Top 10 Cele mai bune suplimente Stremio | Lista finală pentru 2020

>

În acest articol, rotunjim cele mai bune suplimente Stremio. Aceste suplimente funcționează pe toate platformele compatibile cu Stremio. De asemenea, veți găsi instrucțiunile pentru instalarea suplimentelor Stremio mai târziu în acest articol.

Serviciul de streaming media Stremio a câștigat o popularitate destul de mare în ultimii doi ani. Este livrat cu o interfață incredibil de simplă, care pur și simplu te ușurează în streaming. Această platformă vă permite să vizionați filme, serii, TV în direct, videoclipuri YouTube și multe altele. Dacă nu o aveți încă, iată cum se instalează Stremio pe FireStick și Android TV Box.

La fel ca Kodi, Stremio necesită suplimente pentru streamingul de conținut. Suplimentele vă conectează la serverele media din întreaga lume și conectează linkurile de streaming din care puteți alege. Cu toate acestea, spre deosebire de Kodi, suplimentele Stremio sunt descărcate și instalate online și nu ocupă spațiu pe stocarea locală a dispozitivului. Acest lucru nu numai că economisește spațiu pe dispozitiv, dar vă asigură că trebuie să instalați addon-ul doar pe un singur dispozitiv și este disponibil pe toate dispozitivele dvs. Stremio (cu condiția să vă conectați cu același cont Stremio pe toate dispozitivele).

De asemenea, spre deosebire de Kodi, suplimentele Stremio sunt mult mai simple de instalat. Trebuie doar să accesați biblioteca Stremio addon, să alegeți completarea și să o instalați cu un singur clic.

Stremio oferă suplimente oficiale și terțe (comunitate), precum Kodi. Cu toate acestea, biblioteca addon din Stremio nu este nicăieri la fel de mare ca cea a lui Kodi. Există doar o mână de aditivi pentru a alege. Cred că acest lucru se va schimba în viitor atunci când mai mulți dezvoltatori vor începe să arate interes pentru această platformă.

Am ales cele mai bune suplimente Stremio pentru tine. Aruncă o privire!

Atenție Utilizatori: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți online conținut protejat de drepturi de autor online, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare de film să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.

Cele mai bune suplimente Stremio

Iată, așadar, lista noastră cu cele mai bune suplimente Stremio. Această listă conține suplimente oficiale și comunitare (terțe).

  Cele mai bune alternative APK Cinema (2020)

1. Golful Piratilor

Adăugarea Pirate Bay Stremio vă oferă acces la întreaga bază de date a foarte popularului site de torrenting The Pirate Bay. Acest addon vă permite să transmiteți conținutul torrent fără a fi nevoie să le descărcați mai întâi pe dispozitiv. Are o colecție exhaustivă de filme și emisiuni preferate.

Pirat Bay este disponibil în două versiuni - ThePirateBay + (TPB +) și PirateBay Addon. Aceste suplimente au fost create de diferiți dezvoltatori terți. Ambele preiau fluxuri de înaltă calitate de la diverse servere torrent. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține aceste suplimente este să accesați secțiunea suplimente din Stremio și să selectați suplimente comunitare. Îi veți găsi printre suplimentele prezentate de Stremio. Dacă vă place să faceți streaming pe Stremio, acestea sunt printre cele mai bune suplimente Stremio.

2. Juan Carlos

Veți găsi o mulțime de înregistrări în lista de suplimente ale comunității cu numele „Juan Carlos”. În timp ce toate sunt decente, cea care poartă numele Juan Carlos 2 (la momentul scrierii acestui articol) este cea pe care ai vrea să o ai cu adevărat. Juan Carlos este o sursă proeminentă de torent. Adjunctul Stremio eponim oferă streaming de torrent fără probleme. Are o bază de date masivă de filme și emisiuni TV.

Biblioteca de conținut este completată regulat. Dacă există ceva nou, este foarte probabil să îl găsiți mai întâi cu Juan Carlos 2. Adăugarea se instalează cu un singur clic și nu necesită nicio configurație specială. Când faceți clic pe un film sau episod, veți găsi mai multe fluxuri din acest addon. Acesta a prezentat în mod constant ca unul dintre cele mai importante aditivi Stremio de pe diverse liste.

