Top 6 cele mai bune alternative Kodi de utilizat în 2023

>

În acest articol, aliniez cele mai bune alternative Kodi pentru streaming de filme, emisiuni și multe altele. Aceste alternative oferă opțiuni de streaming pentru o serie de dispozitive media, inclusiv FireStick, PC, Mobile și multe altele.

Kodi este un instrument media incredibil, care oferă tone de funcții și acceptă sute de suplimente și zeci de versiuni. Nu am văzut mulți jucători media la fel de versatili și la fel de implicați ca Kodi. Cu toate acestea, Kodi nu este cea mai prietenoasă aplicație și necesită un pic de curbă de învățare pentru a te obișnui. Ar putea fi chiar un pic copleșitor pentru unii utilizatori.

Din fericire, Kodi nu este singurul serviciu media. Există multe altele, iar unele sunt chiar mai ușor de utilizat. Le puteți folosi ca alternative Kodi. De fapt, ar fi bine să le folosim alături de Kodi. Vei avea o mulțime de fluxuri în timp ce obții aplicația Kodi.

Cele mai bune alternative Kodi

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune alternative Kodi.

Atenție Utilizatori: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți online conținut protejat de drepturi de autor online, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare de film să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.

1. Stremio

cele mai bune alternative de kodi

Stremio împărtășește unele asemănări cu Kodi. Aceasta o califică drept una dintre cele mai bune alternative ale lui Kodi. Pentru început, Stremio este, de asemenea, un serviciu media multiplă platformă care vă permite să transmiteți filme, emisiuni, TV în direct și multe altele. Este prin canalele oficiale de pe multe dispozitive, iar pe celelalte, poate fi ușor încărcat.

Așa cum este și Kodi, Stremio acceptă, de asemenea, streaminguri video oficiale și neoficiale și suplimente de utilitate. Totuși, singura diferență este că, spre deosebire de Kodi, suplimentele Stremio nu sunt instalate local. Suplimentele sunt instalate online și sunt legate de contul dvs. Stremio. Când instalați un addon Stremio pe un singur dispozitiv, acesta este disponibil pe toate dispozitivele pe care v-ați conectat cu același cont. Nu trebuie să îl instalați individual pe fiecare dispozitiv.

  Come installare più build Kodi su Amazon FireStick

De asemenea, spre deosebire de Kodi, nu trebuie să căutați manual suplimentele Stremio. Secțiunea suplimente din aplicație listează toate addonurile acceptate. Le puteți instala cu un singur clic.

Stremio este, de asemenea, mai ușor de utilizat decât Kodi. Aveți nevoie de o curbă de învățare cu Kodi, dar cu Stremio puteți începe imediat.

Conținutul prezentat este afișat pe ecranul de start al aplicației. Pentru a explora mai multe, puteți accesa secțiunea Descoperiți. Categoria My Library vă permite să vă gestionați și să vă întrețineți cu ușurință biblioteca. Biblioteca este sincronizată pe toate dispozitivele Stremio. Puteți, de asemenea, să vă conectați la contul dvs. Trakt pentru a obține datele de streaming din alte aplicații și servicii.

Desigur, Stremio nu este la fel de versatil ca Kodi. Există doar o mulțime de suplimente terțe, în timp ce Kodi are sute. Interfața Stremio nu este de asemenea personalizabilă. Nu există skinuri sau teme din care să alegeți. Cu toate acestea, dacă tot ceea ce căutați este o platformă ușor de utilizat pentru a transmite conținutul preferat, Stremio face treaba foarte bine.

Cum se instalează Stremio pe FireStick & Caseta Android

2. Plex

cea mai bună alternativă kodi

Plex este o altă mare alternativă la Kodi. Adevărata forță a Plex constă în designul său de client-server, care vă permite să accesați toate suporturile dvs. de pe toate dispozitivele dvs. dintr-o locație a serverului central. În loc să vă bazați pe alții, Plex vă permite să vă creați propriul server media.

Modul în care funcționează Plex este simplu. Tot ce trebuie să faceți este să configurați computerul (sau un dispozitiv Nas) ca server și să accesați media locală pe server de la distanță pe orice dispozitiv client la alegere. Clientul Plex este acceptat pe o gamă largă de platforme de dispozitive, inclusiv Android, Amazon Fire TV, Calculatoare, iOS, Android TV Box și multe altele. Clientul și serverul nici nu trebuie să fie conectat la aceeași rețea wireless. Dispozitivul client poate accesa serverul de oriunde în lume, atât timp cât ambele sunt pornite și conectate la internet.

Plex acceptă, de asemenea, diverse plugin-uri oficiale și neoficiale, denumite mai popular Plex Channel. Canalele Plex sunt asemănătoare cu suplimentele Kodi, dar sunt instalate pe server și disponibile tuturor clienților conectați. Canalele neoficiale vă permit să vizionați filme nelimitate, emisiuni, TV în direct, etc.

  Hoe BOOM Sports Addon op Kodi 17.6 Krypton te installeren

Serviciile de bază sunt gratuite, dar achiziționarea unui Plex Pass (planul premium Plex) oferă avantaje suplimentare, inclusiv sincronizare mobilă, descărcare media pe dispozitivul client, TV în direct & DVR, încărcarea camerei, fototagging automat și multe altele. Plex este cu siguranță una dintre alternativele Kodi de top, mai ales dacă sunteți interesat să transmiteți media locală pe dispozitive.

