Kako odpraviti težave z odstranjevanjem TV terarij

>

Številni naši bralci se sprašujejo, ali imamo kakršno koli rešitev za težave z varovanjem televizije Terrarium. Zdi se, da so primeri varovanja postali rednejši kot prej. Pravzaprav sem se v zadnjem času tudi sam začel ukvarjati s temi vprašanji. Ni zanikati, da je Terrarium TV ena najboljših aplikacij Amazon Fire Stick za gledanje filmov in TV oddaj na zahtevo. Vsebuje skoraj vsak naslov, ki bi ga lahko zahtevali. Res pa je tudi, da se boste včasih spopadli s temi težavami pri varovanju. Če se trenutno v aplikaciji Terrarium TV srečujete z varovanjem, nadaljujte z branjem.

Kako odpraviti težave z odstranjevanjem na TV Terrarium

terarij tv pufer

Ni nobenega odpravljanja, ki bi skrbel za vprašanja televizije Terrarium. Po nekaj preizkusih in napakah pa sem lahko ublažil pufranje in naredil svojo izkušnjo z aplikacijo prijetnejšo. V tem članku z vami delim različne načine, ki so delovali zame. Prepričan sem, da bodo delali tudi za vas.

Opomba: Če ste nov uporabnik in še nimate TV Terrarium, preverite to povezavo - Kako namestiti Terrarium TV na FireStick

Preverite hitrost internetne povezave

Za spletno pretakanje v teh dneh je potrebna vsaj 5 Mbps hitrost interneta, za polno HD predvajanje pa vsaj 10 Mb / s in za 4K pretakanje priporočamo najmanj 20 Mbps. Dobra novica je, da večina ponudnikov mobilnih in širokopasovnih internetnih storitev ponuja hitrejšo internetno hitrost. V resnici nekateri ponudniki ponujajo hitrost tudi do 100 Mb / s, tudi za stanovanjske povezave. Pri tako visoki hitrosti se vam lahko zdi, da nikoli ne bi imeli težav z varovanjem TV v terariju. Na žalost pa to ni vedno tako.

Če imate težave z medpomnjenjem televizorja Terrarium TV le redko, obstaja možnost, da vaš internet naleti na težave s prekinitvami. V takšnih primerih je težava ponavadi poskrbljena ob koncu tedna in je kratkotrajna.

Priporočam vam, da preverite hitrost internetne povezave in ugotovite, ali imate minimalno pasovno širino. Obstaja veliko aplikacij in spletnih mest, ki vam omogočajo brezplačno preizkušanje hitrosti. Ookla je najbolj priljubljena storitev internetnega testiranja hitrosti. Aplikacijo Ookla lahko prenesete na napravo Android ali iOS ali obiščete njihovo spletno mesto http://www.speedtest.net/ in preizkusite hitrost.

Če rezultati testov kažejo na nizko hitrost, lahko pride do težave z internetno povezavo. Morda boste morali nadgraditi svoj načrt ali usmerjevalnik. V vsakem primeru se obrnite na ponudnika internetnih storitev in poiščite rešitev.

Pretok s priporočenih strežnikov Terrarium TV

Terrarium TV najde povezave za pretakanje iz več deset strežnikov, nameščenih po vsem svetu. Vendar obstaja nekaj strežnikov, ki jih ta aplikacija sama priporoča. Glejte spodnjo sliko za seznam priporočenih strežnikov.

terarij tv pufer

Osebno sem doživel, da so ti strežniki hitrejši in komaj imam kakršne koli težave z varovanjem TV Terrarium.

Pojavno okno na sliki se bo prikazalo vsakič, ko kliknete naslov. Na dnu lahko preverite možnost »Ne prikaži več«, da se ne prikaže naslednjič. Preden sem preveril to možnost, sem si zapisal vse priporočene strežnike, saj sem vedel, da si jih ne bom mogel zapomniti. Predlagam, da naredite isto.

Težave s TV-strežnikom Terrarium

Če vaša hitrost interneta ni težava in se še vedno srečujete s težavami s TV Terrarium, potem se zdi, da bi lahko prišlo do težave s strežnikom, na katerem se nahaja vsebina.

Kot morda veste, Terrarium TV nima nobene vsebine. Ta aplikacija je agregator, ki na različnih strežnikih pridobi več povezav do določene vsebine. Ko odprete povezavo, naprava začne poskušati pretakati vsebino s strežnika, na katerega kaže.

Terrarium TV poskuša vzpostaviti najboljše delovne povezave. Toda včasih se prikažejo tudi slabe povezave. Slaba povezava bi lahko bila za strežnik, ki ima zastoje ali upočasnitev. Kot rezultat tega naletite na težave z varovanjem TV v terariju.

Kadar je težava s strežnikom, ne morete veliko storiti, da bi odpravili pufriranje. Vendar pa lahko odprete še eno povezavo do drugega strežnika in obstaja velika verjetnost, da boste poskrbeli za težavo.

Opazil sem, da težave s TV terarij običajno nastanejo, ko poskušam pretakati vsebino polne HD. In to nima nobene povezave z mojo hitrostjo interneta ali zmožnostjo moje naprave za predvajanje spletnih HD filmov ali oddaj; težava je v strežniku, ki ne zmore več zahtev za pretakanje.

Uporabite pravi medijski predvajalnik s terarij TV

Terrarium TV nima svojega predvajalnika medijev. Zagotovo ste opazili, da vas pri zagonu Terrarium TV zahteva, da namestite predvajani predvajalnik za boljše predvajanje. V resnici aplikacija celo pravi, da lahko brez želenega predvajalnika pride do težav z varovanjem.