3. RARBG

RARBG este un alt nume foarte popular în lumea addonilor Stremio. Este o magazie uriașă de conținut preferat, inclusiv filme și seriale TV. Folosesc acest addon de ceva vreme și sincer, nu am fost niciodată dezamăgită.

Acest addon Stremio trage mai multe legături de pe diverse servere de torrent pentru filmul sau episodul pe care doriți să îl redați. Vă permite, de asemenea, să alegeți rezoluția de streaming de la SD la 1080p. Dacă aveți noroc, s-ar putea să găsiți chiar și câteva fluxuri 4K. Este nevoie de un singur clic pentru a instala RARBG și aveți biblioteca interminabilă de conținut care vă este servită pentru plăcerile dvs. de vizualizare. Este unul dintre suplimentele mele preferate de la Stremio.

4. Popcorn Time

EZTV și YTS sunt printre cele mai utilizate servere de torrent la nivel global. Popcorn Time vă conectează la întreaga lor bibliotecă și vă servește conținut de înaltă calitate la cerere, inclusiv filme, emisiuni, documentare și multe altele. Popcorn Time, ca mulți alții din această listă, este considerat unul dintre cele mai bune suplimente pentru Stremio.

Biblioteca de conținut a EZTV și YTS este actualizată constant. Aceasta înseamnă că există întotdeauna ceva nou de urmărit cu Popcorn Time. Incearca.

5. Grădina zoologică

Vă puteți gândi la Zooqle ca la un agregator de conținut. Nu are niciun site sau server părinte din care să obțină fluxurile de conținut. Cu toate acestea, pune cele mai bune surse acolo la un loc și aliniază link-uri de streaming de cea mai bună calitate. Utilizează trackerele de torenți de la Mega Torrents, YTS, RARBG și multe altele.

  38 Cele mai bune aplicații Amazon Fire Stick pentru a-ți deconecta televizorul prin cablu

Zooqle este în principal pentru conținut la cerere, cum ar fi filme și seriale TV. Cu toate acestea, uneori este posibil să găsiți chiar fluxuri pentru documentare și chiar videoclipuri YouTube. De asemenea, am văzut că găsește fluxuri pentru filme și emisiuni vechi, ceea ce nu este cazul cu multe alte suplimente de top Stremio. Zooqle este destul de nou în timp ce scriu acest ghid, dar și-a făcut simțită prezența. Poate doriți să încercați.

6. Deschide videoclipuri

Acesta este un alt addon care își găsește drumul în lista noastră cu cele mai bune suplimente pentru Stremio. Videoclipurile deschise s-ar putea să nu fie la fel de bune ca unele alte suplimente, cum ar fi Juan Carlos 2 sau RARBG, dar a făcut o muncă decentă de ceva vreme. Deci, am crezut că trebuie să știi că există.

Open Videos este un supliment la cerere pentru filme și emisiuni TV. Acesta găsește fluxuri pentru aproape tot conținutul recent și popular pe care doriți să îl urmăriți. Acest addon Stremio vă permite să alegeți rezoluția dorită, inclusiv SD, 720 și 1080.

7. Netflix

Netflix este un alt addon popular al Stremio. Acest addon vă permite să răsfoiți întreaga colecție de filme, emisiuni și alte tipuri de conținut disponibile pe Netflix. Chiar dacă este disponibil în prezent ca terț, supliment de comunitate, acesta vă permite totuși să vizionați conținutul doar atunci când v-ați conectat cu contul Netflix existent. Mai mult, nu este necesar să furnizați detaliile de conectare Netflix la Stremio. Când selectați un film sau o emisiune (sau orice alt titlu), sunteți redirecționat către site-ul Netflix unde vă puteți conecta în siguranță.

Dacă nu aveți un abonament Netflix și vă întrebați dacă ar trebui să obțineți unul sau nu, acest addon Stremio ar putea fi util. Puteți explora biblioteca de conținut și vă dați seama dacă există suficiente videoclipuri care vă interesează.

8. YouTube

YouTube este unul dintre suplimentele oficiale Stremio care, de obicei, vine preinstalat cu aplicația. Acest addon este o modalitate excelentă de a explora și viziona videoclipuri YouTube. Și, știm că există mii (sau chiar milioane) de videoclipuri pe YouTube pe care le puteți viziona.

