Kako namestiti Chronos Addon na Kodi

>

Torej, Kodi ste namestili na svoj Firestick ali pametno napravo in ste pripravljeni gledati TV v živo. Težava je v tem, da samo nalaganje Kodija ne omogoča takojšnjega dostopa do televizije, filmov in glasbe v živo. Ker Kodi preprosto predstavlja odprtokodni predvajalnik medijev, ga je treba nastaviti in prilagoditi, da bo dejansko gledal vsebino. Če želite resnično uživati ​​v Kodi-ju in pretakati vsebino, morate nanj prenesti dodatke.

Dodatki so tisto, kar oživi Kodi in uporabnikom omogočajo gledanje TV oddaj, športa, filmov in še več. V uradnem skladišču Kodi obstajajo dodatki, ki jih lahko iščete in naložite, nato pa so na voljo tudi dodatki Kodi, ki so pogosto brezplačni za prenos in namestitev. Upoštevajte, da dodatki drugih proizvajalcev pogosto vsebujejo piratsko vsebino, zato ne pozabite pretočno odgovarjati! V tem članku vam bomo pokazali, kako namestiti dodatek Chronos Kodi.

Chronos addon je funkcionalen, vendar mnogi tokovi ne bodo delovali

Uporabite Chronos na Kodi varno z VPN

Preden se potopimo v postopek namestitve dodatka Chronos Kodi, je zelo priporočljivo, da nastavite VPN, če nameravate pretakati vsebino na Kodi. Navidezno zasebno omrežje (VPN) vam omogoča varno in zasebno pretakanje vsebine na Kodi, tako da svojo identiteto in lokacijo skrijete pred ponudniki internetnih storitev (ISP). Če se ponudniki internetnih storitev zavedajo, da prenašate vsebino, lahko zmanjšajo hitrost vaše povezave in spremljajo vaše vhodne in odhodne podatke. Če pridobite VPN, boste ponudnikom internetnih storitev preprečili, da bi motili vašo vsebino, prav tako pa vam bodo omogočili ogled vsebine, ki morda ni na voljo v vašem območju ali je geografsko blokirana.

  วิธีแก้ไข ‘ไม่สามารถติดตั้งการพึ่งพา’ บน Kodi

Na voljo je veliko možnosti VPN, ki jih lahko pridobite, vendar uporabljam in priporočam ExpressVPN za njegovo najhitrejšo hitrost in nič logiko. Lahko kliknete TUKAJ pridobiti ExpressVPN za Kodi. Priložena je 30-dnevna garancija za vračilo denarja, če vam njihove storitve niso všeč (kar je zelo malo verjetno).

Prav tako lahko preberete naš članek o najboljših VPN-jih za Kodi in razloge, zakaj morate uporabljati VPN.

Zdaj, ko se zavedate tveganj, povezanih s Kodi, in prednosti VPN-ja, pojdimo v postopek namestitve Chronosa na Kodi-ju.

Kako namestiti Chronos Kodi Addon

Chronos je dodatek drugega proizvajalca, ki je na voljo za prenos na Kodi, ki uporabnikom omogoča pretakanje televizijskih programov in športa v živo. Dodatek vključuje dodatne kategorije, kot so hokej, koncerti, filmi, radio in še več. Chronos obstaja že skoraj eno leto in je na voljo prek neuradnega skladišča Kodi, znanega kot Skydarks Repository. Če želite začeti z namestitvijo Chronosa na Kodi-ju, boste najprej morali omogočiti neznane vire na Kodi-ju. Če želite to narediti, boste želeli:

  • Kliknite na »Nastavitve« bližnjica v zgornjem levem kotu začetnega zaslona (ikona orodja)
  • Izberite Nastavitve sistema na Kodi 17.6 oz Sistem na Kodi 18
  • Kliknite na Dodatki na stranski vrstici
  • Pomaknite se na "neznani viri" in ga vklopite
  • Izberite "Da", ko vidite opozorilno sporočilo

Ko v Kodi omogočite neznane vire, se lahko vrnete na domačo stran in kliknete »Nastavitve« še enkrat ikono. Po kliku na »Nastavitve« (ikona gonila), boste želeli:

# 1. Odprite Upravitelj datotek

Chronos kodi addon

# 2. Ko odprete upravitelj datotek, dvokliknite »Dodaj vir« z leve stranske plošče. Zaradi tega bi se moral pojaviti pojavni zaslon, ki se glasi "Dodaj vir datoteke." Izberite "" Kodi vas bo nato vprašal za spletni naslov. Vnesite naslednji spletni naslov: http://www.skydarks.com/skydarks/

  Como instalar o addon BOOM Sports no Kodi 17.6 Krypton

Ko končate, kliknite »V redu« in morali bi spremeniti ime vira. Ko vnesete ime za svojo predstavnostno datoteko, kliknite »V redu« za izhod iz pojavnega okna.

kako namestiti Chronos kodi addon

# 3. Vrnite se na začetni zaslon Kodi in kliknite na »Dodatki« iz menija na levi strani. Na strani z dodatki poiščite "Odprta škatla" ikono na levi strani zaslona in jo kliknite za zagon.

kodi namestitveni paket

# 4. Nato izberite "Namestitev iz datoteke ZIP."

namestite iz zip datoteke kodi

# 5 To bo spodbudilo novo okno, ki se bo odprlo z imenom »Namesti iz zip datoteke«, kjer boste videli vse vire, ki ste jih dodali. Tu bi morali videti svojo datoteko “Sky Darks” in jo boste morali klikniti. Ko kliknete datoteko, se v njej prikaže posamezna zip datoteka z imenom "repozitorij.skydarks-x.x.x.zip."Kliknite to datoteko, da jo namestite.

Namestitev Chronos kodi addon

# 6. Po namestitvi datoteke zip pojdite na "Namestitev iz skladišča."

kodi namestite iz skladišča

# 7. Od tam lahko zdaj izberete Repozitorij Skydarks. Po izbiri skladišča pojdite na »Video dodatki« in kliknite na "Chronos." Na strani Chronos preprosto izberite »Namesti« (na dnu strani) in pripravljeni ste začeti gledati vsebino!

kako namestiti Chronos na kodi

Perks Chronos Kodi Addon

Chronos Kodi Addon uporabnikom omogoča pretakanje različnih vsebin, ne da bi morali plačati za dostop do njega. Glavna pozornost tega dodatka je na televiziji v živo in športu, vendar svojim uporabnikom ponuja veliko več vsebine od tega. Trenutno ima Chronos 70 televizijskih programov v živo, vendar je večina kanalov na voljo iz Kanade. Chronos sicer ponuja nekaj mednarodnih kanalov iz Avstrije in Nemčije, vendar upoštevajte, da nekateri od njegovih 70 kanalov ne delujejo pravilno. Chronos svojim uporabnikom trenutno ponuja naslednje športne programe: MLB, UFC in NHL. Ne skrbi NFL navijačev! Chronos uporabnikom omogoča pretakanje športov v živo, kot so nogomet, košarka in motošport.

  6 Terbaik Kodi Alternatif untuk Digunakan pada tahun 2020

S Chronos Kodi Addon bodo uporabniki lahko uživali v glasbenih koncertih približno 400 glasbenih izvajalcev in morda naleteli celo na nekaj glasbenih dokumentarcev. Na srečo vse povezave, povezane z glasbo, delujejo pravilno v dodatku. Filmi, čeprav nedavna kategorija, so na voljo tudi na Chronosu s 30 nedavno objavljenimi filmi, ki jih je trenutno mogoče predvajati. Bodite pozorni pri pretakanju filmskih vsebin (pa tudi televizijskih programov), v katerih večina dodatkov drugih proizvajalcev pogosto uporablja piratske vire za pridobivanje takšne vsebine. Čeprav je Chronos nov dodatek v podjetju Kodi in je v postopku pridobivanja več vsebine, je hitro postal priljubljena izbira dodatkov za uporabnike!

Sorodno:

Kako namestiti Exodus Redux na Kodi
Kako namestiti Exodus Kodi Addon
Kako počistiti predpomnilnik na Kodi
Kako namestiti Venom Kodi Addon

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me