStick in odprite Nastavitve z začetnega zaslona (možnost Nastavitve je v menijski vrstici na vrhu zaslona)

preklop miške za požarno televizijo

2. korak: Pomaknite se na Naprava in ga odprite na naslednjem zaslonu

miško preklopite na firestick

3. korak: Zdaj odprta Možnosti razvijalca

kako namestiti miško preklop na firestick

4. korak: Poglejte, ali Aplikacije iz neznanih virov je izklopljeno ali vklopljeno. Če je izklopljen, ga kliknite, da ga vklopite.

preklopna miška

5. korak: Pojavi se opozorilno sporočilo, v katerem vas seznanimo s tveganjem, da omogočite Aplikacije iz neznanih virov. Ignoriraj to sporočilo. Namestili boste aplikacijo Mouse Toggle, ki sem jo osebno uporabil. Je varna aplikacija.

Kliknite Vklopiti

aplikacije iz neznanih virov na požarni tv palici

Vaš FireStick bo zdaj namestil katero koli aplikacijo drugih proizvajalcev. Začnimo z miško Toggle.

6. korak: Prva stvar, ki jo potrebujete, je aplikacija s stranskim nakladalcem. FireStick ne dovoljuje neposrednega prenosa datotek v brskalnik. priporočam Downloader app. Je zelo učinkovito stransko nalaganje orodja za FireStick. Namestite Downloader na FireStick in ga zaženite. To aplikacijo lahko enostavno dobite iz trgovine Amazon

7. korak: Glavni zaslon Downloaderja izgleda tako. Kot lahko vidite, je Domov možnost na levi je že kliknjena. Na desni je polje, kjer lahko vnesete izvirni URL, od koder se bo prenesel Mouse Toggle.

Kliknite to polje URL

aplikacija za prenos

8. korak: Ko vidite zaslonsko tipkovnico (poglejte sliko spodaj), vnesite naslednji URL (po napravi):

Za Fire Stick Gen 1, Fire Stick Gen 2, Fire TV 1, Fire TV 2, Fire TV Cube - https://www.firesticktricks.com/mouse

Če imate FireStick 4K, Fire TV 3 ali Fire TV Edition, uporabite to povezavo - http://bit.ly/mousefire

Hit GO po vnosu URL-ja

miš preklop za požar tv apk

9. korak: Dovoli aplikaciji Downloader, da naloži datoteko APK z miško. Lahko traja nekaj minut.

prenesi miško toggle apk na firestick

10. korak: Dobra stvar pri programu Downloader je, da vam prenesenega APK-ja ni treba izvesti ročno. Zažene datoteko in samodejno začne namestitev. Zdaj bi morali videti naslednji poziv.

Kliknite Namestite

firestick miška

11. korak: Zdaj počakajte, da se Mouse Toggle APK namesti v napravo

12. korak: Potrditev namestitve boste dobili z Aplikacija nameščena poziv, ki kaže.

Ko kliknete Odprto tukaj takoj zaženete aplikacijo Mouse Toggle. Vendar bomo aplikacijo zagnali in uporabljali pozneje.

Najprej kliknite Končano in se vrnite v aplikacijo Downloader. Pokazal vam bom, kako izbrišete Mouse Toggle APK, ki ste ga pravkar prenesli. Datoteke APK po namestitvi niso potrebne. Osvobodimo nekaj prostora.

miško preklopi za firestick

Korak 13: Kliknite Izbriši

preklop miške

14. korak: Kliknite Izbriši samo še enkrat

miš preklop apk

Uspešno ste odstranili datoteko APK iz FireSticka.

Kako dostopati do miške in uporabljati toggle na FireSticku

Do vseh programov, ki jih namestite na FireStick, lahko dostopate prek Vaše aplikacije & Kanali odsek. Takole lahko pridete do:

  • Pritisnite in pridržite Domov gumb na daljinskem upravljalniku FireStick približno 5 sekund
  • Ko se prikaže zaslon menija, kliknite Aplikacije
  • Tam ste v svojih aplikacijah & Kanali

Zdaj se pomaknite navzdol do dna s pomočjo daljinskega upravljalnika, kjer boste našli aplikacijo Mouse Toggle. Ko namestite aplikacijo, se njena ikona prikaže na dnu v vaših aplikacijah & Kanali. Druga stvar je, da se nedavno nameščene aplikacije ne prikažejo na domačem zaslonu FireStick-a.

