Kako namestiti IRON MAN na Kodi 17.6 Krypton

>

V tem priročniku vam bom pokazal, kako namestiti Iron Man Addon na Kodi 17.6 Krypton za FireStick in PC. Vodnik bo deloval tudi na drugih napravah, saj je vmesnik Kodi enak za vse naprave.

V tej dobi pametnih pripomočkov se pametni televizijski sprejemniki razvijajo kot ena najbolj obetavnih naprav. Ne morete več poklicati televizije, idiot. Vsak dan se dodaja vse več funkcionalnosti, da postanemo pametnejši. In najnovejši razvoj vašega pametnega televizorja je prišel v obliki Amazon Fire Stick.

Če imate Smart TV, lahko domnevate, da morate biti seznanjeni z Amazon Fire Stick. Nekaj, kar je domači zabavi dalo povsem novo dimenzijo. S tem lahko dostopate do skoraj vse vsebine, ki je na voljo na spletu v HD ali FHD ločljivosti. Amazon Fire TV ponuja veliko aplikacij za dostop do te spletne vsebine, med katerimi je najbolj priljubljena (verjetno) Kodi. Od njegove predstavitve se je aplikacija najbolj pogovarjala o uporabi in še vedno zasluži hude ocene. Vendar je majhen ulov.

Kodi je odvisna aplikacija. Sam po sebi ne deluje in za dodajanje dodatkov boste morali gledati filme, napovednike, TV-oddaje, pesmi itd..

Od pojava Kodija se vedno hitreje uvajajo novi dodatki. Danes bomo govorili o addonu IRON MAN, enemu najnovejših dodatkov k najboljši družini Kodi addons. Na voljo je pri skupini Zero Tolerance (ZT), ki podpira tudi The Dogs Bollocks Kodi Addon.

Preden pa se lotimo podrobnosti, kako namestiti Iron Man na Kodi 17.6, si najprej oglejmo, kaj lahko ta dodatek naredi.

IRON MAN Kodi Addon je najbolj primeren za ljubitelje filmov. Poleg filmov različnih žanrov, kot so Action, Comedy, Horror, Kids in Family, imate na voljo tudi možnost ogledovanja filmov s seznama IMDB top 250. (Ljudje, ki so se tako dolgo želeli uvrstiti na seznam, zdaj je čas.)

Kot se sliši, bo v filmih ta dodatek skrbel za skoraj vse. Poglejmo zdaj postopni postopek namestitve.

Kako namestiti IRON MAN Addon na Kodi 17.6

Samo hiter opomnik morate omogočiti namestitev iz neznanih virov, preden boste na Kodi namestili dodatek drugih proizvajalcev. Bolje bi bilo, da to preverite enkrat, preden nadaljujete naprej. Našli boste možnost, da dovolite namestitev iz neznanih virov pod Nastavitve->Nastavitve sistema->Dodatki.

  Kodi / Firestick'e Gerçek Debrid Nasıl Kurulur ve Kullanılır

dovolijo neznane vire kodi

Če to počnete prvič, ga morate odobriti s pritiskom na gumb Da v oknu z opozorilom. Zdaj, ko končate s tem, se lahko lotite namestitve Iron Man Addon.

# 1. Kliknite ikono Nastavitve na začetnem zaslonu Kodija (levo podokno) in kliknite nanjo.

nastavitve kodi

# 2. Poiščite ikono File Manager – zadnjo na plošči z nastavitvami.

kodi upravitelj datotek

# 3. Kliknite »Dodaj vir«

dodaj kodo repo

# 4. Pogovorno okno Dodaj datotečni vir se takoj prikaže, na zaslonu pa se prikaže »Brez«. Kliknite nanj.

kliknite nobenega kodi

# 5 Na zaslonu se bo pojavilo novo okno, ki vas bo pozvalo, da vnesete pot ali brskate po izvorni datoteki. V polje URL vnesite URL: http://repozip.zerotolerance.gq/ in kliknite V redu.

