Kako namestiti Incursion Kodi Addon na 17.6 Krypton

>

Incursion je še en Kodi dodatek, ki omogoča pretakanje filmov, oddaj in različnih drugih kategorij video vsebin v računalniku, pametnih telefonih in Amazon Fire TV Stick. Inkurzija se ponaša s trdno zbirko vsebine, ki vključuje številne najnovejše filme, nagrajene oddaje, novejše epizode, dokumentarne filme in še veliko več. Ta dodatek je zasnovan na še enem izjemno priljubljenem dodatku, imenovanem Zaveza. Zato boste našli več podobnosti med njimi, vključno z vmesnikom in postavitvijo mape. Tudi vsebinska zbirka je skoraj enaka. Toda Incursion Kodi Addon je zgrajen s pomočjo posodobljenih kod, zato naj bi ponujal določene izboljšave zmogljivosti v primerjavi s predhodnikom.

Vdor, tako kot drugi najboljši Kodi dodatki, tudi sam ne gosti nobene vsebine. Toda za videoposnetek prihaja več tokov iz najbolj zaupanja vrednih virov. Tako zagotovite, da obstaja vedno delujoča povezava, iz katere lahko predvajate video. Streami so na voljo v polni 1080 HD in 720 HD. Zdaj se naučimo, kako namestiti dodatek Incursion Kodi na vaš osebni računalnik / pametne telefone / FireStick.

NADGRADNJA: Inkuzija ne dobi nobenih posodobitev in je ni vredno namestiti. Težko pride do tokov, zato smo prenehali posodabljati ta vodnik. Predlagam, da preverite svoj seznam priljubljenih Kodi Addonov, ki na datumu delujejo dobro.

Kako namestiti vdor Kodi Addon

Preden začnete nameščati Incursion na Kodi 17.6, naj vam pokažem, kako pripraviti svojo aplikacijo Kodi za tretje naprave Addon.

 1. V zgornjem levem kotu zaslona kliknite Nastavitve Kodi
 2. Odprite sistemske nastavitve in v meniju na levi stranski vrstici kliknite »Dodatki«
 3. Vklopite »Neznani viri«

Vaša aplikacija Kodi je zdaj pripravljena za sprejemanje dodatkov drugih proizvajalcev, kot je Napad. Sledite spodnjim korakom, da namestite dodatek Incursion Kodi na svoj Fire Stick, računalnik ali pametni telefon.

 • Pojdite na Kodi Settings
 • Upravitelj datotek > Dodaj vir

dodaj kodo repo

 • Kliknite »nič« in dodajte URL povratnega vnosa za vdor - http://addons4kodi.site
 • V polje z imenom vnesite „Incursion“. Lahko ga poimenujete karkoli želite, vendar je najbolje, da ostane relevantno.

URL skladišča za vdore

 • Pojdite na domačo stran Kodi in na levi strani odprite meni »Dodatki«.
 • Odprite »Package Installer«

kodi namestitveni paket

 • Kliknite »Namestitev iz datoteke Zip« in sledite tej poti - Vdor > Repozitorij > repozitorij.incursion > incursion.repository.x.x.x.zip

kako namestiti vdor kodi addon

 • Počakajte na obvestilo o uspehu zgoraj desno. Ko je repo nameščen, nadaljujte z naslednjim korakom.
 • Odprite »Namestitev iz skladišča«
 • Kliknite »Incursion Repository« > »Video dodatki« > Vdor

namestite vdor kodi addon

 • Kliknite »Namesti«, če želite prenesti in namestiti Incursion Kodi Addon v svojo napravo.

kako namestiti vdor na kodi

 • Počakajte nekaj časa in v zgornjem desnem kotu zaslona boste videli obvestilo "Vključen dodatek za vmesek". To je vse.
 • Pojdite na domačo stran Kodi > Dodatki > Video dodatki > Vdor. Zdaj lahko raziščete addon.

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni brezplačno uporabljate in če z zmogljivostjo niste zadovoljni (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Zakaj se v Kodi vgradnja ne namešča

Vstop je na voljo v lastnem skladišču 'Incursion'. Strežnik, v katerem je odlagališče, je učinkovit in večinoma deluje dobro. Vendar se v redkih primerih strežnik spusti, kar ima za posledico težave pri namestitvi.