Ko sem prvič začel uporabljati TV Terrarium, bi prezrl pojavna okna, ki so me prosili, naj dobim drug medijski predvajalnik. Mislil sem, da to ne bo potrebno. Potem pa sem začel opažati, da TV Terrarium ne deluje pravilno in imam težave z varovanjem. Takrat sem se odločil namestiti predvajalnik televizije Terrarium TV. In čeprav sem se dokazal narobe, bi priznal, da je bila v predstavi opazna razlika. Po namestitvi novega predvajalnika je veliko povezav, ki so pred začetkom uporabe tekle brez težav.

Čeprav je Terrarium TV združljiv z več predstavnostnimi predvajalniki, vključno z VLC in MX predvajalnikom, boste morda vseeno morali namestiti drug predvajalnik. Pravzaprav najnovejša različica TV Terrarium ne pretaka povezav, če nimate YesPlayer (glejte sliko spodaj).

terarij tv ne deluje

Torej, namestite YesPlayer in morda boste lahko poskrbeli za težave z medpomnjenjem TV Terrarium. Ta predstavnostni predvajalnik je na voljo v Trgovini Play in Amazon Store.

Uporabite zasebno zasebno omrežje in se izogibajte spletnemu metanju

Ali veste, da veliko uporabnikov interneta v ZDA postane žrtev internetnega dušenja in se tega sploh ne zaveda? Utikanje v internetu je običajna praksa med ponudniki internetnih storitev (ISP).

Če spletno pretakanje porabi največji del vaše spletne aktivnosti, lahko vaš ponudnik internetnih storitev zmanjša hitrost interneta na manj kot tisto, kar ponuja vaš internetni načrt. Ne trdim, da je ta praksa nezakonita. Ampak, menim, da je neetično. Običajno imajo ponudniki internetnih storitev klavzulo v svojih pogojih & Pogoji, ki navajajo, da lahko količina podatkov zaradi spletnega pretakanja, ki narašča pod določeno vrednost, zmanjša hitrost.

Na žalost pogosto pogrešamo tiste drobne odtise. In čeprav bi prebral klavzulo, bi še vedno želel uživati ​​v internetu v polni meri. Na srečo obstaja način, kako preprečiti internetno ustavljanje. Začnite uporabljati storitev VPN in ta bo prikrila vse vaše internetne dejavnosti. Tako vaš ponudnik internetnih storitev ne bi nikoli vedel, ali gledate film v spletu ali prenašate podatkovne datoteke.

Že nekaj časa uporabljam ExpressVPN in enako priporočam tudi vam. Je hiter, zanesljiv in Terrarium TV prijazen.

 Počistite podatke aplikacije Terrarium TV

Obstaja še en odpravljanje težav s terarijskim televizorjem, s katerim se lahko poskusite izogniti težavam z medpomnjenjem. Podatke Terrarium TV lahko počistite in jih povrnete na privzete nastavitve. Bilo bi, kot da prvič uporabljate TV Terrarium.

Seveda mora izbrisati podatke izgubiti vse svoje osebne nastavitve. Teravijske TV-nastavitve, ki jih je treba ohraniti, pa komajda obstajajo. Upoštevajte vse spremembe, ki ste jih naredili, in jih pozneje uporabite.

Medtem ko smo že pri tem, priporočam, da med brisanjem podatkov očistite predpomnilnik TV Terrarium. Aplikacija z odstranjenim predpomnilnikom lahko začne delati čudeže.

Če v Androidu uporabljate Terrarium TV, odprite Nastavitve in pojdite na možnosti Aplikacije (pot se lahko med napravami nekoliko razlikuje). Izberite Terrarium TV in tapnite gumbe, da izbrišete podatke in predpomnilnik.

Če na FireSticku uporabljate TV Terrarium TV, je treba tukaj očistiti podatke in predpomnilnik:

# 1. Na začetnem zaslonu izberite Nastavitve (v zgornji vrstici)

# 2. Kliknite »Aplikacije«

# 3. Pomaknite se navzdol in odprite »Upravljanje nameščenih aplikacij«

# 4. Pomaknite se navzdol in kliknite "Terrarium TV". Kot lahko vidite na spodnji sliki, je velikost podatkov 40,82 MB, predpomnilnik pa 110 MB

terarijev tv vprašanj

# 5 Zdaj kliknite »Počisti podatke« (pod tem je možnost »Počisti predpomnilnik«. Vendar pa vam ni treba uporabljati tega, da boste z izbrisom podatkov izbrisali tudi predpomnilnik, kot je prikazano na spodnjih slikah)

težave z odstranjevanjem terarij v televiziji

# 6. Na naslednjem zaslonu znova kliknite »Počisti podatke«

terarij tv vedno zmrzne

# 7. Zdaj enkrat pritisnite tipko za vrnitev na prejšnji zaslon. Kot lahko vidite na spodnji sliki, sta bila Data in predpomnilnik izbrisana

odpravljanje težav s terarijem

ZAVIJANJE

Upam, da vam bo ta članek pomagal skrbeti za težave s punjenjem TV Terrarium. Čeprav je Terrarium TV izjemno priljubljena aplikacija za vsebino na zahtevo, strežniki, iz katerih se pretakajo tokovi, niso vedno odlični. Torej, če imate težave z varovanjem, je težava s strežnikom bolj verjetno kot katera koli lokalna težava z internetno povezavo ali napravo. Zbiranje drugega toka običajno deluje. Navsezadnje je to lepota Terrarium TV - povezovanje več povezav na enem mestu. Če se pri Kodiju srečujete s podobnimi težavami, ne pozabite preveriti možnih popravkov za Kodi pufranje.

Sorodno:

Kako namestiti Kodi na FireStick
Kako namestiti Exodus na Kodi
Kako dobiti podnapise na Kodi
Kako ponastaviti Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me