# 6. Ponovno se boste vrnili v pogovorno okno Dodaj vir, pri čemer ste vnesli URL in zamenjali Nobenega. Po tem morate vnesti ime medijskega vira, zato kliknite besedilno polje pod njim in vnesite Zero T v besedilnem polju in kliknite V redu. Ponovno preverite, ali ste pravilno vnesli vse podrobnosti, in nato ponovno pritisnite OK.

kako namestiti iron man na kodi

# 7. Zdaj se vrnite na domači zaslon Kodi. Na skrajni levi plošči izberite možnost Dodatka. Pod oknom Add-on kliknite ikono Package Installer (odprto polje).

kodi namestitveni paket

# 8. Na naslednjem zaslonu izberite možnost Namestitev iz datoteke Zip za nadaljevanje.

namestite iz zip datoteke kodi

# 9. Prikaže se seznam map, iz katerih morate najti Zero T mapo in jo odprite.

# 10. Ko odprete mapo Zero T, kliknite repozitorij.zt-5.0.zip in počakajte na sporočilo o uspehu namestitve.

namestite iron man kodi iz ničelnega odlagališča

# 11. Enkrat Nameščeno je repozitorij ničelne tolerance na zaslonu se prikaže sporočilo, odprite »Namestitev iz skladišča«.

kodi namestite iz skladišča

# 12. Na zaslonu se bo pojavilo novo okno s seznamom nameščenih skladišč v aplikaciji Kodi. Morate najti Repozitorij ničelne tolerance in jo odprite.

odlagališče ničelne tolerance

# 13. Odprite video dodatke > ŽELEZNI MOŽ

  Kodi 17.6 Kripton'a IRON MAN Kurulumu

železni mož kodi addon

# 14. V trenutku se prikaže okno za namestitev. V spodnjem desnem kotu kliknite gumb Namestitev.

kako namestiti iron man addon na kodi

# 15. Zdaj boste videli, da se dodatek IRON MAN začne s prenosom. Ko je postopek prenosa končan, IRON MAN je nameščen se v zgornjem desnem kotu zaslona prikaže sporočilo. Tako boste zagotovili uspešno zaključeno namestitev in zdaj lahko začnete uporabljati IRON MAN Kodi Addon.

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Kako uporabljati dodatek IRON MAN Kodi

  1. Na domačem zaslonu Kodi pojdite na Dodatke > Video dodatki.
  2. Pomaknite se do IRON MAN Addon.
  3. Če kliknete na to, boste z možnostjo Odprli naslednje okno. Kliknite nanj.
  4. Izdal bo dodatek IRON MAN, na desni plošči pa boste našli različne možnosti za filme SuperHero, IMDB top 250 filmov, filme po letih itd..
  5. Izberite tistega, ki bi ga radi gledali. Sedite nazaj. Zgrabite škatlico kokic. Uživajte.
  Hvordan installere Fire TV GURU Bygg på Kodi 17.6 Krypton

Opomba: Prepričajte se, da ne kršite nobenih avtorskih pravic. Te dodatke je treba uporabiti za ogled vsebine, ki je na voljo v javni domeni. Če vas bodo ujeli pri gledanju vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, lahko pride do pravnih težav.

Iron Man se ne namesti na Kodi

Včasih se lahko zgodi, da IRON MAN Kodi Addon na napravi ne bi uspel namestiti. Ni treba skrbeti, saj je to mogoče popolnoma rešiti.

  • Preden začnete znova namestiti, si oglejte omrežje. Včasih lahko šibko ali nestabilno omrežje naloži nepopolne namestitvene datoteke.
  • Druga metoda je preveriti, ali ste vnesli pravilen Repo URL ali ne. Če tam najdete napako, jo takoj odpravite v polju poti in znova namestite dodatek po zgornjih korakih.
  • Če takšnih napak ne morete opaziti, poskusite počistiti začasne datoteke in začasne datoteke. Zaradi tega bi bila aplikacija sveža, kot je bila ob prvi namestitvi.
  • Neuspeh pri gradnji lahko povzroči tudi napake pri nameščanju. Do tega lahko pride zaradi manjkajočih ali nepopolno prenesenih datotek. Če pa se napaka še naprej ponavlja, namestite novo kopijo Addon-a.

Upam, da omenjeni vodnik deluje za vas. Če ne morete namestiti Iron Man Kodi Addon, komentirajte spodaj in jaz vam bom pomagal.

Sorodno:

Kako Jailbreak Fire Stick
Kako počivati ​​Kodi na FireSticku
Kako namestiti Exodus na Kodi
Kako namestiti Fire TV Guru Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me