Če ne morete namestiti dodatka Incursion Kodi s strežnika, obstaja velika verjetnost, da bi bila težava na koncu strežnika. Pri dodajanju vira Kodi boste imeli težave ali pa ne boste mogli namestiti skladišča. Izpadi strežnikov so vedno na voljo radarjem razvijalcev, zato jih odpravljamo precej hitro. Kot uporabnik je edina možnost, da počakate, da strežnik ponovno začne delovati.

Vendar strežnik ni edini dejavnik, ki povzroča težave pri namestitvi. Težava je lahko celo lokalna. Seveda se najprej prepričajte, ali je vaša naprava povezana z internetom. Poskusite uporabiti kakšno drugo aplikacijo, ki potrebuje internet.

Ko ugotovite internetno povezljivost, bi predlagal ponovni zagon Kodija in računalnika / FireStick / Smartphone. Po ponovnem zagonu sledite korakom namestitve od začetka.

Ponovno zagon se morda zdi kot preveč poenostavljena rešitev, včasih pa čudežno odpravi nekatere težke težave, ki jih druge metode odpravljanja težav ne morejo.

Zakaj vdor Kodi Addon ne deluje

Strežniki so pogosto krivci za težave, povezane z dodatki. Kot sem že rekel, strežnik za vdor je dober in deluje prav tako kot kateri koli drug priljubljen dodatek. Ampak, včasih naleti na težave. Kot rezultat, uporabniki ne morejo prejeti tokov ali videoposnetkov ne predvajajo.

Če poskušate uporabljati dodatek Incursion Kodi v času načrtovanega vzdrževanja strežnika ali izpada, to ne bo delovalo. Ko obstajajo težave s strežnikom, je edini način, da počakate in dovolite, da strežnik ponovno začne delovati.

V primeru, da vdor sploh ne deluje, morda težava ni s strežnikom. Verjetno obstaja lokalni problem, ki preprečuje, da bi se Incursion igral. Ponovno se prepričajte, da je FireStick povezan z internetom.

Če je Inkodsion Kodi addon po določeni uporabi prenehal delovati, je morda ena ali več njenih datotek slabo ali poškodovana. V takem primeru je ponavadi ponovna namestitev edini način, da jo popravite. Na domačem zaslonu Kodi se pomaknite do Dodatki > Video dodatki in izberite Incursion. V spodnjem desnem kotu kliknite gumb »Odstrani«. Zdaj nadaljujte in namestite Incursion po metodi, ki smo jo delili z vami zgoraj.

Obstaja velika verjetnost, da bo to odpravilo težavo in ponovno sproži Incursion.

Seveda pa ponovno zaganjanje ostaja eden od glavnih načinov odpravljanja težav. Hitro znova zaženite Fire Stick / PC in znova zaženite Kodi. Ponovno zagon osveži OS, sistemske datoteke in aplikacije ter odpravi številne težave.

Če se zdi, da noben od njiju ne deluje, boste morda morali ponastaviti Kodi na FireStick / PC ali ga odstraniti in znova namestiti. Če ponastavite ali odstranite Kodi, bodo izbrisani vsi vaši podatki in dodatki. Preden začnete s temi ukrepi, varnostno kopirajte podatke Kodi.

Več Kodi addons za namestitev

Vstop bi moral zadostovati za večino vaših potreb, če pa želite pridobiti več vrhunskih Kodi Addonov, si oglejte spodnje povezave.

 • Kako namestiti Supremacy na Kodi
 • Kako namestiti Placenta na Kodi
 • Kako namestiti Uranus Kodi Addon
 • Kako namestiti Gaia Kodi Addon

Zaključek

Incursion je dodatek Kodi, ki vam omogoča ogled najljubših filmov, oddaj in drugih videov na vašem FireSticku. Vpadi uporabljajo okvir zaveze in zato je videti kot ta priljubljeni dodatek. Seveda ima Incursion posodobljene kode, zato ponuja tudi večjo zmogljivost. S trdnim katalogom vsebin in zmožnostjo dovajanja več pretokov je Incursion eden vaših glavnih dodatkov za zabavo na Kodi. Enostaven je za namestitev in nastavitev ter še enostavnejši za uporabo. Začnete lahko v samo nekaj klikih.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me