Este Kodi legal și sigur de utilizat?

>

Kodi a câștigat multă popularitate în trecutul recent, datorită capacității sale de a transforma instantaneu dispozitivul într-un centru media. Folosesc Kodi de câțiva ani și nu mi-am exprimat cuvintele spunând că este probabil cel mai bun player media pe care am avut șansa să-l folosesc de departe. Kodi nu doar că redă media de pe stocarea locală, dar puterea sa reală constă în facilitarea transmiterii online prin diferite adaosuri. Kodi vă oferă acces la bazinul fără conținut de pe web. Și, există sute de suplimente gratuite care vă permit să faceți o scufundare în piscina respectivă.

Este extraordinar! Nu-i așa? Cu siguranță e. Cu toate acestea, Kodi a fost și subiectul dezbaterilor legale, deoarece vă permite să transmiteți gratuit conținutul protejat de drepturi de autor. Poate te-ai întrebat - Kodi este legal și sigur sau pot fi prins în dificultăți legale folosind acest media player? Am auzit multe despre Kodi și am înțeles de unde vin aprecierile tale. Prin urmare, scriu acest articol pentru a vă ajuta să răspundeți la unele dintre întrebările dvs. și să vă ofer o oarecare claritate asupra poziției legale a playerului media Kodi.

este kodi legal

Ceea ce voi împărtăși cu voi nu este concludent, dar trebuie să vă ajute cu unele dintre îndoielile voastre.

Este Kodi Legal?

Legalitățile din jurul Kodi rămân în mare măsură ambigue, deoarece nu s-au făcut încă legi clare împotriva transmiterii de conținut protejat de drepturi de autor, aproape nicăieri în lume. Cu toate că, nu există nicio îndoială cu privire la faptul că Kodi în sine este un media player legal. Descărcarea și instalarea Kodi nu provoacă nicio încălcare. De fapt, Kodi este deja disponibil prin intermediul magazinelor de aplicații oficiale, cum ar fi Google Play și Microsoft Store. Aceste magazine nu vor găzdui niciodată o aplicație ilegală.

Kodi ca o cerere autonomă este legală. Este vorba despre unele pluginuri Kodi care permit accesul gratuit la conținut protejat de drepturi de autor care tinde să tragă utilizatorii în raza radarului legal. Desigur, așa cum am mai spus, nu există legi în alb și negru împotriva streamingului de conținut protejat de drepturi de autor. Dar, nu înseamnă că jocul gratuit, conținutul licențiat este legal; de fapt, ar putea fi foarte ilegal și să vă aterizeze în probleme. Mulți oameni au primit notificări legale pentru transmiterea ilegală de conținut protejat de drepturi de autor. Ceea ce încerc să spun este că legile sunt mai lipsite de ambiguitate pentru cei care stochează și distribuie conținutul piratat / protejat de drepturi de autor.

Plugin-urile Kodi sunt denumite mai popular suplimente Kodi și există câteva sute. Majoritatea acestor suplimente sunt gratuite și vă permit să transmiteți în mod gratuit conținutul licențiat, cum ar fi filme și emisiuni. Complementele Kodi sunt descărcate prin intermediul depozitelor care găzduiesc mai multe suplimente. Există un depozit oficial, numit Kodi Add-on Repository. Magazinul oficial are toate suplimentele legale care dau acces la conținutul gratuit din domeniul public sau au conținut bazat pe abonament.

Dacă descărcați și utilizați un add-on din depozitul oficial, nu aveți de ce să vă faceți griji în legătură cu legalitățile. Cu toate acestea, depozitele terților cu suplimente terțe promit transmiterea gratuită a conținutului cu drepturi de autor care fac lucrurile puțin complicate.

Transmiterea gratuit a conținutului licențiat reprezintă o încălcare clară a legilor privind drepturile de autor. Cu toate acestea, întrebarea care roagă răspunsul este - cât de pedepsibile sunt aceste activități de streaming online gratuite?

Este Kodi Legal în SUA?

Permiteți-mi să încerc să răspund la întrebarea dvs. - Este legal Kodi în SUA? Legile privind drepturile de autor împotriva transmiterii online a conținutului gratuit în SUA nu sunt tocmai ceea ce aș numi „clar”. Dar am văzut că multe persoane se încurcă în mizeria legală din cauza vizionării de conținut cu drepturi de autor gratuite. De exemplu, am auzit despre mai mulți utilizatori care sunt trimiși notificări, avertizându-i asupra activităților de streaming ilegal.

Un lucru absolut sigur este că vânzarea și distribuirea conținutului protejat de drepturi de autor reprezintă încălcarea legilor privind drepturile de autor, iar făptuitorii se pot confrunta cu amenzi grele și închisoare. Deci, dacă există un supliment terț care oferă transmisie gratuită a conținutului protejat de drepturi de autor, acesta este un add-on ilegal și dezvoltatorii pot fi incriminați.

Este probabil cel mai bine să lăsați ghicitul și să rămâneți în siguranță. Utilizați ExpressVPN și asigurați-vă că toate activitățile dvs. online rămân indesabile.

Kodi este legal în UE și în restul lumii?