YouTube a evoluat de-a lungul anilor și nu mai este doar locul pentru câteva videoclipuri aleatorii, de casă. Mai mulți producători și creatori profesioniști contribuie zilnic la uriașa biblioteca video a acestei platforme de streaming video. Puteți viziona emisiuni web, trailere, videoclipuri virale și mult conținut original prin intermediul suplimentului YouTube Stremio.

Cu toate acestea, suplimentul are unele limitări. Nu vă puteți conecta la contul dvs. YouTube. Prin urmare, nu aveți acces la lista de urmărire, la canalele abonate și la nimic specific profilului dvs. De asemenea, nu transmite conținut YouTube TV. Puteți viziona videoclipuri obișnuite.

  Cum se instalează Titanium TV pe FireStick

9. OpenSubtitles

De asemenea, OpenSubtitles este unul dintre suplimentele de top ale Stremio. Este un add-on oficial și poate veni preinstalat cu Stremio. Dacă vă place să vizionați filmele și emisiile cu subtitrări, OpenSubtitles este un supliment indispensabil pentru dvs..

După cum probabil știi deja, OpenSubtitles este unul dintre cei mai mari și mai populari furnizori de subtitrare. De fapt, vă recomandăm să folosiți și OpenSubtitles pentru Kodi. Are o bază de date uriașă de subtitrări în aproape toate limbile la care te poți gândi. Fie că vă place să vizionați filme sau emisiuni TV, acesta este locul în care veți găsi toate subtitrările de care aveți nevoie.

10. Ex Addon

Ex Addon nu se numără printre cele mai interesante suplimente pentru Stremio. Nu acoperă cele mai recente filme sau emisiuni TV. Cu toate acestea, vă oferă acces la unele clasice din domeniul public. Dacă vă place să vizionați filme vechi fără drepturi de autor, poate doriți să încercați Ex Addon.

Deoarece transmite doar filme în domeniul public, nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încălcarea legilor privind drepturile de autor. Chiar dacă Ex Addon nu are o bibliotecă uriașă de conținut, există încă unele titluri care vă pot interesa.

Cum se instalează Best Addons pe Stremio

Iată pașii pentru instalarea oricărui addon pe Stremio. Am făcut următoarele capturi de ecran pe Amazon FireStick. Cu toate acestea, metoda funcționează mai mult sau mai puțin la fel pe toate platformele. Începem:

1- Deschideți Stremio și conectați-vă la contul dvs. Stremio dacă nu ați făcut acest lucru deja. Ar trebui să vedeți un ecran de pornire ca acesta

cele mai bune stremio addons

2- Faceți clic pe meniul hamburger din stânga sus (3 linii orizontale). Acum derulați puțin în jos și faceți clic Add-on-uri în meniul derulant

cele mai bune stremio addons

3- Acum trebuie să vedeți două meniuri în partea de sus Toate și Oficial selectat implicit

cum să instalați suplimente stremio

4- Dând clic pe meniul care spune Toate, puteți filtra suplimentele în funcție de filme, serii, canale, altele

addoni stremio

5- După ce ați făcut alegerea, apăsați butonul înapoi și faceți clic pe meniul care spune Oficial

instalați suplimente pe stremio

6- Acum puteți alege dacă doriți să instalați suplimente oficiale sau comunitare Stremio. Să alegem Comunitate

Notă: Făcând clic pe Instalat pe această fereastră, puteți vedea lista tuturor suplimentelor pe care le-ați instalat deja

cele mai bune stremio addons

7- Derulați în jos până la suplimentul dorit (spuneți Juan Carlos 2) și faceți clic pe Instalare

suplimente de top pentru stremio

Acesta este modul în care instalați suplimente pe Stremio.

Înveliți

Deci, aceasta este lista noastră cu cele mai bune suplimente recomandate pentru Stremio. Am testat și folosit aceste suplimente și am scris despre ele din experiența mea personală. Dacă întâlnesc vreun addon interesant Stremio, mă voi asigura că va fi adăugat instantaneu la această listă. Și, dacă se întâmplă să te potrivești cu una, nu ezitați să ne anunți prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Cele mai bune Kodi Addons
Cele mai bune construcții Kodi
Cele mai bune aplicații FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me