Kako namestiti TVZion na Fire TV / Stick

>

V tem priročniku vas bom popeljal skozi navodila za namestitev TVZion na FireSticku. Metoda, navedena v tem priročniku, deluje tudi na Fire Stick 4K, Fire TV in Fire TV Cube.

TVZion je ena izmed novejših aplikacij na zahtevo za Android, ki omogoča gledanje brezplačnih medijev, vključno z vašimi najljubšimi filmi in TV oddajami. Ta aplikacija vam ponuja preprost in neverjetno enostaven vmesnik. TVZion je stoodstotno prijazen na daljavo, zato je odlična izbira za vašo FireStick napravo. V aplikaciji je solidna knjižnica vsebine, ki vam ponuja sto ur brezplačne zabave.

Za razliko od mnogih drugih aplikacij na zahtevo, TVZion omogoča začetek pretakanja s samo klikom. Običajno ne prikaže seznama povezav, ki jih lahko izberete. Namesto tega izbere najbolj zdravo povezavo in takoj začne vsebino predvajati.

Nenehno iščem najboljše alternative za TV v terariju, odkar je storitev prenehala. Vesel sem, da sem našel nekaj dobrih možnosti. TVZion se zagotovo nahaja na mojem seznamu najboljših aplikacij za pretakanje.

TVZion ni samo za FireStick, ampak tudi za druge naprave Android TV, kot so Android TV in Android TV Boxes. Uporabljate ga lahko tudi na svojih pametnih telefonih in tabličnih računalnikih Android. Če imate emulator Android, lahko to aplikacijo namestite tudi v računalnike Windows in Mac.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

  Kako namestiti YouTube TV na FireStick

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.


Namig:
Preberite, kako namestiti in uporabljati VPN na Fire TV Stick

TVZion on FireStick: Namestitveni koraki

FireStick omogoča prenos in namestitev programov drugih proizvajalcev, kot je TVZion. Toda za to morate spremeniti eno varnostno nastavitev. Aplikacije, kot je TVZion, veljajo za „tretje osebe“, ker ne prihajajo iz trgovine Amazon.

Tukaj je nastavitev, ki jo morate spremeniti:

1. Vklopite napravo FireStick ali Fire TV in se na začetnem zaslonu pomaknite do menijske vrstice na vrhu in izberite Nastavitve

kako namestiti TVZion na firestick

2. Iz možnosti v nastavitvah kliknite Moja Fire TV ali Naprava

Kako namestiti TVZion na Fire TV / Stick

3. Nato odprite Možnosti razvijalca

požarna palica tvzion

4. Zdaj preverite, ali Aplikacije iz neznanih virov je omogočen (ON) ali onemogočen (OFF). Če je onemogočen, ga kliknite in vklopite

omogočite aplikacije iz neznanih virov na fresticku

5. Ko se prikaže naslednje sporočilo, pojdite naprej in kliknite Vklopiti

tvzion na firesticu

S tem nastavite svoj FireStick za namestitev aplikacij drugih proizvajalcev, kot je TVZion.

Zdaj vas bom vodil skozi korak za korakom, da namestite TVZion na FireStick. Tukaj je tisto, kar morate storiti:

6. Prva stvar, ki jo morate storiti, je namestiti aplikacijo, ki olajša naknadno nalaganje drugih aplikacij na FireStick. Takšno aplikacijo potrebujete, ker datotek APK ne morete prenesti neposredno prek spletnega brskalnika na FireStick.

Priporočam Downloader, najboljšo aplikacijo za nalaganje strani FireStick, ki sem jo naletel.

Lahko bi ga enostavno prenesli iz trgovine Amazon. Na začetnem zaslonu preprosto odprite funkcijo Search FireStick in poiščite aplikacijo Downloader. Če sledite navodilom na zaslonu, boste v nobenem trenutku prenesli program Downloader.

Zdaj, ko ste namestili aplikacijo Downloader, sledite spodnjim korakom:

7. Pojdite naprej in zaženite aplikacijo Downloader. Kliknite na Domov zavihek na levi stranski vrstici te aplikacije. Z desno miškino tipko kliknite polje URL, v katerega bo vpisan izvorni URL

prenesi tvzion apk na firestick

8. Zdaj s tipkovnico na zaslonu in oddaljenim FireStick vtipkajte naslednji URL in kliknite GO: https://www.firesticktricks.com/tvz

tvzion firestick

9. Aplikacija Downloader se bo takoj začela povezovati s strežnikom, na katerega kaže URL. Ko je povezava vzpostavljena, bo aplikacija začela nalagati TVZion APK na FireStick. Počakajte, da se prenos konča

  Kako namestiti in uporabljati datotečno povezavo na FireSticku

Kako namestiti TVZion na Fire TV / Stick

10. V trenutku, ko se prenese APK, Downloader takoj začne namestitev z izvrševanjem datoteke. Sledi okno, ki ga vidite naslednje.

