Kako instalirati Neptune Rising na Kodi

>

U ovom ćemo vam vodiču reći kako instalirati Neptune Rising na Kodi 18.3 / 18.2 Leia i Kodi Krypton 17.6. Slike u ovom vodiču potpomognute su sa Kodi Krypton, ali vrijede i za Kodi Leia. Najbolja stvar kod Kodija (ranije poznat kao XBMC) je da ima potpuno isto sučelje na svim platformama. Ako koristite PC, Android TV kutiju, Nvidia Shield ili Fire TV Stick, isti vodič će raditi za vas.

Neptune Rising je Kodijev dodatak koji djeluje slično kao pretraživač filmova i TV emisija. Ima različite odjeljke za filmove iz 80-ih, najnovije filmove, gangsterske filmove itd., Što je zaista korisno za pronalazak pravih stvari koje tražite. To je jedan od najstarijih dodataka. Iako i dalje pruža streamove, Neptune Rising nije najpouzdaniji. Postoji nekoliko dodataka kvalitetnijeg sadržaja za istraživanje. Možda želite pogledati naš popis najboljih Kodi Addons-a.

Bilješka: Trikovi protiv vatre ne dopuštaju kršenje autorskih prava. Korisnicima predlažemo da ovaj dodatak koriste samo za gledanje filmova / TV emisija koji su dostupni u javnoj domeni. Gledanje sadržaja zaštićenog autorskim pravima bez odobrenja nezakonito je i moglo bi vas dovesti u probleme.

Sada kada znate što je Neptun Rising Addon, krenimo s uputama s korak po korak.

: Neptune Rising stari je dodatak koji programeri vjerojatno više ne održavaju. Možete isprobati neki drugi dodatak s našeg popisa najboljih Kodi dodataka. 

Kako instalirati Neptune Rising Kodi Addon

Prije nego što započnemo sa stvarnim koracima, uključite “Nepoznati izvori” u svojoj aplikaciji Kodi. Ako niste svjesni, to možete učiniti tako da otvorite Postavke > Postavke sustava (ili Sustav u Kodi 18)> Add-ons > Nepoznati izvori. Jednom kada je uključen “Nepoznati izvori”, slijedite korake u nastavku.

  Kodi Üzerinde Trakt Kurulumu ve Kurulumu

Pažnja korisnika KODI: Pročitajte prije nego što nastavite

Kodi Addons / gradi nudi neograničen streaming sadržaja, ali mogao bi vas uvesti i u pravne probleme ako vas uhvate streaming free Filmovi / TV emisije / Sport. Korisnicima Kodi-a savjetuje se da uvijek povezuju VPN tijekom strujanja putem Interneta. Dobar Kodi VPN sakriva vaš identitet, zaobilazi vladin nadzor, geoblokirani sadržaj i protupožarno stanje davatelja internetskih usluga (što pomaže i u međusobnom međusobnom prijenosu).

Koristim ExpressVPN koji je najbrži i najsigurniji VPN. Vrlo je lako instalirati na bilo koji uređaj, uključujući Amazon FireStick. Dobivate 3 mjeseca besplatno i uštedite 49% na svojim godišnjim planovima. Također, dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Ako niste zadovoljni, uvijek možete zatražiti povrat novca.

Kliknite OVDJE da biste dobili 3 mjeseca besplatno i uštedjeli 49% na ExpressVPN-u

Pročitajte: Kako instalirati i koristiti Kodi VPN

Korak 1: Kliknite ikonu Postavke (zupčanik) u gornjem lijevom kutu početnog zaslona Kodi.

postavke neptuna u usponu

Korak 2: Otvorite Upravitelj datoteka, a zatim dvokliknite “Dodaj izvor”

dodaj repo izvor za rastući neptun kodi addon

Korak 3: Otvorit će se skočni okvir. Ovdje kliknite “None” i zatim upišite MRFreeWorld Reop URL za preuzimanje – http://legionworldtv.com/zips/ i upišite “freeworld“U polju imena.

kako instalirati ustajanje neptuna

Ovdje ćete unijeti ime

Neptun Rising repo

Korak 4: Vratite se na početnu stranicu Kodi i kliknite izbornik “Dodaci” na lijevoj bočnoj traci.

dodani filmovi za neptun

Korak 5: Sada kliknite ikonu oblika u obliku okvira (instalacijski paket) u gornjem lijevom kutu početne stranice.

instalacijski program kodi

Korak 6: Otvorite “Instaliraj iz Zip datoteke.” Sada odaberite “freeworld“, A zatim kliknite repository.mrfreeworld.zip kao što je prikazano na slikama u nastavku.

kako doći do Neptunovog ustajanja

Neptun Rising kodi addon

7. korak: Sačekajte neko vrijeme i dobit ćete obavijest da je instaliran dodatak MR FREEWORLD. Nakon što se obavijesti, možete prijeći na sljedeći korak.

kodi neptun se diže

Korak 8: Otvorite “Instaliraj iz spremišta” i otvorite “MR FREEWORLD”

  Co to jest Kodi, jak to działa i wszystko inne, co ma znaczenie

instalirati neptun koji raste iz mr free world repo

Korak 9: Sada otvorite mapu “Video dodaci” i odaberite dodatak “Neptun Rising”.