3. Emby

alternative de kodi de top

La fel ca Plex, Emby oferă, de asemenea, un design client-server și vă permite să accesați media personală de pe orice dispozitiv client la alegere. De fapt, Emby și Plex au mai multe asemănări. De exemplu, ambele vă oferă acces facil la suportul serverului prin intermediul oricărui client. Ambele sunt suportate pe o gamă largă de dispozitive. Acestea vă permit să transmiteți în direct televiziunea oferind capacități ușoare de gestionare DVR.

Emby are o interfață prietenoasă care vă permite să începeți streamingul în cel mai scurt timp. Puteți gestiona și organiza cu ușurință și media personală. Serviciul este susținut de o comunitate puternică gata să vă ajute și să răspundă la întrebările dvs. oricând doriți.

La fel ca Plex și Kodi, Emby nu oferă niciun conținut. Este un agregator care preia conținutul din diverse surse. De asemenea, acceptă diverse pluginuri oficiale și neoficiale care vă permit accesul la o gamă largă de media online.

Emby oferă, de asemenea, abonamente premium care vă permit să vă bucurați de funcții speciale, cum ar fi sincronizarea mobilă, media offline, DVR, sincronizare cloud, cover art și multe altele.

Din cauza motivelor enumerate aici și altele, am ales Emby ca fiind una dintre cele mai bune alternative la Kodi.

4. Portalul media

aplicații precum kodi

Media Portal este un instrument media open-source conceput pentru a transforma computerul într-un hub media. Se conectează cu ușurință la dispozitivele externe, cum ar fi televizorul, DVD player-urile, proiectoarele, playerele Blue Ray și vă permite să organizați media într-un mod mai ușor de utilizat. Momentan disponibil doar pe Windows, Media Portal poate fi rulat chiar și pe dispozitive echipate moderat. Adică, nu este un utilitar intensiv în resurse.

Acest serviciu media este disponibil în două versiuni, Media Player 1 și Media Player 2. Media Player 1 este versiunea mai veche și stabilă, în timp ce Media Player 2 este încă în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, dezvoltatorii susțin că MP2 este stabil și că este lucrat pentru îmbunătățiri suplimentare.

Media Portal acceptă o gamă largă de pluginuri care vă permit să vizionați filme, emisiuni, TV în direct, să ascultați radioul și multe altele. Dacă computerul este dispozitivul tău principal de divertisment, Media Portal este cu siguranță una dintre cele mai viabile alternative Kodi pentru tine.

  How to Install BOOM Sports Addon on Kodi 17.6 Krypton

5. Popcorn Time

alternativă de top kodi

Popcorn Time este o altă alternativă Kodi la care ai vrea să arunci o privire. Este un serviciu de streaming de la terți care vă permite să vizionați nelimitat, filme gratuite și emisiuni TV. A fost disponibil inițial doar pe telefoanele mobile Android și pe dispozitivele TV bazate pe Android. Acum, este acceptat și pe Windows PC, Mac și iOS. Puteți descărca aplicația Windows de pe site-ul oficial.

Având în vedere că Popcorn Time este un serviciu terț, este mai bine să-l utilizați cu un VPN. Acest lucru vă va asigura că niciuna dintre activitățile de streaming nu este monitorizată sau înregistrată. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a descărca aplicația, deoarece link-ul de descărcare este blocat în unele țări.

Popcorn Time nu deține niciun conținut. Funcționează ca agregator de conținut. Are o interfață incredibil de simplă și ușor de utilizat. Conținutul este bine organizat pentru un acces ușor.

Cum se instalează Popcorn Time pe FireStick

6. Media Media Server

cele mai bune alternative de kodi

Dacă sunteți în căutarea unei soluții media simple care să transmită cu ușurință media către o varietate de dispozitive DLNA, ar trebui să încercați Universal Media Server. Indiferent dacă utilizați o consolă de jocuri, un televizor sau un smartphone simplu, acest serviciu media va funcționa cu toate. Chiar dacă nu aveți un dispozitiv compatibil DLNA, puteți utiliza interfața web și să faceți flux fără probleme.

Interfața de utilizator a UMS este excepțional de simplă. Indiferent dacă ați utilizat sau nu o astfel de aplicație înainte, nu ar trebui să vă ia prea mult timp pentru a obține acest instrument.

Universal Media Server acceptă o gamă largă de formate video și oferă ajustarea automată a bitratei pentru a se potrivi cu viteza de conectare. Instrumentul este susținut de o echipă activă de dezvoltatori care oferă continuu noi actualizări și îmbunătățiri software. Sunt încrezător că este una dintre cele mai bune alternative Kodi.

Cuvinte finale

Chiar dacă am oferit aceste alternative Kodi de top, trebuie să spun că Kodi rămâne preferatul meu personal. Kodi este foarte personalizabil și acceptă sute de pluginuri extraordinare (add-on-uri și build-uri). Ceea ce îi lipsește Kodi este ușurința de utilizare (doar până când nu-l ocoliți). Acolo apar aceste alternative ale Kodi. Aruncați o privire și spuneți-ne care este favoritul dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Cele mai bune alternative TV Terrarium
Cele mai bune alternative Showbox
Cum se instalează Kodi pe FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me