Če želite katero koli aplikacijo premakniti na začetni zaslon, izberite ikono v aplikaciji Your Apps & Odsek o kanalih in na daljinskem upravljalniku pritisnite menijsko tipko. Zdaj kliknite Premakni in premaknite ikono v eno od zgornjih vrstic.

Zdaj vam bom pokazal, kako uporabljati miško Toggle.

Najprej, da aplikacija Mouse Toggle deluje, mora biti ADB Debugging vklopljen. Tukaj je, kako ga lahko vklopite: Začetni zaslon FireStick > Nastavitve > Naprava > Možnosti razvijalca > Odpravljanje napak ADB

Odprite aplikacijo iz svojih aplikacij & Oddelek o kanalih. Tako izgleda aplikacija. Obstaja samo en zaslon.

miška preklop za požarno tv palico

Poskrbi Omogoči storitev z miško možnost je vklopljena. Če želite, da se storitev miške zažene ob zagonu FireStick, imejte drugo možnost vklopljeno. Priporočam, da ga obdržite. Mouse Toggle je samo 2 MB aplikacija in hranjenje, da je ves čas ne vpliva na delovanje naprave.

Ko je miška storitev omogočena, Stanje v spodnjem levem kotu zaslona naj piše začel.

Če je stanje obtičalo začetek potem boste morda morali izklopiti in ponovno vključiti ADB Debugging. V aplikaciji lahko kliknete gumb NASTAVITVE ADB, da ga izklopite in vklopite. 

zaslon z miško preklopite na firestick

Približno je vmesnik. Dovolite mi, da vam zdaj pokažem, kako uporabljati kazalec miške s katero koli aplikacijo.

Kot primer bom uporabil Showbox HD, saj te aplikacije ni mogoče krmariti z daljinskim upravljalnikom FireStick. Tu je začetni zaslon Showbox HD:

kako uporabljati miško preklop za požarno tv palico

Kot vidite, je v zgornjem levem kotu meni. Do stika z miško ne morem priti. Toda na mojem TV zaslonu še ni kazalca miške. Torej, kako to prinesem?

Če želite prikazati kazalec miške, morate hitro pritisniti Predvajanje / premor gumb na daljinskem upravljalniku Amazon FireStick dvakrat.

To sem storil in manevriral kazalec miške čez meni. Zdaj moram le pritisniti Izberite na daljinskem upravljalniku kliknite gumb.

kako uporabljati miško preklop na firestick

Prikaže se naslednji meni. Zdaj lahko s kazalcem miške premaknem miško in kliknem poljuben element, ki ga želim v meniju.

preklop miške za požarno televizijo

Kliknil sem Filme in sem bil preusmerjen na zaslon s seznamom filmov. Znova lahko s kazalcem miške odprem kateri koli film, ki mi je všeč.

Upoštevajte tudi, da kazalec miške po nekaj sekundah izgine, ko ostane v prostem teku. Samo dvakrat pritisnite gumb za predvajanje / premor na daljinskem upravljalniku, da ga vrnete nazaj.

Kako se pomikate po straneh z miško?

Prva stvar, ki jo morate storiti, je dvigniti kazalec miške Toggle na zaslon s pritiskom gumba Play / Pause na daljinskem upravljalniku dvakrat.

Zdaj hitro pritisnite naslednje gumbe na daljinskem upravljalniku drug za drugim v istem vrstnem redu:

  • Predvajanje / premor
  • Navigacija navzdol

Kazalec bo vedno večji in hitrejši in omogočal vam bo listanje po straneh.

Zavijanje

Mouse Toggle vam omogoča uporabo aplikacij, kot je Showbox na FireSticku, ki so sicer nezdružljive. Ko se kazalec miške prikaže na zaslonu, ga lahko premikate s pomočjo navigacijskega gumba na daljinskem upravljalniku. Do elementov v nezdružljivi aplikaciji lahko dosežete, da običajna funkcija na daljavo ne more. Mouse Toggle je lahka aplikacija in verjamem, da jo mora imeti vsak uporabnik FireSticka.

Sorodno:

Kako Jailbreak FireStick
Kako ponastaviti Kodi na FireSticku
Kako namestiti Catmouse APK na FireStick
Kako namestiti Morphix TV na FireStick
Kako namestiti UnlockMyTV na FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me