Dodaci za videozapise u rastu sa Neptunom

uzdizanje neptuna

Korak 10: Kliknite gumb “Instaliraj”.

kako instalirati neptune u porastu kodi addon

Ako koristite Kodi Leia, kliknite U redu kad se pojavi skočni prozor sa popisom “dodatnih dodataka” koji će biti instalirani pomoću Neptune Rising.

Korak 11: Pričekajte neko vrijeme i dobit ćete obavijest “Instaliran dodatak Neptune Rising”. Ako instalacija nije uspjela zbog pogreške ovisnosti, spomenuo sam je u sljedećem odjeljku ovog vodiča. Nastavi čitati.

Neptunski ustanak nije uspio instalirati ovisnost

Primio sam nekoliko upita o dodavanju Neptune Rising o kojem se suočavaju s pogreškom „Neuspješno instaliranje ovisnosti.“ Raspravljao sam o problemu s nekoliko korisnika i otkrio da je problem riješen za gotovo sve samo jednostavnom ponovnom instalacijom Add- na. Ono što trebate učiniti je – ukloniti izvorni URL Repo URL-a, ukloni MrFreeWorld spremište, izađite iz Kodi-ja. Sada pokrenite postupak instalacije od koraka 1 ovog vodiča.

Za uklanjanje izvornog URL-a Repo idite na postavke > Upravitelj datoteka. Odaberite izvor i desnom tipkom miša ako koristite računalo, pritisnite dulje ako koristite dodirni uređaj ili pritisnite gumb izbornika na vašem FireStick daljinskom upravljaču. Sada kliknite Ukloni izvor

Da biste uklonili MrFreeWorld spremište, idite na Kodi početni zaslon > Add-ons > Moji dodaci >Repozitorij dodataka > Gospodine Freeworld > Uninstall

Drugi način popravljanja pogreške ovisnosti je instalacija dodatka Covenant. Savez dolazi s nekoliko ovisnosti koje obično nedostaju u ostalim dodacima.

Ako i dalje imate pogrešku, evo mog vodiča za ispravljanje neuspjeha za instaliranje ovisnosti o Neptune Rising ili bilo kojem drugom dodatku. Ako to još uvijek ne možete popraviti, javite mi u komentarima u nastavku.

Istražite Kodi Addon u usponu Neptuna

Sada kada ste instalirali Neptune Rising na Kodi 17.6, možete pristupiti dodatku tako da otvorite početnu stranicu Kodi > Add-ons > Video dodaci.

  Как сбросить коди на Amazon FireStick

kako koristiti kodi addon koji se podiže na neptunu

Jednom kada otvorite dodatak, vidjet ćete različite mape za filmove, TV emisije, IMDB popis itd. Možete ih istražiti prema svojim željama.

neptuna koji se diže kodi

Ako imate problema s međuspremnikom, evo kako riješiti probleme s punjenjem na Kodi.

Neptun se diže Nema pogreške dostupne struje

Kao što znate, Neptune Rising samo je tražilica koja traži potoke iz različitih izvora. Moguće je da neki od filmova / TV emisija nemaju dostupne streamove, tako da u tom slučaju nećete dobiti dostupnu pogrešku. Predlažem vam da pokušate igrati drugu predstavu i provjerite dobivate li još uvijek pogrešku. Vjerojatno bi trebao raditi, ali ako i dalje ne vidite dostupne potoke, trebali biste očistiti Addon cache.

Otvorite dodatak Neptune Rising, idite na “Alati” i kliknite “Izbriši predmemoriju”. Kliknite “da” kada zatražite potvrdu. Sada ponovo pokrenite Kodi i pokušajte igrati. Nadam se da bi to već trebalo raditi.

jasna predmemorija o neptunu koji se diže kodi addon

Ako i dalje ne uspije, pokušajte s drugim dodacima s našeg popisa Best Kodi Addons.

Pitanja punjenja Neptuna u porastu

Naplata kodi Kodi uobičajeno je, ali frustrirajuće pitanje koje se mora riješiti kako bi se iskustvo glatke struje. Nekoliko korisnika prijavilo je probleme s punjenjem na Neptune Rising Addonu. Ako ste jedan od njih, predlažem vam da isprobate Real Debrid koji nudi mnoštvo novih izvora za strujanje koji neometano rade čak i kada igrate 1080p pune HD razlučivosti.

Također provjerite kako nabaviti titlove i postaviti Trakt pomoću Kodija.

Ako se suočavate s bilo kakvim problemima prilikom instaliranja Neptune Rising na Kodi / Fire Stick, javite mi u komentarima. Sretni što mogu pomoći ��

Kliknite ovdje da biste dobili tajne trikove za rezanje kabela izravno u svoju mapu.