În Uniunea Europeană și în alte părți ale lumii, legile privind drepturile de autor sunt la fel de neclare ca în SUA. Este legal să folosiți Kodi în majoritatea țărilor, deoarece acest software în sine nu încalcă nicio lege. Cu toate acestea, folosirea suplimentelor Kodi pentru a urmări conținut protejat de drepturi de autor vă poate ușura să vă confruntați cu probleme legale, indiferent în ce parte a lumii trăiți.

Legile sunt mai stricte în ceea ce privește stocarea și distribuția conținutului licențiat. Promovarea și publicitatea instrumentelor pentru streaming online gratuit atrage pedepse grele (sute de mii de dolari) și mulți ani de închisoare.

De exemplu, vânzarea casetelor sau dispozitivelor de difuzare în streaming (cum ar fi FireStick) cu Kodi și suplimentele sale preîncărcate este o infracțiune în multe țări. Un tribunal european s-a pronunțat recent împotriva unui olandez care vânduse cutii Kodi preîncărcate. Acum, este de remarcat faptul că vânzarea cutiei în sine nu a fost ilegală. Ceea ce a făcut-o ilegală a fost faptul că Kodi a preinstalat și a promovat pirateria.

Cum să faceți flux pe Kodi în siguranță

Guvernul, ISP-ul dvs. și chiar unii terți ar putea fi cu ochii pe ceea ce faceți pe web. Dar, puteți să vă păstrați întotdeauna ascunse activitățile online de ochii indurerați. Cea mai simplă soluție în acest sens este utilizarea unui VPN pentru Kodi.

VPN vă maschează conexiunea la internet și împiedică urmărirea sau urmărirea activităților dvs. online. Cu VPN, puteți utiliza Kodi în siguranță și fără griji.

Vă recomand personal să folosiți ExpressVPN pentru a vă proteja conexiunea la internet. Îl folosesc de mult timp și am observat că este cel mai rapid serviciu VPN. Express VPN este, de asemenea, prietenos cu Kodi.

Pe lângă faptul că vă mascați activitățile de pe internet, ExpressVPN vă permite, de asemenea, să transmiteți conținut geore-restricționat și vă ajută să evitați accesul la internet.

Puteți verifica, de asemenea, aceste motive serioase pentru a utiliza un VPN tot timpul.

Notă: Nu condamn practicile de transmitere ilegală de conținut protejat de drepturi de autor. Vă recomand să utilizați un serviciu VPN pentru a vă menține confidențialitatea.

Aplicația Kodi este sigură de utilizat?

Dacă vreți să spuneți că vremea Kodi este în siguranță sau nu legal, această întrebare rămâne parțial fără răspuns din cauza legilor vagi privind drepturile de autor. În linii mari, dacă sunteți un utilizator care utilizează Kodi doar în scopuri de divertisment și nu distribuie sau promovează vânzările de conținut piratat, Kodi vă este destul de sigur. Dar, nu-mi lua cuvântul pentru asta și ferește-ți o atenție asupra noilor hotărâri din țara sau regiunea ta.

În cazul în care v-ați referit dacă Kodi este o aplicație sigură fără malware sau viruși, atunci este mult mai ușor să răspundeți la întrebare. DA! Kodi este o aplicație sigură. Nu conține programe dăunătoare. Nu va produce rău dispozitivului.

După cum v-am spus deja, Kodi este găzduit pe multe magazine de aplicații oficiale, cum ar fi Google Play și Microsoft Store. Aceste magazine sunt cunoscute pentru a pune orice aplicație prin scrutin sever și teste multiple înainte de a le găzdui. Ce vreau să spun este că Kodi în sine este o aplicație complet sigură care nu reprezintă o amenințare pentru dispozitivul pe care este instalat.

Cu toate acestea, fiți atenți la suplimentele pe care le instalați pe Kodi. Există sute de suplimente acolo. Deși multe dintre ele sunt în siguranță, nu este cazul tuturor. Instalați întotdeauna suplimentul dintr-o sursă de încredere. Repozitorul oficial Kodi Add-on are toate suplimentele sigure. Dar, atunci când descărcați orice suplimente terțe, este mai bine să mergeți la cele care sunt populare și au fost deja testul timpului. Puteți arunca o privire asupra celor mai bune suplimente Kodi pe care le-am găsit în siguranță să le instalez din această scriere.

Concluzie

Este clar că Kodi în sine este un player media legal. Instalarea și utilizarea Kodi pentru a urmări conținut protejat de drepturi de autor prin sursele autorizate este legală. Este streamingul online gratuit al conținutului licențiat care duce adesea la situații dificile. Ca utilizator, este puțin probabil să atrageți pedepse sau pedepse pentru transmiterea conținutului licențiat. Cu toate acestea, cei care distribuie, vând sau promovează conținut piratat sau instrumentele pentru a oferi acces la un astfel de conținut sunt încălcate clar legile și sunt supuse pedepselor grele și închisorii. Nu împiedic încălcarea dreptului de autor și vă încurajez să vizionați conținut gratuit disponibil doar în domeniul public. Cu toate acestea, recomand să utilizați un serviciu VPN pentru a vă masca activitățile online de la Guvern sau ISP.

Legate de:

VPN-urile sunt legale?
Este ilegal să închideți Jailbreak un FireStick?
Este Terrarium TV legal și sigur de utilizat?

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me