Kliknite Namestite

kako namestiti tvzion na fire tv palico

11. Zdaj preprosto počakajte, da se namestitev konča. Ne bi smelo trajati več kot minuto

namestitev tvziona na firestick

12. Ko je na FireStick nameščena aplikacija TVZion, boste obveščeni s sporočilom Aplikacija je nameščena. The Odprto tipka spodaj desno bo takoj zagnala aplikacijo TVZion. Ampak tega še ne želimo početi.

Kliknite Končano

kako priti na TVZion na firestick

13. Zdaj ste se vrnili k vmesniku aplikacije Downloader. Videti morate naslednji poziv. Kliknite Izbriši

Razlog, zakaj želim, da izbrišete TVZion APK, je ta, da bo sprostilo nekaj prostora na omejenem pomnilniku naprave. Ko je APK namestil aplikacijo, ta ni več potrebna.

kako dodati TVZion na palico Amazon fire tv

14. Kliknite Izbriši spet, da končno izbrišete TVZion APK na FireSticku

izbriši TVZion apk

No, to je skoraj vse, kar morate storiti. Na FireStick ste uspešno namestili TVZion.

TVZion on FireStick: Kratek pregled

Zdaj veste, kako namestiti TVZion na svojo napravo FireStick. Poglejmo zdaj.

Prva stvar, ki jo želite storiti, je, da odprete aplikacijo. Ker ste aplikacijo pravkar namestili, je morda ne boste videli na domačem zaslonu FireStick. Takole lahko dostopate do aplikacije:

 • Držite pritisnjeno Domov gumb na daljinskem upravljalniku FireStick nekaj sekund, dokler se ne prikaže novo pojavno okno
 • Kliknite Aplikacije v tem novem oknu
 • Zdaj vidite seznam vseh nameščenih aplikacij. Pomaknite se na dno seznama in tam boste našli aplikacijo TVZion.

Preden nadaljujemo, naj vam tudi hitro povem, kako premakniti TVZion na začetni zaslon FireStick:

 • Izberite ikono aplikacije TVZion
 • Pritisnite na Meni tipko na daljinskem upravljalniku Amazon FireStick
 • V spodnjem desnem kotu zaslona se pojavi nov meni
 • Kliknite Premakni se
 • Zdaj premaknite ikono in jo spustite v eno od zgornjih dveh vrstic

Zdaj raziščimo to aplikacijo.

Ko aplikacijo TVZion prvič zaženete, je tu pojavni pojavni okno, s katerim ste dobrodošli. Pojavno okno pravi, da je TVZion brez oglasov in vas spodbuja k donacijam. Če želite podariti, kliknite Doniraj. Če želite odpreti vmesnik aplikacij TVZion, kliknite V redu.

  CotoMovies alternative za FireStick / Android

 Kasneje v glavnem meniju najdete tudi možnost Doniranje.

kako uporabljati TVZion apk on fire stick

Tukaj je videti, kako je videti domači zaslon TVZion na FireSticku. Kot vidite, sta na vrhu dva zavihka za TV & Filmi. Zavihek TV je izbran privzeto.

Kategorije so na levi strani in predstavljene oddaje v kategoriji na desni. Enako je s filmi. Če iščete nekaj specifičnega, lahko v zgornjem desnem kotu kliknete možnost Iskanje.

Ko kliknete meni v zgornjem levem kotu, se prikažejo naslednje možnosti. Kot sem že povedal, obstaja možnost donacije. Ima tudi možnost TVZion doma in TV & Možnost filmov skupaj s seznamom ogledov.

aplikacija tvzion na firesticu

Kliknite na Nastavitve možnost v meniju in videli boste naslednje možnosti. Čeprav je TVZion brezplačna aplikacija, začetni čas predvajanja omeji na 500 ur. S klikom na možnost lahko dodate več časa predvajanja Dodajte več časa predvajanja. 

Vendar sem opazil, da dodani čas predvajanja v FireSticku res ne deluje. Je za uporabnike Android, ki imajo dostop do trgovine Google Play.

Začetnih dodeljenih 500 ur je pravzaprav veliko časa za ogled. Vsak dve uri lahko gledam 250 filmov. Gledam lahko 600, 50-minutnih epizod. Potreboval mi bo nekaj mesecev, da bom izčrpal 500 ur. Če pa vam zmanjka časa predvajanja, lahko aplikacijo vedno odstranite in znova namestite.

Če želite pridobiti več ur predvajanja, lahko dobite donacije tudi s kartico Amazon ali Bitcoins.

tvzion apk nastavitve na firestick

Zavijanje

To je verjetno vse, kar morate vedeti o TVZionu na FireSticku. Preprosto namestite aplikacijo in začnite gledati svojo najljubšo vsebino. TVZion APK je lahek in traja le nekaj minut. Poleg tega majhna velikost zagotavlja, da je aplikacija v vaši napravi enostavna. Pojdite naprej in preizkusite to aplikacijo.

Sorodno:

 • Kako namestiti Cinema APK
 • Kako namestiti Kodi
 • Kako namestiti Morph TV APK
 • Kako namestiti Solex TV
 • Kako namestiti Theater Plus APK

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me